Zuid-Afrikaanse schrijver klaagt aan: “Kill the Boer” schuld aan farmmoorden

Screenshot_132

(Door: Wolfgang van de Rydt – Vertaling: E.J. Bron)

Zuid-Afrika: het lied “Kill the Boer” of “Dubula iBhunu” komt nog uit de tijd van het verzet tegen het Apartheidsregime, dat eindigde in 1994. Nelson Mandela werd vrijgelaten uit de gevangenis en werd de eerste zwarte president van de voortaan door westelijke media tot “Regenboognatie” verklaarde republiek. Maar de realiteit heeft het land al lang ingehaald. Er gaat nauwelijks een dag voorbij zonder haatmisdaden tegen blanken. De schrijver Ernst Roets maakt daarvoor de regering verantwoordelijk en het verzetslied, dat steeds vaker klinkt.

Zo zong de corrupte voormalige president Jacob Zuma het lied in 2012 in het parlement en markeerde zodoende een taboebreuk en de afkeer van Mandela´s politiek van de verzoening.

 

Roest is mede-exploitant van het “AfriForum” en heeft onlangs een boek geschreven dat nu gepubliceerd wordt. Sindsdien heeft hij talrijke moorddreigingen gekregen. Het boek zou racistisch zijn, wordt in politieke kringen gezegd, maar Roets laat zich niet intimideren. “Hoe vaker ze het lied zingen, des te meer boeren er vermoord worden”, zei hij in een interview met IOL op de vraag of er een verband zou bestaan tussen het lied en de moorden.

In de eerste zes maanden van verleden jaar werden 157 farm-aanvallen en 40 farm-moorden geteld. Sinds het begin van dit jaar zouden er al 210 farm-aanvallen en 33 moorden zijn gepleegd, aldus Roets.

 

Economisch gaat het eveneens bergaf met Zuid-Afrika. De goudindustrie bevindt zich in verval, schrijft RT.

“Uitgeput rakende reserves, slechte infrastructuur en stijgende ongevallenkosten leidden in mei tot een productievermindering van 16% ten opzichte van vorig jaar. De goudproductie daalt al voor de achtste maand op rij.”

In zo´n klimaat vertrekken niet alleen de Boeren, maar vooral ook steeds meer investeerders. “De moordenaar is altijd Julius”, schrijft Max Erdinger op “JouWatch”:

“Sinds 1994, het jaar waarin de laatste blanke minister-president van Zuid-Afrika vrijwillig en vreedzaam de macht aan het ANC en de eerste zwarte president van het land, Nelson Mandela, overdroeg, werden er al meer dan 70.000 blanken op beestachtige wijze afgeslacht.”

En ook de stralende verschijning Mandela had zo zijn schaduwkanten, aldus de libertair Stefan Molyneux. Maar daarvan wil men in het Westen niks weten. Het afslachten gaat verder, in Zuid-Afrika, maar ook in Europa.

 

Bron:
https://dieunbestechlichen.com
Door: Wolfgang van de Rydt

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Genocide, Racisme, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

10 reacties op Zuid-Afrikaanse schrijver klaagt aan: “Kill the Boer” schuld aan farmmoorden

 1. merel zegt:

  Ze killen ook zichzelf, WANT geen voedsel meer

  Like

 2. Roeland zegt:

  Op deze site wordt regelmatig toegejuicht , dat de Zuid Afrikaners emigreren naar Rusland of zo.
  Ik ben het daar pertinent me oneens. Waarom? Ik weet heus wel , dat Zuid Afrika een horror land geworden is voor blanken. Toch vind ik, dat de blanken zich moeten verzamelen. Niet Zuid Afrika opgeven! Maar samen de strijd aangaan tegen de onwettige zwarte overheersing , die nu dreigt.
  Zuid Afrika is ons land. Land van Nederlanders , Vlamingen en vervolgden uit Frankrijk , Duitsland, (Hugenoten) vaak van Spaans (Portugees) joodse afkomst. Dat zal jullie wel als vreemd in de oren klinken. Waarheid is soms moeilijk te bevatten. De geschiedenis lijkt te zijn vastgesteld en uitgezocht. Helaas voor diegenen , die zich daarin anders confortabel wentelen. Dat is niet zo.
  Strijdt! Voor een vrij Suid Afrika! Leve Jan van Riebeeck! Oranje blanje blou!

  Like

  • Peter Bontenius zegt:

   Ben het er helemaal mee eens; er moet een afrikaanstalige staat komen.
   Er zijn pogingen in die richting, zoals de http://www.capeparty.com dat probeert en er is het noodplan van http://www.suidlanders.co.za
   Er moet steun komen vanuit de Benelux.

   Like

  • Wolf zegt:

   Juist!!! En dat rare neger lied omvormen naar KILL de Heidense Hottentotten!

   Like

  • Wolf zegt:

   Ook moeten de Suid Afrikaanders weer de Krügerrand op peil krijgen door inderdaad weer de macht te kunnen grijpen over die losgeslagen wilde dansende zwarte aapmensjes. Als er een campagne op touw gezet worden door massale emigratie naar het door zwarten verwoestte Suid Afrika van Nederlandsche Oostelijke Veenkolonisten, Vlamingen , Duitsers ,Indische Nederlanders , Nederlandsche Joden , en samen met de voor de linkse Klaverachtige idioot president van Canada vluchtende Nederlanders uit Canada kunnen we het Afrikaander Volk helpen om door vele kinderen te baren de overhand te krijgen. Het katholieke communisten geloof moet daarbij VERBODEN worden en met wortel en tak worden uitgeroeid. Verplicht de Zuid Afrikaanse Taal overal weer her invoeren! Leve het Oranje Blanje Bleu!!! [ De trotse Vlag van weleer hebben linkse roomse rot britten samen met hun zwarte apen ook al verkracht!

   Like

 3. kraftavilqa zegt:

  Ja, ja, die vuile rotschoft mandela. Door de linkse kerk in ’t Westen heilig verklaard begrijpelijk want mandela belichaamde alles dat de linkse kerk als deugdzaam beschouwt, hij was een neger, een communist en een moordenaar (je zou er een flinke klus aan hebben om een beter idool voor de linkse kerk te ontwerpen). Ik vermoed dat vele linkshoofdigen met liefde en alle plezier mandela’s kinderen gebaard zouden hebben.

  Geliked door 1 persoon

 4. Scevean zegt:

  Roeland , ben het helemaal met je eens

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s