CARTOON: CNN . . .

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Ben Garrison)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", demoniseren, Donald Trump, hersenspoeling, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Poetin, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Rusland, Socialisten, Verenigde Staten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op CARTOON: CNN . . .

 1. Guus Velraeds zegt:

  Deze staatsondermijnende klucht zal voorlopig nog even doorgaan. Ongelooflijk wat een bad losers zijn het. Worden ze hierop aangesproken zoals onlangs bij Jinek kijken ze verongelijkt terwijl de Trump bashing van hun smoelen druipt. Niet te bevatten.

  Like

 2. Taljaard zegt:

  Geloofde aanvankelijk ook niet dat het de Democraten en de anti-Trump Republikeinen ooit zou lukken om Trump met dit verhaal te kunnen wippen. Maar nu ziet het er toch echt naar uit dat het hierdoor binnenkort over en uit is voor Trump.
  Het lijkt er namelijk sterk op dat de Republikeinse en globalistische anti-Trumpers tijdens de campagne er wel degelijk voor hebben gezorgd dat men Trump een aantal Russische connecties zou kunnen aansmeren. En wel op een zodanig geraffineerde manier dat dit hem altijd zou aankleven, al had hij er dan zelf ook niks mee te maken. Dit met het oogmerk om hem, na het door hen verwachte verlies van de presidentsverkiezingen, uit de partij te kunnen lozen. En met hem allen in de partij die zich achter hem hadden geschaard. Zij speelden dit ook door naar Clinton en de Democraten, maar die wilden daar niet in worden betrokken en er hun vingers aan branden. Bovendien waren ook zij er rotsvast van overtuigd de verkiezingen te zullen winnen en zulke intriges dus niet eens nodig te hebben.

  Maar tegen alle verwachtingen in ging Trump er met de winst vandoor.
  Zodat de anti-Trump Republikeinen zich daarna grotendeels, zij het morrend, in deze situatie schikten. Een paar van hen, waaronder de kring rondom John McCain, deden dit echter niet.
  En ook Clinton, de Democraten en de meeste gevestigde media sprongen erop als een bok op een haverkist. Om van het gezeur af te zijn en in de hoop er definitief een punt achter te kunnen zetten werd er, ook met de aanvankelijke instemming van Trump, een FBI onderzoekscommissie onder leiding van Robert Mueller aangesteld.

  Aan de integriteit en de competentie van Mueller hoeft niemand te twijfelen; oud officier van de U.S. Marines en zeven maal gedecoreerde Vietnam veteraan, die als officier van de FBI de Gotti maffia familie en het Gambini syndicaat heeft weten op te rollen. Als er iemand in staat zou zijn om hier klaarheid over te verkrijgen dan is het Mueller wel.
  En dat gebeurt nu dus ook, maar bepaald niet op de manier zoals Trump dit had verwacht en gehoopt. Want Mueller, methodisch, geduldig, volhardend en buitengewoon competent in zijn vak, slaagt er ook inderdaad in om de door de globalistische anti-Trump Republikeinen in het campagne-apparaat in gewoven Russische connecties aan het daglicht te brengen. Inclusief het feit dat deze connecties Trump hoe dan ook altijd zouden aankleven.
  Mueller is hoogstwaarschijnlijk niet zelf bij deze intriges betrokken, want daar is hij veel te integer voor, Maar hij is ook typische ”Befehl ist Befehl” ambtenaar en bureaucraat. met alleen maar een vizier en geen visie. Een door de tegenstanders van Trump in stelling gebrachte en voorgeprogrameerde menselijke computer.

  Wij moeten het gewoon accepteren dat Trump’s rol is uitgespeeld en dat hij binnenkort, net als destijds Nixon, tot aftreden zal worden gedwongen, of zal worden afgezet. Het was dan ook te mooi om waar te kunnen zijn. En daarom ook inderdaad te mooi om waar of blijvend te kunnen zijn.
  Het aftreden, of de afzetting, van Trump is onvermijdelijk.
  En dit zal voor mensen als wij op den duur ook rampzalige gevolgen hebben.
  Geen Brexit, EU/NATO lidmaatschap van Oekraine, versterking en herbevestiging van de positie van Merkel en de as Brussel-Berlijn, waar ook Parijs/Macron, die eerst heeft afgewacht hoe het in Washington zou aflopen, zich weer bij zal voegen. Orban die het ongenadig op zijn brood zal krijgen. De nieuwe Italiaanse regering, die beseft op het verkeerde paard te hebben gewed, en zal vallen of in zijn schulp zal kruipen. Polen, idem. Enz., enz.
  Hoop van harte NIET gelijk te hebben en gelijk te krijgen.
  Maar zie het buitengewoon somber in.

  Like

  • ruud beijer zegt:

   Volgens mij heeft u het mis. Wedden dat Trump weer wordt gekozen?Amerikanen zijn niet gek.Wedden ??

   Like

   • Taljaard zegt:

    @ruud
    Dat hoop ik.
    Maar het lot van Trump ligt niet in handen van de Amerikaanse kiezers, maar in die van een kadaverdiscipline-bureaucraat als Robert Mueller en zijn tegenstanders in Washington. En ze hebben hem nu, via Manafort, in hun web gevangen.

    Like

   • ruud beijer zegt:

    Geachte Taljaard Trump is gekozen door het gewone volk. Wedden dat ze achter hem blijven staan?Verder moet je die anti propaganda van de NPO niet geloven
    Die dweil van een jinek of zo,n huichelaar als pauw. Gelukkig raken zij hun baan kwijt als de PVV aan de macht komt .Vuile slinkse huichelaars.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Taljaard 1 augustus 2018 om 13:24

   Wij moeten het gewoon accepteren dat Trump’s rol is uitgespeeld en dat hij binnenkort, net als destijds Nixon, tot aftreden zal worden gedwongen, of zal worden afgezet. Het was dan ook te mooi om waar te kunnen zijn. En daarom ook inderdaad te mooi om waar of blijvend te kunnen zijn.
   Het aftreden, of de afzetting, van Trump is onvermijdelijk.

   We weten toch dat het kwaad overal MOET heersen?
   Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan ís het ook niet lang waar.
   Er zijn gewoon veel te veel smeerlappen aan het donderjagen tegen Trump.
   Ik heb er ook geen goed gevoel bij, maar ik heb natuurlijk geen glazen bol.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s