Politieagenten dreigen Syrische jongere met vuurwapengebruik

Screenshot_162

(Vertaling: E.J. Bron)

Potsdam – In de nacht naar donderdag hebben politieagenten in Potsdam een 15-jarige jongere uit Syrië met het gebruik van hun vuurwapens gedreigd. Daarvoor werden de agenten enorm bedreigd door de Syriër, o.a. ook met een mes. Enkele dagen geleden had de burgemeester van de stad zich bereid verklaard om nog meer van zulke kandidaten op te willen nemen.

journalistenwatch

Op het Centraal Station in Potsdam moesten politieagenten in de nacht naar donderdag dreigen hun vuurwapens te gebruiken. De agenten zagen zich hiertoe volgens informatie van de federale politie gedwongen, omdat ze door een 15-jarige Syriër met een mes bedreigd werden. De jongere en een 20-jarige Syriër hadden reizigers lastiggevallen. De agenten sloegen de oudere in de boeien en namen hem in hechtenis, waarbij de 15-jarige de walkietalkie van een agent afgepakt en vernield had. Daarop reageerden de agenten met pepperspray.

De gewelddadige migrant was daarna met twee straatstenen in de handen van het plein voor het Centraal Station teruggekomen, bekogelde de agenten met een fles en trok een mes. Nadat de politieagenten hem onder schot namen, liet de 15-jarige zich arresteren. Uit een interne politieaantekening blijkt dat de 15-jarige dader al bekend is bij de politie – hij was o.a. opgevallen door het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel en drugsdelicten.

Zoals de “Potsdamer Neueste Nachrichten” verder bericht, zou het onlangs nog, niet ver verwijderd van het station, tot een massale vechtpartij zijn gekomen. Tot 40 personen hadden daarbij op elkaar ingeslagen. Volgens getuigen ging het bij de daders om personen met “een Zuid-Europees en zwart-Afrikaans uiterlijk”, die om onbekende redenen ruzie hadden gekregen. Er kon slechts één verdachte worden opgepakt, de anderen gingen er vandoor.

Ondanks deze toestanden schijnt er voor de burgemeester van Potsdam, Jann Jakobs (SPD), nog niet genoeg verrijking in de stad te aanwezig te zijn. Zoals bericht, heeft de SPD-man zich nu aangesloten bij de burgemeesters Henriette Reker (Keulen, partijloos), Thomas Geisel (Düsseldorf/SPD) en Ashok Sridharan (Bonn/CDU) en voor de burgers beslist om nog meer “vluchtelingen” op te nemen.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Politieagenten dreigen Syrische jongere met vuurwapengebruik

 1. Steven zegt:

  ze hadden meteen moeten schieten. Deze haatkop is 15 en zal zijn hele leven een probleem en gevaar voor anderen worden. Meteen doodschieten…

  Geliked door 5 people

  • Guus Velraeds zegt:

   Je moet dat zien als een hond besmet met rabiës.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Precies.
   De politie zou meer moeten oefenen in het zogenaamde; “Netten-werpen.”
   Héél vroeger vóór Christus nog, was dat in Rome een dagelijks voorkomend fenomeen.
   De Italiaanse minister van Familiezaken heeft ook al aangedrongen op het nettenwerpen.
   Nu moet je op’n afstand staan te dreigen met ’n pistool, en met ’n net en visvergunning natuurlijk, haal je ‘m zo binnenboord.

   Geliked door 1 persoon

 2. BertG. zegt:

  Het Openbaar Ministerie in Zweden is een onderzoek begonnen naar politieagenten die gisteren een 20-jarige man met het syndroom van Down doodschoten bij zijn woning in Stockholm. De van huis weggelopen man droeg een plastic speelgoedwapen bij zich.

  De ontroostbare ouders van het slachtoffer kunnen zich daar niets bij voorstellen, zo hebben ze inmiddels verklaard. Zij stellen dat hun geestelijk gehandicapte zoon, die behalve Down ook nog autismestoornissen had en niet kon praten, totaal ongevaarlijk was omdat hij de verstandelijke vermogens van een 3-jarige had.
  https://www.ad.nl/buitenland/zweedse-politieagenten-schieten-man-met-down-en-speelgoedwapen-dood~ab52dfc5/

  Like

  • Sabeltant zegt:

   Schieten op autochtonen is zonder enig gevaar.
   Als ze daarentegen een gekleurde medemens neerknallen staat een uur later de stad in brand en worden de agenten op alle mogelijke manieren aangepakt.

   Geliked door 4 people

 3. Tistochwat zegt:

  Tijdens het lezen van dit artikel over alweer die smerige mohammedaans brulapen, zit er buiten een piepklein vogeltje met een ragfijn, ijl stemmetje heel aandoenlijk te zingen.

  Als ik mocht kiezen wie er afgeknald moest worden: zo’n mohammedaan of dat diertje, zou dat onschuldige vogeltje vrolijk mogen blijven zingen.
  Dát is tenminste een kleurrijk, onschuldig wezentje, dat ‘waardevoller is dan goud’.
  Dát wezentje krijgt van mij volop te eten; hij bezorgt mij plezier in plaats van ergernis en ellende.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   mohammedaansE brulapen

   Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Beste Tistochwat. Uw mohammedaanse brulapem worden door u al gevoed, gehuisvestg en voorzien van geld en goederen en medische zorg. Dat allemaal wordt betaald van uw BELASTINGCENTEN, die de staat onder dwang, van u afneemt. Gaat u lekker uw vogeltjes voeren.. De rest wordt al duur u gevoerd maakt u zich geen zorgen. Datr afknallen ben ik met u eens, die brulapen. Mag ook nog wat kosten.

    Geliked door 5 people

   • Tistochwat zegt:

    @ scherpschutter1943 3 augustus 2018 om 15:49

    @ Beste Tistochwat. Uw mohammedaanse brulapem worden door u al gevoed, gehuisvestg en voorzien van geld en goederen en medische zorg.

    Dat weet ik en dat maakt me juist zo razend.
    Van dat aan die brulapen verspilde belastinggeld zou ik nog veel meer vogelvoer kunnen kopen.
    Ik zou mijn hele tuin ermee kunnen volstorten.

    Geliked door 2 people

  • mahoog zegt:

   De musjes zijn net weer komen eten op mijn pátio,waar altijd een schaaltje broodkruimels staat waar de honden niet bij kunnen….verder nog geen baardaap em kopvod te zien in mijn mooie stad Campinas.

   Like

 4. scherpschutter1943 zegt:

  die tikfouten maak ik altijd als ik mij enorm opwindt

  Geliked door 2 people

 5. freda110 zegt:

  Niet dreigen maar DOEN !!!
  Dat is de enigste taal die dat soort verstaat.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Zijn die duitse burgemeesters uit een inrichting ontsnapt ???

  Geliked door 2 people

  • kruisridder zegt:

   Duitsland wil weer de boer op koddebeier. Dan hebben ze vechtvolk nodig. Hun eigen autochtone bevolking kunnen ze niet meer opjutten om hun buurlanden te overvallen. Daarom wil Merkel nu het hele land vol stouwen met haar islamitische vechtvolk.

   Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Die vechten alleen maar voor de verbreiding van de islam, het zijn zelf bezetters, daar komt Merkel nog wel achter !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s