Waarom wijzen “vluchtelingen” Portugal af?

Screenshot_137

(Vertaling: E.J. Bron)

De langzaam steeds conservatiever/realistischer wordende Europese Unie ontzegt langzamerhand de economische profiteurs en politieke krankzinnigen in de elite de immigratie van onontwikkelde en extreem vaak zwaar criminele “vluchtelingen”. Stop, er is één uitzondering: het Iberisch schiereiland.

journalistenwatch

Spanje gold in het verleden als behoorlijk betrouwbaar in het afweren van zogenaamde vluchtelingen die Europa willen bestormen. Na de nauwelijks te begrijpen verkiezing van de socialisten in de regering in Madrid, kondigen deze nu, zoals het hoort, aan om de grensinstallaties te verminderen.

Nog verwarrender is de eveneens linkse regering van Portugal in Lissabon bezig. Vanwege het lage geboortecijfer wil men in het land van de zoete wijn graag “vluchtelingen” opnemen. Het schijnt zich daar niet alleen te hebben rond gesproken welke clientèle bijzonder graag “vlucht”. De pointe: de opportunisten uit Afrika en de islamgordel mijden het Middellandse Zeeland eerder en willen liever naar – u raadt het. Al opgenomen asielzoekers vluchten zelfs uit het vakantieland. Uitgerekend de “Spiegel” vermeldt deze informatie op 25 juli. Waarom de illegale migranten Portugal afwijzen, dat kunnen, zoals te verwachten, noch de socialisten noch redacteurs van de “Spiegel” verklaren. In het artikel wordt serieus vermoed dat de “vluchtelingen” Portugal niet zouden kennen. Bovendien zou het land niet aan de belangrijkste vluchtroutes liggen.

Laten wij het dan maar zeggen, beste lezers; wellicht leest er immers stiekem iemand van de “Spiegel” mee (dat doen ze vast en zeker): het zijn de unieke hoge sociale uitkeringen die wij Duitsers (nog) aan Jan en alleman betalen. Onze gecastreerde politie zou wel eens de tweede belangrijke reden kunnen zijn; de binnenlandse toestand van Duitsland is heel goed bekend bij de illegale immigranten.

Het extreem geringe aantal illegalen in Portugal is waarschijnlijk de reden voor de aanhoudende “welkomstcultuur” in het land. Er zou nauwelijks racisme onder de Portugezen voorkomen; ook geen migratie-vijandige organisaties zoals Pegida. Dat beweert in ieder geval een “migratiedeskundige” uit Lissabon (vermoedelijk een asielindustrieel). Portugal is katholiek, economisch getroffen en had al eens eeuwenlang de religie van de vrede in het land. Daarom is er niet van uit te gaan dat de Portugezen inderdaad zo “progressief” zijn. Integendeel: zodra daar daadwerkelijk noemenswaardige aantallen Afrikaanse immigranten aankomen, zal de Middellandse Zee siësta-mentaliteit vermoedelijk heel snel omslaan in een LEGA-houding.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, Portugal, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Spanje, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Waarom wijzen “vluchtelingen” Portugal af?

  • paulzwueste zegt:

   Het gaat dat ongedierte alléén om het geld.
   De hoogte van de uitkeringen bepaald hun reisdoel.
   Over en uit!
   Zodra wij dat zwart tot lichtgetint tuig niks meer betalen zijn ze binnen de kortste tijd verdwenen, met achterlating van een enorme rotzooi natuurlijk.
   Dat tuig is nog te lui om hun toilet door te trekken.
   Ze drinken er waarschijnlijk uit zoals ze in hun eigen land gewoon zijn uit de rivier tussen de drollen door te drinken en te zwemmen!
   En dat krijgt hier de mooiste en beste huizen gratis!!!

   Geliked door 2 people

 1. Metten zegt:

  België ligt ook niet aan de belangrijkste vluchtroutes, toch kennen zij dit land als geen ander. Dezelfde reden: De hoge uitkeringen, voorrang bij het verwerven van een sociale woning (voor autochtone Belgen zijn er wachtlijsten van 12 jaar en meer), gratis medische zorgen, bij erkenning als vluchteling een “startpremie” van een paar duizend euro, bij gezinshereniging onmiddellijk kindergeld en ga zo maar verder…

  Geliked door 1 persoon

  • Eric zegt:

   Klopt. Die zogenaamde vluchtelingen zijn geldwolven die geen steentje, laat staan een baksteen, willen bijdragen om een zekere toekomst op te bouwen. Zij willen uitsluitend afbreken !

   Like

 2. louis-portugal zegt:

  De eerste ervaring die ik had met vluchtelingen in ons dorp was na de ongeoorloofde en smerige bombardementen van Clinton met de engelsen op Yoegoslavië.
  Ik weet niet hoeveel Portugal er opnam maar in onze gemeente (30.000 inwoners) kwamen 50 van die mensen in een oud leegstaand ziekenhuis.
  Ongeveer 6 weken erna waren ze allemaal vertrokken.
  Hoewel ik geen immigratiedeskundige ben was het mij meteen helemaal duidelijk.
  Al vaker heb ik geschreven, op Bert´s voortreffelijk blog, dat het minmumloon hier 580 € /mnd bedraagt en door ongeveer 80 % van de werkenden verdient wordt.
  De uitkeringen zijn daarop gebaseerd.
  Ik ken genoeg verhalen vam oude mensen die tussen 2 en 3 honderd € /mnd hebben en die hun medicijnen, ondaks dat ze mede door de staat betaald worden, niet kunnen kopen.
  Deze vluchtelingen kregen bed, bad , kleding en wat zakgeld.en dat was geen hondereden €uros
  per mnd.
  Ze kregen al snel contact met hun lotgenoten die in noord- Europa zaten en zagen het verschil tussen armoedig Portugal en het luilekkerland in het noorden.
  Het is nog wel eens geprobeerd met de vrplichtte ooname.
  Enthousiast ontvangen op het vliegveld en enkele maanden later met stille trom weer vertrokken.
  Maakt Portugal wel een prettig land om te wonen.
  Voor de liefhebber die hier wil wonen, Bert zal jullie zeker informeren.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Je kan pas wat zeggen of €580,00 per maand genoeg is, als je weet wat de vaste lasten zijn daar en wat een brood daar kost en andere levensmiddelen.
   Hier in Nederland zou je het daar niet mee redden.
   De goedkopere huren zijn hier al rond de 500 euro.

   Like

   • FerdinandK zegt:

    In P red je het ook niet met €580. Verbaas me steeds hoe de portugesen rond komen.
    Begrijp het na 16 jaren nog steeds niet. Heel veel sociale uitkeringen bedragen €159 p/m.
    Huren beginnen bij ong €250.
    De boodschappen in de winkels, zijn ongeveer even duur als in NL.

    Like

 3. Petra DeBoer zegt:

  Deze nieuwe lichting veroveraars zouden de Portugezen ook niet moeten willen.

  Ze roepen nu al “Victorie, racistische smeerlappen”!!!

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik had ergens gelezen dat “bosa, bosa” iets als meisjes zou betekenen wat ze roepen.

   Maar het zijn ook echt complete los geslagen wilden als je ze ziet in dat filmpje.

   Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Ze roepen “cabrones”, maar ze willen “cabritas”……………….

   Like

  • BertG. zegt:

   Als ze nou uit Swahili zouden komen, dan had ik wel voor je kunnen vertalen.
   Volgens mij komen ze daar ook niet uit de buurt vandaan zo te horen.
   Volgens mijn mening als Swahili deskundige.

   Like

  • Guus Velraeds zegt:

   Geen commentaar. Het is nog erger als ik altijd gedacht had. Mijn lieve hemel!

   Like

  • Elisah zegt:

   Bosa bosa is arabisch betekent kus.
   Cabrones is het meervoud van cabron:
   The word cabrón refers to a cuckold, a man whose wife or girlfriend has been unfaithful without his knowing about it. Although the word also means ‘male goat’ and is inoffensive in that context, when used in slang, it can be extremely insulting or offensive. The word also has several other meaning in current slang.
   Cuckold is de man van een overspelige vrouw.

   Like

 4. jackholland zegt:

  En die gaan straks voor onze aow werken????????????????

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Het ZIJN en BLIJVEN wilden.
  Wat denk je, primitieve wilden die als ze uit die rubberbaat stappen ineens universiteits-afgestudeerden zijn met een doctorstitel…
  Nee hè…?
  Het zijn dezelfde varkens die in hun thuislanden in bomen wonen, niet willen werken, alles wat ze zien gratis willen hebben en vrouwen verkrachten.

  Geliked door 1 persoon

 6. Mary zegt:

  De Portugezen verdienen zelf nauwelijks iets, lonen zijn laag, vanaf het begin van deze door de EU/VN georganiseerde invasie zeiden ze al lachend tegen elkaar wij zullen er geen last van hebben, hier valt niks te halen voor ze, aldus een in Portugal wonende Nederlander.

  Geliked door 1 persoon

 7. Sharon zegt:

  Wat ben je dom te denken dat er van dat zooitje ook maar een van plan is om te komen werken. Lekker in de bijstand en daarna de volle AOW tot aan hun dood, en de werkende belastingbetaler mag tot zijn 75e doorwerken en belasting betalen

  Geliked door 1 persoon

 8. King Arthur zegt:

  Je weet toch waar je moet zijn, wie de fucking faciliteerders zijn van dit alles?
  Die dobbernegerts weten niet beter dan dat de straten hier van goud zijn en ze overal “recht” op hebben. Degene die de hoogte van de gratizzzzzzzzzz uitkeringen bepaalt is de hoofdschuldige. In Tsjechie heeft men de eerste 10 jaar totaal geen recht op een uitkering, daar is geen gratis geld en dus ook geen parasieten.

  Like

 9. jantjeuitnl zegt:

  Ik zou het niet conservatiever willen noemen aangezien de conservatieve partijen zoals vvd, cdu, om er een paar te noemen, in het complot zitten.
  Laten we het patriotischer noemen.

  Like

 10. Via het mobiele telefoon verkeer hebben ze onderling contact……waar veel geld en vrouwen zijn…..waar de locale overheid goed voor ze is.
  De telefoon maatschappijen zouden eigenlijk drie maanden uit de lucht moeten zijn, zou voor het verkeer ook goed zijn en er zouden weer meer sociale familiaire contacten ontstaan.
  Voor de gelukszoekers zou het een ramp zijn…..vooral voor die honderden duizenden aan de Libische kust en Marokkaanse kust.

  Like

 11. Elisah zegt:

  De rechtse partij Partido Popular is, volgens het journaal van vandaag, inmiddels de tweede partij van Spanje.
  https://re-act.be/2018/07/23/nieuwe-leider-partido-popular-strenger-migratiebeleid-terugdringen-abortus-euthanasie-en-bescherming-spaanse-individuele-vrijheden/
  Op gebied van migratie bijvoorbeeld beschuldigt hij onomwonden de huidige socialistische regering als zijnde demagogen omdat ze zonder boe of bah de boot Aquarius, volgestouwd met illegalen, toeliet in een Spaanse haven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s