Politie zoekt in “ankercentrum” doelgericht naar vijf mannen – kijk eens naar de inzet

 

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Donauwörth: Bij de “controle”, zoals een woordvoerder van de politie de actie noemt, worden echter tegelijk ook een paar andere dingen afgehandeld. De agenten stellen de identiteit van alle personen vast die zich in de gebouwen bevinden. Ze zoeken doelgericht naar vijf mannen, die in de afgelopen weken “bij conflicten betrokken waren en de sfeer negatief beïnvloedden”. Het kwintet zou naar andere asielonderkomens in Schwaben overgeplaatst worden. Vier van de Gambianen werden opgespoord, eentje niet.

politikstube

Een andere maatregel waarbij de politieagenten de veiligheidsdienst in het ankercentrum ondersteunen: 30 Gambianen worden binnen het onderkomen overgeplaatst om gezinnen in grotere ruimtes onder te kunnen brengen. Het doel: “De bezetting in totaal in het vervolg conflictvrijer vorm te geven.”

Media berichten van 250 agenten die werden ingezet. Als je de video bekijkt, krijg je de indruk dat het er veel meer waren.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Politie zoekt in “ankercentrum” doelgericht naar vijf mannen – kijk eens naar de inzet

 1. Lijkt wel of ze blokjes rijden…………………;)

  Geliked door 1 persoon

 2. Heniusz zegt:

  Gambia, toch niet het eerste land dat bij je opkomt als het gaat over oorlog en geweld. Kan mijns inziens ook niet zo moeilijk zijn dit 30 tal asiel parasieten niet slechts op te pakken maar ook per kerende post naar Gambia te retourneren… Oh, wacht…. “Zielig” zeker en “onmenselijk” ook… Niks van dat, zijn gewoon criminelen en daar hoef je niet moeilijk over te doen.

  Geliked door 3 people

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Hoe was die ook alweer?
  Importeer de Derde Wereld en je zal zelf de Derde Wereld worden.

  Geliked door 4 people

 4. kampersrene zegt:

  Sedert ik E.J.Bron heb leren kennen ben ik er niet bepaald vrolijk op geworden ….Hoe is het allemaal zover kunnen komen ! Ik woon al een dertien jaartjes in een veilig land waar de mensen vriendelijk en behulpzaam zijn.Ik zou voor geen geld willen terugkeren naar mijn oorspronkelijke heimat als de laatste Islamieter nog in Europa zit …Wat hebben wij te maken met die Islam ? Zij hebben hun religie een heel slechte reputatie gegeven die niet goed te praten is . Als je het boek leest Van Maarten Zeegers “” Ik was een van hen”” Dan zijn er inderdaad imams die verdraagzaam en liefde prediken maar die zullen uiteindelijk worden opgezogen in het kwade. Ik ben in ieder geval tevreden dat ik E.J. Bron heb leren kennen …anders was ik onozel en onwetend gebleven , zoals een linkse achterlijke die nog geloofd in het migratie sprookje

  Geliked door 1 persoon

  • mahoog zegt:

   Ook ik woon tamelijk rustig hier,en verwonder mij hoe ver men het heeft laten komen in Europa.Hoop dat ze er hier wat van opsteken……hoewel ze hun eigen criminelen slecht de baas blijven,Mart Brasil.

   Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  De Gambianen zijn geen lid van het moslimbroederschap, anders hadden er eerst busjes vol met advocaten gearriveerd, gevolgd door allerlei hulporganisaties en hulpverleners, praatgroepen en belangenverenigingen, europese toezichthouders om de rechten van deze criminelen te beschermen…..…….wat een ongelooflijke en interessante casus is het EU-vluchtelingen-debacle toch.

  Geliked door 4 people

 6. koddebeier zegt:

  Een normale overheid flikkert die lui het land uit !!

  Geliked door 2 people

 7. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  LOL!! Ze rijden gewoon rondjes om de huizen! Zoveel politievoertuigen hebben ze toch niet binnen één regio??

  Geliked door 2 people

 8. alwine kerkhof zegt:

  Ben na 20 opgehouden met tellen.

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Indrukwekkende politie”macht” wat gaan ze doen als er een paar duizenden in opstand komen voor meer leefloon ?

  Like

 10. Pietersen zegt:

  Ik heb 50 auto’s en busjes geteld, dus het was een grote operatie. Het enige leuke hiervan is het commentaar van de vrouw en haar kleindochter.

  Like

 11. hslot4 zegt:

  Ik dacht ffe dat ze weer richting Nederland trokken

  Like

 12. Als ze blokje om rijden dan tel je toch telkens dezelfde?
  Ik begon te tellen en kwam uit op ……………………………………………………………………165
  telkens dezelfde nummerplaat

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s