Emigratie/immigratie . . .

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Koningshuis, kwaadaardige opzet, moralisme, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Emigratie/immigratie . . .

 1. Peter zegt:

  Wat een ongelofelijke foute handelswijze van de politici om ons land te laten overstromen door niet-westerse bevolkingsgroepen !!

  Liked by 2 people

 2. Republikein zegt:

  Er is ook nog steeds woningnood.

  Liked by 1 persoon

 3. rs zegt:

  dus Juultje wist toen al van het van Karnegie plan ????

  Like

 4. Guus Velraeds zegt:

  Als kind heb ik tientallen gezinnen zien vertrekken uit onze omgeving. Het werd te druk in ons land was de stelling. Ze kregen ook een vertrek premie mee om de eerste kosten te drukken na aankomst. In cafés werden informatie avonden gehouden en na afloop konden gezinnen die belangstelling hadden meteen formulieren invullen om de stap te zetten. Ik spreek over de jaren tussen 1950 en 1960. Naar Australië. USA, Canada, Zuid-Afrika en Nieuw-Zeeland ging de reis. Wat een contrast met vandaag.

  Liked by 4 people

  • koddebeier zegt:

   Straks vertrekken we weer massaal, op de vlucht voor de islamparasieten !

   Liked by 1 persoon

   • Yvonne zegt:

    Waarheen? En zonder zakken met geld toe neem ik aan om de eerste periode door te komen

    Liked by 1 persoon

   • scherpschutter1943 zegt:

    vluchten helpt niet meer. Er zijn geen veilige havens meer. De staat der nederlanden (of wat daarvoor doorgaat) laat u niet gaan want zijn hebben uw arbeidskracht en de balastingheffing op die arbeid nodig om zichzelf en alle nieuwkomers te vreten te geven die te bedonderd of te stom zijn om te werken. Nederland heeft afspraken gemaakt met de meeste landen in de wereld om u geen toegang te geven. Het is maar dat u het weet. Voorbeeld, vraag eens informatie op om naar canada of amerika of australie te emigreren

    Liked by 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Canada en Amerika lost niet veel op, ze hebben daar meer dan zat islam, maar Hongarijen of Tjechie is een goed alternatief.

    Like

   • BertG. zegt:

    Yvonne, voor jou hebben ze geen bed – bad – brood- zakgeld maatregel bedacht als je ergens ongevraagd binnen stapt, je paspoort in de fik steekt, en dan dat gaat eisen.
    Dan ga je er weer net zo hard uit.

    Like

  • Nemesis zegt:

   Bedankt Guus, ik kon nog even mijn jeugd in beeld zien. Ik heb genoten. Overigens, dat concert van Louis Armstrong dat heb ik bijgewoond.

   Like

 5. ruud beijer zegt:

  Gelukkig hebben we veel islam en asielparasieten opgenomen. Daar houden de Nederlanders van. Meer meer meer .Wij van de PVV willen minder minder minder.Stem op de PVV en wij gaan daarvoor zorgen.

  Liked by 1 persoon

 6. Huizen verkoop aan expats is weer booming er wordt veel gekocht. En er staat nog genoeg tekoop vanaf 85.000 tot half miljoen.

  Like

 7. Piet Karbiet zegt:

  Exact. Twee broers van mijn oma vertrokken noodgedwongen naar Canada, want er was hier onvoldoende huisvesting, landbouwgrond en geld. Na 25 jaar hard sparen had ze genoeg geld voor een vlucht naar Canada om haar broers te bezoeken. Eenmalig. En nu laten volksstammen Eritreers, Somaliers en Afghanen hun families overkomen naar Nederland. Voor gratis huizen en uitkeringen. Van uw geld. En gaan ze iedere zomer terug voor vakantie. Kotsmisselijk word je er van.

  Liked by 1 persoon

 8. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Nederland is vol, ten dele overvol !!!
  Koningin Juliana zei het al in haar troonrede van 1950, toen ons land nog geen 10 miljoen inwoners telde. Zij herhaalde dat nog eens in 1979, toen Nederland al zo’n 14 miljoen inwoners telde. Nu anno 2018 telt Nederland naar schatting reeds 18 miljoen inwoners. En nu heeft de leugenachtige Knudde de grenzen wagenwijd opengezet. Negers, moslims, geradicaliseerde terroristen en ander tuig mogen allemaal komen. Deze ongeletterde kansparels zijn hier allemaal welkom. Ze zijn een aanwinst voor de Nederlandse samenleving en voor onze euroconomie. Ze worden met open armen ontvangen en de watten gelegd. Maar voor Zuid-Afrikaanse boeren met Nederlandse roots, die ginds door negers worden afgeslacht, is helaas geen plaats.
  Knudde, namens Juliana bedankt !!!

  Liked by 2 people

 9. Tistochwat zegt:

  ‘We hebben mensen geschonken gekregen.’

  ‘Ze brengen ons iets wat meer waard is dan goud.’

  Welke van de smeerlappen die alleen maar onheil over ons brengen, zei dit ook alweer?
  Was dat Schulz?

  Liked by 1 persoon

 10. George van der Sluis zegt:

  in 1981 zijn wij naar Australia gegaan met man vrouw en drie jonge kinderen en de reden hiervan was dat wij de bui zagen hangen heel veel import kwam naar Nederland en ik had er dierect mee te maken wij hadden een groot pand aan de amstel in Amsterdam en ik liet dit renoveren op de bovenste verdieping woonden twee families uit Marokko en die kwamen van hel ze eiste en eiste en betaalde geen huur altijd was er wel wat stuk en dan kwam bouw en woning toezicht erbij en die hielp hun ook nog een beetje want wij waren investers en dus jalours ja echt waar zij gingen voor die arme marokanen en wij hadden nog zo veel meer met die gasten te maken en het werd maar erger ik zei mijn vrouw ik zie ik zie ,zie jij het ook en ja zei ze en zijn toen huilend in ons hart uit Nederland vertrokken naar Perth W A nooit geen spijt gehad wij hebben onze vrijheid duur moeten kopen heimwee wel ja wij groeiden op in de jaren na de oorlig en de jaren erna tot 1975 toen het land ging veranderen van karakter het respect werd minder en de mentaliteit (mijn ervaring) wij zijn wel vele malen naar Holland op vacantie geweest en ja ook ons inzicht van toen is uitgekomen het land is overspoeld helaas
  toevoeging: in Augustus 1981 op Schiphol de dag dat wij vertrokken werden wij omgeroepen de Fam: van der Sluis die emigreerd naar Australia moet zich vervoegen bij de KLM desk wij schrokken en dachten weer die kl—-te belasting waar wij zeker acht maanden mee bezig zijn geweest en die ambtenaar die openlijk zei dat wij veraaders zijn om dat wij als hard werkende ondernemers het land uit gingen en ook zei hij hoeveel zwart geld neem je mee., tot onze opluchting was het de NOS nieuws en zij vroegen waarom wij als ondernemers uit holland vertrokken en wij vertelden onze ervaring en ik noemde man en paard en zij reageerden als volgt dit zenden wij uit op 17 Augustus op het avond nieuws en wij zijn heel blij dat jullie dit zeggen en later heb ik veel reacties gehad!
  en ja wij zijn heel happy dat wij zijn vertrokken maar missen HOLLAND wel hoor waar het eens heeft gelachen
  hartelijke groet van G M van der Sluis Perth West Australia
  ps: als ik fouten heb schrijffouten heb gemaakt sorry wij wonen hier 37 jaar dusss.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s