CITAAT . . .

Screenshot_205.png

“Datgene wat Angela Merkel op dit moment met Duitsland uithaalt, zou geen mens met zijn woning doen. Zelfs de meest goedmoedige mens ter wereld zou zichzelf toch, voordat hij gasten opneemt, afvragen hoe groot de woning is, hoeveel gasten hij kan opnemen, hoeveel medebewoners zijn zenuwen en zijn portemonnee kunnen verdragen en wie de nieuwe medebewoners überhaupt zijn.”

Harald Martenstein
Columnist in de “Tagesspiegel”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “mr. oizo”)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", asielwaanzin, Demografie, Duitsland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Merkel, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op CITAAT . . .

 1. Pingback: CITAAT . . . Merkel’s Idiotie | toodlessss

 2. Inderdaad,…….en of het geen justitieel verleden heeft, verkrachter.moodenaar is, …..en of de ‘gast’ geen besmettelijke – of uberhaubt ziekten bij zich draagt.

  Geliked door 2 people

 3. T.Troubadour zegt:

  Typisch geval van politieke zelfoverschatting

  Geliked door 1 persoon

 4. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Gewone mensen, die behept zijn met gevoelens en emoties en over een goed functionerend naprakkedenkiseerverstand beschikken, zouden inderdaad zo reageren. Maar Krengela geeft er telkenmale blijk van, dat ze maar bitter weinig gevoelens en emoties in haar donder heeft. En rationeel nadenken komt in haar doen en laten ook niet echt goed uit de verf. Regeren is vooruitkijken. Maar ook dat kan ze niet. Ze kan kennelijk niet verder kijken, dan haar neus kort is. Ze kan gewoon niet anders dan raaskallen vanuit haar obsessies. Het Duitse volk en de hel e EU mogen opdraaien voor de gevolgen van haar initiaties in de vrijmetselarij. Ze is een zogenaamde “illuminati” (verlichte) oftewel kornuit van satan. Hoeveel onschuldige kindjes zou ze al ritueel hebben afgemaakt, om de bloeddorst van satan te lessen ???

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Oeps zullen we afspreken dat als we wat willen teruglezen uit het verre verleden we jou even bellen?
   Dat commentaar over Merkel dateert al van 3 termijnen Bundeskansler terug.
   Realiseer je je dat wel…?
   Bovendien dat gedoe met “Dames en Heren.” slaat op je gevoel dat je te weinig gewaardeerd wordt en de aandacht van de hele goe-gemeenschap vraagt.
   Ook dat gezeur over complottheorieën gaat die richting uit.
   Zo van die Oeps die weet het, oh wat is hij toch interessant.
   Goeie raad Oeps…doe ’s normaal en vertel iets als je wat te vertelellen hebt.

   Like

 5. Yvonne zegt:

  dit Merkel monster haalt eerst haar geliefde gasen binnen, dan gaat ze kijken hoeveel plaats er is, doorgaan tot de portemonnee leeg is, dit tot razernij van de nieuwe medebewoners waarvan ze achteraf toch agressiever blijken te zijn dan ze zich voor deden bij het binnen komen en mensen zelfs met welkom borden stonden, en over te weinig plek hebben ook dat lost zich tzt wel op, of de Duitsers trekken massaal weg of erger

  Geliked door 1 persoon

 6. williaan zegt:

  de groep hersenloze Gutmenschen doen het…. wel bij anderen

  Like

 7. Peter zegt:

  Inderdaad.
  De ongenode “gasten” die ECHTE vluchtelingen zijn mogen blijven zolang er reden voor is, maar uitgeprocedeerden dienen direct terug te worden gestuurd .
  Ook als de reden voor vluchten is komen te vervallen dient men weer naar zijn oorspronkelijke vaderland terug te keren.

  Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   Peter, de som van echte vluchtelingen haalt geen 2,5% van de huidige troep, de enige kosten die nog mogen plaatsvinden zijn de terugstuurkosten voor illegalen, criminelen, geweldplegers, parasieten.

   Like

 8. Freda110 zegt:

  In wezen kun je Merkel verhaal toepassen op bijna alle europese landen met slappe was leiders.
  Misschien dat het niet in een keer zo,n zondvloed is als in Duitsland, maar langzaam maar zeker worden het er meer en meer en meer totdat er geen weg terug is maar het op een burgeroorlog uitdraait.

  Geliked door 3 people

 9. bigljohn zegt:

  Die vergelijking van een staat en een woning deed ik al voordat Wilders er mee voor de dag kwam.
  Haal de voor en achterdeur uit je huis, en plaats een bord voor je huis met daarop de tekst;
  Hier heeft iedereen gratis toegang zonder controle op personen. Gratis huisvesting en gratis eten, terwijl u vrouw en dochters mag gebruiken naar eigen goeddunken. Bovendien krijgt u gratis een zorgverzekering en ander soort verzekeringen. Als het ooit nodig word nodig is schopt u mij maar het huis uit. Onvoorstelbaar dat iemand zoiets zou gaan doen. Maar het gebeurt wel in macro formaat. Europese landen plegen collectief zelfmoord omdat ze het zo leuk vinden. Zou het dan toch waar zijn van die chemtrails ? Ik zag trouwens vandaag nog een passagiersvliegtuig op niet al te grote hoogte overkomen, waarbij zijn uitlaatgassen bleven hangen en zich langzaam in de breedte gingen verspreiden….Een ander passagiersvliegtuig echter, op grotere hoogte vloog, die zijn uitlaatgassen bleven niet lang achter het vliegtuig hangen.

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   De passagiersvliegtuig waarbij de strepen (condens) binnen enkele seconden verdwijnen,is normaal altijd zo.
   Dat andere passagiersvliegtuig,maakt een soort van boter,kaas en eierenstramien wat zich dichttrekt en zich als een deken sluit in de lucht.
   En dat blijft dan de hele dag hangen.
   De een zegt dan,het is laaghangende bewolking,de ander noemt het inderdaad chemtrails.

   Als ik zie,hoe de ”elite” met ons omgaat ben ik geneigd te geloven in het laatste.
   Er is heel veel over te vinden op you-tube @BLJ
   Zeer interessant.

   Geliked door 1 persoon

   • Bob Koster zegt:

    Bij verbranding van koolwaterstoffen zoals kerosine ontstaat CO2 en water. Omdat de temperatuur op 10km hoogte -40˚C is bevriest dat water tot kleine ijskristalletjes: de condensstrepen. CO2 condenseert pas bij -70˚C, daarom zie je het niet.
    Als de lucht op 10km hoogte droog is zijn de condensstepen kort of afwezig, als de lucht op die hoogte vochtig is zijn die strepen langer en blijven langer bestaan.
    Naast water en CO2 braken vliegtuigen, net als auto’s, een hele reeks kankerverwekkende stoffen uit, maar ik heb geen idee wat de uiteindelijke effecten daarvan zijn.

    Like

  • Yvonne zegt:

   Ha vriendje Bert, misschien kunnen we samen dagtripje den Haag maken ik geloof dat je daar uit de buurt komt? Zijn we er toch even uit de luxe van een vakantie zit er helaas niet in

   Like

 10. Republikein zegt:

  Alleen een zinnig mens vraagt zich dat af, de goedmensjes nooit want geen benul.
  En hiermee had ik dit weekend weer iemand bij zijn taas, of het opschiet, ontzettend, als dikke stront.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s