Massamoordenaar van Manchester was “geredde vluchteling”

Screenshot_193

(Door: Collin McMahon – Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw een tegenvaller voor de smokkel-NGO´s en hun vasthoudendheid om alle “geredde vluchtelingen” naar Europa te moeten brengen. Dinsdag onthulde de “Daily Mail” dat de aanslagpleger van Manchester, die 22 mensen – overwegend jonge meisjes – tijdens een vrolijk popconcert bloedig vermoordde, voor de Libische kust “gered” en naar Groot-Brittannië gebracht werd.

journalistenwatch

De wrede massamoordenaar Salman Abedi werd met zijn broer Hashem in augustus 2014 door de Britse marine voor de Libische kust opgenomen en aan boord van de HMS Enterprise naar Malta gebracht, van waaruit hij een gratis door de belastingbetaler betaalde lijnvlucht naar GB cadeau kreeg.

De uit Libië afkomstige Salman en Hashem werden in Manchester geboren, gingen echter in 2013 naar hun ouders in Libië terug. Hun vader Ramadan keerde vermoedelijk in 2011 naar Libië terug om tegen Gaddafi te vechten. Of Salman en Hashem ook aan de gevechten hebben deelgenomen, is nog niet bekend. Salman werd bij zijn terugkeer door de Britse geheime dienst MI5 in de gaten gehouden, maar zijn zaak werd korte tijd voor zijn “redding op zee” afgesloten.

Hashem zit nu wegens zijn deelname aan de onvoorstelbare gruweldaad in de Manchester Arena in Tripoli in de gevangenis. Salman Abedi had op 22-05-2017 in de foyer na een concert van de popster Arianne Grande een splinterbom tot ontploffing gebracht en daarbij 22 jonge mensen en zichzelf van het even beroofd. Minstens 139 mensen raakten gewond, meer dan de helft daarvan kinderen. Meer dan 800 overwegend jonge mensen liepen zware psychische trauma´s op. Het was de dodelijkste terreuraanslag in de geschiedenis van Groot-Brittannië.

“Een schokkend verraad”, noemde de “Daily Mail” Abedi´s gewetenloze gedrag. “Europa pleegt zelfmoord”, schreef de Europarlementariër Nigel Farage van UKIP op Twitter.

Enkele dagen voor de aanslag keerde de Britse staatsburger Salman Abedi van een verblijf van drie weken in Libië terug naar Manchester, nadat hij zich daar in een terreurkamp had laten opleiden voor de aanslag.

De woensdag wegens “zwaarwegende procesfouten” vrijgelaten Tommy Robinson bezocht in 2017 na de aanslag Abedi´s radicaalislamitische terreurmoskee in Didsbury en confronteerde daar de bedreigers: “Hier spreekt de ene haatprediker na de andere. Een van jullie imams heeft gezegd dat de enige weg naar het paradijs is om in de Jihad te sterven. En dan doen jullie net alsof dat nooit gebeurd zou zijn”, zei Robinson.


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Collin McMahon

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Eurabië, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, politie, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Massamoordenaar van Manchester was “geredde vluchteling”

 1. Thom zegt:

  Hieronder een vluchteling die zichzelf redden moet. De halve zool jat een fiets en slaat de Nederlandse eigenaar daarna met een stok. Dat doet hij geen tweede keer.

  https://politikstube.com/niederlande-afrikanischer-fahrraddieb-schlaegt-mit-stock-einen-einheimischen-der-wehrt-sich/

  Like

 2. Klaas zegt:

  Like

 3. Petra DeBoer zegt:

  En de GroenLinks muts Judith Sargentini was destijds een warm pleitbezorger voor het redden van deze mensen uit Libië. Ik mag hopen dat dit mens nooit weer kan slapen en het liefst voor een tribunaal veroordeelt word evenals de M15 (onderdeel van de deep state) want dit soort figuren als Salman Abedi zijn door hun gebruikt om Gaddafi ten val te brengen.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2369261/aanslagpleger-manchester-door-royal-navy-gered

  Geliked door 1 persoon

 4. Claudia M. zegt:

  Toch bekruipt mij de gedachte, als ik zo naar die foto kijk; die heeft het wiel, noch het zwarte garen, laat staan überhaupt ooit iets uitgevonden. Dus wie heeft deze stumper hiertoe aangezet?

  Het is een retorische vraag, want ik weet ook dat dit islam is en niet anders dan islam een zwaar zieke ideologie.

  Geliked door 1 persoon

 5. annah zegt:

  duidelijk inteelt …

  Like

 6. john van antwerpen zegt:

  De gutmensch met zijn doorgedraaide en dolgedraaide medemenselijkheid, zelfs
  voor gelukszoeker die met zelfgemaakte brandwerpers de Spaanse politie aanvallen,
  of het niet toegeven dat er terroristen onder hen zitten, betekent dat mensen die
  op zulke partijen stemmen om ze ongefilterd door te laten, zelf terroristen zijn.
  De verrotting komt dus van buiten en van binnen.
  Maar zei Menno ter Braak niet voordat Hitler binnen viel; De verrotting is zo ver doorgedrongen
  dat alleen tegen verrotting enige genezing kan bieden.

  Like

 7. fleckie zegt:

  Men leest altijd dat diverse mensen ‘geschokt’ zijn, maar voor de rest gebeurt er verder niets! I.p.v.deze massamoordenaars in spe, de toegang tot onze landen te ontzeggen: worden ze met vlag en wimpel ook nog ‘binnengehaald’ ,…wat een walgelijke ( ergerlijke) vertoningen toch! !

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Lap mijne dag weeral naar de kl… enkel door het zien van die refugee -smoel

  Like

 9. ruud beijer zegt:

  Hoor je het commentaar van sommige linkse huichelaars?Dat vuile soort verraad zijn eigen volk.Stem op de PVV en we zetten ze uit.Allemaal!@!@

  Like

 10. Thoth zegt:

  EU ‘parlementariër’ Sargetini (GLafbekken) schreef toen al over de zgn. ‘hysterie’ :

  “Er is geen greintje bewijs voor de stelling dat IS-strijders op vluchtelingenbootjes naar Europa komen. Is hysterie”

  En ze is nu de vice voorzitter van de parlementscommissie anti-terrorisme v/d EU….

  https://www.geenstijl.nl/5138537/judith-is-zelf-terrorisme/

  Waar moet dat heen…

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Collin McMahon schreef een interessant artikel over het verraad van de wrede massamoordenaar Salman Abedi. Hij werd in 2014 gered voor de kust van Libië door het Britse marineschip HMS Enterprise. Kort daarna vermoordde hij met een splinterbom 22 jonge kinderen in een concert van Arianne Grande. De Daily Telegraph noemt de “A Sickening Act of Betrayal.” Maar is dat echt een verraad? Wie heeft Salman Abedi verraden? Zijn monster god Allah, die geeft hem de opdracht om zoveel mogelijk mensen buiten de islam om zeep te helpen? Of de mensen die zijn religieuze perspectief niet delen, maar toch een menselijke plicht zagen om zijn leven te redden?
  De gruwelpraktijken van de islam zijn wijd en breed bekend en zo ook hen houding tegenover iedereen die niet hen religieuze ideologie deelt
  Moslims mogen best leven volgens de regels van hun religie; dat zolang ze het doen in hen natuurlijke omgeving en geen bedreiging vormen voor andere mensen. Bijvoorbeeld: we worden niet bedreigd door koppensnellers in het Amazonegebied of de kannibalen van Borneo en Nieuw-Guinea. Het wordt pas gevaarlijk zodra dergelijke mensen worden geïmporteerd naar andere delen van de wereld. Dat is precies van de Gutmenschen v.d. smokkel NGO’s doen met hulp van de EU en Europese politici als Angela Merkel, Macron, Rutte etc. Uit MISPLAATSTE mededogen en menselijkheid verschaffen ze deze monsters toegang tot Europa; al wetend dat hen eigen bevolking gevaar loopt.
  In een van de scènes van de Duitse film “Das Boot” (1981) zien we de bemanning van een Duitse onderzeeër blikken uit de verte op een brandend Brits schip en zien hoe de zeelui roepen voor hulp en in het water springen. De Duitse kapitein heeft besloten geen hulp te bieden omdat er geen plaats is voor zoveel mensen op de onderzeeër en b) zij behoren tot de vijand.
  Echter, de bemanning van het Britse schip was lang niet zo gevaarlijk voor de Duitsers als de zogenaamde moslimvluchtelingen zijn voor ons.

  Van de harde realiteit leert men dat het beter is om ze gewoon te laten VERZUIPEN. Hen aankomst in Europa is een vorm van OORLOGSVERKLARING. Gevaarlijke Trojaanse paarden die op gevoelens van mededogen spelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s