Het wereldbeeld van een “geïntegreerde” allochtoon

Screenshot_170

Hassnae Baouazza

(Door: Wim van Schaik)

Minister Blok waagde het om nog eens  te zeggen wat allang vastgesteld was: de multiculturele samenleving is mislukt. En een land met een multiculturele samenstelling waar de oorspronkelijke bevolking nog woont (…) en waar “een vreedzaam samenlevingsverband is”, wist hij ook al niet te noemen. De wereld van de multiculti-gelovigen was in shock. En ook ex-couppleger en veroordeelde narcoticabaas Bouterse deed verongelijkt. Maar wie meer z’n eigen ogen dan de media vertrouwt, geeft Blok groot gelijk.

Al die commotie laat zien dat de multiculti gelovigen hun utopie nooit hebben opgeven. Het is hun zelfs gelukt het tij te keren. Na aanvankelijke berusting in het failliet van de multiculturele samenleving ging het al gauw weer over “er samen wat van maken”. Daarna heette het “de lasten van de immigratie niet eenzijdig bij de immigranten leggen”. Vervolgens wist men het zo te draaien dat niemand protesteerde tegen het absurde idee dat  integreren van twee kanten moet komen. En nu zijn we dan zover dat botweg gesteld wordt dat we in een multiculturele samenleving leven. Dat deze niet succesvol is, ligt aan de autochtone Nederlander, die weigert te integreren. Die boze, oude “witte mensen” blijven maar – zeer tegen de zin van de postmoderne cultuur-relativisten – zeuren over hun cultuur.

Dat is precies de insteek van Hassnae Bouazza, die zichzelf graag presenteert als geïntegreerde allochtoon. Maar op haar site, gelinkt aan NieuwWij, laat zij onder de dekmantel van beauty, lifestyle en culinair (klinkt heel geïntegreerd) zien wat haar integratie werkelijk voorstelt: slachtofferschap vanwege racisme, en tegelijk zelf voluit racistisch tekeergaan tegen Nederlanders. Niks multicultureel drama (Scheffer, 2010). Volgens deze “goed geïntegreerde” hebben we te maken met een autochtoon drama!

De “witte autochtoon” (Hassnae heeft het stelselmatig over witte mensen) moet van deze mevrouw de aanwezigheid van andere culturen gewoon vanzelfsprekend vinden. De opmerkingen van Blok en een interview met Gerard Cox, die zijn Rotterdam niet meer herkent, maken dat ze verbaal door het lint gaat om te laten zien wat voor slechteriken die Nederlandse autochtonen zijn. Mevrouw beweert dat allochtonen al bijna twintig jaar lang in de media en van politici de schuld krijgen van het multiculturele drama. Als “goed geïntegreerd” persoon zou ze moeten weten dat we juist al 50 jaar lang van politici en media horen dat diversiteit een verrijking is. En al even lang wordt degene die een ander geluid laat horen, weggezet als “populist”, “xenofoob”, “racist”, “fascist” of “nazi”. Er zijn zelfs mensen om vermoord!

Volgens mevrouw is de autochtone Nederlander ook “hartstochtelijk vóór gesloten grenzen, maar niet voor hemzelf. De Nederlander wil overal ter wereld kunnen wonen”. “Mevrouw de goed geïntegreerde allochtoon” vergeet voor het gemak dat de Nederlander op eigen kosten reist en in het andere land werkt of van eigen geld leeft. Bovendien gaat het helemaal niet om gesloten grenzen, maar om functionerende grenzen. Zo gaat het maar door, die hate speech: witte mensen hebben heimwee naar de slavernij, fantaseren over gaskamers, hebben een fascinatie voor geweld, dreigen graag met verkrachting, komen niet mee met de veranderende wereld, zijn anti-islam vanwege het vermeende (hoezo vermeend?) vrouwonvriendelijke karakter van die religie en sluiten imams uit van vrije meningsuiting. “Dit alles past in een groter geheel van wit, westers onbehagen. Het verklaart de brutale opkomst van extreemrechts in Europa en Amerika: de witte man, die gewend was aan zijn hegemonie, voelt zich bedreigd”.

Hassnae Bouazza laat wel eens vaker zien hoe goed zij “geïntegreerd” is, maar nog niet eerder etaleerde zij zo haar onbegrip voor de zorgen van mensen die jarenlang keihard hebben gewerkt om een welvarend land op te bouwen. Mensen die trots zijn op hun eigen westerse cultuur. Nog niet eerder liet zij zo merken dat het haar totaal niet interesseert dat die welvaart en cultuur om zeep worden geholpen door massa’s indringers die wel van de welvaart en de kansen profiteren, maar weigeren de cultuur te omhelzen. In plaats van dankbaarheid te tonen voor het land dat haar zoveel kansen bood, zeikt ze liever dat land af en zet ze de hardwerkende bevolking weg als witte loosers.  Ze mag dan een “goed geïntegreerde allochtoon” zijn, maar toch niet zo goed geïntegreerd dat zij in staat is het perspectief van de Nederlanders te begrijpen, opgesloten als zij zit  in haar eigen niet-witte-bubbel waar zieligheid en slachtofferschap de norm zijn.

De werkelijkheid is, dat er nooit een cultuur heeft bestaan die anti-racistischer, zelfbevragender en zelf-kritischer was en is dan die van Europa na WO II. We hebben hier geen noemenswaardig “xenofoob gedachtegoed”. We zijn veel eerder bang een nazi-ideologie als de islam te benoemen voor wat ze is (Wim van Rooy). De term multicultuur is uitgevonden om de intolerante gesloten islamcultuur in te passen in de westerse cultuur. Maar er is geen multicultuur. Hooguit zien we parallelle samenlevingen waar een politiek religieuze ideologie heerst, die erop uit is te onderwerpen en te domineren.

De multiculturele samenleving is wel degelijk mislukt. Grote aantallen nieuwe Nederlanders passen zich niet aan de oude Nederlanders aan. Willen dat ook niet. Zullen dat ook nooit doen. En nu de situatie eenmaal zo is, wordt de autochtone Nederlander gedwongen zich aan de allochtone Nederlanders aan te passen. Bedankt Hassnae Bouazza! Niet eerder werd zo duidelijk aangetoond waarom de multiculturele samenleving mislukt is, maar ook werd niet eerder zo duidelijk beschreven dat de autochtone Nederlander hard op weg is om vreemdeling in eigen land te worden.

Noot:

Volgens het  CBS ben je allochtoon als je in Nederland woont en in het buitenland bent geboren of kind bent van ouders die in het buitenland zijn geboren. Dat betekent dat je als autochtoon kunt worden aangemerkt, terwijl je cultureel gezien een allochtoon bent, omdat je de Nederlandse gewoonten en waarden niet volgt. Volgens het CBS is het aantal  inwoners van Nederland nu ruim 17.200.000. Daarvan zijn er 13.200.000 van Nederlandse afkomst. Van de 4.000.000 inwoners met een migratieachtergrond zijn er 1.700.000 westers en 2.300.000 niet westers, voornamelijk afkomstig uit Afrika en Arabië. Ook interessant: Ongeveer 75% van de bevolkingsgroei komt voor rekening van niet-westerse allochtonen en ongeveer 9% voor die van autochtone Nederlanders.

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, cultuurrelativisme, demoniseren, gezond realisme, Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marokkanen, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op Het wereldbeeld van een “geïntegreerde” allochtoon

 1. ed zegt:

  Als je een aap leert klimmen gooit hij op een dag de kokosnoten op je kop.

  Geliked door 4 people

 2. VarAway zegt:

  Goed zo!
  Stevig er op timmeren!
  Inpakken en weg wezen.
  Ga maar neuzelen in het mooie land van je ouders…
  Als je daar kritiek hebt, gooien ze je de bak in…..
  En verder hopen dat jouw oude landgenoten zich niet aan je vergrijpen.
  Tuthola.
  Wij zijn BLANKEN, geen witte mensen. En daar zijn wij TROTS op!
  Maar jij bent een olijfje.
  Mooi toch?

  Geliked door 6 people

 3. Pingback: Het wereldbeeld van een “geïntegreerde” allochtoon | toodlessss

 4. De goed geïntegreerde allochtoon blijft een moslim….geen Westerse moslim…..maar gewoon een moslim waarvan we weten dat die zelf de zaken goed kunnen omdraaien naar hun eigen wil en zonodig wet………..dat ze ook goed kunnen liegen en vooral misleiden……..want dat staat duidelijk in de koran…..misleid de ongelovige en breng hem daarna o ………u weet wel.

  Geliked door 5 people

  • delamontagne zegt:

   Ga nooit op vakantie in een islamitisch land, en als je gaat, “let op wat je draagt
   als kleding”, zo zeggen de toeristenfolders. Laat niets van je lichaam zien, maak geen ongepaste gebaren zoals bijvoorbeeld je vriendin in het openbaar kussen.
   Je moet zowat van steen zijn als je bij hen bent, ze zijn de gereïncarneerde ZEDIGHEID………
   / / /
   Uitspraak van Salem Ben Ammar, een hoogopgeleide Fransman van Tunesische afkomst.
   Een soort Äshin-Ellian” maar dan hier.
   Krijgt 24/7 bewaking, is pas weer met de dood bedreigt uit Tunesië.

   Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Moeten jullie trouwens maar eens lezen wat dat islam-stinkdier van een Tunahan Kuzu thans verkondigd over zuid- en Oost-Europa waar ze de grenzen terecht dichtgooien voor die parasieten uit Afrika en het Midden-oosten! Hij had net zo goed met die akelige Hassnae Baouazza ()haar naam klink inderdaad Turks) getrouwd kunnen zijn en ze zijn gewoon ZELF een stel ondankbare uitvreters! Lees dit artikel hierover:

  Kuzu valt zuidoost-Europa aan vanwege vluchtelingenstop: ‘Asociale halve ring van Italië tot Oostenrijk, Hongarije!’

  DENK-maarschalk Tunahan Kuzu heeft een verbale aanval uitgevoerd op wat hij een “asociale halve ring in zuidoost-Europa” noemt. De DENK-aanvoerder geeft landen als Malta, Oostenrijk, Slowakije en Tsjechië van onder uit de kan omdat zij namelijk weigeren om veel vluchtelingen op te nemen. Hebben die daar trouwens de afgelopen jaren soms om gevraagd?
  Met de Europese Parlementsverkiezingen van komend jaar in het vizier is Kuzu allang niet meer bezig met alleen de Nederlandse politieke partijen als de PVV (dat is ook wel te verwachten als je kapsones krijgt met veel macht in je bezit) aan te vallen. Nee, ineens zitten de ‘racisten’ overal en krijgt iedereen een veeg uit de pan (meneer is natuurlijk zelf GEEN racist als ik het goed begrijp, de walgelijke blaaskaak!) omdat men zogenaamd genoeg niet solidair genoeg is met allerhanden vreemdelingen.
  Dat zijn deze landen, gelijk naar de overige EU-landen, jaren allang geweest en wat een ondankbaarheid, geweld, racisme en een verderfelijke ideologie ze daarvoor terugkregen!

  Ditmaal heeft zelfs de helft van het continent het verkeerd gedaan, aldus de DENK-aanvoerder. Kuzu benoemt een “asociale ring” (weet je wat trouwens nog asocialer is? Mensen ongevraagd allemaal vreemden in de strot duwen waar zij totaal niet op zitten te wachten en waar de linkse-elite gewoon zelf niet persoonlijk voor wil zorgen!) die via Zuid- naar Oost-Europa loopt, met landen die geen vluchtelingen willen opnemen. Zonder het woord openlijk te gebruiken, noemt Kuzu hen uitvreters. Dat zijn de “asielzoekers, vluchtelingen en moslims” ongetwijfeld niet maar dat weten veel autochtonen tegenwoordig wel beter!
  Landen die wel profiteren van Europese steunregelingen en omvangrijke subsidies, maar geen zin hebben in gigantische vluchtelingenkampen (ze worden daarginder al schijtziek van die onbegrensde immigratiestroom!) binnen de grenzen. Want hè, de EU is kennelijk een club van omkopers. Je deelt cadeautjes uit, en verwacht vervolgens dat je een paar landen tot slaaf hebt gemaakt en alles doen wat je ze maar beveelt.
  Blijkbaar hebben die omkopers totaal niet geleerd dat emoties zoals liefde, vriendschap, geluk en blijdschap NOOIT kunnen worden gekocht, laat staan verkocht of afgekocht omdat dit ontzettend idioot staat!

  Zo werkt dat natuurlijk niet, maar toch sprak in de Tweede Kamer Kuzu harde woorden:

  “Die landen tonen een schrijnend gebrek aan internationale solidariteit, voorzitter. […] Er lijkt zich een asociale halve ring te ontwikkelen aan de zuidoostkant van Europa van landen die geen vluchtelingen meer willen opvangen.
  Malta, Italië, een deel van Duitsland – Beieren, Oostenrijk, Hongarije, Slowakije, Tsjechië, Polen, Litouwen, Letland, Estland. Deze landen willen alleen maar de lusten van de Europese Unie, maar niet de lasten.”
  Kijk, we snappen het wel dat Tunahan Kuzu vindt dat er meer vluchtelingen (de desbetreffende landen hebben al tientallen jaren onder een andere beruchte ideologie gelden, het communisme, dat hen daarvoor al straatarm maakte!) naar Europa moeten komen. Dat zijn immers meer zieltjes die, als ze eenmaal een Europees paspoort hebben, door partijgenoten van hem aangesproken kunnen worden en overgehaald om op DENK te stemmen.
  Want de opmars van DENK in de peilingen is gestokt: men moet het doen met 4 zeteltjes, een zeer marginale winst ten opzichte van 2017 en dat is ook niet verwonderlijk als je zulk soort uitspraken doet en zo ondankbaar bent jegens het land dat jou liefdevol opving, verzorgde en je aanvankelijk overal je zin in gaf! Om die zetelstroom te accelereren, is er wat creativiteit nodig. En zie daar de kans: de vluchtelingencrisis. Vers bloed!

  Stelletje aasgieren zijn het toch ook bij DENK, hè? Daarbij stinken echte gieren nog minder dan dit soort walgelijke figuren die al zo oververwend zijn dat de in staat zijn om de hand eraf te bijten die hen toch zo gul heeft gevoed!

  Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   En hoe vond je die rechtszaak tegen de media dan waar DENK wilde weten van de rechter of zij uitspraken bekend mochten maken terwijl men dacht dat er niks werd opgenomen. DENK wilde NEPNIEUWS verspreiden onder de naam van de PVV wat later door de media werd verteld wat DENK van plan was.
   Maar je als PVV uitgeven en dan NEPNIEUWS de wereld in wil brengen mag dan schijnbaar weer wel van DENK….
   Je eigen uitgeven als iemand anders is zover ik weet gewoon STRAFBAAR.
   Het is een Hypocriet zooitje bij DENK.

   Like

  • BertG. zegt:

   Haatsnee is geen Turkse maar een Marokkaanse.

   Like

 6. Steven zegt:

  Dan moeten ze half Nederland (witte mensen) maar eens naar Marokko laten verhuizen of naar Suriname. Kijken of ze daar ook zo blij zijn als ineens het halve land blank is geworden. En vergeet vooral dan niet te vertellen dat ZIJ moeten integreren aan de gewoontes van ONS. Dat zal ze leren die racisten!

  Like

 7. a s n den haan zegt:

  Goed artikel, de spijker op de kop

  Like

 8. ildiko zegt:

  Denk is en wordt nooit Europeaan, ook als nog 100x zal opnieuw geboren worden, daarom is zo jelours op ons.

  Like

 9. bozeoudeman zegt:

  Stupide politici maken een levensgrote vergissing door niet te willen inzien dat er 2 miljard moslims zijn die allen een ding gemeen hebben, de islam moet de wereld overheersen, goedschiks of kwaadschiks. Er bestaan naar islam maatstaf gemeten geen geïntegreerde moslims.
  De VN is in hun handen, het internationale bedrijfsleven is grotendeels in hun handen, veel landen zijn al in hun handen en wij in Europa voeren larie discussies over hoofddoeken en sharia, onderwerpen die beiden door en bij onze politici al zijn toegegeven en ‘ingeburgerd’. Wacht maar af. Al de zogenaamde politieke discussie is gericht om de meute in het gareel te houden.
  Wij worden bedrogen waar we bij staan door idioten die als amateur dompteurs blijven denken dat zij het monster wel kunnen temmen, vooral ook ,voor hen als prettige bijkomstigheid, omdat zij er zo lekker aan verdienen, van corrupte politici tot moraalloze advocaten en velen er tussenin, cateraars, cursusaanbieders en ga maar door. Dat wordt onze ondergang.
  Niet de islamieten zijn in eerste instantie de vijanden maar de zogenaamde links, liberaal, dominee-handelsman en progressief georiënteerde corrupte geldgeile verraders.
  De strijd die door deze verraders gaat plaatsvinden is wel in het voordeel van islamieten die zelf niets hoeven te doen, behalve wat ze al doen, stoken, stoken en stoken.
  Hierbij geholpen door hun opnieuw zwarte slaven als Simons. Vandaar dat nu de immigratie vooral vanuit zwart Afrika komt, de stormtroepen van de Arabische islam.
  Zo hoeven de Arabische islamieten niets te doen het wordt hen op een presenteerblaadje aangereikt. Ze hoeven enkel op termijn de verzwakte partijen die de oorlog hebben gevochten de kop af te hakken. En dat zal gebeuren, enkel Arabische islamieten worden gezien als de echte islamieten, de rest wordt door hen gebruikt om de wereld in bezit te krijgen. Met dank aan onder andere Ome Jopie!

  Like

 10. Frans Brassens zegt:

  Ja Wim, je een vreemdeling voelen in eigen land is al tijden lang zeer wel mogelijk in mijn eigen Rotterdam. Over Amsterdam praten we maar niet.

  Wat nadere informatie over het misbaksel Hassnae Baouazza en haar enge vriendje Peter Breedveld publiceerde Heer Bron al op 2 augustus 2013.
  Dat artikel blijft zeer lezenswaardig (zoals zovele trouwens).

  https://ejbron.wordpress.com/2013/08/02/peter-breedveld-en-hassnae-bouazza-en-de-ontwikkeling-van-hun-gekte/

  Like

 11. ReaGluurder zegt:

  Nederland is (dood)ziek en dus een makkelijke prooi voor aasgieren. Zo gaat het nu eenmaal in de natuur, eten óf gegeten worden. Niks nieuws onder de zon. Culturen gaan én komen. De Nederlander heeft De Sloop en ondergang van zijn eigenste landje ZELF veroorzaakt. De Fut is er uit! Als 45 jaar waarschuwen niks tot weinig uithaalt, weet ik het ook niet meer. Helaas, moet ik mijn leventje tussen Uitgekakt Futloos Sjagrijnig Volk uitzingen. We doen ons best!

  Like

 12. ruud beijer zegt:

  Dat misselijke wijf woont in Almere.

  Like

 13. Wachteres zegt:

  De Europese droom van D66 [met video].

  Like

  • VarAway zegt:

   Sofietje is niet alleen een verdwaalde in het veld,
   maar ook geheel van het padje af.
   Gewoon ” geil ” op haat baantje en voelt zich ECHT een belangrijk spelertje.
   Voelt totaal niet dat NL de buik vol heeft van dit gedrocht, dat E.U. heet.
   Brexit, Nexit, uit de € en retour naar de aloude goede EEG.
   Grens bewaking en uit de €.

   Like

 14. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/08/04/zweden-gaat-soros-steunen-in-de-strijd-tegen-hongarije/

  Zweden gaat Soros steunen in de strijd tegen Hongarije

  De Zweedse rood-groene regering heeft nu besloten de Europese Commissie te steunen in haar strijd tegen de Hongaarse nationale wetgeving tegen niet-gouvernementele organisaties, NGO’s, die buitenlands kapitaal willen ontvangen. De Zweedse regering wijst erop dat zij de ontwikkelingen in het conservatieve land “op de voet” volgt.

  Like

 15. Qvic zegt:

  Diegene die de echte waarheden en feiten blijven ontkennen en het niet bij naam willen benoemen, zullen altijd deze waarheden en feiten blijven verdraaien om er zelf beter van kunnen worden of diegene wil zo graag in zijn eigen droom utopia blijven leven. Zodat het net lijkt alsof diegene die wel de waarheden vertellen en het beestje bij naam noemen de kwade is in het verhaal. De islam en de politici zijn per definitie leugenaars en criminelen en zullen altijd alles ontkennen, ook al betrap je ze op heterdaad. Hoe dommer de mens, hoe intelligenter hij/zij zelf denkt te wezen. Een multiculti samenleving is geen parallelle samenleving zoals ze nu bestaan in de EU landen. Toch wordt dit gezien als een multiculti samenleving in de ogen van de linkse hersenafwijkende mensen, die door hun lage I.Q. het verschil niet kunnen onderscheiden. Zo ook het gevaar er niet van, dat die moslim eilandjes zich steeds verder uitbreiden binnen onze samenleving. De tijd dat zij hier voor nodig hebben om de autochtonen bevolking te overrompelen, vanuit hun steeds groter wordende eilandjes komt steeds dichterbij. Maar toch blijven de oogkleppen en de oordoppen bij vele linkse hersenafwijkende mensen stevig op hun hoofden zitten en wanen nog steeds in hun gedroomde utopia en verraden en vergallen zij het leven van hun eigen landgenoten. Zij geven onze eigen gezamenlijke nalatenschap van onze voorvaders weg, als of het totaal geen waarde heeft gratis aan de islam. Die de sluipmoordenaar is van alles wat de westerse blanken ooit opgebouwd hebben.

  Like

 16. Republikein zegt:

  Door haar glimlach herken je de vernedering.

  Like

 17. ruud beijer zegt:

  Die vrouw gun ik een Burka.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s