4 Afrikanen verkrachten gehandicapte vrouw in Zweden

Screenshot_215

(Door: Tom Lallemand)

Binnenkort zullen 4 Afrikaanse migranten, allemaal Eritreërs, in Zweden voor de rechtbank moeten verschijnen voor de [webmaster: vaginale en anale!] verkrachting van een gehandicapte vrouw. Het Openbaar Ministerie dringt aan op de uitzetting van de daders, vanwege het gruwelijke karakter van de groepsverkrachting. Zweden wordt de laatste maanden geteisterd door seksueel geweld.

De gruwelijke feiten dateren van 6 mei en vonden plaats in Bromma, een voorstad van de Zweedse hoofdstad Stockholm. Ongeveer 20% van de totale bevolking van Bromma is van buitenlandse origine, wat van de stad een populaire en aantrekkelijke bestemming maakt voor migranten.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

18 reacties op 4 Afrikanen verkrachten gehandicapte vrouw in Zweden

 1. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  1400 jaar incest kan niet meer ongedaan gemaakt worden Resteert: totale eliminatie van aanhangers van de maangod. Er is géén andere weg.

  Geliked door 1 persoon

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Bouw een lange pier in zee. Plaats aan het einde een shredder en drijf ze met een aantal herdershonden op. De keuze is aan hen, verzuipen of tot visvoer vermalen worden.

  Geliked door 1 persoon

  • King Arthur zegt:

   Voor dit soort zwaar geschifte debiele orcs uit een land waar geen oorlog is, is maar een oplossing: Direct de bomenshedder in en op tv laten zien, helaas geeft dat wel een hoop zooi, dus een stuk overheidslood tussen de ogen is ook goed.

   Like

  • kampersrene zegt:

   Ik heb nog een beter idee ….maar ik durf het niet te schrijven ….ik zou niet willen dat E.J. Bron mijn reacties nog verder wil publiceren

   Like

 3. bigljohn zegt:

  We hebben het hier wel over Zweden. Het land dat geen korte metten maakt met Afrikaanse indringers, maar wel met zijn eigen inwoners. Naar verwachting zullen deze mannen geen hogere straf krijgen dan een paar middagen schoffelen in wat plantsoenen !

  Like

 4. Ronald zegt:

  We moeten knokploegen oprichten in de EU!!! In elk land georganiseerde mannen die ongedierte zoals hierboven helemaal verrot slaan en daarna uitzetten uit de EU!!! Idem moslimongedierte die grote bekken hebben tegen leraren; uitkeringtrekkers; niet geintegreerde moslims etc. etc. Gewoon eigelijk het heft in eigen handen nemen en onze eigen bevolking beschermend!!!
  In Zweden had of heb je ook zulke groepen die het station opruimen van ongedierte……

  Like

  • Steven zegt:

   Pas maar op.. straks wordt je nog vervolgd voor het oproepen tot GEWELD tegen buitenlanders…
   Maar dood aan alle blanken en ongelovigen mag dan weer wél…

   Like

 5. hendrikush zegt:

  Breng ze buiten de territoriale wateren, geef ze een zeekaart voor Eritrea, zet ze op een houtvlot.

  Like

 6. Tanya zegt:

  Castreren en daarna met een bord voor hun smerige koppen terug sturen.

  Like

 7. Tanya zegt:

  Natuurlijk met een bord voor hun koppen met de tekst Ik “BEN EEN VERKRACHTER”.

  Like

 8. tinekevanschagen zegt:

  Hoe verschrikkelijk is dit……
  Maar in Nederland zijn er ook al dergelijke voorvallen geweest.
  We hebben het steeds maar over die Duitsers en Zweden als een ver van mijn bed show,
  Maar wat te denken van Nederland?……
  Ook ouderen verkracht,beroofd en mishandeld,door de apothekers uit Aleppo.

  Geliked door 1 persoon

 9. kampersrene zegt:

  Maar volgens fractievoorzitster van de Duitse Groenen, Katrin Göring-“” zijn dat mensen”” die recht hebben op asiel…Pakt ze binnen Katrin en kleed je helemaal uit….dan worden je klederen tenminste niet stukgescheurd….”””mensen ?”””

  Like

 10. Ome Henk zegt:

  Beste is zelf doen, opsporen, lokken, smoel dichttapen en onverdoofd casteren.
  Wond dichtbranden met zo’n mooie goeie ouwe dikke soldeerbout die je op het gas moet warmstoken. Het geheel filmen en op
  Liveleak. Wedden dat het helpt?

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Als men de kaart van de wereld ranglijst IQ observeert, ziet men dat de bevolking van Afrika behoort tot de domste van de wereld (met uitzondering van Sierra Leone). Dat geldt eigenlijk niet enkel voor de Afrikanen maar tevens voor de bevolking van de meeste moslimlanden. Uitgaand van deze feiten, is het niet te begrijpen waarom halen de Gutmenschen zulke mensen het land in? Mits, ze van plan zijn de Kalergi-Plan uit te voeren en ze hebben overgenomen het gedachtegoed van de geostrateeg en globalist Thomas P. Barnett.
  De meeste Eur. regeringen zijn niet bepaald loyaal aan hen autochtone bevolking. Maar de pathologische regering in Zweden is vijandig tegenover haar eigen mensen. Het leed dat haar immigratieagenda brengt op de lokale bevolking laat haar koud.
  Men mag de volgende vragen stellen: a) waar zijn de Zweden zelf? b) waarom blijven ze accepteren het minachtende- en het vijandige gedrag van hen regering? c) waarom implementeren ze geen extreem vijandig gedrag tegenover de berg afval uit Afrika en islamitische landen, die hen regering ze voor de kiezen gooit? d) waarom trappen ze niet de groen (vies bruin) linkse regering van Stefan Löfven richting huis?

  Zolang het land kiest voor een regering met vijandige agenda tegenover haar eigen burgers en de bevolking geen vijandige acties onderneemt tegenover de buitenlandse indringers, zal er niets veranderen.

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Tijdens WOII kwam het verzet langzaam op gang tegen de gehate Duitse bezetter…sabotage , moorden enz …maar ze hielpen mee voor de bevrijding Ik denk dat nu hetzelfde gaat gebeuren met het grote verschil dat de overheid , de nieuwe bezetter gaat beschermen en de vrijheidsstrijders zwaar zal straffen ….vb ….Tommy…. die gebruikte niet eens geweld die schreef alleen maar..

  Like

  • Thomasson zegt:

   @kampersrene. Het voorbeeld van WWII is min of meer correct. Behalve dat de strijd van de ondergrondse tegen de Duitsers begon sneller dan de tegenstand van de Nederlandse bevolking tegen het regeringsbeleid betreffende immigratie en vluchtelingen. Er waren ook prima vluchtelingen zoals de Vietnamezen en de Iraniër die eind jaren ’70 voor de Ayatolla’s moesten vluchten. Beschaafde mensen die goed zijn geïntegreerd. Echter de tsunami van menselijk afval uit Afrika, Syrië en andere islamitische landen is een reden alle lichten op rood te zetten. Het is overduidelijk dat ze kwamen als Trojaanse paarden en ze maken deel uit van het Jihad-leger. Het merendeel van hen, is 24 u rondom de klok levensgevaarlijk . Ondanks dit gevaar kiest de regering de belangen van de EU boven de veiligheid van de Nederlandse bevolking. Dat gebeurt, trouwens, al bijna 50 jaar!.
   De Duitsers waren bezetters die van buitenaf kwamen. De regering is geen bezetter, aangezien wij deze regering hadden zelf gekozen. Dat deden wij, al wetend dat de agenda van de regering stelt de belangen van de EU-bezetter boven die van ons.
   De wreedheid van de Moffen tegenover de NL bevolking bereikte het hoogste niveau in de loop van 1944-1945. Ze wisten dat ze de verliezende kant zijn. Hetzelfde zal straks ook met de EU gebeuren; of het gebeurt nu al. Zie hoe de Duitse overheid achter de vodden ziet van de AfD en andere anti-EU en anti-islam sympathisanten. De marteling van Tommy Robinson in de gevangenis is ook kenmerkend voor deze zwakte.

   Like

 13. Tiurrie zegt:

  Waar is de krijgshaftige vikingen mentaliteit gebleven….?…..we stonden erbij en keken ernaar ….?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s