Islamitische kaperbrieven

Screenshot_186

Voorbeeld van een Franse kaperbrief.

(Door: Ton Nijhof)

De Utrechtse openbare basisschool De Klimroos moet het schoolgebouw voortaan delen met de islamitische school Al Arqam. Dat bepaalde de rechter dinsdag en maakt met dat vonnis voorlopig een einde aan een lange strijd tussen de twee scholen en de gemeente Utrecht.

Basisschool Al Arqam is, volgens zijn website vernoemd naar een discipel van de grondlegger van de islam, Mohammed. Hij was, na de familie van Mohammed zelf, de achtste in lijn die moslim is geworden. Daarvoor was de schoonvader van Mohammed verantwoordelijk, ene Abu Bakr, die de vader was van Aisha, het meisje dat op negenjarige leeftijd werd ‘geconsumeerd’ (dat is: seksueel misbruikt) door Mohammed zelf. En Dar Al Arqam is weer het ‘huis van Al Arqam’, dat hij heeft opengesteld voor Mohammed en de rest van diens gezelschap om de Koran te bestuderen en gebeden te verrichten. Dit wordt ook gezien als de eerste islamitische school. Dat de koran in de tijd van Al Arqam nog niet bestond, maakt deze Utrechtse school kennelijk niet uit. En onze minister van Onderwijs ook niet kennelijk.

Lees verder>>>
(h/t “Klaas”)
OSL Sta Pal

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Eurabië, Historie, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Islamitische kaperbrieven

 1. Jean zegt:

  Waarom wordt die brol van die kromme rechter niet gewoon in de versnipperaar gestoken? Die kromme rechter heeft geen uitspraken te doen die indruisen tegen de wil van de eigen bevolking.
  Stuur die dadelijk zijn ontslagbrief en stop met hem of haar te betalen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Pietersen zegt:

  Mooi research werk. Onze bestuurders en rechters zijn net zo achterlijk als de islam zelf. De islamieten zijn niet te vertrouwen, dat blijkt weer eens.

  Like

 3. Pingback: Islamitische kaperbrieven: Geschiedvervalsing en stupiditeit op z’n moslims | toodlessss

 4. ReaGluurder zegt:

  Zou niet weten wie de Min van Onderwijs is. Wil het ook niet weten! Ken amper iemand uit Vak Kut!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  “Dat bepaalde de rechter ” ?????? De landverrader bedoel je !!

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Mooi zo. Utrecht is domlinks. Laat hun eigen kinderen dan maar merken wat het is als je ouders fout zijn en je met de islam opzadelen. Meestal is men links en mogen andere mensen tussen de moslims wonen. Nu draait men er zelf voor op.
  Er kan dus ook nog wel een windmolen op het schoolplein.

  Like

 7. klippie zegt:

  Straks nemen ze de hele school over, je kunt er op wachten.

  Like

 8. Guus Velraeds zegt:

  In Venlo is een nieuwe islamitische basisschool in aanbouw.

  Deze school krijgt de naam “Al Andalus”.

  Elke rechtgeaarde islamiet weet meteen hoe hij deze naam moet begrijpen, alleen het goedgelovige tolerante Nederlandse volk heeft nergens benul van.

  Islamisering!?

  Waar dan!

  Hoe dan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s