Geen brandstof meer voor Gaza

Screenshot_138

(Vertaling: E.J. Bron)

De Israëlische minister van Defensie Avigdor Lieberman heeft de invoer van brandstof naar Gaza opnieuw gestaakt, nadat de grensovergang Kerem Shalom (foto) ongeveer een week geleden weer werd geopend. De reden voor de hernieuwde sluiting is de aanhoudende terreur met vliegers, die velden in Israël in brand steken. Alleen de import van benzine en gas is verboden, humanitaire hulp wordt nog steeds door Israël naar de Gazastrook getransporteerd.

Israel Heute

De Israëlische regering blijft proberen het leven van de mensen in Gaza zo weinig mogelijk te beperken door te proberen alleen de terreurbeweging Hamas aan te vallen. Maar omdat die zo stevig in de Palestijnse samenleving verankerd is, is dit nauwelijks mogelijk. In plaats van nu de hele Gazastrook verantwoordelijk te stellen, laat Israël Hamas begaan, omdat het de internationale woede vreest als het zichzelf effectief verdedigt.

Minister van Defensie Lieberman richtte zich rechtstreeks tot de bevolking van Gaza en riep deze ertoe op verantwoordelijkheid voor haar leven op zich te nemen en druk op Hamas uit te oefenen, zodat ze een normaal leven kan leiden.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", antisemitisme, Gazastrook, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Terrorisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op Geen brandstof meer voor Gaza

 1. VarAway zegt:

  Eentonig verhaaltje, maar ik BLIJF herhalen: Blaas die patser villa’s op der lokale corrupte
  HAMAS bazen.
  1 brandvlieger, 1 raket over het grenshek? Poef I villa minder.

  Liked by 4 people

  • paulzwueste zegt:

   Hè, hè.
   Dit hadden ze allang geleden definitief moeten doen, en zorgen dat buitenlandse linkse organisaties er buiten bleven.
   Je kunt die arabieren alléén handelbaar maken als je zorgt dat ze begrijpen dat jij de baas bent en blijft.

   Liked by 2 people

   • Thomasson zegt:

    @paulzwueste. Als je ze tot pulp slaat. Dat is de enige taal die ze begrijpen. Hoe wreder en slechter de vijand is, des te meer ze hem respecteren. Dat is een waarheid als een koe die ook geldt nu in Europa. Voor mensen zoals Viktor Orban en Vladimir Poetin hebben ze respect, voor de zwakke lullen in de EU en de nationale regeringen zeker weten niet.

    Liked by 1 persoon

  • ReaGluurder zegt:

   Bij de laatste oorlog is er wel een hamasvilla opgeblazen. Ook een highrise waar de hamas tussen de bewoners (natuurlijk) zat. De vorige keer moest het maar 2 dagen rustig blijven aan de grens om weer energie te krijgen, laten ze er nu maar een maand van maken. Israel is veel te soft!!

   Liked by 1 persoon

 2. ruud beijer zegt:

  Gewoon dat hele misselijke zooitje platbombarderen
  De enige oplossing voor het palestijnenprobleem.Long live Israël!!

  Liked by 1 persoon

 3. rs zegt:

  ik snap niet waarom Israel die GAZANEN NIET RICHTING HET WATER IN DRIJFT !Zijn ze in een keer van al het gedonder af.

  Like

 4. Klaas zegt:

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Als ik eerlijk moet zijn, word ik langzamerhand kotsmisselijk van het Gutmenschen gedrag van de Israëliërs. Ik vind hen pogingen de “Goede jongens” te spelen misselijkmakend en vooral pathetisch. Ik ben ook het gejank over wat de Gazanen doen, meer dan,zat!. Wat zijn dat voor kletspraatjes hoe de Israëlische regering blijft proberen het leven van de mensen in Gaza zo weinig mogelijk te beperken, door te proberen alleen de terreurbeweging Hamas aan te vallen? Zijn de mensen in Gaza geen deel van de Hamas? Wie zijn de mensen/jongeren die vliegers met benzinebommen en helium-balonnen in de richting van Israël sturen? Marsmannetjes? Is de bevolking van Gaza tegen terreur ? Leven ze net als de mensen in Noord Korea? Worden ze gedwongen terreurdaden te plegen? Anders worden ze doodgeschoten of ze gaan op het schavot? Als een volk zo graag oorlog wil, moet dit volk ook de consequentie dragen. Men kan geen terreurdaden plegen en tegelijkertijd ook verwachten dat de vijand tegen, wie men vecht, zal klaar staan om brandstof te leveren. Niet te spreken over de colonnes vrachtwagens met vreten en medicijnen. De vijand zorgt ook voor gas, elektriciteit- en watervoorzieningen. Zo iets kan uitsluitend in de optiek van de islam dat parasitisme als levensstijl op na houdt.
  In een oorlog worden twee artikelen geleverd: Bomben und Granaten.

  Liked by 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Met alle “Gutmenschen” gedrag krijgt Israel toch nog hele ladingen antisemitische stront over zich heen. Kun je je voorstellen hoe de wereld, (de VN met z’n islamlobby) zal reageren als Israel het eindelijk zat wordt en heel Gaza met de grond gelijk maakt? Al die zogenaamde Palestijnen eruit jaagt en Gaza weer inneemt, zoals na de Zesdaagse Oorlog?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 6. bigljohn zegt:

  Zit er soms een schroefje los bij die Joden ? Zelf worden ze bestookt met duizenden raketten van uit Gaza, komen er soms zelfmoordenaars rond die aanslagen komen plegen, en worden er van die tunnels gegraven die voor duistere doeleinden gebruikt worden. En onder deze levensbedreigende omstandigheden voor de Joden stuurt Israel nog steeds humanitaire hulp naar Gaza ! Voor de Gaza bevolking die met hart en ziel voor Hamas gekozen heeft, en nu begint te klagen. Ook richting Israel. Israel; Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, en daar is Israel goed in. Ten nadele van zijn eigen bevolking !

  Like

 7. Thomasson zegt:

  @bigljohn. Ja! De regering van de Israëliërs is zonder meer geschift: en heeft vooral geen respect voor de lijdende bevolking die dicht bij de grens met Gaza woont. Deze mensen hebben door de vuurterreur al zoveel verloren. duizenden Kippen- en kalkoenen hebben de vuur niet overleefd. Kudden grazende schapen zijn omgekomen in de vuur en zo ook wilde dieren in de grote natuurreservaat. bijvoorbeeld: herten, vossen, jakhalzen speenvarkens , wilde katten en schildpadden worden levend verbrand. Een van de brandende ballonnen is op een kleuterschool gevallen. Gelukkig waren de kinderen op die tijdstip thuis. Ik kan best begrijpen dat de Israëlische regering wil geen soldaten over de grens sturen. Dat kost onnodig jonge levens om daar te zoeken wie hoort bij de Hamas en wie is een burger. Een volstrekt onlogisch gedachtegoed. Ook de geallieerde vliegtuigen hadden geen tijd gehad om te kijken of ze het huis bombarderen van Herr Schulz die bij de GESTAPO zat of het huis van Frau Werner die geen sympathie had voor de nazi’s (zulke mensen waren er ook). Beide moesten tijdens de bombardement direct naar de Schutzkeller. rennen. Hetzelfde moet met de mensen in Gaza gebeuren. Ook zij mogen van een beetje vuur genieten. AB JETZT WiRD BOMBE MIT BOMBE VERGOLTEN.

  Liked by 1 persoon

 8. kampersrene zegt:

  Een Palestijn had in dat wooncomplex een Jood zien binnenwandelen…hij dacht bij zichzelf ….die mag niet ontsnappen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s