Laten we een vesting maken van Europa!

Screenshot_156

(Door: Prof. Dr. Jörg Meuthen – Vertaling: E.J. Bron)

In Italië waait een hele nieuwe wind wat betreft de bestrijding van illegale immigratie. Dat is te danken aan de nieuwe regering met haar patriottische minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini. Deze regering laat zien dat politieke veranderingen – anders dan de passieve Merkelisten ons burgers dit steeds maar willen wijsmaken – wel degelijk mogelijk zijn. En wel dan, wanneer men ze echt wil.

Er bestaat geen mensenrecht op migratie

Wat was er gebeurd? Onder de schreeuw van verontwaardiging van de asielindustrie, die bang is dat haar businessmodel naar de haaien gaat, heeft nu voor het eerst een Italiaans schip in de Middellandse Zee opgepikte, Afrikaanse “migranten” eerst uit hun netelige situatie gered (waarin zij zichzelf volledig bewust gebracht hadden!) en daarna naar de dichtstbijzijnde kust gebracht, waar vandaan ze kort daarvoor vertrokken waren. Geen shuttleservice naar Europa, zoals die tot nu toe altijd heel vanzelfsprekend het geval was. De illegale immigranten uit Afrika zijn nu dus weer exact daar, waar ze vandaan kwamen, maar dus niet als onmiddellijk pensioengerechtigde in het Duitse sociale stelsel.

Zo moet dat, en niet anders! De plicht bestaat om mensen in nood te redden op zee, maar er bestaat geen “mensenrecht op migratie”.

De boodschap moet luiden: Wat jullie ook proberen, jullie zullen niet legaal terechtkomen op ons continent en in ons sociale stelsel

Dat is dus voor de eerste keer de uitvoering van het Australische model in Europa, net zoals onze burgerpartij [vert.: AfD] dat heeft geëist. Dit Australisch model is wereldberoemd geworden onder het trefwoord “No way”—politiek, waarvan de boodschap luidt: wat jullie ook proberen, Jullie zullen niet legaal op ons continent en in onze sociale stelsels terechtkomen, punt uit.

Precies dat moet ook de boodschap voor Europa zijn: wat jullie ook proberen, Jullie zullen niet legaal op ons continent en in onze sociale stelsels terechtkomen.

Het succes geeft Australië volledig gelijk: ondertussen hebben de armoedemigranten van deze wereld de boodschap begrepen, en precies daarom verdrinkt er niemand meer voor de Australische kust, en evenmin bereiken illegale immigranten het Australische continent.

Het Australische model is alternatiefloos

Deze succesvolle vesting Australië moet nu dus gevolgd worden door de vesting Europa. Neemt u mij niet kwalijk, beste lezers, wanneer ik dit bij wijze van uitzondering, in navolging van het lievelingswoord van diegene die doet alsof ze bondskanselier is, “alternatiefloos” noem. Het is in ieder geval alternatiefloos wanneer wij hier in Europa en vooral in Duitsland onze culturele identiteit, onze welvaart en onze binnenlandse veiligheid willen behouden.

Mevrouw Merkel en haar groen gekleurde handlangers van het politiek-mediale complex daarentegen schijnen in hun migratiewaan te geloven dat men de bevolkingsexplosie van het Afrikaanse continent met Duitse sociale uitkeringen, op Duits grondgebied en ten koste van de belasting betalende bevolking van Duitsland zou kunnen oplossen, pseudo gelegitimeerd via de invalspoort asielrecht. Met het oog op een ongeremde bevolkingsgroei van een miljoen Afrikanen PER WEEK (!) kan ik dit idee alleen nog maar waanzinnig noemen.

Laten we een vesting maken van Europa!

Waanzinnig – en tegelijkertijd levensgevaarlijk voor de binnenlandse vrede van ons land. De Merkelisten maken Duitsland kapot, want hun dwaalweg is ertoe veroordeeld om gigantisch te mislukken. Laat niemand – ook niemand van de nog altijd talrijke goedmenschen in ons land – zich overgeven aan de bedrieglijke hoop vroeger niets te hebben meegekregen van de enorme knal van deze mislukking.

Laten we het daarom niet zo ver laten komen, maar laten van Europa een vesting maken, waarbij de illegale immigratie geen kans meer heeft. Tijd voor het Australisch model. Tijd voor de vesting Europa.

Bron:
https://juergenfritz.com
Door: Prof. Dr. Jörg Meuthen

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Duitsland, Europa, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Patriottisme. Bookmark de permalink .

24 reacties op Laten we een vesting maken van Europa!

 1. Rob van Marle zegt:

  Goed zo zo gaat het beter weg met rutte Merkel macron.

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Goed idee maar 25 jaar te laat.
  Vervolgens ontbreekt de politieke wil in West-Europa.
  Miljoenen zijn al Europa binnen.
  Honderden volgen dagelijks.
  De Europese grote steden zijn puinhopen.
  En de eerste paal voor een EURO-hekwerk moet nog geslagen worden op een paar Oostblokkers na.
  Dag na dag, week op week, maand na maand en jaar na jaar zie je het afbrokkelen.
  Ik heb het oude Europa al opgegeven.

  Geliked door 4 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Inderdaad, europa is verloren. Wat ons nog rest is vluchten of vechten. Vluchten kan niet want niemand wil ons (autochtonen) hebben en Rutte wil zijn autochtooonse melkkoeien niet kwijt, dus wordt het vechten. Er is geen andere keus. Europa moet heel snel omvallen en Juncker stikken in zijn eigen braaksel, dan kan het vechten nog succes hebben om onze nl.onafhankelijkheid terug te krijgen. Betekent ook dat we in eigen land schoon schip moeten maken.

   Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Een vesting is de enige oplossing om asielparasieten en gelukzoekers buiten te houden,anders gaat de westerse beschaving en welvaart ten onder !

  Like

  • Steven zegt:

   Dat is ook zo’n beetje de bedoeling van de elite. En op deze manier dunt de bevolking lekker uit die t.z.t. wordt afgemaakt door de binnengelaten haatkoppen..

   Like

 4. Dewevoga zegt:

  Ik zou zeggen neem contact op met deze specialist: https://www.youtube.com/watch?v=wzzHwY6PVJI

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Een vesting….om de vrede te bewaren en vreemden te weren?, of om nóg vreemdere vreemdelingen binnen te houden, om ze binnen de vestingmuren hun terreur-verheerlijkende en NL-se-maatschappij-verziekende parasietenwerk te kunnen laten doen?

  Geliked door 1 persoon

 6. Marja zegt:

  Een paar jaar geleden schreef ik het al! Die parasieten kunnen wel tegen worden gehouden! Maar de “elite” wil dat gewoon niet. Alles om het Coudenhove-Kalergi plan uit te voeren! Alles wat er wordt besloten is hier naar terug te voeren. Als je de berichtgeving volgt dan is het allemaal zo doorzichtig als de pest. Heel erg dat het grootste gedeelte van de bevolking dit nog steeds niet door heeft of gewoon wegkijkt! Salvini bewijst dat er wel degelijk iets aan die parasieten gedaan kan worden!

  Geliked door 3 people

 7. Tiurrie zegt:

  De tiende kruisvaard is in Europa in volle gang ….vesting bouwen ….illegalen en uitgeprocedeerde in hel europa opsporen , vastzetten en vervolgens uitzetten …..

  Volgens mijn berekening passen 5 personen staand in 1 vierkante meter . De hele wereld bevolking passen staand in een provincie ten grootte van de provincie Utrecht. ..dus oplossingen en controlle liggen voorhanden , nu nog de europese politieke wil…het vorenstaande heb ik berekend mocht het niet volgens u kloppen , dan lees ik het graag.

  Like

 8. ieznogoedh zegt:

  Tijd voor Alternative für Europa!

  Like

 9. Bas zegt:

  Hadden ze maar eerder een man als Matteo Salvini !

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  een ongeremde bevolkingsgroei van een miljoen Afrikanen PER WEEK (!)

  Dat is 1,65 PER SECONDE!
  Zo snel print mijn printer niet eens!
  En die toekomstige luie parasieten moeten WIJ hier verplicht tot aan hun kist aan de vreet houden?!

  DAT IS TOCH GODSONMOGELIJK?!

  Maar die vesting komt er niet, hoor, zeker weten.

  Geliked door 1 persoon

 11. john van antwerpen zegt:

  Goed artikel. De wallen van de vesting Europa moeten niet alleen dikker worden.
  Er moeten ook meer deuren in om ze terug te sturen.
  In Belgie is vandaag de 1000e Marokaanse crimineel terug gestuurd door Francken.
  Laat dit een sneeuwbal effect zijn.

  Like

 12. Elisah zegt:

  Nou werkelijk….
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/08/knettergekke-ngo-de-redding-is-onderweg-bootmigranten-gaan-open-vacatures-in-europa-invullen/

  Knettergekke NGO: ‘De redding is onderweg! Bootmigranten gaan open vacatures in Europa invullen’

  De werkgelegenheid in Europa gaat binnenkort een boost krijgen. Dat beweert althans een Vlaamse NGO, die zegt dat illegale migranten die op de Middellandse Zee opgepikt worden meteen kunnen worden klaargestoomd voor de arbeidsmarkt op het vasteland.
  “Bij Randstad begrijpen ze de advertentie evenzeer niet goed. “Bedoelingen zijn ongetwijfeld goed, maar slim is deze advertentie van 11.11.11 niet”, tweet Jan Denys, arbeidsexpert bij HR-organisatie Randstad. Ook Bart Claes, jongerenvoorzitter van het Vlaams Belang, maakt de advertentie met de grond gelijk. “Van elke 10 asielzoekers die ons land binnenliet zijn er amper 3 aan het werk”, aldus Claes. “11.11.11 krijgt duidelijk te veel subsidies als ze zoveel geld uitgeven aan belachelijke advertenties in kranten”. Publicist Philip Roose vraagt zich dan weer af of “dit een apologie [is] voor het nemen van onverantwoorde, en zelfs dodelijke, risico’s?””

  Like

 13. bigljohn zegt:

  Laten we dit, en laten we dat. Droom maar lekker verder zou ik zeggen. Feit is dat Europa zo onderhand op omvallen staat. Zelfs een burgeroorlog zie ik er niet van komen. De laatste helden die we hadden stammen uit de tweede wereldoorlog. De mens van vandaag denkt dat de vrede een vanzelfsprekende zaak is. Net zo normaal als het water uit de kraan en de stroom uit het stopcontact. Een soort van voorzieningen waar we geen omkijken naar hebben. En de E.U. en die moslims maar lachen. Alsmede de Nederlandse politiek en Rutte. Naast zijn voorspelde Rutte 3, gloort zijn (alweer door hem voorspelde) Rutte 4 al aan de horizon. Middels list en bedrog !

  Geliked door 3 people

 14. Merkel schijnt al een tijdje zoek te zijn!
  Weet iemand hier meer over?
  Man zit alleen op vakantie stek.

  Like

 15. kraftavilqa zegt:

  Ik weet nog goed dat dat merkelwijf zei “je kunt geen muur om Europa bouwen”. Daar heb ik twee woorden voor: Chinese muur.

  Like

 16. Marc zegt:

  ‘Waanzinnig – en tegelijkertijd levensgevaarlijk voor de binnenlandse vrede van ons land’.

  Inderdaad. En toch was het mogelijk om Robinson in de UK ten onrechte te veroordelen voor ‘breaching the peace’.

  Het moge duidelijk zijn dat of het een, dan wel het ander niet waar kan zijn. Ik houd het op het laatste!

  Like

 17. fleckie zegt:

  ‘Het Dagboek van Hitler’, ..van Richard Hugo, ( een roman)uitg..Het Spectrum,Utrecht/ Antwerpen,isbn 90.274.5742.5 , vertaald uit het Engels, oorspronkelijke titel:’ The Hitler Diaries’, uitg. Mac Milan, London . LIMITED!!! …….’Tien miljoen dollar lijkt de Amerikaanse uitgever Magruder beslist niet te veel gevraagd als een onbekende hem benadert met een fragment uit wat het uitgeef-succes van de eeuw zou kunnen worden: het persoonlijk dagboek van Adolf Hitler. Om zeker te zijn van zijn zaak stuurt Magruder de controversiele historicus Jonathan Grant erop uit om naspeuringen te verrichten naar de authenticiteit van het dagboek. …….Maar er zijn meer kapers op de kust., Het dagboek van de Fuhrer blijkt onthullingen te bevatten die, als ze geopenbaard zouden worden , de wereld aan de rand van de nucleaire afgrond zou brengen. De geheime diensten van de beide supermachten zijndan ook vastbesloten geen middel onbenut te laten om het dagboek als eerste in handen te krijgen. En voor hij het weet, is Jonathan Grant verstrikt geraakt in een duivels web van internationale intriges,verraad en moord. … ..’Het dagboek van Hitler ‘ is het meeslepende debuut van Richard Hugo, een Engelse mijnwerkerszoon ,die jarenlang werkzaam was als juridisch adviseur van een aantal multinationale ondernemingen, en in die hoedanigheid een kenner werd van internationale aangelegenheden, van Oost.- Europa in het bijzonder’. *~*~*~*~*~*~*~fleckie : in dit boek komt men op de hoogte van NOG een Nazi- netwerk van MET HULP gevluchten,: na Het Vaticaan( Rat- Line’ , ODESSA, GEHLEN organisatie,…….’die Spinne’.., ( de ..( hogere!! Nazi’s . die dank zij DEZE hulporganisaties OVERAL, met MEER dan TIENDUIZENDEN zijn neergestreken, …MET hun misdadige ‘gedachtengoed’ : ‘Das Vierte Reich’, bewerkstelligd! vanuit de staten waarin ze DANK zij DIE hulporganisaties ‘ondergebracht’ waren, en van daaruit , zeker in Europa hun ‘ verderfelijke invloed blijven/ bleven ! uitoefenen!! NWO! met HULP van INSTANTIES en .. van ‘diverse’ personen, die grif hun volledige medewerking verschaffen… ( Wat men zich wel kan afvragen: is de huidige paus van zuivere ARGENTIJNSE afkomst? Of van origine ‘ Duitsen Bloede?, die net , zoals in het land o.a. van voormalig dictator Stroessner, waar reeds Duitsers lang geleden ‘neergestreken’ waren…. Dat mevrouw Merkel uit een domineesgezin stamt! is intussen wel bekend( ook met ‘geldingsdrang’). *~*~*~*~*~*~*~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s