Bestaan er geïntegreerde moslims?

Screenshot_180

(Door: “bozeoudeman”)

Stupide politici maken een levensgrote vergissing door niet te willen inzien dat er 2 miljard moslims zijn die allen één ding gemeen hebben; de islam moet, omdat Allah dat zo wil, de wereld overheersen, goedschiks of kwaadschiks. Er bestaan naar islammaatstaf gemeten geen geïntegreerde moslims. Iets wat ironisch genoeg soms door zogenaamd gematigde moslims vaak met woord en daad wordt onderstreept.

Een moslim mevrouw zegt precies alles na wat in belang van de moslims is: alles is de schuld van de autochtoon die niet wil integreren! Vreemd, die autochtoon is namelijk al vanaf de geboorte geïntegreerd, vaak vele generaties opeenvolgend, de nieuwkomer niet. Maar daar gaat het die nieuwkomers niet om, het gaat erom via stoken en aantijgingen onrust te veroorzaken om te kunnen omvolken, het gaat om overheersen, en dat zal niet lang meer uitblijven. Binnen 20 jaar is Europa veranderd in Eurabia, met speciale dank aan de blanke Antifa!

De VN  is al in islamhanden, het internationale bedrijfsleven is grotendeels in zijn handen, veel landen zijn al in zijn handen en wij in Europa voeren larie-discussies over hoofddoeken en sharia, beide onderwerpen die in het geniep door en bij onze politici al zijn toegegeven als “moet kunnen”. Al de zogenaamde politieke discussie en “versprekingen” zoals van Blok is/zijn er enkel op gericht om de meute een worst voor de neus te houden. En het werkt, de meute blijft watertandend naar de worst staren.

Wij worden bedrogen waar we bij staan door idioten die als amateur dompteurs blijven denken dat zij het monster wel zullen temmen, vooral ook, voor hen als een prettige bijkomstigheid, omdat zij er zo lekker aan verdienen, van corrupte politici tot moraalloze advocaten en velen er tussenin; cateraars, cursusaanbieders en ga maar door. Dat wordt onze ondergang.

Niet de islamieten zijn in eerste instantie de vijanden, maar het zogenaamde links, het namaak liberaal, de christelijke dominee/handelsman en niet te vergeten de progressief georiënteerde corrupte geldgeile landhuisbezitters, die dromen over touwtjes uit brievenbussen die er onder andere door hun toedoen niet of nauwelijks meer zijn.

Screenshot_179

De strijd die door deze landverraders op termijn zal gaan plaatsvinden, is wel in het voordeel van die islamieten die zelf niets hoeven te doen, behalve wat ze nu duidelijk al in grote mate doen, namelijk stoken, stoken en stoken. Hierbij geholpen door hun, opnieuw, zwarte slaven als Simons. Vandaar dat de “immigratie” momenteel vooral vanuit zwart Afrika komt, de stormtroepen van de Arabische islam. Overheersers (Arabische islamieten) zijn er in Europa al genoeg, nu de (zwarte) troepenmacht nog.

Zo hoeven de Arabische islamieten niets tot weinig zelf te doen het wordt hen op een presenteerblaadje aangereikt. Ze hoeven enkel op termijn de verzwakte partijen die de oorlog hebben gevochten de kop af te hakken. En dat zal gebeuren, enkel Arabische islamieten worden gezien als echte islamieten, de rest wordt door hen gebruikt om de wereld in bezit te krijgen, voor hen als slaven te werken en hen te onderhouden.

Allemaal braaf op weg naar onze toekomstige ondergang binnen 20 jaar, die wij danken aan onder andere Ome Jopie en zijn club hersengestoorde debielen, huichelaars en verraderlijke oplichters van ooit NieuwLinks, nu GrijsNiks.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, democratie, Demografie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Bestaan er geïntegreerde moslims?

 1. jack black zegt:

  Kort en knap NEE !

  Geliked door 2 people

 2. Hovawart zegt:

  Europa gaat financieel ten onder aan de overstroming van vluchtelingen en de verkwisting door Brussel, tot dat het te laat is en men moet gaan aankloppen bij de islamitische geldverstrekkers om het hoofd boven water te kunnen houden……we are doomed, doomed i say.

  Geliked door 2 people

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Goed verhaal.
  Komt nog EU-resolutie 1743 bij.

  Voorts is het een proces dat ca. 50 jaar aan de gang is en gestaag doorloopt en de generaties lopen ook door.
  Dus elke generatie zal opgroeien met meer en meer islam en dan ontstaat een zekere vorm van gewenning, een ieder heeft zijn/haar tijdsgewricht afhankelijke referentiekader waar men in opgroeit
  en dus niet beter weet.
  Mensen die over pakweg 30 jaar geboren worden in Europa weten dan niets meer van de hard bevochten Europese vrijheden hooguit via een geschiedenisboek.

  Hoe dat zich allemaal moet gaan ontwikkelen is mij een raadsel.
  Neem bijvoorbeeld de Canal Parade die er vandaag in Amsterdam is, (ik vind er het mijne van maar goed) hoe men zo’n Parade kan verenigen met de groeiende islam.
  De Europese beschaving staat haaks op de islam en de islam zal winnen.

  Geliked door 3 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Canal Parade: beschaving?

   Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   De geschiedenis heeft geleerd dat de moreel sterkste beschaving overwint. Het Romeinse Rijk is echter wel kapot gegaan aan decadentie en innerlijke verzwakking en ik hoop niet dat dit het lot is wat (West-) Europa te wachten staat.

   P.S. Het Oost-Romeinse Rijk hield veel langer stand dan het West-Romeinse Rijk. Ook nu heb ik veel meer vertrouwen in Oost-Europa dan dat slappe zooitje in het Westen.

   Like

 4. Jos IJsselstijn zegt:

  Briljant verwoord

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Ik hoop de afrekening van landverraders nog mee te maken, maar of dat ooit zal gebeuren in dit land vol onbenullen.

  Geliked door 3 people

 6. Yvonne zegt:

  deze vrouw is ook heel boos, zo lang ze maar uit eten kunnen, auto rijden, vakantie kunnen, lekker naar Spanje nu 48 graden geloof ik, kan het de meute (uiteraard niet iedereen) niets schelen
  we komen er nog wel achter hoe de toekomst eruit gaat zien

  Geliked door 1 persoon

 7. ruud zegt:

  Ik heb 48 jaar gewerkt in de metaal, ik heb bussen vol met volk in pyama`s op de werven zien binnenkomen, ik heb de NVV meegemaakt die zaaltjes huurden om de immigranten van alle sociale wetten precies uit te leggen wat je allemaal aan kunt vragen voor een beter leven.
  Gewerkt hebben er niet veel, want de zware industrie ging failliet en we stonden allemaal op straat.
  De geile baardmannen namen gauw een vriendin waar ze goedkoop bij introkken, maar ze wilden graag gezinshereniging, wat ze ook snel kregen met de zak met geld voor wat het koste.
  Na jaren puzzelen om zo hoog mogelijke uitkeringen te verkrijgen hebben ze nu een eigen hotel of park plus een riante villa voor zichzelf in thuislanden. De PvdA is bijna dood de NVV bijna failliet
  dat vind ik prima, alleen ben ik bang dat wij er niet lang van kunnen genieten, denk dat we weggevaagd worden

  Geliked door 3 people

 8. Ad de Koning zegt:

  Hier is geen woord aan gelogen, alles is gewoon de waarheid. Ik ben blij dat ik niet zo jong meer ben en ik heb geen kinderen maar als er maar een mogelijkheid is de islam te bestrijden zal ik daar aan mee helpen zoveel als ik maar in staat ben. Maar een kennis zei tegen mij “ach, het zal mijn tijd wel duren” en die heeft wel kinderen en daar kan ik mij echt kwaad om maken en dan neem ik ook geen blad voor de mond maar ik denk dat er jammer genoeg veel mensen zijn die zo denken maar ik vindt dat de jeugd veel meer actie zou moeten ondernemen want het is hun toekomst die op het spel staat maar ze zullen pas merken wat er gebeurt als het te laat is.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Het voordeel van de Koran lezen in het nederlands, is dat je precies weet wat je wachten staat als de moslims in nederland de macht overnemen. Er zijn echter maar weinig mensen geïnteresseerd in de koran. Het dood in de pot boek van de islam. Dat wordt iedereen noodlottig en tegen de tijd dat de stompzinnige, voetbal minnende en bierzuipende kiezers door hebben waar de islam echt voor staat, zijn ze te laat. En die sukkel van rutte zegt dat de islam nooit de baas wordt in nederland want “wij zijn met meer”. 1 moslim met een vuurwapen kan de hele 2e kamer met alles erop en eraan, gijzelen en zijn wil opleggen. In het duitsland van weimarrepubliek dachten de zittende machthebbers ook dat Hitler maar een voorbij gaand fenomeen was. Kort daarna zagen de oude machthebbers elkaar terug in een concentratiekamp. Ze misten er wel een paar want die hadden tevoren al het loodje gelegd. Kijk rutte, dat is een voorbeeld van : “wij zijn met meer”.

   Like

  • mahoog zegt:

   Jullie jeugd en hier ook heeft het te druk met hun speeltje de smartfone,en interreseert zich weinig wat er verder om zich heen gebeurd,en vechten?….dan moeten ze dat ding wèl ff loslaten.Lijkt me òòk aardig gepland te zijn door de globalisten.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik ken anders ook genoeg oudere die vergroeit zijn met hun smartfoon.
    Het is niet enkel de jeugd die hier 24/7 mee bezig is.

    Like

  • Ruud Schanswijk zegt:

   Beste Ad de Koning,

   Maar ja, die verdomde Smartphones, dat lekkere junkfood van Macdonald, uitgaan en een mooie baan waar je geen vuile handen van krijgt en snel rijk worden, dat is veel belangrijker.

   Daarom kots ik van de jeugd anno 2018

   Like

 9. Pietersen zegt:

  Ik zou het niet weten, maar neig naar ‘nee’. Een geintegreerde moslim zou iemand kunnen zijn die van zijn geloof gevallen is, die niet in Allah gelooft en de hele islam een schop geeft.

  Like

 10. Floris zegt:

  De sspijker op zijn kop! De vreselijke realiteit heel treffend beschreven. Waarom zien zo weinig mensen dit of lijken er wat aan te willen doen? Vlak voor de 2e wereldoorlog was t wegkijken precies zo. Ik heb mij altijd afgevraagd hoe dat wegkijken kón gebeuren. Nu zie ik hoe dat gaat.

  Like

 11. A.J.v.Himbergen zegt:

  De grootste blunder aller tijden is gelegen in het uitnodigende asielbeleid, op basis van politieke vervolgings-criterium. En wel omdat dit voor de mensenrechten schendende regiems en islamitische leider als een geschenk uit de hemel is ontvangen. In plaats van onbetrouwbare en ongewenste personen te arresteren, op te sluiten of in zee te dumpen, kon men ze nu via politieke vervolging, naar de asiel verlenende landen lozen. Paramilitaire eenheden werden omgevormd tot mensensmokkelaars, die tevens rond vertelde dat men in de asiel verlenende landen, zonder te werken een beter leven kreeg, als met smerige zware arbeid in het thuisland, Dien ten gevolge is er naast de instroming van zgn. politiek vervolgde, en lawine van economische vluchtelingen ontstaan. Respect. een zichzelf op drijvend antisysteem, in de orde van de fatale neergaande spiraal. Om elke vorm van verzet daar tegen de kop in te drukken, heeft Rutten zelfs het democratische inspraakrecht aan het volk ontnomen, via de blokkering van het bindend referendum. En als getuigenis van zijn minachting voor het volk, ook nog het raadgevende referendum verboden. Voor wat de islamitische leiders betreft, benutten deze het politieke vluchtelingen-criterium, als een paar van Troje om in Europa met de islam te infiltreren. En G. Wilders die daar tegen in het geweer durft te komen, met de dood durven te bedreigen. Helaas moet ik aan toe voegen, dat dit een gevolg is van onze klootjesvolk- mentaliteit
  Dat in plaats van via de “allen-voor een mentaliteit” daar tegen stelling te nemen, zich beperkt onmacht vertonende zielige demonstraties en zinloos gekanker

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s