Interview Tommy Robinson met Tucker Carlson


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

6 reacties op Interview Tommy Robinson met Tucker Carlson

 1. dolphin zegt:

  en het geeft maar weer aan hoe corrupt en kinderachtig de lieden zijn geworden die juist hun bevolking zouden moeten beschermen , en dat geldt voor heel europa

  Like

 2. ……….Ik blijf maar kijken en luisteren naar allerlei filmpjes, artikelen betreffende dit gebeuren met Tommy………………mijn mond staat steeds open…………ongelooflijk dit en ook weer niet………….dit is exact wat gaande is in alle eu-landen ( behalve die eu landen die tegen EU in opstand komen).
  Tommy is en blijft een held. Dat politie hieraan meewerkt, rechters, media, politiek etc, geeft alleen aan hoe omvangrijk dit verraad is………….
  Ik weet het, er wordt genoeg over geschreven, maar soms, soms zeggen beelden, gebeurtenissen meer dan woorden. Ongelooflijk het EU verraad…….

  Like

 3. Marc zegt:

  Mijn god, want ziet die jongen er slecht uit. Twee maanden lang is hij onrechtmatig, aldus kennelijk de hoogste rechter van Engeland, mentaal gemarteld door hem in een gevangenis te plaatsen met recht tegenover hem een moskee, zodat elke ‘gelovige’ hem bekogelde met stront en spuug (we herinneren ons die ‘protestactie’ tegen Pim Fortyun).

  Persoonlijk vind ik deze mishandeling van staatswege een de facto oproep tot gewapend verzet tegen de politieke en rechterlijke elite.

  Wat Robinson kan, kan ik niet: ondanks al het onrecht het rechte pad blijven bewandelen. Mijn bewondering voor hem is enorm!

  Like

 4. Helena zegt:

  Diep respect voor Tommy Robinson en weerzinwekkend hoe deze held van het vrije woord in de gevangenis is vernederd door juist dàt tuig dat hij bestrijdt. De engelse (bewust met kleine letter) overheid moest zich kapot schamen! Ik hoop van harte dat al die mensen die voor zijn vrijheid protesteerden, nu hij vrij is, samen met Tommy de strijd aan zullen gaan tegen het onrecht dat niet alleen Tommy maar heel veel slachtoffers van de islam is overkomen. Tommy is een moedig mens, daar kan een ieder een voorbeeld aan nemen.

  Like

 5. Pingback: Schotse punkband schrijft lied voor Tommy Robinson en is de klos (+ video!) | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s