Draai geldkraan richting Gaza dicht

Screenshot_152

(Door: Brigitte Wielheesen)

In Nederland is het net zo warm en droog als in Israël. De heide ziet eruit als een dor Israëlisch zomerlandschap en tijdens een van de wandelingen vroeg ik me af wat er zou gebeuren als ik, net als terreurbeweging Hamas, een vlieger met een brandbom zou loslaten. Nederland zou te klein zijn. Dat in Zuid-Israël 335 hectare aan flora en fauna door de ‘nieuwe’ terreuraanvallen van Hamas is verwoest en dat er nog steeds vliegers met brandbommen opgelaten worden met om Israël te vernietigen, lijkt niemand in Nederland te interesseren; terwijl er sprake is van een natuurramp. Het heeft zeventig jaar gekost om het dorre Israël in een groene oase te veranderen.

In de media wordt nauwelijks gesproken over de gevolgen voor de natuur door deze nieuwe tactiek van Hamas om Israël met de grond gelijk te maken. Nee, de misselijkmakende herschrijving van de geschiedenis door Pallywood begint zijn vruchten af te werpen. Maar niemand heeft in Gaza schone handen. Van de wieg tot het graf word je geïndoctrineerd en opgeleid tot terrorist. Hieraan willen ontkomen, betekent vluchten of de dood in de ogen zien. Door politieke bemoeienis, giften, fondsen en subsidies (miljarden dollars en euro’s) heeft het westen een terreurorganisatie tot grote bloei laten komen.

Lees verder>>>
(h/t “Brabosh”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Gazastrook, gezond realisme, Hamas, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Draai geldkraan richting Gaza dicht

 1. rs zegt:

  maar onze KAAG zal toch wel weer met ONS GELD STROOIEN…………….

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Dan is het aan ons om massaal steun te verlenen aan de boomplantactie van Israël om de schade te herstellen. Daarnaast zouden we eens diep na kunnen denken over het schade en leed toebrengen aan Hamas. Negatief? Ja en Nee. Na het begaan van een misdaad wordt een persoon gestraft met gevangenisstraf en/of een boete. Hamas handelt misdadig. Daar hoort dan straf op te volgen. Internationale organisaties, VN, VS, EU, NGO’s enz. kijken weg. Moeten wij dat ook doen?
   Malsion@orange.fr

   Like

  • Hendrik zegt:

   haar lief is immers een geitenneuker…………….

   Like

 2. BertG. zegt:

  Naar aanleiding van berichtgeving over een door Hamas georganiseerd militair trainingsprogramma voor UNRWA-scholieren in de Gazastrook, hebben PVV-Kamerleden Raymond de Roon en Danai van Weerdenburg Kamervragen ingediend bij de minister van Buitenlandse Zaken.

  In The Algemeiner is te lezen dat terreurbeweging Hamas deze maand een gigantisch zomerkamp heeft georganiseerd voor in totaal 120.000 scholieren. Bij dit zomerkamp moet men echter niet denken aan activiteiten als zwemmen en marshmallows roosteren boven een kampvuur: nee, het gaat hier om militaire training om de kinderen klaar te stomen voor de strijd tegen Israel.
  https://www.cidi.nl/pvv-stelt-kamervragen-over-hamas-zomerkamp/

  Like

 3. Elisah zegt:

  https://www.cidi.nl/pvv-stelt-kamervragen-over-hamas-zomerkamp/

  Naar aanleiding van berichtgeving over een door Hamas georganiseerd militair trainingsprogramma voor UNRWA-scholieren in de Gazastrook, hebben PVV-Kamerleden Raymond de Roon en Danai van Weerdenburg Kamervragen ingediend bij de minister van Buitenlandse Zaken.

  In The Algemeiner is te lezen dat terreurbeweging Hamas deze maand een gigantisch zomerkamp heeft georganiseerd voor in totaal 120.000 scholieren. Bij dit zomerkamp moet men echter niet denken aan activiteiten als zwemmen en marshmallows roosteren boven een kampvuur: nee, het gaat hier om militaire training om de kinderen klaar te stomen voor de strijd tegen Israel.

  Like

 4. T.Troubadour zegt:

  Moet ze ook van haar man,en ook gesteund doorCU Segers die zijn bijbel geruild heeft voor het pluche.

  Like

 5. Republikein zegt:

  De toenmalige hotemetoot van Jeruzalem van de verkeerde kant zou AH gevraagd hebben om Joden te vergassen, want bij verdrijving zouden ze allemaal naar Palestina trekken.
  Dit bericht heb ik al eerder gelezen, nu op Fenixx.

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Alleen al Nederland heeft miljarden overgemaakt naar Gaza, zonder toezicht of restricties!! (Lekker scoren met andermans centen!!) En de Zooi is daar nog nooit zo groot geweest. Het vuil gaat zo de zee in. Israel heeft al stranden moeten sluiten omdat het te goor werd om er naar te kijken. Israel krijgt natuurlijk weer de schuld van de puinzooi! De Schuldigen zitten in Europa! Dankzij al die Europese MILJARDEN kan de hamass oorlogvoeren met Israel. Mocht er weer een nieuwe oorlog uitbreken, dan is dat wederom de schuld van oa. de Lullo’s in Brussel / Den Haag etc.

  Like

 7. Piet Karbiet zegt:

  Mede mogelijk gemaakt dor onze PLO-Minister Kaag. Hoe fout kun je zijn?

  Liked by 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Stop dat linkse idiote wijf en stem op normale mensen !

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Het is nu, relatief gezien, veel warmer in Nederland dan in Israël. In Israël is men gewend aan zomerse droogte en hitte. Alles is daar op zo’n klimaat aangepast. Het kan daar bijvoorbeeld overdag een hitte van 35° C heersen, maar de gazonnen blijven groen en de perken met bloemen en bomen staan er prachtig bij. Hoe zo? Er wordt daar overal met druppelaars gewerkt.; ondergrondse waterslagen die druppelsgewijs de boel irrigeren. Hier gaan nu massaal bomen dood omdat niemand ze water geeft. Aan de andere kant worden nu de dijken besproeid om gevaarlijke schuren te vermijden.
  Kan zich iemand in Nederland voorstellen dat de Ost Friezen over de grens met Duitsland zouden op een dag de pest aan de Nederlanders hebben, en ze zouden ons met vliegers die brandbommen dragen en ballonnen gevuld met helium? Doel: de boel in oost Groningen in de hens te zetten. Of de Belgen zouden hetzelfde spelletje spelen in Noord Brabant en Zeeland? Ja! Ik denk dat de Nederlanders zouden massaal precies hetzelfde doen bij de Friese Moffen of bij de Vlamingen. Boter bij de vis. Maar de laffe Israëlische regering DOET NIETS OM HAAR BURGERS TE BESCHERMEN. De politiek-correctheid slaat daar in de pan en de hoge krijgen schijten in hun broek voor iedere linkse gepiep van: discriminatie!, volkerenmoord! Nazi-praktijken enz.. Ze klagen. De Israëlische Minister van Defensie is een “Lawaai Pappegaai”. Behalve grootpraatjes en nietszeggende dreigementen zit er niks bij. Er wordt een verschil gemaakt tussen de Hamas en de “zielige burgers”. Alsof de Hamas is geen integrale deel van de burgers. Een normaal volk zou zijn vijand met dezelfde munt betalen. Nazi Duitsland kon de Blitz op Engeland uitvoeren en de boel daar in as leggen totdat de radar en de sonar werden uitgevonden. Daarna was het SPIEL AUS!. De geallieerden bombardeerden Duitse steden dag en nacht. Ze stuurden geen “leger met pincetjes” om uit te zoeken wie is een nazi en wie niet. Zo ziet echt werk uit: VAKMANSCHAP IS MEESTERSCHAP: Hamburg juli 1943 https://www.youtube.com/watch?v=kCYPrur6ssU en Dresden februari 1945 https://www.youtube.com/watch?v=gh-KWJWRjcI
  En in onze moderne tijd hebben de Russen de stront uit de konten van ISIS laten rollen https://www.youtube.com/watch?v=ltTTMQZKwYw
  Zo moet het Israëlische luchtmacht ook reageren op aanvallen op Israëlisch grondgebied. Geef de mensen van Gaza een goede BBQ

  Trouwens het zou de Europeanen niet ontsieren deze branden iets serieuzer nemen. De westerse “Leugenpresse” probeert de verschrikkingen in Gaza te bagatelliseren of te verdraaien. Wij hebben geen vrije pers meer, maar een PRAVDA-achtige media die gelijk staat aan die van de Sovjet Unie en de Komintern-landen tijdens de Koude oorlog. In vroegere reclamespotjes op de TV wisten wij dat : “VERONICA komt naar ons toe deze zomer”. In 2018 komt VERONICA niet zo gauw, maar wel terreuraanslagen via brandstichtingen door MOSLIMS. In Griekenland werd een Pakistaanse immigrant opgepakt als verdachte voor de verschrikkelijke brandstichtingen. Zie : https://fenixx.org/2018/07/27/pakistaanse-migrant-opgepakt-voor-brandstichting-in-griekenland-waar-deze-week-meer-dan-80-mensen-omkwamen-in-de-vuurzee/

  Wij zouden kennelijk nooit weten wie heeft de 40 brandhaarden tegelijkertijd in Zweden gestoken. Zo iets is in dat land nooit eerder gebeurt; al heersen nu ook in Zweden droogte en hittegolf. Doch zijn 40 brandhaarden tegelijkertijd en over het hele land niet logisch. In Israël steken Palestijnen met opzet brandhaarden in natuurgebieden. Ze vinden het leuk Zionistische herten, vossen, vogels, schapen jackhalzen egels enz. levend te verbranden. Als ze dat in Israël doen, waarom zouden hen Islamitische broertjes dat niet in Zweden doen? Als dank voor de gastvrijheid? .

  Like

 10. bigljohn zegt:

  Israel maakt dezelfde stomme fout zoals bijvoorbeeld bij ons de regering namelijk ook doet. Namelijk lief zijn voor je ergste vijand, en je eigen volk laten opdraaien aan alle ellende die daaruit voortvloeit. Israel laat zich gek maken door alle kritiek uit alle delen van de wereld. Wij laten ons gek maken door die gewetenloze schoften uit Brussel. Angst is een slechte raadgever ! Het leidt alleen maar tot een steeds verdere escalatie van een probleem. Waar moet dat toch naartoe met onze wereld….

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Israel maakt dezelfde stomme fout zoals bijvoorbeeld bij ons de regering namelijk ook doet. Namelijk lief zijn voor je ergste vijand, en je eigen volk laten opdraaien aan alle ellende die daaruit voortvloeit. Israel laat zich gek maken door alle kritiek uit alle delen van de wereld. Wij laten ons gek maken door die gewetenloze schoften uit Brussel. Angst is een slechte raadgever ! Het leidt alleen maar tot een steeds verdere escalatie van een probleem. Waar moet dat toch naartoe met onze wereld….

  Like

 12. Alex Delarge zegt:

  Bij het horen van het woord Gaza dan is er maar 1 oplossing mogelijk. Napalm.https://youtu.be/75DMf-OA1ko

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s