“Allah” i.p.v. kruis: Kerk wordt moskee – dreigende waarschuwing voor islamisering

Screenshot_148

(Vertaling: E.J. Bron)

Het kruis op de toren is al weg. Nu prijkt er op de Evangelische Kapernaum-kerk in Hamburg een gouden Arabisch “Allah”-teken (foto). Binnenkort wordt in het stadsdeel Horn de reusachtige Al-Nour-moskee geopend – een symbool voor de geloofsverandering in Duitsland – een dreigende waarschuwing voor de islamisering. De leider van de islamitische gemeenschap zegt dat aanslagen niets met de islam te maken zouden hebben.

journalistenwatch

De verbouwing heeft € 5 miljoen gekost. Waar het geld vandaan komt: onduidelijk. Journalisten stellen er geen vragen over. De mainstream pers vindt vooral één ding belangrijk: na een bouwperiode van vijf jaar wordt het christelijke godshuis nu een islamitisch. De “Welt” is blij: “Nu is er een einde gekomen aan het wachten: op 26 september is de opening.”

Plaats voor 2500 moslims

De verandering is bijna afgerond. De 44 meter hoge toren moet nog gesaneerd en een minaret worden; het Arabische “Allah”-teken staat er uiteraard al op, het kruis is weggehaald. Aan de buitengevel bij de ingang brengen de bouwvakkers binnenkort Arabische ornamenten aan. Dan is er van de voormalige kerk niet veel meer over. Hier moeten in het vervolg 2500 moslims bidden.

Maar wie zit er achter de moskeegemeente? De bijna gelijknamige Berlijnse Al-Nur-moskee deed steeds opnieuw van zich spreken vanwege haat-preken. Daar zouden zelfs plegers van aanslagen verkeerd hebben. Over de moskeegemeente in Hamburg is iets dergelijks niet bekend. Haar leider, Daniel Abdin, weigert echter zich te distantiëren van islamitische terroristen. Voor hem zou, zei hij twee jaar geleden al tegen “Focus”, “de radicalisering vele redenen hebben, alleen geen theologische.” Abdin noemde dat een “religieus misbruik” door mensen, die gisteren nog “kleine criminelen” geweest zouden zijn, aldus het weekblad. Terroristen als “kleine criminelen”? Een schreeuw van verontwaardiging bleef uit.

Baas van Al-Nour-moskee: aanslagen hebben niets met de islam te maken

Natuurlijk zouden de aanslagen in Duitsland een catastrofe zijn, zei de chef van de Al-Nour-moskee in 2016. Dan komt echter het grote maar: “Die hebben met de islam niets te maken.” De gebruikelijke relativering, waarvoor hij rugdekking van Angela Merkel en haar regering kreeg.

Eigenlijk had de Evangelische Kerk in Duitsland (EKD) besloten om geen kerkgebouwen aan de islamitische gemeenschappen te verkopen. Maar de vraag is groot en het geld van de moslims stinkt niet. Men maakte een uitzondering en motiveerde deze als volgt: al in 2002 was de Kapernaum-kerk aan het openbaar gebruik onttrokken wegen te hoge kosten en verkocht aan een investeerder. Maar diens projectideeën voor ander gebruik van het gebouw liepen stuk. Daarom kwamen toch de moskeebouwers aan zet.

Overigens betekent de opening van de Al-Nour-moskee niet dat de gemeenschap haar huidige standplaats in St. Georg opgeeft. Die blijft – en breidt hem alleen maar uit. Reden: “Veel moslims waarderen deze wijk heel erg vanwege de vele kleine winkeltjes en ontmoetingsplaatsen om thee te drinken”, aldus de chef van de moskeegemeente Al-Nour.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Christendom, christenhaat, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Merkel, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, provoceren, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, socialistisch idealisme, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op “Allah” i.p.v. kruis: Kerk wordt moskee – dreigende waarschuwing voor islamisering

 1. ReaGluurder zegt:

  Mag ik de mohammedanen GRATULIEREN met deze Overwinning op De Domme Moffen! En dat ze lekker van de Rondtoeter mogen genieten! Grüss Gott!

  Liked by 2 people

 2. Pietersen zegt:

  Als de islamisering voltooid is zeggen ze : ‘De aanslagen hadden toch met de islam te maken, jullie hadden het kunnen weten’.

  Liked by 1 persoon

 3. Ooit was er de Kristalnacht…….ik denk dat deze eens zal terugkeren…….maar dan niet tegen Joden maar bedoeld tegen andere vreemdelingen…..en ik denk dat die nog erger zal zijn dan de vorige. Het begin van de “grote opstand”.

  Liked by 3 people

 4. Jade zegt:

  Tja, als iedereen tegenwoordig alleen maar op
  z`n mobieltje zit te staren, ziet men niet dat het
  kruis op de kerktoren stiekem vervangen is…
  De politiek richt een dusdanig grote schade aan,
  dat de strijd straks niet meer te winnen is.
  En dat is geheel volgens plan, “Islam als gereedschap”
  om te komen tot maximaal 500 miljoen mensen.
  U kan hoogspringen of laagspringen,
  er is niets meer aan te doen.
  Net gelezen op geenstijl dat topless vrouwen
  met stenen worden bekogeld door scootertuig…
  Leest u dat in de krant? “Nee”
  Wordt er iets aan gedaan? “Nee”
  Dat zegt toch voldoende???
  Met dank aan Catherine…

  Liked by 2 people

  • Lot zegt:

   Hoe de moslims in die wijk in hamburg tegen de duitsers doen, lees je ook nergens. Ben op menig kantoor in amsterdam uitgescholden voor dhimmi. Vaak familieleden die over de vloer komen van kantoor. zelf heb ik nooit familieleden meegenomen naar het werk. Ze doen neerbuigend naar je en lacherig. Deed mij denken toen ik in tunesie was ook dat gesis. Op zich niet onaardige mensen toen 20 jaar geleden. maar als ik mij omdraaide stonden ze met een meisje, wat moet dat dan tegen mij? Ik word speciaal behandeld?

   Like

 5. boorzalf zegt:

  Neet de profeet ook weer blij met een nieuw samenkomst gebouw of zo iets. Of was het Mo, bent effe kwijt.

  Liked by 1 persoon

 6. merel zegt:

  Ik kan hier nauwelijks naar kijken, word er naar van

  Liked by 2 people

 7. kampersrene zegt:

  De leider van de islamitische gemeenschap zegt dat aanslagen niets met de islam te maken zouden hebben..Natuurlijk niet ! De plaatselijke vrouwengilde is verantwoordelijk !

  Liked by 1 persoon

 8. Wachteres zegt:

  http://www.dvhn.nl/drenthe/Emmer-seksfeest-discrimineert-blanke-mannen-23426094.html

  Emmer seksfeest discrimineert blanke mannen

  De organisatie van een seksfeest dat zaterdagavond in Emmen wordt gehouden, bedrijft mogelijk discriminatie door blanke alleenstaande mannen niet toe te laten.

  Dat zegt een woordvoerder van het Meldpunt Discriminatie Drenthe tegen deze krant. Zowel bij het meldpunt als bij deze krant zijn klachten over het feest binnengekomen.

  Het gaat om vaste bezoekers van club Secret Dreams aan de Kapitein Grantstraat in Emmen. Zij zijn niet welkom op de Hot Coco & Cream Party. Op de website van het feest wordt gesteld dat het om een bijeenkomst gaat ‘voor dames en stellen die genieten van het gezelschap van donkere heren en vice versa (sorry, alleengaande blanke heren worden niet toegelaten)’.

  Blanke mannen gediscrimineerd. 😉

  Liked by 1 persoon

 9. Patriot 2.0 zegt:

  Dit is symbolisch gezien een zeer ernstige nederlaag.
  Ik ben “zum Tode betruebt”….

  Liked by 1 persoon

 10. BertG. zegt:

  De Amsterdamse El Tawheed-moskee, het meest omstreden gebedshuis van Nederland, bood onderdak aan IS-gangers en terroristen.
  De informatie was bekend bij justitie. Toch is de moskee nooit gesloten.
  Nederlandse agenten zijn er niet welkom, Marokkaanse wel.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2384887/is-gangers-welkom-in-el-tawheed-moskee

  Liked by 3 people

  • Harry zegt:

   En nog worden ze niet wakker !
   Wat zijn onze veiligheidsdiensten nog waard ?

   Liked by 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @BertG.

   Als Nederlandse agenten niet welkom zijn, maar Marokkaanse wel…., is dit dan geen reden om diepgravend onderzoek te doen naar wat zich daar achter de muren en deuren van de moskee afspeelt?
   Waarom is Nederland toch altijd zo laks als het om onze veiligheid gaat?
   Broeinesten van de islam moet je op dezelfde manier behandelen als wespennesten.

   ‘MET GIF’.

   Met het ‘gif’ van een duidelijk zero-tolerance beleid als het om de islam gaat. We zijn veel te ver doorgeschoten met het zalvende beleid als het om strafbare feiten gaat.
   Ook al zoeken moslims het randje op van de wet, dan kun je er donder op zeggen dat er tijdens preken van de imam ontoelaatbare dingen over ons worden gezegd.

   Ingrijpen en sluiten die moskeeën!

   Liked by 1 persoon

   • Peacepipe zegt:

    De Koran staat vol met ontoelaatbare teksten en opdrachten, maar dat is geen enkel beletsel om die naast de Bijbel bij de voorzitter van de Tweede Kamer op tafel te zetten.
    En vergeet niet, de Nederlandse overheid moet EU-resolutie 1743 uitvoeren!

    Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Tsja Bert, het is weer eens ongelooflijk dat we dit nog steeds pikken…..Na alles ben ik iedere keer toch nog verbaasd.

   Like

   • BertG. zegt:

    Politie: Mogen wij binnenkomen?
    Moskee: Nee, jullie komen er niet in, stuur maar een paar Marokkanen.
    Politie: Ok, dan gaan we wel weg hier. Sorry voor het lastig vallen.
    Moskee: Maakt niet uit, sodemieter nou maar op.

    Liked by 1 persoon

 11. droevige mof zegt:

  Het is opvallend dat van de weinige kerken die de afgelopen jaren zijn gebouwd, deze niet langer een duidelijk zichtbaar kruis dragen. Het kruis wordt vaak alleen maar gesuggereerd, soms ontbreekt het helemaal. Blijkbaar is een onderscheidend christelijk symbool niet langer gewenst. De kerken worden interreligieus of pre-islamitisch.
  Een voorbeeld is het nieuwe gebouw van de Genezarethkerk in Aken-Vaalserquartier, een kilometer achter de Nederlandse grens. Er is geen kruis op de toren van de spuuglelijke kerk die eruit ziet als een overdekt zwembad. Alleen op de voormuur van het gebouw is een soort kruis aangegeven.
  https://www.kirchenkreis-aachen.de/6837/

  Like

 12. Francois zegt:

  Helemaal juist,meer valt er ook niet meer over te vertellen.

  Like

 13. merel zegt:

  Op de katholieke kerk hier staat een haan Dat allah teken had ik nog nooit gezien, wel halve maan

  Like

 14. Jules Vismale zegt:

  Niettemin zijn er zelfs een aantal terroristen, zoals de PKK die juist zo anti-islam zijn dat ze in Duitsland en Europa constant moskeeën aanvallen naar aanleiding van dit artikel:

  PKK trots op zware aanval op moskee

  De terreurbeweging PKK blijft aanvallen plegen op Turkse doelen in Europa. In de Duitse stad Lauffen werd voor de zoveelste keer een moskee aangevallen. De PKK-terroristen gooiden de ramen in met molotov-cocktails. En als er in die moskee een hoop islam-terroristen zitten die Duitsland zoveel schade berokken dan zeg ik tegen de PKK: Ga zo maar door!

  Beelden van de zware aanval werden gedeeld op de website Roja Civan. Op de beelden zijn vier terroristen te zien. Ze vallen de ramen en deuren van de moskee aan. Nadat de ramen worden ingeslagen en de moskee in brand staat, vluchten de PKK-terroristen weg. en naar ik hoop is de moskee dan ook helemaal uitgebrand!

  In Duitsland zijn afgelopen jaar ruim 1000 aanvallen geweest op moskeeën en andere islamitische verzamelplaatsen. Sinds het Turkse leger een grootschalige operatie is begonnen tegen YPG, de Syrische tak van de terroristische PKK, worden Turkse doelen (en meerdere pellen waar moslimextremisten vertoeven) in Europa constant aangevallen.

  Operatie Olijftak

  Op 20 januari 2018 startte het Turkse leger een militaire operatie in Afrin, Noord-Syrië, genaamd ‘Operatie Olijftak’, die het tweede deel van het Turkse plan (daar zit trouwens zelf al een dictator in het zadel die de Turken keihard onderdrukt!) vormt om de grens met Syrië vrij te maken van terroristen.

  Het doel is om de regio Afrin te bevrijden van YPG, de Syrische tak van de terreurbeweging PKK. Vorig jaar werd een aangrenzend gebied van ruim 2 duizend vierkante kilometer vrijgemaakt van IS- en PKK-terroristen. De IS-terrorsisten wens ik echter al meteen de hel toe!

  Vanwege de militaire operatie werden verschillende Turkse moskeeën en verenigingen aangevallen in heel Europa, ook in Nederland. Ook veel Turkse Nederlanders zijn aangevallen door PKK’ers en als daar bij de eerstgenoemde groep het soort tussen zit dat de Nederlandse maatschappij hier constant terroriseert dan zeg ik: mooi zo!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s