Afgewezen “asielzoeker” terroriseert sinds 20 jaar de Duitsers – geen paspoort, geen uitzetting

Screenshot_172

Allasane Sal (46) is sinds 1999 een graag geziene “stamgast” in de gevangenis Fuhlsbüttel in Hamburg. Juist vanwege zijn vele delicten kan hij niet uitgezet worden – puur falen van de staat!

(Vertaling: E.J. Bron)

Hoe gemakkelijk het asielrecht te misbruiken is, hoe afgewezen “asielzoekers” zich 20 jaar in Duitsland kunnen ophouden, hoewel ze steeds opnieuw zwaar crimineel worden, toont exemplarisch de zaak Allasane Sal aan. In 1998 kwam de man zonder paspoort Duitsland binnen, beweerde uit Burkina Faso te komen en verlangde asiel.

journalistenwatch

De aanvraag werd als “duidelijk ongegrond” afgewezen. Daartegen diende de Afrikaan een klacht in. Ook de klacht werd een jaar later afgewezen. Ongeveer de helft van de inmiddels twee decennia zat de man in de gevangenis. In 2019 zou hij vrijgelaten worden, bericht de “Bild-Zeitung”. De krant doet de zaak minutieus uit de doeken. Hij kan – net als al die anderen – niet uitgezet worden, omdat hij geen papieren heeft. Nu houdt hij huis in Hamburg.

Crimineel zonder asielstatus mag blijven 

Allasane Sal werd steeds opnieuw veroordeeld – wegens roof en gewelddadigheden. “en het lijkt erop alsof het eeuwig zo zou kunnen doorgaan…”, schrijft de krant. De man zou “een crimineel zijn – zonder asielstatus, zonder de wil tot en de kans op integratie. Desondanks lukt het hem hier te blijven – door gewoon steeds opnieuw delicten te plegen en iedere vorm van samenwerking te weigeren.”

In volgorde: een jaar na zin eerste binnenkomst wordt Sal wegens het toebrengen van lichamelijk letsel voor het eerst veroordeeld: twee jaar en twee maanden gevangenisstraf. Na zijn vrijlating wordt hij meerdere malen gedagvaard om te spreken met een delegatie uit Burkina Faso om zijn herkomst op te lossen. De post is echter onbestelbaar vanwege een vals adres. In november 2002 is het dan echter zo ver: tijdens zijn voorgeleiding zwijgt hij en spuugt naar de medewerkers van de ambassade. Resultaat: hij komt niet uit Burkina Faso. De Duitse staat is hulpeloos. Men weet niet hoe ze achter het staatsburgerschap moet komen.

Direct een nieuwe veroordeling

Slechts enkele maanden later wordt de Afrikaan opnieuw veroordeeld. Van maart 2003 tot eind april 2004 zit hij wegens het toebrengen van lichamelijk letsel en drugsmisbruik in de gevangenis. Een dag na zijn vrijlating wijst het BAMF het af om over zijn vervolg asielaanvraag te beslissen. Sal mag desondanks in Duitsland blijven – hij heeft immers geen paspoort.

En hij blijft crimineel en gevaarlijk. Vanaf augustus 2006 moet de afgewezen “asielzoeker” zes jaar en twee maanden de gevangenis in. Schuldig bevonden aan zware roofzuchtige diefstal, roof, opzettelijk toebrengen van lichamelijk letsel, verzet tegen ambtenaren in functie. Bovendien wordt hij voor gevaarlijk toebrengen van lichamelijk letsel, belediging, diefstal en toebrengen van lichamelijk letsel met belediging veroordeeld. Elf maanden worden hem kwijtgescholden, hij komt in november 2011 vrij.

Hij heeft immers geen paspoort…

Nu dient hij opnieuw uitgezet te worden – en wel “onaanvechtbaar”. Maar dat lukt niet – hij heeft immers geen paspoort. Kort voor zijn vrijlating vertelt een medegevangene aan de gevangenisleiding in Hamburg dat Sal wellicht uit Senegal afkomstig zou zijn. In vrijheid wordt Sal onmiddellijk weer crimineel. Gevolg: 13 maanden gevangenisstraf. In maart 2013 komt hij weer vrij. Nu moet zijn staatsburgerschap in de ambassade van Senegal gecontroleerd worden. Ook daar spuugt hij en is hij opstandig. De ambassade komt tot het resultaat: de man zou kennelijk ook niet uit Senegal afkomstig zijn. dus wordt hij verder gedoogd – hij heeft immers geen paspoort.

Kort daarna pleegt de afgewezen “asielzoeker”, die nu al 15 jaar lang de Duitse autoriteiten om de tuin leidt, een zware roof. Nu moet hij 16 maanden de gevangenis in. Ook na deze vrijlating wordt hij weer brutaal: wegens de verdenking van het toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel komt hij in januari 2015 in voorarrest. Toen hij twee maanden later werd gewezen op zijn “medewerkingsplicht” en ertoe wordt opgeroepen om voor een document te zorgen om naar huis terug te keren, heeft hij waarschijnlijk een lachbui gekregen.

Ambtenaar van justitie aangevallen

Het jaar 2015 eindigt zoals gebruikelijk: wegens het toebrengen van lichamelijk letsel wordt hij tot een gevangenisstraf veroordeeld. In mei valt hij een ambtenaar van justitie aan – de straf wordt tot oktober 2019 verlengd. Als hij uit de gevangenis komt, zal hij meer dan 21 jaar in Duitsland mensen in elkaar hebben geslagen, beroofd, beledigd en bestolen hebben.

De zaak Allasane Sal staat plaatsvervangend voor praktisch alle “vluchtelingen”, die aangeven geen paspoort te hebben en hier crimineel worden. In het jaar 2039 zullen er vermoedelijk honderdduizenden Allasane Sals zijn.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Afgewezen “asielzoeker” terroriseert sinds 20 jaar de Duitsers – geen paspoort, geen uitzetting

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Dat Europa haar eigen graf aan het graven is daar zijn wij, de lezers van E.J. Bron, het wel over eens durf ik te stellen.

  Een positieve insteek uiteraard welkom ………..

  Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  De oplossing is toch zo simpel…
  Je vertelt die roetkop als hij niet mee wilt werken dan wacht hem de kogel. kijken of hij dan nog niet mee wil werken. En vertelt hij inderdaad niet waar hij vandaan komt…zet hem dan gewoon tegen de muur. De regering laat onschuldige burgers iedere keer het slachtoffer worden van hun falen…

  Geliked door 1 persoon

  • tinekevanschagen zegt:

   Wetten kunnen ook veranderd worden,maar ze verdommen het gewoon!

   Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Het tegen de muur zetten en afknallen lijkt een oplossing maar de westerse geciviliseerde landen hebben TERECHT de doodstraf afgeschaft. Dat betekent niet dat de overheid de samenleving niet hoeft te beschermen tegen dergelijke uiterst gevaarlijke individuen.
   Er zijn al eerder berichten geweest over dit soort jungle-beesten die de samenleving terroriseren. Als ze dan niet uitgezet kunnen worden sluit ze dan op in strenge isolatie waar ze pas uit kunnen komen als hun identiteit voor 100% is vastgesteld. Dan kan uitzetting alsnog plaats vinden.
   malsion@orange.fr – de Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

   Like

  • koddebeier zegt:

   Waterboarding schijnt voor dat soort lieden een aardige methode te zijn om de waarheid uit ze te krijgen ! Ten sloten nood breekt wetten, niet waar!

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Leuk gevonden, Steven, maar je weet zelf wel dat het onzinpraat is. Wat schieten we hier mee op? NIKS ! ! !

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  De opa’s van de huidige rechters, Officieren van Justitie en politieagenten deden dat een jaar of 80 geleden heel anders. Na de eerste arrestatie pleegden de criminelen veelal “zelfmoord”. Aangezien men dat niet altijd als doodsoorzaak kon opschrijven werden de opa’s wel heel erg creatief. Van een ijzeren trap afschoppen betekende gewoon van de trap afgevallen. Gewoon geen eten of drinken geven werd in de logboeken omschreven als een hongerstaking. Meestal was het gewoon afdoende om hem in de kelders van het politiebureau dood te schieten. Erschossen auf dem Flucht heette dat toen gewoon.

  Like

 4. merel zegt:

  Die asielzoekers zijn wel allemaal sloddervossen denk ik, allemaal paspoort kwijt toevallig, bij mij ligt het gewoon in de la. Stom misschien, tegenwoordig lijkt iemand zonder paspoort wel meer waard dan iemand MET

  Like

 5. Peter zegt:

  Een voetbal is een leren knikker.
  Dit is een kolere nigger.

  Geliked door 1 persoon

 6. Guus Velraeds zegt:

  Begin met een paar te liquideren. Tien, honderd, voor mijn part duizend. Dit gaat zich rond spreken en zo snel als de honderdduizenden binnen gewandeld zijn zo snel zullen ze ook weer verdwijnen. Het zijn de methoden van hun thuislanden dat weet ik maar vuur kan ook met vuur bestreden worden. Het is onze humaniteit en het zijn onze “mensenrechten” die misbruikt worden. Dit eenmaal vaststellende moeten deze verworvenheden tijdelijk buitenwerking gezet worden want ze hebben zich tegen ons gekeerd. Ik denk niet dat als we eenmaal een minderheid zijn in eigen land de nieuwe heersers ons zullen bejegenen met mensenrechten en humaniteit.

  Like

 7. boorzalf zegt:

  kunta kinte op oorlogs pad.

  Like

 8. ildiko zegt:

  De west Europese rechtssysteem is te humaan, het is niet voor barbaren gemaakt. Daarom voor dit soort barbaren er een nieuwe gemaakt moet worden of gewoon die van SA recht toepassen. OPGANGEN !

  Like

 9. Cathja zegt:

  Ik zou hem handboeien om doen, en hem droppen in één of ander Afrikaans land. Zoek het maar uit jochie. Twintig jaar de kluit beduvelen is niet normaal. Ik had al veel eerder met dit heerschap afgerekend!

  Like

 10. Wachteres zegt:

  De asieloeker zegt zelf dat hij uit Burkina Faso komt. Dan kan hij daar toch gedumpt worden?

  O wacht … Stel je voor dat men hem daar slecht behandeld .. dat kan natuurlijk niet.

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Wie krijgt er gene stijve bij het zien van zulke mooie neger

  Like

 12. Pietersen zegt:

  De aanhouder wint want die klojo in Holland van ‘We are here’ kreeg ook na 15 jaar een verblijfsvergunning.

  Like

 13. bigljohn zegt:

  De politie bijvoorbeeld controleert alleen maar op personen die WEL papieren hebben. Word je met je auto onderweg aangehouden tijdens een politiecontrole, en je hebt je papieren niet bij je, loop je een grote kans een vette bon te krijgen. Daarentegen lopen er honderdduizenden rond zonder papieren die alle door ons verworven rechten hebben. Zonder papieren krijgen zij gratis geld, een gratis advocaat, gratis ziekenfonds, en wat al dies meer zij. Bovendien hebben zij als statenloze actief stemrecht, zodat zij volop op DENK of Groen Links kunnen stemmen. Ik las ergens bij Bron (Een Youtube link van iemand) dat Nederlanders het domste volk van de wereld zijn. Zij accepteren dit soort situaties, laten de linkse en links liberale politiek telkens zijn gang gaan, geloven ieder woord van de Mainstream media. en stemmen bij iedere verkiezing op die politieke partijen die Nederland proberen over de rand van de afgrond proberen te duwen ! Ik kreeg die link van gisteren (YouTube) die onder iemands review stond niet meer teruggevonden. Ben wel een half uur aan het spitten geweest.

  Like

 14. Nel Meyer zegt:

  Dat verhaal gelezen hebbend ,zijn we met z,n allen toch duidelijk de weg kwijt , zulk tuig moet je aanpakken ,op een manier die altijd werkt ,je gooit hem in een hok ,en pas als hij bereid is om te zeggen ,waar hij vandaan komt , krijgt hij iets te eten ,en niet eerder ,dus is het aan hem zelf of hij dit wil overleven .

  Like

 15. Republikein zegt:

  Deze waarschijnlijke analfabeet heeft een leger aan “helpers” achter hem staan.

  Like

 16. Hendrik zegt:

  Per ongeluk ging het pistool van een politie agent af……………en Sal was niet meer……………..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s