Antifa roept op tot “levensgevaarlijke” terreur tegen AfD-politici en publiceert privéadressen

Screenshot_200

Antifascisten en de doelwitten voor aanslagen Jörg Meuthen en Alexander Gauland.

(Vertaling: E.J. Bron)

Waarschijnlijk werd er nog nooit zo onverholen en brutaal tot geweld tegen de AfD opgeroepen als op een site van de “Antifascistische Actie”. In verband met een “Oproep tot rellen” publiceerden activisten talrijke privéadressen van AfD-politici – waaronder ook die van de voorzitters Jörg Meuthen en Alexander Gauland, evenals dat van sterspreker Gottfried Curio. De links-extremen bieden diverse, ook nadrukkelijk “levensgevaarlijke”, aanslagmethodes aan. Schreeuw van verontwaardiging in de pers: nul.

journalistenwatch

Men zou “vanzelfsprekend nog steeds van mening zijn dat vooraanstaande functionarissen van de AfD ook als privépersonen een legitiem doel van protest zijn”, zegt men. Nadat de talrijke privéadressen eerst op druk van de blog aanbieder verwijderd waren, staat er nu een link naar het archief, waar ze allemaal terug te vinden zijn. Bovendien werden de adressen van honderden AfD-kiesbureaus en secretariaten als doelen voor aanslagen gepubliceerd.

Met stenen, hamers en projectielen

Bij de “gebruiksaanwijzingen” kan de betrokken Antifascist dan uitzoeken hoe hij de politici te lijf wil gaan. Onder de titels “Met projectielen”, “Met de hamer” of “Met stenen” geven de links-extremen adviezen hoe men bij de aanvallen indien mogelijk geen sporen achterlaat, maar een maximaal effect bereikt.

“Levensgevaarlijke” autoaanslagen

Ook hoe auto´s met barbecueaanstekers in brand gestoken worden, wordt door de Antifascisten gedetailleerd omschreven. Bijzonder perfide is de oproep om met spijkerborden op te treden tegen rijdende auto´s van de AfD-politici. Hier wordt er nadrukkelijk op gewezen dat dit “levensgevaarlijk” zou zijn. Dit kan wel degelijk als oproep tot moord worden opgevat.

De site “augsburgfuerkrawalltouristen” met de vlag van de “Antifascistische Actie” werd oorspronkelijk voor de “rellen” tegen het AfD-partijcongres een maand geleden in Augsburg in het leven geroepen. Nu is de site een platform voor geweld tegen mensen, die betrokken zijn bij een nieuwe, succesvolle politieke partij. Dat de burgersamenleving in politiek en media de oproepen tot terreur tolereert door te zwijgen, toont haar verruwing aan.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nazisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Antifa roept op tot “levensgevaarlijke” terreur tegen AfD-politici en publiceert privéadressen

 1. Charles Martel zegt:

  Ze zijn op leerschool geweest bij IS, dus weten ze hoe het moet; en de internetbewakers en andere facebookers kunnen de site niet vinden.

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Links is net als de islam een totalitaire ideologie. Onder het mom we helpen de zwakkere zijn ze beiden bezig het westen van binnenuit te destabiliseren.
  Als ze hun zin niet krijgen grijpen ze naar geweld en links geweld is toegestaan want dat is goed geweld.
  De politieke elite gebruiken deze linkse fascisten ook om de opkomst van politieke groeperingen die een meer realistisch wereldbeeld hebben te dwarsbomen. Ze krijgen alle gelegenheid zich te groeperen met gezichtsbedekkende kleding, auto’s in de brand te steken of straatterreur te ontplooien en er is NIEMAND van de politie die optreedt.
  Dat betekend gewoon dat de politie van hogerhand de opdracht heeft om ze hun gang te laten gaan.
  Net als bij Fortuyn zullen onze politieke nep-leiders in de rij staan om te vertellen dat dit een aanval op de democratie is, maar ze hebben hem zelf om zeep geholpen.

  Geliked door 5 people

  • ronjaspers zegt:

   Sabeltant.Ik waarschuw al decennia lang voor het levensgevaarlijke linkse nageboorte.Het zijn nazi,s (socialisten) facisten (afa) racisten (antiblank) geestelijk gestoord,agressief geweldadig,suicidaal en destructief.

   Like

 3. exmarineman zegt:

  En waar is de politie? Waar blijft het OM in Duitsland?

  Geliked door 1 persoon

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Dit gedrag toont aan hoe belangrijk het is om namen van dit linkse tuig vast te leggen. Als de pleuris uitbreekt kunnen ze per direct terechtgesteld worden zodat ze ons niet in de weg lopen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Harry zegt:

  Het is de hoogste tijd om al dat antifa tuig op en aan te pakken .
  En daarna al hun adressen maar publiceren , als tegenprestatie .
  Kunnen we ook eens wat door de brievenbus gooien .

  Er is duidelijk wat mis , dat die lui niet aangepakt worden .
  Wie beschermt ze ?

  Geliked door 1 persoon

 6. Kees zegt:

  Moffen blijven moffen, alleen de AFD leek mij een andere koers te willen varen

  Like

 7. tinekevanschagen zegt:

  Door wie worden die gefinancierd eigenlijk?
  Volgens Dick Schoof vallen ze onder een terroristische organisatie.
  Overal waar ze huishouden,je hoort nooit dat die lui beboet of gearresteerd worden.
  Volgens mij worden ze gewoon opgeleid door de staat.

  Geliked door 2 people

 8. kampersrene zegt:

  Bedreigingen….. zeker in die aard zijn “strafbaar”….maar het is Duitsland ….dan heb ik zo mijn twijfels ….Indertijd organiseerde de Nazi’s (de antifaschisten .van nu)… gewelddadigheid- feestjes vooral tegen de Joodse medemens …De pers zweeg toen ook.. of verheerlijkte … gelukkig zijn we nog niet zover

  Like

 9. Pingback: Antifa roept op tot “levensgevaarlijke” terreur tegen AfD-politici en publiceert privéadressen | eunmask

 10. koosv8 zegt:

  Er gaan doden vallen, want ze zijn te goed bezig op een democratische manier. Enne…..Ja hallo dat is te eerlijk. En hoe lang wil de andere kant nog eerlijk blijven, want als een politicus niet meer veilig over straat kan is de ,,DEMOCRATIE,, GESTORVEN!!!!!!!!

  Like

 11. ieznogoedh zegt:

  De politieke elite gebruiken deze linkse fascisten ook om de opkomst van politieke groeperingen die een meer realistisch wereldbeeld hebben te dwarsbomen.
  De linkse fascisten den ten tijde van de opkomst van de SA niet anders.
  Links heeft nooit anders gedaan, over de hele wereld niet. Vroeger niet en nu niet en in de toekomst zal het hetzelfde blijven. Tenzij ze uit het verkeer worden genomen. Het beste dan definitief. Grote kampen, hek er omheen en minimaal voedsel geven. Water valt uit de lucht dus dat kunnen ze zelf regelen.

  Geliked door 1 persoon

 12. Jules Vismale zegt:

  Ik ga dadelijk nog wensen dat dit akelige en verdorven tuig van Antifa eens een keertje op vakantie gaan in Australië waar thans in talloze steden kangoeroes binnendringen die de bewoners daar (de kolonisten daar hebben tenslotte ook lange tijd deze dieren wreed bejaagd) gruwelijk terroriseren en gewoon terugpakken wat de mensen van hen afpakten. En wat mij betreft gooien ze anders die hele kliek van Antifa op een eiland bij Spitsbergen voor de ijsberen waar een hoop stomme toeristen al aanvallen uitlokken van deze roofdieren die gewoon territoriaal zijn!
  Het zou me zelfs niet eens verbazen als Antifa op hun beurt worden bedreigd door rechts–extremisten en zelfs door moslimextremisten die de links extremisten helemaal NIET zien als hun vrienden en bondgenoten maar gewoon als ongelovig uitschot! Wat mij betreft maken al die extremisten, de linkse elite en de EU-bestuurders elkaar maar af want ik kan ze alleen nog maar haten en verafschuwen daar ze gewoon zo ondankbaar zijn als ik weet niet wat daar ze zich, gelijk aan een filosofisch verhaal in de Bijbel, constant keren tegen degenen die hen zo liefdevol hebben verzorgd!

  Like

 13. Nemesis zegt:

  Dat de burgersamenleving in politiek en media de oproepen tot terreur tolereert door te zwijgen, toont haar verruwing aan.

  Wat het aantoont in niet alleen de verruwing, maar dat er sinds Hitler in de koppen van die Duitsers absoluut niets is veranderd. Ze hebben hun mentaliteit jarenlang goed verborgen kunnen houden, maar die komt nu wel heel erg duidelijk te voorschijn. Als het er op aankomt, marcheren ze gewoon mee met de Antifa. Uitzonderingen zijn er echt wel, maar heel weinig.
  Kijk maar eens als de SAntifa oproept voor protestdemonstraties, hoe verschrikkelijk veel volk er plotseling op de been is en wat die allemaal zo uitspoken.

  Het wordt hier steeds erger met dat volk. Ik ben aan het nadenken over wat nu te doen. Dat is niet eenvoudig. Want het grootste deel van mijn pensioen zit hier en dat zal ik verliezen. Zelfs nu al nemen ze me dingen af die me wettelijk (wat is hier tegenwoordig nu wettelijk) toestaan.
  Bovendien heb ik hier ook nog een huis en ik moet nu zien dat het heel snel gaat verkocht worden.

  Overigens vroeg hier laatst of het moeilijk is naar Hongarije te verkassen. Nee, is niet echt moeilijk, zerk niet als Nederlander, maar het kost wel een hoop geld. Goedkoper is het in de hele kleine achteraf dorpjes in het zuiden van Hongarije. Bovendien zit Hongarije wel nog altijd in de EU en de Nederlandse belastingdienst heeft ook met Hongarije een verdrag, dus die blijven je ook achter je vodden aan zitten.

  Het is wat Kees zegt, moffen blijven moffen (sorry droevige mof, jij bent een van de uitzonderingen).

  Geliked door 1 persoon

 14. koddebeier zegt:

  Zet Antifa op de terreur lijst !!

  Like

 15. paddekopje zegt:

  Aanzet tot moord en ander geweld, lijkt me een geldige reden om jezelf te wapenen, net als oorlogsverklaringen van geitenneukers en ander moslims tuig. Onze wetten, normen en waarden zijn niet langer naleefbaar, de realiteit heeft ze ingehaald.

  Like

 16. williaan zegt:

  Het zijn de voorbodes van de anarchie. Wat staat ons nog meer te wachten, totale wetteloosheid. De Hermandad is daar niet tegen opgewassen door de beperkingen ze opgelegd hebben gekregen van hogerhand.

  Like

  • paddekopje zegt:

   zonder opgelegde beperinkingen kunnen ze nog niets, en ze zijn er voor de staat ter garantie van belastinginkomsten, niet voor de burger. Orde is slechts een middel om belastingstroom te garanderen, zou er een adere weg zijn dan was u en ik dood.

   Like

 17. Perfide Albion zegt:

  Daarom moet je dit ook in de kiem smoren. Op een eilandje bij elkaar zetten en……

  Like

 18. Jack Smits zegt:

  Mijn andere wang is ook al blauw. Waar kan ik een Glock krijgen met genoeg ammo?

  Like

 19. Tistochwat zegt:

  Geen grotere dwingeland dan een linkse, rooie rioolrat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s