Calais: Vier politieagenten zwaargewond

Screenshot_126

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Calais blijft een trekpleister en een springplank voor illegale immigranten die naar Groot-Brittannië willen. Nu werden daar Franse politieagenten in een hinderlaag gelokt. Ze werden door dronken “migranten” aangevallen en raakten deels zwaargewond.

journalistenwatch

De vier politieagenten waren maandagmiddag naar het industriegebied Marcel Doret geroepen, omdat zich daar een grote groep toekomstige nieuwe burgers had verzameld. Die wilden van daaruit zoals gebruikelijk het langzaam rijdende verkeer voor de Eurotunnel gebruiken om zich te verstoppen in vrachtwagens en andere voertuigen.

“Het verloop is altijd hetzelfde. Een politie-eenheid probeert een kleine groep migranten in hun plannen te stoppen. Maar dan springen er honderden anderen uit het nabijgelegen bos en omsingelen de agenten. Die zien zich dan genoodzaakt om zich met gebruikmaking van hun wapens tegen de agressieve mannen te beschermen”, aldus een woordvoerder van de politie.

Ook maandagmiddag speelde dit scenario zich af. De vier agenten werden in een hinderlaag gelokt en omsingeld door overwegend uit Afrika afkomstige illegale immigranten. Ze werden met stenen en andere voorwerpen aangevallen. Een van de immigranten sloeg een agent meerdere malen met een grote steen op het hoofd. Ook de inzet van traangas en gummiknuppels kon de agressieve mannen niet stoppen. De agent werd met hoofdwonden naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd o.a. een hersenschudding vastgesteld.

Het zou een georganiseerde aanval geweest zijn. “Onze agenten werden bewust in een hinderlaag gelokt en daarna aangevallen. De vier liepen daarbij deels zware verwondingen op, die in het ziekenhuis behandeld moesten worden”, aldus de woordvoerder van de politie volgens “MailOnline”.

Tot aan de ontruiming van de zogenaamde “Jungle” in oktober 2016 leefden daar ongeveer 8000 illegale immigranten, die van daaruit verder wilden naar Groot-Brittannië. Sindsdien heeft de politie opdracht om elk illegaal kamp te vernielen en de migranten te controleren. Op dit moment zouden zich volgens informatie van “hulporganisaties” ongeveer 500 “migranten” uit de hele wereld in de streek ophouden, die alles in het werk stellen om hun reis voort te zetten.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, politie, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Calais: Vier politieagenten zwaargewond

 1. T.Troubadour zegt:

  Zend het vreemdelingenlegioen die weten hoe korte metten te maken met die zgn.migranten

  Geliked door 3 people

 2. flo zegt:

  Maak ze kapot, de enige oplossing, dit wordt steeds erger en zal zich verspreiden over europa.

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Tien agenten met doorgeladen pistolen plus elk drie volle reservemagazijnen is voldoende. Bij gelijke lengte is vaak een kopschot voldoende om twee kolonistenschedels te verbrijzelen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Yoshi zegt:

  Maar als ze nu weten hoe het verloopt, waarom dan maar 4 agenten sturen? Dan gooi je er toch een peloton soldaten tegenaan?

  Geliked door 2 people

 5. paulzwueste zegt:

  Ik begrijp niet dat die politie-agenten niet van hun vuurwapens gebruik maakten.
  Politie in Frankrijk had allang bewapend moeten zijn met machinepistolen en handgranaten.
  Naar mijn mening moet Frankrijk het leger inzetten en de staat van beleg afroepen om de situatie in alle grote steden in Frankrijk, plus het knooppunt “Calais”, weer leefbaar en bruikbaar te maken.
  Wat ’n ongelofelijke lakse houding van de Franse autoriteiten.
  Die Macron moet vandaag nog afgezet en gevangen genomen worden in afwachting van zijn berechting.
  De vuile schoft!

  Geliked door 5 people

  • Dewevoga zegt:

   Stuur Macron, Merkel, Rutte, Timmerfrans,Verhofstad, Stefan Löfven en Pedro Sánchez er ongewapend op af. Ik hoop dat zij daarna nooit meer hun ambt kunnen uitoefenen.

   Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Kan je nagaan wat voor bange wezels het zijn, de angst voor escalatie is enorm en dan moet men natuurlijk ook nog toegeven dat ze die ellende zelf veroorzaakt hebben.

   Geliked door 1 persoon

  • willie zegt:

   Paul, de staat van beleg is daar nog altijd i,n voege nav die terroristen aanvallen een tijd terug
   en idd : gewoon die kloothommels DOODSCHIETEN , t enige dat nog helpt
   Het Europese ”watjes-zijn ” is HUN sterkte, enne : die smeerlappen weten dit maar al te goed

   Geliked door 1 persoon

 6. Sonnemans Freddy zegt:

  Als je dit bij voorbaat weet(of vermoed), dan ga je niet met 4 man maar met 400 man(politie&militairen) en gebruik je munitie.

  Like

 7. A Ruygrok zegt:

  Het lijkt wel of er …, Magie…, van vluchtelingen uit gaat…, zo soft worden ze aangepakt…, ik zag de Spaanse politie met die refugie’s bezig .., het leek wel of ze baby’s aan het bakeren waren.., en zo gaat het in heel WestEuropa.., echt onzinnig..,
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  ” Die Macron moet vandaag nog afgezet en gevangen genomen worden in afwachting van zijn berechting.”

  Het zou me niets verbazen dat dit op korte termijn gaat gebeuren Paul. Een aanslag kan natuurlijk ook. En dat geldt niet alleen voor Macron want Europa wordt met de dag kwader vanwege het catastrofale wanbeleid dat de diverse regeringen onder leiding van de E.U. voeren.

  Like

 9. Williaan zegt:

  Wie stuurde er nu slechts 4 agenten op zo’n gevaarlijke groep af,moet je toch wel bijzonder naïef zijn.

  Like

 10. Ronald zegt:

  Jammer van het Franse kiessysteem!!! Hoe verzinnen ze zo’n belachelijk systeem??? Anders had Marine le Pen dit allemaal voorkomen!!!!!!!!!!!!!!!!! Zij kwam en komt nog steeds op voor de echte Franse bevolking!!!!!!!!!!!!

  Like

 11. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Die zien zich dan genoodzaakt om zich met gebruikmaking van hun wapens tegen de agressieve mannen te beschermen”, aldus een woordvoerder van de politie.”

  Maar hoe komt het dan dat ik nooit lees dat er een paar van die infiltranten overhoop geschoten zijn?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

  • Guus Velraeds zegt:

   Sinds de socialisten het voor het zeggen hebben is de politie erop getraind te de-escaleren, wat dat verder ook zijn mag. Optreden is verboden want de “vluchtelingen” hebben ook rechten in tegenstelling tot de politie agenten. Een politie agent die een neger neerschiet kan zijn loopbaan vergeten in zover je bij een politieman van een loopbaan kunt spreken.

   Like

   • Roni zegt:

    Op de politieacademies van tegenwoordig lijkt het wel alsof al die nieuwe lichtingen van blauwgelen gehersenspoeld worden ten bate van de multiculturele heilstaat. Anders immers geen carrièremogelijkheden met bijpassende loonschalen.
    BLAUWGEEL=BRUINZWART

    Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Nou neem me niet kwalijk maar bij de politie is behoorlijk veel ruimte om carrière te maken en daarbij is hun cao behoorlijk dicht getimmerd. De hekel die een hoop mensen aan agenten hebben heeft vaak te maken met (in hun ogen onterechte) bekeuringen maar deze mensen doen zoveel meer dan bekeuringen uitdelen.

    Like

 12. Guus Velraeds zegt:

  Welk een lamme lul van commandant stuurt daar 4 politieagenten op af met lichte bewapening. Er is als ik het nader beschouw maar een oplossing. Vanuit een helikopter napalm erop gooien. Wegbranden de hele kolere zooi.

  Like

 13. Cleo zegt:

  En de socialistische regering in Spanje ontvangt ondertussen met veel misplaatste zelfgenoegzaamheid de volgende duizenden nep-vluchtelingen die vast en zeker niet in Spanje willen blijven….
  De EU faalt aan alle kanten; een echte regeringsleider zou in zo’n geval tenminste zijn eigen land en volk moeten veilig stellen, maar wij zitten met zo’n laml*l opgescheept… Hoelang nog…

  Like

 14. GT zegt:

  Jongens dit Europa gaat helemaal verkeerd dus naar de middeleeuwen geworpen 1400 jaar terug in de tijd het resultaat zie je, het wordt van binnen uit vernietigd de dood straf aan allen die dit veroorzaakt hebben, levens lange opsluiting!

  Like

  • Roni zegt:

   Zij, de elites, en hun ambtenaartjes en deugers willen meer islam.
   Prima. Maar mochten ze met dat idee ten val komen ter zijner tijd dan hoop ik dat het gezegde oog om oog tand om tand dan nog steeds geldt.
   A la de oude koning van Jordanië, op zijn Arabisch. Kijk maar wat ie deed met duizenden Palestijnen.

   Like

 15. a s n den haan zegt:

  Waarom gebruiken die agenten hun vuurwapens niet.?

  Like

 16. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/08/02/asielactivisten-stoppen-met-uitdelen-voedsel-in-parijs-te-gevaarlijk/

  Asielactivisten stoppen met uitdelen voedsel in Parijs – te gevaarlijk

  De asielactivistengroep Solidarité Migrants Wilson stopt met voedseldistributies aan de zogeheten nieuw aangekomen immigranten. De reden hiervoor is dat het te gevaarlijk is geworden voor vrijwilligers, meldt RT in een videoverslag.

  Like

 17. Jules Vismale zegt:

  En nou is Engeland weer in oorlog (?) met Frankrijk om de visserij date deze twee landen nog steeds water en vuur op elkaar zijn, denk maar aan de Honderdjarige Oorlog! Lees thans hoe dat ook danig uit de hand loopt en Engeland beter zo snel mogelijk uit de EU gaat:

  Frankrijk en Engeland verwikkeld in vissers oorlog!

  Frankrijk en Groot-Brittannië zijn thans verwikkeld in een ware vissersoorlog! Het gaat hier alleen niet om een wedstrijdje tussen diplomaten maar om heuse vissersboten die elkaar letterlijk bestoken met vuurpijlen en elkarse netten stuk maken.
  Dit alles omtrent de coquilles! Via het AD. En dat is ook niet anders te verwachten als dat Engeland ook nog daarbij een gigantisch aantrekkingskracht uitoefent vanuit Frankrijk wat die criminele “vluchtelingen” betreft!

  De Fransen zijn laaiend om het feit dat de coquilles die zij niet mogen vangen vanwege EU-regels, wél toegankelijk zijn voor Britse vissersboten. De Engelsen maken hier natuurlijk gretig gebruik van (zij laten zich toch al niet graag door Brussel de les lezen!) omdat een concurrent minder voor hun ontzettend voordelig is!

  De Fransen mogen bij het eiland Saint-Jacques slechts een korte periode hun netten uitgooien om de schelpdieren te vangen. Zo wordt de populatie niet uitgeput. De Engelsen hebben hier dus maling aan (als ze echter die schelpdieren allemaal wegvangen zullen zij zich hiermee totaal gaan ruïneren!) en opereren binnen de voor hun opgelegde regels die zijn opgesteld ten tijde van de Brexit.

  De Fransen pleiten daarom nu dan ook voor uniformiteit van de regels voor beide landen zodat zij niet langer benadeeld worden door EU-regels. Engeland zou daarbij ervoor kunnen zorgen dat “vluchtelingen, asielzoekers en moslims” zelfs ‘Persona non grata’ (ongewenste personen!) worden verklaard!

  In maart van 2019 wordt het ook voor de Engelsen verboden om de coquilles verder te plunderen. Het is voor beide landen van belang dat zij eruit kunnen komen want diverse vissers voiegen elkaar in de netten op het moment.
  Zo worden er vuurpijlen op elkaar afgeschoten (dat zouden ze vooral moeten gaan doen op vluchtelingboten met economische en misdadige “vluchtelingen”!) en hebben diverse boten het gepresenteerd om de netten van de ander te mollen zodat ze met lege handen thuiskomen. Het ergste was nog een vechtpartij tussen Engelse en Franse vissers, maar het is onduidelijk of dit op zee gebeurde als een scène uit The Pirates of the Caribbean of dat dit aan land gebeurde.

  In de toekomst hopen de beide partijen tot een oplossing te kunnen komen of anders gaan de Engelsen en de Franse gewoon maar knokken met de “vluchtelingen, asielzoekers en moslims” en allemaal daar het land uitschoppen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s