Essen: Veiligheidsvesten tegen kogels en messteken voor vreemdelingendienst

Screenshot_147

(Vertaling: E.J. Bron)

Om ambtenaar met een bureaubaan te worden op kantoor was vroeger iets wat weliswaar niet iedereen wilde, maar wat toch de moeite waard was voor diegenen die een “veilige baan” zochten. Dat was natuurlijk niet alleen de arbeidsplaats op zich en het ambtenarenpensioen, maar in principe ook de lichamelijke ongeschondenheid. Het ergst wat de medewerkers overkwam, was in je gezicht gehoest, bespuugd of beledigd te worden. Lichamelijke aanvallen waren veelmeer de uitzondering.

PI News (2)

Sinds Duitsland verpaupert en dagelijks verrijkt wordt met ballast en zijn agressie en geweld, is dat anders.

De medewerkers, vooral op de kantoren voor de toekomstige nieuwe heren in het land, vrezen dagelijks voor hun leven, vooral wanneer ze niet voldoen aan de wensen van de Neo-Plus-Duitsers – en wel een beetje vlug.

Bescherming tegen “beschermingzoekers”

Vanaf september moet in Essen een nieuwe Centrale Vreemdelingendienst (ZAB) van de deelstaat Nordrhein-Westfalen zijn werk beginnen. Nu worden in een openbare bekendmaking 128 veiligheidsvesten tegen kogels en messteken voor de medewerkers gezocht, ook enkele medewerkers van de afdeling Burgerzaken moeten in het vervolg zo beschermd worden.

Het eerste geweeklaag over de ZAB kwam al van de partij Die Linke in Essen. Het enige doel van de ZAB zou erin bestaan om “van bescherming zoekende mensen af te komen”. Dat zou onverenigbaar zijn met het beeld dat Die Linke, in dit geval in de persoon van districtswoordvoerster Marion Wegscheider, van “haar Essen” zou hebben. Dat zou tegenstrijdig zijn aan de voorstellingen van een “humanitaire vluchtelingenpolitiek”, aldus Wegscheider. De politica van Die Linke uit Essen zou het heel verschrikkelijk vinden dat de nieuwe dienst niet meer het individuele geval zou controleren, maar gewoon de aktes, en men zou hier blijkbaar gebogen hebben voor de druk van de AfD.

Nu zie je eens temeer waar de prioriteiten van de linksen liggen. Dat medewerkers van de Centrale Vreemdelingendienst zich al bijna net als politieagenten in gevaarlijke operaties moeten beschermen, daarover windt deze Duitsland-haatster en maatschappij verscheurster zich niet op. Maar wanneer een autoriteit volgens het recht en de wet wil handelen, en wel zonder daar vooraf kringgesprekken over te houden en zich de leugensprookjes van de verzorgingseisers eigen te maken, dan is ze heel snel opgewonden.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Essen: Veiligheidsvesten tegen kogels en messteken voor vreemdelingendienst

 1. jungleelephant zegt:

  Met dank aan Merkel!

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Een vuistvuurwapen is doeltreffender.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Die streep is toch wel getrokken, in die gebouwen waar ambtenaren vertoeven?.Meestal rechts aanhouden, richting uitgang, links is voor binnenkomend personeel.
  Vertaling naar afd. Neurologie kan ook.

  Like

 4. kampersrene zegt:

  Anti steek en kogelvrije vesten .Daarbij komt nog dat de ambtenaren van de vreemdelingendienst de getaande broeders moeten begroeten met Allahu Akbar Indien ze hun lach of hun vloeken niet kunnen bedwingen kan de veiligheidsvest een oplossing bieden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s