Een realistisch wereldbeeld!

Screenshot_209

(Door: Ann Moella)

Ingaan tegen de toenemende islamisering is een universele plicht

“Het is een probleem. Het gebrek aan realiteitszin bij de academische elite heeft endemische vormen aangenomen. Het is de manifestatie van de gedachte: ‘Niemand mag oordelen’. Ooit las ik de frase ‘multicultural non-judgmentalism’. Dat dekt wel zo’n beetje de lading.” (politicologe en juriste Machteld Zee in De Morgen: hier!)

Zwijgen en verzwijgen is contraproductief. Ik denk niet dat het een goed idee is om islam te vrijwaren van kritiek, onder het voorwendsel ‘wij staan open voor andere culturen, laat ons vooral geen kritiek geven.

Evenmin willen we zwijgen omdat we pretenderen voorstander te zijn van de vrije keuze in een conservatieve rechtsstaat, waarin we islameisen inwilligen omwille van de ‘liberale democratie’. Niet dus.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Doorbraak.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

2 reacties op Een realistisch wereldbeeld!

  1. bigljohn zegt:

    Het gebrek aan realiteitszin bij de academische elite….Maar verdomme nog aan toe, als dat zo is dan ben je toch niet meer dan een nep intellectueel ? Afgestudeerd, maar nog te stom om voor de Duvel te dansen. Jan met de pet heeft meer praktisch intellect dan al die figuren met hun behaalde bul(shit). Veel van die nep intellectuelen besturen ons land. Zodanig, dat we geheid naar de verdommenis gaan. Geef mij maar de echte intellectuelen uit vroeger jaren. Dat waren pas mensen waar je van op aan kon, de echte intellectuelen !

    Like

  2. kampersrene zegt:

    Goede vorm van protest maar alleen toepasselijk als het zonnetje schijnt . Wat gaat hij doen als het vriest ?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s