Groene Jeugd Duitsland: “Klimaatvluchtelingen” moeten EU-burgers mogen worden

Screenshot_153

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Wie op grond van de klimaatverandering uit zijn geboorteland moet vluchten, dient in Europa opgenomen te worden, aldus de Groene jeugd. Daar is blijkbaar nog plaats voor tig miljoen Afrikanen en Arabieren.

Contra magazine

De Groene Jeugd Duitsland provoceert opnieuw met een krankzinnige eis. De jeugdorganisatie van de Groenen eist een recht op migratie naar Europa voor die mensen, die op grond van de klimaatverandering niet meer in hun geboorteland kunnen blijven en dat daarom zouden moeten verlaten.

“De EU zou de bewoners van eilandenstaten, die door de klimaatverandering bedreigd worden, het Europees staatsburgerschap moeten aanbieden en hen een waardige migratie mogelijk maken”, zei Ricarda Lang, voorzitter van de Groene Jeugd, tegenover het “Redactienetwerk Duitsland”. “Zo´n klimaatpaspoort zou niet alleen een kwestie van solidariteit zijn, maar ook van verantwoordelijkheid – per slot van rekening zijn het o.a. de landen van de Europese Unie die door hun onverantwoordelijke energiepolitiek, landbouwpolitiek en economische politiek hebben bijgedragen aan de door de mens veroorzaakte klimaatcatastrofe”, benadrukt Lang.

Maar bij de bewoners van de eilandenstaten in de Stille Oceaan zou het niet blijven. Want ook veel andere streken in de wereld worden door de klimaatverandering getroffen – over de oorzaken waarvan onenigheid heerst. Zoals grote delen van Afrika en ook van de Arabische regio respectievelijk de regio rondom de Perzische Golf, die weldra niet meer echt bewoonbaar zou zijn, omdat de regio nog heter en droger zal worden dan ze sowieso al is. We hebben het hier dus over honderden miljoenen mensen waar het om zou gaan en als het aan de Groene Jeugd zou liggen een recht zouden hebben om de EU te worden opgenomen.

Geheel volgens het motto dat je een vinger geeft en dat daarna de hele hand wordt genomen, zou zo´n beslissing om “klimaatvluchtelingen” op te nemen het startschot zijn voor het vertrek van tig miljoenen mensen uit deze regio´s in richting Europa – dat echter eveneens door de klimatologische veranderingen op aarde getroffen wordt. Bij de Groene Jeugd schijnt men of niet in staat te zijn om eisen helemaal vanaf het begin tot het eind door te denken, of de maatschappelijke collaps van Europa bewust op de koop toe te nemen.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Climategate, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Europa, Graaien, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, klimaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

38 reacties op Groene Jeugd Duitsland: “Klimaatvluchtelingen” moeten EU-burgers mogen worden

 1. Madhead. zegt:

  Ik schrik hier zo van dat ik moordneigingen krijg. Wat een ongelooflijke hufters zijn dat.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Als nou eens alle donkeren uit een land zouden vertrekken kunnen wij daarnaartoe gaan..
  Een soort ruilen dus.
  B.V. Zimbabwe, Zuid Afrika, Venuzuela enz.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Zijn wij zelf niet zo langzamerhand klimaat vluchtelingen geworden.
  Het is hier al wekenlang elke dag 30gr. en geen spatje regen uit de lucht.
  En niemand weet hoelang dit nog gaat duren of wat we gaan krijgen.

  Like

 4. Sabeltant zegt:

  Klimaatvluchteling, je bent niet lekker in je hoofd.
  Maar goed, de Groene Jeugd of hoe ze zich ook noemen is dan ook een politieke stroming die als doel heeft het westen te vernietigen. Met dit westen vernietigende virus is elke linkse partij overgoten. Elk voorstel, of het nu extreme milieueisen, meer parasieten, minder auto’s, minder wegen, meer uitkeringen, gratis huizen, gratis zorg, vrij baan voor de islam… het is allemaal bedoeld om het westen van binnenuit kapot te maken.
  En ze hebben succes, deze jeugd is net als de Palestijnen vanaf hun jeugd opgevoed met deze totalitaire (marxistische) ideologie zij kunnen al niet eens meer denken over zaken die een land er bovenop zouden helpen.

  Als er aan deze westenhatende houding niet heel snel wat veranderd zullen landen vervallen en zal Europa ineenstorten.
  Het is absoluut een must dat partijen met een realistische kijk op de wereld en het leven de zaak overnemen voordat het te laat is.

  Like

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  En iedere keer blijkt t nog GEKKER te kunnen worden…
  geef ze de guillotine en het is klaar…

  Like

 6. Johan de derde zegt:

  Hoe komt het dat die groene en dat linkse schorem altijd psychische problemen hebben. ze hebben geen kennis wat er in zuid africa gebeurd met de blanken die mishandeld verkracht of vermoord worden daar gaan ze hier gewoon mee verder zeker gezien de extreme linkse neo facistische partijen bnners en guttmensch worden ze daar niet voor gestraft. Waar moet al dat geld vandaan komen moet ik nog meer belasting betalen of is er wel plaats voor die tig miljoen zwarte of die woestijnapen. Dat soort links tuig zijn in de toekomst verantwoordelijk voor de miljoenen doden.

  Like

 7. reageerbuis zegt:

  Kunnen we die Groenen niet repatriëren naar Groenland?

  Geliked door 1 persoon

 8. Motorman zegt:

  Tig miljoenen? Is dat niet eerder miljarden?

  Like

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Gek, gekker, groen(links).

  Like

 10. T.Troubadour zegt:

  Al net zo gek als dar gehele groene gespuis,komt dat van de stuff?

  Like

 11. Tanya zegt:

  Ach, zijn het nu opeens weer klimaat vluchtelingen. Het maakt ook niet uit welke naam je verzind. Het zijn en blijven OPVRETERS en EURIEJAGERS.

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Zelfs als je die vraag stelt aan een zes maanden oud jongetje zegt hij ” ta ta” wat een bevestiging is van de vraag

  Like

 13. Elisah zegt:

  http://www.politikversagen.net
  Meer dan 500 pagina’s met politikversagen…

  Like

 14. Republikein zegt:

  We hebben hier al genoeg ratten met dassen, en er komen er steeds meer bij, denk aan de legio aanbieders van openbare diensten en de provinders van telefoon en tv.
  De spoeling wordt dun.
  Elk project met een omzet van €5000 op jaarbasis moet Europees aanbesteed worden.
  Mesjogge.

  Like

 15. Harrie Vaes zegt:

  Hier klopt iets niet….De groenen nemen toch miljarden verslindende maatregelen om het klimaat ….dat al mijjarden jaren….zichzelf regelt …… te veranderen….. om juist deze klimaatvlucht uit te sluiten???????
  Bij deze geven ze te kennen dat dat dus niet zal werken…..wat bij de nuchter denkende mens alom bekend is.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Net als de rest,zoals de ouders zingen piepen de jongen, gewoon net als hun ouders hersenloze idioten, heropvoeden van deze linkse idioten is de enige oplossing !

  Like

 17. j van der valk zegt:

  Zijn wij bereid vluchtelingen op te nemen als “Het Weer” gemanipuleerd wordt ?
  Veel stofdeeltjes gesproeid door vliegtuigen maken kleine regendruppeltjes ?
  Heb jij ook niet het gevoel dat men buiten onder een Vergrootglas loopt ? Dat de sterkte van de Zon, zelfs door de bewolking heen behoorlijk op je huid brand ?
  Valt het u niet op dat het s`nachts zo Helder is ? En overdag Bewolkt……
  En dan nu Professor Herman Russchenberg TU DELFT.
  Hier het Programma Wolken maken…..Spelen met wolken !
  Fietsen in Zee gooien ?

  Like

 18. Hovawart zegt:

  De Groen-Linksche Looney Brigade komt met het antwoord op de klimaatverandering…..overbevolking terugdringen door alle muizen in één hokje te stoppen.
  ( ze vechten tot de dood en vreten mekander op, maar daar weten de Groentjes niets van, die hebben allemaal een aangeboren huisdierallergie……..).

  Like

 19. Dewevoga zegt:

  Als die groene khmer echt zo begaan was met het lot van die mensen uit de droge gebieden dan zou ze deze informatie moeten verspreiden: https://blog.tix.nl/top-10/de-natste-plekken-op-aarde/

  Like

 20. Jean zegt:

  Wat denken jullie ervan als wij nu eens die verschrikkelijke smerige groene rotzooi naar Afrika zouden brengen? Ik zie het al gebeuren, wekelijks 5 vliegtuigen vol groene afval dan zitten wij tegen eind 2018 in een heel ander “veilig” Europa en laten we die hele EU schuur zakkenvullers maar met de eerste vluchten meesturen, opgeruimd staat netjes.

  Like

 21. Henk der Niederlander zegt:

  Even het geheugen opfrissen.
  Eerst kregen we gastarbeiders.
  Toen kregen we gezinsherreniging van de gastarbeiders.
  Toen kregen we oorlogsvluchtelingen, met daaropvolgend natuurlijk gezinsherreniging.
  Toen kregen we nog meer oorlogsvluchtelingen uit landen waar geen oorlog is, met natuurlijk gezinsherreniging.
  En nou tenslotte krijgen we klimaatvluchtelingen waar uiteraard ook weer gezinsherreniging bij komt kijken.
  Nou is het alleen nog wachten op zweetvoetenvluchtelingen die met hun gezin herrenigd moeten worden.
  En zie hier hoe de drammers al decennialang Europa naar de kloten helpen.

  Geliked door 1 persoon

 22. Saskia Dubbeldam zegt:

  Welja zeg, die zijn helemaal maf.
  De bewoners opvangen van eilandstaatjes in de Stille Zuidzee vind ik nog niet zo’n probleem, want dat zijn doorgaans hele plezierige mensen en ook niet besmet met het moslimvirus. Maar laat Afrikanen alsjeblieft gewoon op hun eigen continent blijven. Afrika is vele malen groter dan Europa, zit boordevol natuurlijke rijkdommen en heeft volop mogelijkheden om de bevolking te voeden. Laat de Afrikanen maar fijn zelf iets van hun eigen continent maken in plaats van ze hierheen te halen.

  Geliked door 3 people

 23. boorzalf zegt:

  De grootste onbenul van deze tijd. Timmer Frans. En nu nog.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ boorzalf 3 augustus 2018 om 13:12

   Timmermans is geen onbenul, maar een graaiende, leugenachtige crimineel.
   De schoft zal de aarde wel even reden, maar niet heus: hij vernietigt alles waarmee hij zich bemoeit.

   Een rooie rat heeft altijd gelijk; met die lui valt niet te praten.

   Ik kon het daarom niet opbrengen om de hele video te bekijken.
   Ik kreeg steeds meer zin om hem te wurgen.

   Geliked door 2 people

 24. Luna Fay zegt:

  “Zo´n klimaatpaspoort zou niet alleen een kwestie van solidariteit zijn, maar ook van verantwoordelijkheid – per slot van rekening zijn het o.a. de landen van de Europese Unie die door hun onverantwoordelijke energiepolitiek, landbouwpolitiek en economische politiek hebben bijgedragen aan de door de mens veroorzaakte klimaatcatastrofe”, benadrukt Lang…………………

  Als het westen niet aan landbouw, economische en energiepolitiek deed, dan zouden wij net zo arm zijn als de Afrikanen. Ze komen juist naar hier omdat ze met volle teugen willen profiteren van onze verworvenheden/vooruitgang/uitvindingen. Sterker: ze weten niet hoe snel ze hiernaartoe moeten rennen om gebruik te maken van al deze ‘vekeerde’ zaken.

  Al miljoenen jaren leven de afrikanen in een zeer warm/zonnig klimaat, daarom zijn zij ook zwart/overgepigmenteerd. Dat beschermt hen tegen UV straling.Net zoals hun kroeshaar hen moet beschermen tegen een zonnesteek.
  Ze horen hier niet, te weinig zon voor hen, te weinig D3 aanmaak. Als je ze hier opneemt, dan evalueren ze op den duur van zwart naar blank en dan zitten ze westerse leiders weer met een blank volk in hun maag waar ze vanaf willen. (cynisch))

  Dat het klimaat verandert, wat al miljarden gaande is, wil niet zeggen dat het westen alle mensen uit het Midden-Oosten /Afrika moet opnemen. Al miljoenen jaren zijn de Afrikanen in staat om te overleven in het hete afrikaanse klimaat, ‘daar zijn ze op gebouwd.’ En nu zou die hitte voor hen opeens een probleem zijn?!

  Like

 25. delamontagne zegt:

  Zouden dit ook goede EU-Burgers kunnen worden ???????????????

  In Salou, Spanje gaan Afrikanen de politie te lijf met knuppels en ander gereedschap, o.a. stoelen en stenen.
  Het betrof de controle van illegale straatverkoop.
  https://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2018/08/Dos-mossos-heridos-por-el-ataque-de-manteros-en-Salou.mp4?_=1

  Like

  • delamontagne zegt:

   Barcelona, Spanje.
   Afrikanen vallen een Amerikaanse tourist aan en verwonden hem ernstig.

   Hij raakte erg verwond aan z’n hoofd toen het echtpaar bij een aantal van hen klaagde dat zij het trottoir versperden.
   De vrouw duwde een wandelwagentje en kon er niet langs.
   De import-africapen waren verontwaardigd en de ruzie begon

   Like

   • Elisah zegt:

    Vreselijk wat een wilde monsters, maar hoe die Amerikaan nog in Barcelona terecht is kunnen komen, er zijn daar gigantische taxi stakingen aan de gang en veel wegen plus het centrum zijn versperd.
    De beelden van Salou hebben ze hier ook op het journaal laten zien, op verschillende markten zijn er afrikanen met nep-spullen zoals bijv namaak chaneltassen en dure nep-sneakers verkopen, die troep koop ik sowieso nooit.

    Like

 26. Jules Vismale zegt:

  Aan Ricarda Lang en de Groene Jeugd Duitsland: Deze “klimaatvluchtelingen” komen uit landen waar ze een overbevolking van hier tot Tokio hebben en omdat men dat taboe daarop nog steeds moeilijk doorbreekt komen ze er wel achter dat Moeder Natuur tegenwoordig niet alles meer pikt van de mens! Het idee dat dadelijk Europa ook helemaal overbevolkt raakt kan toch zeker niet jullie bedoeling wezen of emigreer voor mij part allemaal naar de Zuidpool toe om daar met pinguïns, zeehonden, zeeluipaarden, walvissen, orka’s enz. te gaan kwebbelen!
  Ik hoop dat jullie stupide ideeën NOOIT en te nimmer werkelijkheid worden want als de mens zichzelf niet intoomt doet de natuur dat wel in de vorm van hetze zomers en koude winters!

  Like

 27. Goh ze hebben een nieuw thema gevonden om toch naar Europa af te reizen.

  Like

 28. Pingback: Duitse Groenen verklaren asiel tot mensenrecht | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s