Zelden zo gelachen: DJV vreest vanwege Trump geweld tegen journalisten

Screenshot_168

(Vertaling: E.J. Bron)

Zoals bekend hebben veel Duitse journalisten ervoor gezorgd dat linkse haat en hetze in de mainstream media verspreid werd en zodoende het geweld in het politieke dagelijkse leven werd gedragen. Zoals bekend behoren veel linkse journalisten tot de geestelijke brandstichters, die de Antifa op AfD-politici en journalisten van de vrije media hebben losgelaten. Nu ze lik op stuk krijgen, is het gejammer natuurlijk groot:

journalistenwatch

De uitlatingen van de Amerikaanse president Donald Trump over journalisten – “vijanden van het volk” – worden door de chef van de DJV (Duitse Journalisten Vereniging), Frank Überall, scherp bekritiseerd. De chef van de DJV zei zaterdag tegenover de “Heilbronner Stimme”: “Men kan deze uitlatingen van de Amerikaanse Donald Trump niet meer anders noemen: dat is hetze tegen journalisten!” Überall vreest geweld tegen journalisten:  “Terecht waarschuwen mensenrechtenactivisten ervoor dat er in de VS in toenemende mate een media-vijandig klimaat ontstaat en collega´s in gevaar zouden kunnen komen. Deze ophitsende propaganda komt blijkbaar goed aan bij aanhangers van Trump – en er moet daadwerkelijk gevreesd worden dat individuen hun vijandigheid tegenover mediavertegenwoordigers met geweld uitleven.”

Duitsland zou daarop geen uitzondering vormen: “Iets dergelijks maken we in Duitsland al mee bij rechtse manifestaties met media-hetze: het klimaat wordt ruwer, op grond van de haat  die, net als door Trump, ook door extreme politici hier in het land wordt aangewakkerd. Tegelijkertijd worden daardoor feiten in diskrediet gebracht door hun overbrengers retorisch stevig aan te vallen en te proberen hun geloofwaardigheid aan te tasten. Wanneer feiten echter in een democratie niet meer tellen, dan dreigt de stap naar despotische wijze van regeren zonden openbare controle.”

Alsof bij linkse journalisten feiten ooit een rol gespeeld hebben.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Nuttige idioten", belangenverstrengeling, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Donald Trump, Duitsland, establishment, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Zelden zo gelachen: DJV vreest vanwege Trump geweld tegen journalisten

 1. Klaas zegt:

  Like

  • Taljaard zegt:

   Sarah Huckabee.
   Iemand die precies zo is zoals ze eruit ziet.
   Met dat heerlijke dikke Zuidelijke accent van haar.
   ”Coot efternoown.” (Ya bunch of Yankee bastards. I’m totally prepped to recieve a lof of bullshit from ya’ll again.)

   Liked by 2 people

   • Klaas zegt:

    Like

  • koddebeier zegt:

   Het merendeel van de huidige journalisten zijn de vijand van het volk, met hun liegen, bedriegen, het verdraaien van de feiten, het niet noemen van daders en de juiste feiten, het is links uitschot !! Tuig van de richel !

   Liked by 1 persoon

  • Marc zegt:

   Die Acosta vraagt dus aan Sanders of zij wil afzien van de stelling dat de pers, in het algemeen, de vijand van het volk is. Hij voegt eraan toe “Ik vind dat we dat verdiend hebben”.

   Duidelijk is dat Sanders niet wil afzien van de stelling dat de pers de vijand van het volk is. Als ik haar was had ik hem erop gewezen dat de uiteindelijk beoordelaar van de stelling dat ‘de pers de vijand van het volk’ is, het volk zelf is.

   Ik vind het ook nogal bizar dat die Acosta bij Sanders zich daarover beklaagd door te stellen dat de pers het ‘verdiend’ zou hebben wanneer zij, Sanders, die stelling zou ontkennen.

   Ik kan niet anders zeggen dan dat die Acosta een enorm lichtgewicht is: een beetje huiliehuilie doen bij uitgerekend diegenen die hij en zijn werkgever al bijna twee jaar non-stop 24 uur per dag voor gekke henkie uitmaken.

   Liked by 1 persoon

 2. Wim zegt:

  Voor feiten moeten ze bij Udo Ulfkotte zijn in ‘Gekaufte journalisten’. Maar ondanks (of juist vanwege?) de overmacht aan onderbouwing in zijn boek hebben ze hem toch verketterd…

  Like

 3. Petra DeBoer zegt:

  Deze Frank Überall heeft een dikke laag boter op het hoofd want wie vallen rechtse journalisten en rechtse burgers aan? Juist de linkse pers met hun indoctrinatie.

  Liked by 2 people

 4. hans zegt:

  Het “journaille” aldaar geeft het zelfs toe en houden HUN HETZE gewoon lekker vol, sick, rechtse manifestaties!?
  Nou jullie hebben je vriendjes inderdaad bij het linkerblok en die zijn zoals vroeger niet meer onopgemerkt inzetbaar!
  Verder lig ik er absoluut niet wakker van als er eens eentje LEKKER TOEGETAKELD WORDT! LINKSE FASCO-TERINGLUI!
  Heerlijk!

  Liked by 2 people

 5. Peter zegt:

  Nog niet een goed bericht gehoord over Trump, ergens geniet ik er nog van ook ,dat ze er zo ziek van zijn dat ze naar zijn pijpen moeten dansen .

  Like

 6. hslot4 zegt:

  CNN is vuilnis fake news in een te hoog gegrepen titel voor dat soort klootzakken https://www.youtube.com/watch?v=i2jj-3u1DTQ

  Like

 7. Marc zegt:

  ‘Alsof bij linkse journalisten feiten ooit een rol gespeeld hebben’.

  En alsof datgene waarvan die Uberall Trump (ten onrechte) van beschuldigd niet precies datgene is waaraan de Europese Commissie olv Verhofstadt zich schuldig aan maakt!

  Liked by 1 persoon

 8. kruisridder zegt:

  President Trump heeft gelijk. We hebben zelfs 3 grote vijanden. Het Vaticaan, de elite én de pers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s