Italië: U2-zanger eist – Salvini bijt van zich af

Screenshot_199

Matteo Salvini en “Bono”.

(Vertaling: E.J. Bron)

Italië – Paul David Hewson, de zanger van de band U2 – beter bekend onder de naam “Bono”- gebruikt steeds opnieuw zijn bekendheid voor politieke en sociale doeleinden. Nu neemt de miljardair het woord tegen de Italiaanse vicepremier Matteo Salvini, die het schepen met “migranten” verbiedt om Italiaanse havens aan te doen. De Italiaanse media berichten dat Bono richting Italië onlangs verkondigde dat “Italië medelijden zou moeten hebben”. Het antwoord van Salvini liet niet lang op zich wachten.

journalistenwatch

Bono duikt inmiddels overal op als het er om gaat het goedmenschendom te vertegenwoordigen en te versnellen. Bono meldt zich als het er om gaat AIDS in Afrika te bestrijden, Bono is ook aanwezig wanneer Amnesty International hongersnoden in Ethiopië met Live-Aid concerten bestrijdt. Bono vecht voor schuldkwijtschelding voor Derde Wereldlanden en Bono vecht voor migranten die naar Europa willen.

“Bono zegt dat Italianen medelijden zouden moeten hebben. Het principe is juist, maa rik herinner me dat, terwijl we daarover praten, 5 miljoen Italianen in armoede leven, die zich niet eens meer een vakantie kunnen veroorloven”, aldus het antwoord van de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini in een interview met de Italiaanse zender RTL 102.5.

Miljardair Bono helpt door anderen te vertellen dat zij moeten helpen

Bono vergelijkt de huidige immigratiegolf uit Afrika met de emigratie van de Ieren naar Amerika en verwacht begrip. “Het is moeilijk om de situatie van deze mensen te begrijpen die hun land verlaten. Er is een grote hoeveelheid haat in de wereld. Kijk gewoon maar eens naar wat er tussen Amerika en Mexico met kinderen gebeurt die van hun ouders worden gescheiden. Maar wij zijn niet zo. Wij Ieren kunnen begrijpen wat het betekent om te migreren”, vindt de zanger Bono.

Salvini countert dat een land in de eerste plaats voor zijn eigen arme inwoners verantwoordelijk is

“Medelijden, ja. Maar als er zoveel van onze eigen landgenoten zijn, jong of oud, die moeite hebben met het vinden van een thuis of een baan, dan is het de plicht van een regering en een volk eerst deze mensen te helpen”, herhaalt Salvini. “Pas daarna kan Bono met zijn ideeën komen”, voegde de vicepremier er aan toe.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", asielwaanzin, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Patriottisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

44 reacties op Italië: U2-zanger eist – Salvini bijt van zich af

 1. Alphons Mantel zegt:

  Bono kan beter in Marokko gaan wonen of in Saudi Arabie

  Liked by 2 people

 2. flyer210 zegt:

  Misschien kan bono zijn eigen miljarden inzetten voor de vluchtelingen, links zit altijd met zijn klauwen in andermans zakken.

  Liked by 4 people

 3. exmarineman zegt:

  Eerlijk gezegd vind ik het maar een zwak antwoord dat hij geeft. Ik zou zeggen: Bono doe eerst eens zelf echt aan “nastenliefde” door wat van je miljarden dat je hebt verdiend over de ruggen van hulpbehoevenden te geven aan de mensen waarvan jij vindt dat ze hulp nodig hebben. En over de AIDS-patienten gesproken……Italie/Europa moet dus deze mensen binnenlaten met alle risico’s voor de nationale gezondsheidszorg er bij? Neem er zelf een stuk of 100 in je eigen huis….. en vwb emigreren van de Ieren naar de USA…en wat hebben die voorouders van je gedaan in het nieuwe land dat ze hebben gevonden. Hoe zit het ook al weer met de Indianen, de oorspronkelijke bevolking?

  Liked by 3 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Ik zou zeggen: Bono doe eerst eens zelf echt aan “nastenliefde” door wat van je miljarden dat je hebt verdiend over de ruggen van hulpbehoevenden te geven aan de mensen waarvan jij vindt dat ze hulp nodig hebben.”

   Vooropgesteld dat ik geen fan ben van Bono (om het zacht uit te drukken), je hebt toch geen flauw idee, Exmarineman, wát Bono wel of niet doet met z’n centen? Je gooit met stront, gebaseerd op helemaal niets. Geen sterke beurt.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Foei Köhler.
    Moet het er hier nu echt zo ruw aan toe gaan?
    Bono is ’n hele rijke miljardair die zoveel geld heeft dat hij er geen benul van heeft hoeveel geld hij heeft.
    Dat is tegenwoordig ’n hype.
    En als je daar geen benul van hebt, is hebt is het toch héél gewoon dat je heel voorzichtig bent met je geld.
    Om het zo maar weg te gooien, daar hebben we het natuurlijk niet voor.
    Daarom vraag je gewoon aan het gewone volk dat toch al geen geld heeft, of zij het willen betalen.
    Ik vind dat heel begrijpelijk, wat zou je zelf doen als je zoveel geld hebt?

    Like

 4. Astrid zegt:

  Ach, het Ierse Bono-bo-aapje met planetaire sterallures, ondanks reeds een miljardair-status. Wie koopt er überhaupt nog cd’s van U2? Het gutmensch-syndroom waaraan mensen kennelijk gaan lijden bij teveel geld op de bank. En dan de rampzalige gevolgen van deze ziekte voor de rest van de wereld.
  And Bono ‘still hasn’t found what he’s looking for’……. [in the name of ‘love’….]

  Liked by 3 people

 5. bozeoudeman zegt:

  Wanneer houdt dit stuk vuil zijn smoel eens voorgoed dicht? Makkelijk lullen niet waar namaak Messias met je kont in je landhuis ver weg van de ghetto’s war zijn debiele fans wonen… Ver weg van de verkrachtingen, aanrandingen, overvallen en moorden… Keer eens terug naar de real world Bono en ontwaak!

  Liked by 6 people

 6. BertG. zegt:

  Lekker belangrijk weer wat bono ergens van vind.
  Je moet het toch maar willen weten.

  Liked by 2 people

 7. kampersrene zegt:

  “Bono zegt dat Italianen medelijden zouden moeten hebben. waarom zouden wij medelijden moeten hebben Het enigste waar wij oprechte medelijden moeten hebben is…..dat zij geloven in een hersenschim die Allah heet , dank zij die zogenaamde God leven zij nog in de middeleeuwen
  Als die miljardair Bono dan toch zo graag medelievend wil zijn dat hij dan de helft van zijn fortuin aan zijn getaande broeders schenkt en een bidmatje koopt

  Liked by 3 people

 8. Anneke, te Groningen zegt:

  Eigenlijk zou ik BONO willen vragen; hoeveel van jouw riante villa’s heb jij, BONO, beschikbaar gesteld aan Afrikaanse vluchtelingen? de Italiaanse vice-premier aanvallen vanwege de opname stop? kijk eerst eens naar hoeveel er reeds in Italië zijn binnengekomen met dank aan jouw “vrienden” van de vorige linkse regering waardoor Italië in nog grotere financiële problemen
  is gekomen, het is Zooooooooo makkelijk als miljardair op afstand te gaan schreeuwen, ik zeg; schaam je BONO over de uitspraken die je hebt gedaan tegen de Italiaanse regering en niet te vergeten de Italiaanse burgers die zwaar gebukt gaan onder deze immigratie last.

  Liked by 3 people

 9. Republikein zegt:

  Bono is een goede artiest maar een min mannetje, een min mens.
  Verdient(krijgt) veel geld maar wil er geen belasting over betalen.
  Brievenbusconstructie.

  Liked by 1 persoon

 10. BertG. zegt:

  Vacatures vrij bij de PVV.

  Fotograaf

  Beleidsmedewerker Sociale Zaken en Werkgelegenheid

  Politieke Fiscalist

  Senior beleidsmedewerker gezondheidszorg

  Persvoorlichter

  Speechschrijver

  Beleidsmedewerker Fractievoorzitter

  Beleidsmedewerker asiel- en immigratiebeleid

  https://www.pvv.nl/vacatures.html

  Like

  • ruud beijer zegt:

   Helaas Bert ik wil wel hoor maar kost teveel tijd. Verder wordt als je be_kent bent je familie bedreigd. Zo erg is het al .Daarom is mijn hoop gevestigd op de PVV. Ik heb een aantal gesprekken gehad met Geert als vrijwilligerscoordinator van Flevoland. Alles wat in het verkiezingspamflet staat gaan we uitvoeren.Zodra zij aan de macht komen dan worden er gelijk Bindende volksreferenda,s ingevoerd.De stem van het volk. Het volk is de PVV. Hopelijk ben je niet boos op Wilders. Hij geeft dagelijks zijn vrijheid op voor ons. Leve Geert Wilders Leve de PVV. Er is geen alternatief.

   Like

 11. tinekevanschagen zegt:

  Das net zo iets als die deugende BN-ers hier,
  Vooral die zoon van die mediamagnaat,die het ook maar niet kan laten,om iedereen te overtuigen
  hoe erg de situatie is.
  Want hij is er zelf geweest.
  Dat we compassie moeten hebben,en vooral gul moeten geven.
  Dat het flink schuift,om deze propaganda de wereld in te slingeren,hoor je ze niet over.
  Makkelijk lullen,als je met een gouden lepel in je bek geboren bent.
  Vroeger gaf ik aan alles,,tegenwoordig aan niemand meer.
  Als ik mijn rekeningen niet meer kan betalen en onder een brug lig,is er ook geen haan die naar me kraait.
  Misselijk wordt ik van die zogenaamde weldoeners!

  Liked by 4 people

 12. Statler & Waldorf zegt:

  Bono is een pedant mannetje dat een verdienmodel heeft gemaakt door het uithangen van de gutmensch en al ruim 40 jaar hetzelfde waardeloze deuntje produceert.
  En met zijn honderden miljoenen dollars een schoolvoorbeeld van een NIMBY-type.

  Liked by 2 people

 13. Kees zegt:

  De Ieren die naar Amerika trokken, net als vele Nederlanders dat deden naar Canada en Australie, die hadden alles goed voorbereid, die kwamen met de hele familie, niet alleen de mannen, die gooiden niet met uitwerpselen bij aankomst, maar gingen moeite doen om de taal te leren, en zo kunnen we doorgaan, elke vergelijking gaat mank Bono!

  Liked by 4 people

 14. Hovawart zegt:

  Als je zangtalent en je oorspronkelijke motivatie om liedjes te schrijven over the struggle van de Ieren (die onder het juk van de Engelsen leven)(net als Europa onder het juk van de EU leeft) een uitgemolken koe wordt, en je hebt miljoenen te besteden, (door de belasting te ontduiken) dan schurk je je tegen een Soros aan, je word een GoedeDoelenSponsor die zich graag omringen met ALDEren die ook de gehele wereld overvliegen om hun geweten schoon te kunnen poetsen,( en elkaar informeren over financiële trucjes en investeringen met gegarandeerd succes ).
  “The rich get richer and the poor get poorer” zou wel eens een leuke titel voor hun volgende album kunnen zijn, socialistische protestsongs tegen het kapitalisme (waar zij zelf deel van zijn), met een extra nummer op het Marxistische album getiteld “the Law of Increasing Poverty”. het zou zomaar kunnen.

  Goede bedoelingen zijn goed zonder winstbejag, met de intentie om er beter van te worden noemt men het politiek.

  Liked by 2 people

 15. Tanya zegt:

  Hoeveel gelukszoekers zou Bono de Obamafan er onderhouden in zijn eigen riante optrekje. Natuurlijk niet EEN. Grote bek voeren en andere het op laten knappen. DE LAF LINKSE ZOOI.

  Liked by 4 people

 16. Harry zegt:

  Die “Bono” ziet er toch uit als een nogal verwarde man .
  In “ one flew over the cuckoo’ s nest “ zou ie niet misstaan .
  Haast al die artiesten staan maar raar wereldvreemd in het leven .
  Hun salaris houdt geen gelijke tred met hun verstandelijke vermogens .

  Liked by 4 people

 17. Cathja zegt:

  Ik wil het niet eens over Bono hebben. Ik kan niets positiefs over hem vertellen.

  Ik schrijf daarom nog maar eens dat ik respect heb voor Salvini! Deze man is goed bezig, zegt precies wat er mis is met het hele ‘vluchtelingenbeleid’, en laat zich niet intimideren door mensen met een vette bankrekening, zoals deze zanger bijvoorbeeld.

  Kom op voor je eigen land en volk. Eigen volk eerst. Pas als je als land alles op orde hebt, ben je in staat om eventueel anderen te helpen. Maar Italië is overspoeld met vreemdelingen, die dwingend de toegang tot Europa willen forceren.
  Salvini laat hen niet meer toe. Tot ergernis van talloze deugmensen, en niet te vergeten de ‘leiders van de EU’ in Brussel. Die moeten tandenknarsend toezien hoe steeds meer lidstaten het heft in eigen hand nemen om hun bevolking te beschermen tegen profiteurs.

  Bravo Salvini. Ga zo door. Goed bezig.

  Liked by 5 people

 18. Tistochwat zegt:

  De ‘heren’ miljardairs hebben makkelijk praten.
  Ze zouden in een zeecontainer gehuisvest moeten worden, tussen hun geliefde mohammedanen.

  Als je zwemt in het geld, is het niet moeilijk om de ‘menslievende’ mohammedanenknuffelaar uit te hangen.

  HUICHELAAR!

  Liked by 2 people

  • Cathja zegt:

   Zo is dat, @Tistochwat.

   Precies hetzelfde verhaal als onze zogenaamde sterren, die destijds in allerlei TV-programma’s aankondigden hoe goed het zou zijn als ‘we’ met elkaar die ‘vluchtelingen’ zouden verwelkomen.
   Zelf zouden ze ook overwegen om een ‘vluchteling’ in huis te nemen……(het is waarschijnlijk niet eens tot overwegen gekomen, want ze hadden al snel in de smiezen dat er iets niet deugde aan die ‘vluchtelingen’). Maar het stáát zo mooi hè, als je een ‘voorbeeld’ stelt…..

   Ik geloof dat er niet één is die iemand in huis heeft genomen. Zelfs niet aan een maaltijd heeft genodigd.

   Liked by 1 persoon

 19. koosv8 zegt:

  Bono is een grote domme mooi prater en voor de rest niets. Het zou een BN rtje kunnen zijn.
  Wie bij de brandweer, ziekenwagens, of reddings brigade zit moet eerst zijn eigen hagje veilig stellen voordat er ingegrepen kan worden, en dat is landelijk niet anders.

  Like

 20. delamontagne zegt:

  Er is een andere “BONO”…………..
  * * *
  Anna Bono, een Italiaanse Afrika-deskundige:”Die migranten zijn niet de armen die oorlog ontvluchten.
  De cijfers bewijzen het”………..

  Zijn het de armen die op vlucht zijn voor oorlog?
  De getallen laten het tegenovergestelde zien.” zegt Anna Bono, expert in geschiedenis en instellingen van Afrika aan de universiteit van Turijn.
  “Slechts 5% van degenen die in Italië aankomen zijn echte vluchtelingen.
  Dit zijn niet de” armste van de armen” omdat ze duizenden dollars betalen voor de reis en de valse documenten.”

  Dit zegt Anna Bono, voormalig hoogleraar van de geschiedenis en de instellingen van Afrika aan de Universiteit van Turijn, die enkele van de meest voorkomende Nep-informatie over immigratie ontzenuwt

  Een stem die voor-de-dag komt in een bijna totaal stilzwijgen op academisch gebied. Anna Bono is ook de auteur van het boek

  “Migranten?! Migranten Migranten?!?!” (Ed. Segno), die tot doel heeft om licht te werpen op deze grote kwestie van het derde millennium.

  “Vluchtelingen?

  Bijna Niet één, legt ze in een interview met Daniele Capezzone uit, in de krant La verità
  Het ministerie van Binnenlandse Zaken werkt de gegevens van de asielzoekers elke maand
  bij.
  Dat is op iedereen die arriveert van toepassing, omdat dit de enige manier is om niet onmiddellijk te worden afgewezen.
  In 2015 waren van deze aanvragen er slechts ongeveer 3.500 succesvol.
  In 2016 minder dan 5000.
  Vorig jaar iets meer dan 6.000. In percentages, tussen 5% en 8%. Alle anderen zijn economische migranten.

  “En nogmaals:” Dit zijn niet de “laatste van de laatste”.

  En omdatdit illegale routes zijn, is 90% van hen afhankelijk van criminele organisaties en daarom moeten degenen die aan boord van de schepen gaan duizenden dollars kunnen
  opbrengen.
  Niet iedereen kan dit betalen, dus ze zijn niet per se zo arm. ”

  Hebben Afrikaanse regeringen nog meer hulp nodig? “Maar we helpen al zoveel, er is elk jaar een soort Marshall-plan en Afrika is het meest ondersteunde continent op het gebied van humanitaire hulp en ontwikkelingssamenwerking.
  Maar het probleem is dat een groot deel van dit geld niet goed wordt gebruikt, tussen de corrupte overheid en tribalisme die elkaar voeden.
  De ontwikkeling van Afrika kan niet worden geïmporteerd.
  Afrika moet het op eigen kracht produceren. “Minder geld en” beter bestuur. “Ze hebben de middelen.

  Ander nepnieuws: Afrikaanse regeringen werken al mee om het vertrek tegen te gaan.
  “Gedeeltelijk, het tegenovergestelde is het geval – zegt Anna Bono.

  Overheden zijn vaak de eerste die hen aanmoedigen te vertrekken, vooral hen die zij kwijt willen.
  BRON:
  http://www.affaritaliani.it/culturaspettacoli/migranti-non-sono-poveri-in-fuga-dalla-guerra-lo-dimostrano-i-numeri-546142.html?refresh_ce

  Liked by 3 people

  • Guus Velraeds zegt:

   Logisch dat de corrupte Afrikaanse “overheden” blij zijn en meehelpen dat velen de oversteek maken naar Europa.

   Zelf zijn ze door achterlijkheid, cultuur eigen corruptie, bijgeloof, tribalisme, gemeen samenspel met “hulp” organisaties en exorbitante zelfverrijking van zelfbenoemde bovenlaag niet in staat hun burgers een toekomst te bieden.

   Krijg je in zo’n situatie de kans miljoenen van je burgers te droppen in Europa zou je natuurlijk gek zijn als je dit ging verhinderen.

   Maar de geld ontvreemding uit Europa zal nog erger worden als ze in ruil voor vele miljarden extra hulpgelden gaan veinzen dat ze de immigratie zullen stoppen naar Europa.

   Dat laatste gaat natuurlijk nooit gebeuren en zo zal Europa opnieuw voor miljarden het schip in gaan terwijl de illegale immigratie naar Europa meer zal bloeien als ooit.

   Er is maar een uitzicht op stoppen illegale immigratie en dat is van de Europese grenzen onneembare vestigingen maken. Laten we daar de miljarden die nu verkwanselt worden voor klimaat waan en Afrika hulpwaan in stoppen en ik garandeer 100% effectiviteit en rendement voor de toekomstige Europese generaties.

   Afrika aan de Afrikanen en Europa aan de Europeanen.

   Over en weer handel bedrijven oké maar de Afrikaanse “vakman” kunnen we in Europa missen als kiespijn.

   Liked by 1 persoon

 21. BertG. zegt:

  Doordat Salvini zelf reageert op bono, geeft ie ‘m wel die bekendheid waar hij om vraagt, en bereikt dit soort berichten zelfs Nederlandse sites.
  Hij had ‘m beter kunnen dood zwijgen en ‘m niet al die aandacht geven.
  Als ik een opmerking zou maken hoef ik ook niet op een reactie te rekenen van Salvini.
  Dus zo houden ze nou een onbenul vanzelf bekend.

  Like

 22. zwartschakel zegt:

  Nog niet zo lang geleden is Bono opgepakt voor belastingontduiking/ fraude ,deze idioot is een linkse wolf in schaapskleren !

  Like

 23. Juanito zegt:

  Bono de Belastingontduiker/Belastingontwijker weet precies wat anderen zouden moeten doen om aan zijn ‘verheven’ denkbeelden te voldoen.
  Bono kan de pot op met zijn goedkope morele praatjes.

  Like

 24. Qvic zegt:

  Rijke artiesten verwarren maar al te vaak dat hun rijkdommen niet tot stand zijn gekomen door hun eigen wijsheden, maar door slimme marketing van hun producers. Dat zij zelf denken dat zij alles op de wereld naar hun hand kunnen zetten, vanwege hun rijkdommen en bekendheid. Gaat niet altijd op en dan zijn zij op hun lange tenen getrapt. Dan pas ziet de wereld hoe ontzettend corrupt deze gasten zijn en alleen maar aan zich zelf denken. Voor alle artiesten en B.N.ners geldt het zelfde, bij alle evenementen waar zij hun medewerking aan geven, of dit nou voor een goed doel zou zijn of niet, zij maken daar geen onderscheid in wat betreft hun honorarium die zij ervoor willen ontvangen. Maar het wel heel normaal vinden dat andere mensen een vrijwillige geldbedrag aan die goede doelen geven, waar zij aan meewerken. Dat maakt hen de meest hypocriete personen van de wereld.

  Like

 25. BertG. zegt:

  Ik denk dat ik de meest hier wel een plezier mee doe.

  Like

 26. Heniusz zegt:

  Net of deze Bono wat dan ook te eisen heeft eigenlijk. Het is wel de altijd aanwezige politiek correcte deugreflex om inderdaad vooral van anderen en op rekening van diezelfde anderen zaken te eisen als het opnemen van nog meer volstrekt nutteloos parasietenvolk, maar zelf zullen deze figuren met hun veelal dik gevulde bankrekening geen enkele “vluchteling” opvangen. Net zo’n deugvarken als ene George C. (Die van de Nespresso), veel flinke deugpraat, maar 0,0 eigen actie.

  Like

 27. Annie Hagen zegt:

  Stelt Bono al zijn huizen en goederen ter beschikking van al de nieuwkomers Bono heeft medelijden achter zijn hoge hekken en bewaking Bono heeft veel aandacht nodig welke celeb deelt huis en haard met de zielige nieuwkomers makkelijk gezegd toch het is een idioot🤮😡

  Like

 28. madeleine zegt:

  Een vergelijking maken met al de Europeanen die naar de “Nieuwe Wereld” trokken is ridicuul.

  Waar waren de sociale system van de plaatselijke bewoners waar de nieuwelingen mee hun handje konden ophouden?
  Waar waren de werkloosheidsuitkeringen? de wegen? de werkgelegenheden, de steden, de gezondheidszorg, de klinieken?????

  Like

 29. Pietersen zegt:

  Bonobo – aap heeft toch een belastingtechnische constructie voor zijn royalties met Nederland ? Wat een schijnheil.

  Like

 30. BertG. zegt:

  In Duitsland hebben ze nog echte stoere ouderen wonen die wel van een stukje herrie houden.
  Alleen jammer dat ze dan weer als kleine kinderen behandeld worden.

  Twee oudere heren hebben afgelopen weekend de benen genomen om bij het grootste metalfestival ter wereld te kunnen zijn. Het Duitse verzorgingshuis waar de twee verblijven schakelde hierop de politie in.
  Ze hadden niet heel veel zin om terug te keren naar het verzorgingshuis. De politie moest daarom meerijden om er zeker van te zijn dat de senioren toch niet stiekem door zouden feesten.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2395207/twee-vermiste-senioren-duiken-op-bij-metalfestival

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s