Twee nationaliteiten op het pluche kussen

Screenshot_201

(Door: H. Numan)

Daar regeert de duivel tussen. U kent de moderne versie van dit oude spreekwoord? Politiek zéér incorrect. Volgens linkse mafklappers is er niets ergers. Helaas wel de naakte waarheid. U wilt een voorbeeld? Tommy Robinson is zwaar gemarteld in een Britse gevangenis.

Boude bewering? Heeft u gezien hoe die arme man eruit zag na zijn vrijlating? Vel over been. Hij is meer dan 20 kilo afgevallen in een dikke maand. Tommy werd 23,5 uur per dag in eenzame opsluiting gehouden. En 24 uur per dag onderworpen aan psychische martelingen. Hij leefde op een blikje sardientjes. Per dag. Want hij kon het gevangenis-eten niet vertrouwen. Die sardientjes kreeg hij niet van de gevangenis, die moest hij zelf kopen. Moet u zich even voorstellen. Koop een paar blikjes sardientjes. Eén blikje mag u vandaag opeten. Verder helemaal niets. Morgen mag u weer één blikje consumeren. De rest van de week mag u elke dag één blikje leegmaken. Ik garandeer u dat u het de eerste dag al niet kunt volhouden. Tommy moest dat langer dan een maand doen. Met het vooruitzicht op een vol jaar.

Regelmatig ‘vergaten’ cipiers zijn celdeur af te sluiten. Dan kon hij niet slapen, want de kans was te groot dat een paar mohammedaanse gevangenen zijn celdeur dan open beukten en een emmer kokend water met suiker over hem heen gooiden. De opgeloste suiker in het kokend hete water verergert brandwonden aanzienlijk. Het eten werd bereid door mohammedaanse gevangenen. Dat kon hij niet eten, omdat de kans te groot was dat er gemalen glas of vergif in zou zitten. Glas vermalen tot poeder daar proef je niets van, maar het kan leiden tot dodelijke inwendige bloedingen. Zijn eten werd geserveerd met fluimen, urine en uitwerpselen. Hij werd ‘toevallig’ opgesloten in de gevangenis met het grootste aantal mohammedanen in Engeland. Zijn cel lag vanzelfsprekend naast de moskee van de gevangenis. Zo ver zijn we al gezonken. Europese gevangenissen met een eigen moskee. En dan zijn er nog steeds mensen die beweren dat religie iets positiefs is. Want echte gelovigen in … (vul een geloofje in) stelen niet.

Tommy zat daar niet eens voor een misdrijf, maar voor een overtreding. En dan een overtreding waar niet automatisch gevangenisstraf op staat. Namelijk ‘minachting van de rechtbank’. In Nederland bestaat dat begrip niet, in de Angelsaksische rechtspraak wel. Daar is het een overtreding en geen misdrijf, en de rechter kan niet iemand automatisch daarvoor veroordelen tot een lange gevangenisstraf. En zeker niet binnen vier minuten, wat bij Tommy Robinson wel gebeurde.

Screenshot_204

In een democratisch land zou dat direct tot Kamervragen, grote demonstraties van links en een parlementaire enquête leiden. Maakt u zich geen zorgen. Zowel Nederland en Engeland waren nooit democratieën, en zijn nu dhimmicratieën. Engeland wat meer dan Nederland, maar we werken hard om dat te corrigeren.

Dat komt vanwege die twee nationaliteiten. Meer correct in dit geval: twee verschillende culturen en religies. Wat is er precies gebeurd? Tommy Robinson is journalist geworden, na uit de English Defense League te zijn gestapt. Maar ‘aan de verkeerde kant’. Politiek correct berichten doet Tommy niet. Hij deed zijn journalistieke werk bij een proces tegen sadistische mohammedaanse pedofielen en pooiers. Hij was gewaarschuwd dat hij geen opnames mocht maken – hetgeen overigens ook gedaan werd door alle andere journalisten die wel politiek correct zijn  – en binnen vier minuten veroordeeld wegens dat ‘contempt of court’. Hij wel. De rest niet. Hoebedoelu, meten met twee maten?

Als u een parkeerboete probeert aan te vechten, is dat een hamerstuk, maar de rechter zal u niet binnen vier minuten veroordelen. Ga uit van een kwartier tot een half uur. Dit befje lukte het binnen vier minuten. Daarna werd hij getransporteerd naar de ergste gevangenis die het land bezit. Daar werd hij systematisch gemarteld.

Hoe kan dat? Dat kan alleen als iedereen het spelletje meespeelt en via het ‘old boys network’ geen vervelend bewijsmateriaal achterlaat. U kunt er 10.000% zeker van zijn dat zowel Theresa May als de minister van Binnenlandse Zaken, de moslim Sajid Javid, volledig op de hoogte waren. Javid gaf de opdrachten, May keek de andere kant op. Was haar departement niet, en van die vervelende Robinson wilde ze maar wat graag verlost worden. Toen Javid het “wie verlost mij van die vervelende journalist” had uitgesproken, waren er meer dan genoeg hooggeplaatste NSB´ers die dat gingen regelen.

Goed opletten: Sajid Javid is lid van de Conservatieve Partij. Dat is bij ons de VVD. Hij staat bekend als gematigd. Dat kunt u gemakkelijk vertalen als “Verlos jij me even van die haram etterbal. Ik kan dat niet zelf doen.” Kortom, dezelfde gematigdheid die we zien bij boerkameesters Aboe Taleb en Marcouch. Javid is inderdaad in Engeland geboren, en dus iemand met één nationaliteit. Maar Javid is Mohammedaan, behoorlijk fanatiek in zijn geloof, en zijn ouders zijn Pakistaans. De dadel, zullen we maar zeggen, valt niet ver van de boom.

Screenshot_203

Er zijn zat genoeg NSB´ers die dat graag voor hem doen, en die mensen zijn allemaal – ahum – echte Engelsen. Lelieblank, grotendeels C of E (Church of England; Anglicaanse kerk). Wie? De directeur van het gevangeniswezen moet mondelinge instructie gegeven hebben om Tommy in de rottigste bajes van het land te plaatsen. Dat gaat niet per ongeluk. Dat hellegat heeft een lelieblanke Engelsman of -vrouw als directeur. Die gaf opdracht, niet in geschrift uiteraard, om Tommy zo dicht mogelijk bij de moskee te plaatsen. De afdelingschef moet zijn personeel onder vier ogen gevraagd hebben om zo af en toe de celdeur ‘vergeten’ te sluiten. De gevangenisdokter moet bewust het feit dat Tommy 20 kilo is afgevallen, genegeerd hebben. Er is ook een gevangenis spiegoloog. Die heeft ook bewust genegeerd dat Tommy opzettelijk in eenzame opsluiting werd gehouden, gemarteld met te weinig eten en met slaaponthouding.

Meer dan genoeg reden om de minister en de top van de gevangenis op staande voet te ontslaan, gevolgd door een strafproces. Maar zo marcheert links niet. Hoort u iets van Oxfam? Amnesty International? Artsen zonder Grenzen? Lesbische Tuinbroeken tegen discriminatie? Als er één zaak hun aandacht verdient is dit het wel. Maar die mensen hebben het veel te druk met het neuken van kindhoertjes in een ver buitenland of zich druk maken over het feit dat Hamid de Koppensneller geen halal pindakaas met nootjes in zijn cel krijgt. Nog erger: de media spelen het spelletje maar wat graag mee. Lijken de Nederlandse media wel. Geen woord over systematische martelingen die Tommy moest doorstaan. Maar bergen bagger smijten dat Tommy een racist en godweetwatnog meer is. Leve de vrije media! Dat noemt zich, god betere het, de vierde macht!

Kan dit ook in Nederland gebeuren? Wis en waarachtig wel. Theresa May is de domme versie van Mark Rutte. Ze was openlijk tegen de Brexit, en probeert die nu zo hard mogelijk te saboteren. Rutte zou het referendum gewoon genegeerd hebben, maar die luxe mist May. Wat mevrouw May nu doet, komt heel erg dicht in de buurt van hoogverraad. En haar houding ten aanzien van Tommy’s behandeling is een motie van wantrouwen waardig. Maar die komt niet. Er worden geeneens Kamervragen gesteld. Een parlementaire enquête? Dat mag u op uw buik schrijven. Met wasco.

Wij hebben nog geen mohammedaanse minister van Binnenlandse Zaken. Enig idee hoezeer jonkvrouwe Kajsa Ollongren er naar hunkert het zelfde geintje te kunnen flikken met Wilders? We lezen dat er mohammedaanse beveiligers werken rondom Wilders. Dat is te gek voor woorden. Wilders moet nou net tegen mohammedanen beveiligd worden! Nee, niet alle mohammedanen zijn fout. Dat hoeft ook niet, één op de juiste plaats is meer dan voldoende. Maar tenminste twee of drie mohammedaanse beveiligers van Wilders blijken hartstikke fout te zijn. Plus de rest die nog niet ontdekt is.

Screenshot_202

Hoe onwaarschijnlijk acht u de kans dat ‘stomtoevallig’ alle ingeroosterde beveiligers mohammedaan zijn? Met Ollongren acht ik die kans behoorlijk groot. Wilders (en Tommy) hebben echt geen volbloed gelovige mohammedanen nodig om een kopje kleiner gemaakt te kunnen worden. Daar is Pim Fortuyn achtergekomen. Oh, en zijn moordenaar zit nu comfortabel thuis. Hij hoeft zich geen zorgen te maken over werk. Hij krijgt een uitkering voor de rest van z’n armzalige leven. Meneer kan wel trainen voor de marathon, maar is te beroerd om z’n eigen brood te verdienen. Niemand die daar vragen over stelt. Niet in Engeland, en niet in Nederland. Behalve door de PVV, die in dit geval alleen maar steun kan betuigen aan Tommy Robinson. Zelfs de heer Baudet heeft het te druk met pianospelen.

Maakt u zich geen zorgen, uw land is binnen heel korte tijd helemaal halal.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

74 reacties op Twee nationaliteiten op het pluche kussen

 1. Hovawart zegt:

  Onze grote ‘puppet master’ heeft de gerimpelde abdicatieve vingertjes nog stevig aan de touwtjes in de Pays-Bah, maar wederom een politieke moord zal voor de bananenrepubliek geen goede zet zijn……misschien kunnen ze in het Bronovo nog iets brouwen, in een grote ketel.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Nou bedankt voor je doem-bericht Numan.
   Goed dat je dat er nog even in hamerd.
   Kan nooit kwaad.
   Vertel eens wat nieuws of deel ons mee wat we nu het beste massaal; kunnen doen.
   Hoe is je nachtrust eigenlijk?

   Like

   • Republikein zegt:

    Een geweldig artikel, een lugubere beschrijving van de toestand van onze wereld.
    Omdat je het niet vraagt, mijn nachtrust is klote en dat behoort die van jou ook te zijn.

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 5 augustus 2018 om 18:01

    Er is niets mis met het artikel van de heer Numan, integendeel.

    Jij kietelt jezelf iets te veel, Paul.
    Er is niets wat wij, ongewapende belastingslaven, kunnen doen.

    En míjn ‘nachtrust’? Die bestaat vaak uit paniekaanvallen vanwege het hopeloze van de situatie.
    Ik ben geen doemdenker, maar een realist.

    Het enige wat me op de been houdt, is mijn gevoel voor humor en mijn zelfspot.
    En een stapeltje benzodiazepinen om de nachten door te komen.

    Bedankt, ‘overheid’sratten!

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Tistochwat.
    Ik kietel mezelf niet.
    Hoe kom je daar in ’s hemelsnaam op?
    Beetje lullig Tistochwat.
    Die meneer Numan schrijft ’n ramppamflet en HIJ biedt geen enkele oplossing aan zijn lezers.
    Gewoon dom doemschrijverij zonder inhoud!
    Geeft geen enkele hoop aan de lezer, en dat vind ik walgelijk.
    Dáár gáát het mij om dat zovéél lui hier alléén maar doemberichten schrijven, zonder enige positieve kant.
    Zoals die laatste zin: “Maakt u zich geen zorgen, binnenkort is het allemaal halal.”
    Vindt jij dat goed zoiets?
    En jij vindt dat er niets mis is met dat artikel…integendeel…(zelfs).

    Omdat jijzelf te tenger of te oud of te slap bent om zelf iets aan de situatie te kunnen doen…?
    Het gaat hier niet om jou maar om ons allemaal.
    Dat bedoel ik dus en die dwaze gedachte van jou dat ik mijzelf zou kietelen en zelfs te veel is natuurlijk beetje dom Tistochhwat.
    Ik schrijf hier voor alle reageerders als ik zoiets schrijf, en niet in de eerste plaats voor mij zelf.
    Als we het daar over moeten hebben zal je het wel goed kunnen vinden met die Oeps die schrijft altijd voor volle zalen met zijn: “Mijne Dames en Heren” omdat hij in zijn jeugd zéér waarschijnlijk te weinig aandacht heeft gehad.
    En als je dan zijn ellenlange verhalen leest moet je concluderen dat er nooit iets nieuws in staat, het gaat altijd over de toestand waarin we leven.
    Maar het staat reuze interessant voor bepaalde mensen die niet willen nadenken over die zelfde toestand.
    Voer voor psychologen, dus.
    En daar heb ik zo langzamerhand ’n ontzettende hekel aan.
    Altijd hetzelfde nooit iets boeiends of nieuws.
    Enfin, ik hoop dat je begrijpt wat er werkelijk aan de hand is.
    Misschien kijk je nu ook wat anders tegen dat gelul van die Numan aan…

    Like

 2. Charles zegt:

  Niet alleen van toepassing in de USA: https://youtu.be/T-BLfxQ7D7U

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Charles 5 augustus 2018 om 11:33

   Geweldig!
   Deze man verwoordt op briljante wijze hetgeen ik allang weet/wij allang weten.

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Ik heb al veel van deze man gezien,en hij is inderdaad GEWELDIG!
    Das dan ook exact de reden,waarom ik aangaf,dat Oeps rake dingen meldt in zijn reacties.

    Geliked door 1 persoon

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  tóch maar weer wat méér
  van ’t overbekende deze keer…
  .

  Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  Het was gewoon de bedoeling om Tommy te laten afslachten door mohammedanen in die gevangenis.
  Dan hadden de ‘heren’ die verantwoordelijk waren voor zijn opsluiting hun handen schoon gehouden en alleen maar hoeven roepen dat ze ‘dit nooit hadden verwacht’ en dat ze ‘ontzettend geschokt zijn’.

  En tegen al die verraderlijke smeerlappen aan de macht moeten wij het opnemen?
  Wat gaan we doen nadat ook deze site ‘uit de lucht’ wordt gehaald?

  Geliked door 4 people

  • tinekevanschagen zegt:

   @TTW 12.14
   ”Wat gaan we doen nadat ook deze site uit de lucht wordt gehaald”

   Dat heb ik me ook al eens afgevraagd,
   Daar zouden we nu al over moeten gaan nadenken eigenlijk.
   Ik las eens op de site van Joost Niemoller,dat ze daar al onderling email adressen uitwisselen,en onderling keukentafelgesprekken voerden.
   Geen idee, wat daar uitgekomen is,

   Joost schrijft haast niet meer.
   Maar ze probeerde in ieder geval wel wat.

   Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Hoe stoppen we deze vervloekte bende ??

  Geliked door 1 persoon

 6. Marc zegt:

  Ik zou de VVD beslist geen conservatieve partij willen noemen. En zeker ook geen liberale!

  Like

  • abouneenee zegt:

   Hoe zou je de VVD omschrijven dan?

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    abouneenee.De bilderberg groep regeert in zowel nederland als in de rest van europa.Hun volgen de nazi agenda de eindoplossing,90 % van de wereldbevolking moet uitgeroeid worden en daarvoor worden de islam en de moslims gebruikt.Google agenda 21 en de n.w.o. new world order.

    Geliked door 2 people

   • abouneenee zegt:

    Alhoewel waar, zegt uw antwoord niets over mijn vraag hoe de VVD zou moeten worden omschreven.

    Geliked door 1 persoon

 7. ReaGluurder zegt:

  Nog “even” wachten, over 20 jaar is er geen redden meer an! Waar we nu inzitten werd 30 jaar geleden al voor gewaarschuwd! Nu wordt er gewaarschuwd voor hetgeen we in 2035 zullen beleven! Maar voor het Klootjesvolk is het allemaal nog niet erg genoeg. Lekker chillen, is het motto! De terrasjes zitten bomvol en dat zal altijd zo blijven….. Ze gaan het beleven!

  Geliked door 1 persoon

 8. Elisah zegt:

  Hoax of werkelijkheid?

  Geliked door 1 persoon

 9. bigljohn zegt:

  Als ik lees over die toestanden in die Engelse gevangenis, moet ik concluderen dat Engeland een tweede Iran aan het worden is. Alle grote Europese naties alsmede Zweden staan al op omvallen, terwijl de kleinere naties, zoals Nederland, gedwee zullen volgen. Hoe lang kan de MSM media dit alles nog onder het tapijt blijven vegen en doen alsof er niets aan de hand is. Zomaar, van de ene op de andere dag zou ook bij ons de pleuris kunnen uitbreken. Het is dezelfde onnozele houding die het volk nu heeft als net voor de tweede wereldoorlog. Toen zei men; Wat kan ons nou gebeuren, we blijven toch weer neutraal ! Maar de mof had andere plannen met ons. En vandaag de dag de Islam ook !

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   Ja, de moffen hadden inderdaad PLANNEN, met ons: “HOLLAND und BELGIEN verschwinden ganz von der KARTE”, ( ‘ Ingelijfd bij het ‘GROOT-DUITSE- RIJK’, …tegenwoordig …EU. genaamd!!……….dank zij ‘elitaire’. ‘ NAZI’S die met vluchten geholpen werden, door div ‘INSTITUTEN'( Vaticaan: ‘rat-line’, ).. ‘Odessa’.. ‘die Spinne’ (MINDER bekend?) en de organisatie van ‘ meester- spion ‘GEHLEN, NAZI’s met hun verderfelijke gedachtengoed…(o.a.boven vernoemd’ …met… DUIZENDEN….in ZEER …veel landen! NEETSTREKEN ! …dank zij ook. …ALLES … . van Joden geconfiskeerde BEZITTINGEN, KAPITALEN ,ETC!. , ( tijdens de 2e W.O. In o.a. ZWITSERSE BANKEN ‘opgeslagen’ ) … verblijvende in ‘GOEDEN DOEN’!.in den vreemde ) ……………… De ‘Nieuwe Wereldorde’ ‘uitgewerkt? door een …JEZUÏET? Is ‘dat. toevalligheid’.? En de BILDERBERGERSKLIEK? …opgericht door de van Duitse adel afkomstige prins BERNHARD zur LIPPE,? (wiens moeder na de oorlog in Nederland verbleef! )? Tja, dan gaat men zich verder nog afvragen: deze pro- inviterende’ paus aan mohammedanen,: … zou hij ook soms van Duitse ( adelijke) afkomst kunnen zijn?!( net als bij inwoners van vroegere dictators- land. STROESSNER?!

   Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    Aanvulling: EN…ZIJ,..DE , …DE …ELITE! …leven nog lang en gelukkig dank zij geroofd goed van…ANDEREN, …in tientallen landen, …in tegenstelling tot de gewone WEHRMACHT-SOLDATEN, die als ze gewond waren, tijdens de aanval op STALINGRAD, gewoonweg in de vrieskoude BUITEN… geplaatst werden, (minus 30gr.)’bedekt door luizen, in bevroren broeken vol met hun bevroren diarree.

    Like

   • fleckie zegt:

    …’HITLERS PAUS’, ‘De verborgen geschiedenis van PIUS Xll’. is het boek van. JOHN. Cornwell, uitg. Balans/ vanHalewijck,isbn.90.5617.247.6. …….’Toen John Cornwell ,bij wijze van uitzondering, inzage kreeg in de VATICAANSE archieven om de twijfels over de rol van paus Pius Xll inde tweede wereldoorlog weg te nemen, kwam hij tot een verbijsterende conclusie. … .Deze paus schreef, in een eerdere hoge functie bij de Heilige Stoel,een sterk anti-joods geschrift en speelde een leidende en beslissende rol in het beruchte concordaat met het Duitsland van 1933. Het Vaticaan,aldus Cornwell, gaf daarmee in feite zijn zegen aan het nationaal-socialisme en de jodenvervolging. Dit stemde Hitler ,naar diens zeggen,tot zeer grote tevredenheid
    .’HITLERS. PAUS’. .. is het onthullende en onheilspellende levensverhaal van een van de meest invloedrijke figuren uit de geschiedenis van deze eeuw: Eugenio PACELLI. .Een uiterst gecompliceerde , ook tragische , man die zijn ambitie naar macht en zijn sprituele aspiraties met grote geslepenheid en diplomatieke tactieken in de praktijk bracht’.
    Een fascinerend boek met talloze onthullingen en nieuwe feiten’.
    John Cornwell is Senior Research Fellow van Jesus College in Cambridge, Engeland. Hij schreef eerder de bestseller ‘A Thief in The Night(1989), en publiceert veelvuldig over rooms-katholieke onderwerpen in The Independent, Observer, en het tijdschrift ‘The Tablet’.*>>>>>>>

    !!!’VON PAPEN, HITLER. en de paus'(……… uit Anti- fascist no2, 1985).. …….
    ‘Ik heb indertijd. eens. een. artikel. geschreven . over. het. in. het. begin. van. Hitlers macht gesloten concordaat tussen Hitler en de Paus.
    Het was Von Papen van het Katholiek Centrum in Duitsland, die hiervoor had gezorgd. Thans lees ik in ‘Vrij Nederland’ dat dit concordaat ook nog een andere betekenis had.
    Hitler moest jaarlijks een ..MILJARD Mark aan. het. Vaticaan. betalen. voor. de. hulp. aan. zijn. regime. Dit bedrag werd tot het einde van de oorlog betaald.
    Is het dan een wonder dat het. Vaticaan voor alle misdaden van het Hitler-regime volslagen blind was?
    Voor zoveel geld moet je een oogje dichtknijpen. Sch…..>>>>
    …fleckie : op ejbron 4.6.2016, onder ‘ Meedogenloos en onverbiddelijk’**<<<<<<<<

    Like

 10. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  H. Numan heeft een epistel geschreven, waarin hij de spijker op de kop slaat.

  Ze hebben geprobeerd Tommy te beseitigen. Het is net niet gelukt. Maar hij is wel voor de rest van zijn leven beschadigd. Zo’n behandeling door de machthebbers van je eigen land, gaat immers niet in je kouwe kleren zitten. Natuurlijk zien, zeggen en horen de aapjes niets. Maar ze hebben Tommy wel bij zijn pietje gepakt.

  We zijn blij. We denken te hebben gewonnen. Maar we juichen te vroeg. Tommy is nu vrij. Althans dat lijkt zo. Dat is helaas maar de helft van het verhaal. Het venijn van het verhaal zit in het slot van deel 2, dat nog geschreven moet worden. Tommy is vrijgelaten op borgtocht. Dat wil zeggen, dat er over enige tijd alsnog proces gevoerd zal gaan worden. Dan zal Tommy zich voor zijn “grote misdaad” moeten verantwoorden. Het moge duidelijk zijn, dat dit een politiek proces gaat worden. Hoe groot, of beter gezegd, hoe klein, zullen de kansen zijn dat Tommy wordt vrijgesproken ??? En als hij te zijner tijd alsnog wordt veroordeeld, in welk kotje zullen ze hem dan opbergen ??? Tommy heeft alle redenen om de toekomst met angst en beven tegemoet te zien. Ik hoop, dat hij snel kan aansterken en zijn conditie kan verbeteren. Hij zal het nodig hebben. En wat hij bovenal nodig heeft, is een hele goeie verdediging, ijzervretende advocaten. Dat wordt een kostbare zaak. Kan Tommy over voldoende middelen beschikken, om dat te betalen ??? Hoe dan ook, het zal een zware dobber worden. Recht hebben is een ding. Recht verkrijgen is een ander. Het gaat immers al lang niet meer om het recht. Het gaat om “hogere belangen”. En dan is recht recht veelal krom. Geloof maar dat alles uit de kast gehaald zal worden, om Tommy zwart te maken en aan de schandpaal te zetten.

  Ik wens Tommy heel veel sterkte en vooral heel veel wijsheid toe.

  (EvB 19720006)

  Geliked door 3 people

 11. Oeps zegt:

  @ Tistochwat (5 augustus 2018 om 21:04)

  Dames en Heren.

  Ze hebben Tommy inderdaad de mond gesnoerd. Maar daarmee is het voor Tommy nog niet afgelopen. Deel 1 van het grote boek is klaar en uitgebracht. Deel 2 moet nog geschreven worden. (Ik bedoel dit in overdrachtelijke zin.)
  Het grote proces, waarin hij geen schijn van kans heeft moet nog komen.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Oeps 5 augustus 2018 om 21:45

   Dit lot wacht ons allemaal; ook als we stokoud en weerloos zijn. Ook kreupele bejaarden trappen ze gewetenloos de gevangenis in als de mening van die oude mensen de ‘elite’ niet bevalt.
   De islamofobe (nota bene ook blanke!) ‘socialist’ kent geen medelijden met de eigen bevolking, met zijn ‘soortgenoten’.
   Verraders zijn het meest gore geteisem in de wereld.
   Je bent toch ‘demonisich’ bezig als je als ‘leider’ weet wat die verdomde islam inhoudt en ondanks dát het wereldwijde kalifaat steeds meer faciliteert?

   Het zal een ieder duidelijk zijn dat ik alle hoop heb verloren; het grote vuile spel moet en zal doorgang vinden.
   Ja, er is sprake van illuminatie, NWO en andere duistere ‘machten’: schoften die denken dat de aarde alleen van hen is, die nergens bang voor hoeven te zijn.

   De site van heer Bron is een heilzame plaats om je frustratie te spuien, maar de situatie zal er echt niet door veranderen. Deze site zal trouwens ook het eeuwige leven niet hebben.
   Heer Bron is de enige die de e-mailadressen van iedereen kent.
   Mocht zijn site verboden worden…, vul maar in.
   Maar zelfs als we elkaars e-mailadressen zouden hebben, hoe dan verder?
   We wonen niet bij elkaar in de buurt, en wie kan garanderen dat er hier geen personen reageren met verhulde kwade bedoelingen?

   Ik heb het stadium bereikt dat ik schamper moet lachen als ik weer iets lees over ‘demonstraties’, petities en zogenaamd goede bedoelingen van ‘leiders’.
   Neem nu het voornemen van die Salvini om alwéér een miljard te verspillen aan de neger in Afrika.

   En Geert Wilders? Ach, deze held heeft gevochten en zal blijven vechten (ook voor degenen die dat niet verdienen) maar hij zal niets bereiken. Niet mét en niet zonder ledenpartij.
   Let wel: ik blijf op de PVV stemmen, hoewel ik bijna zeker weet dat er met de uitgebrachte stemmen wordt gesjoemeld.

   Wat een rotwereld is dit toch.

   Vaak valt het niet mee om maar te blijven lachen.

   Des te onbegrijpelijker is het voor mij dat de terrasjes overal bomvol zitten met schaterende feestvierders (zalig zijn de armen van geest). Waar haalt men trouwens het geld vandaan om daar iets te gaan drinken?
   En waar haalt men het geld vandaan om festivals te bezoeken en om op vakantie te gaan?

   Geliked door 3 people

   • Oeps zegt:

    @ Tistochwat (6 augustus 2018 om 11:53)

    Dames en Heren.

    Tja, waar halen ze het geld vandaan. Dat is een hele goeie vraag. Het antwoord moet ik schuldig blijven. Ik weet het niet. De vraag impliceert, dat er iets niet klopt. De vraag is derhalve heel legitiem.

    Als we om ons heen kijken, zien we dat gewone mensen met een normaal inkomen, een AOW, of een uitkering de grootste moeite hebben om rond te komen. Ze moeten elk dubbeltje omdraaien en houden steeds meer maand over aan het eind van hun koopkracht. Het zijn geen uitzonderingen meer, maar het is regel geworden. Er heerst nog geen echte armoe, maar luxe en welvaart zijn wel verdwenen. Toch zijn er ogenschijnlijk gewone mensen, die over meer middelen beschikken dan andere gewone mensen. Hoe doen ze dat ??? Hoe zit dat ??? Wat zien we niet ???

    Door hun “exorbitante” gedrag verraden deze “gewone” mensen zichzelf. En wij kijken en zien het niet, wij luisteren en horen het niet, onze intuïtie laat het ons weten en wij begrijpen het niet. Wij zullen dus nog beter of anders moeten gaan kijken en luisteren om het wel te begrijpen. Wellicht is niet alles, wat het lijkt, dat het is. Wat is het wel ??? Waardoor wordt de waarheid versluierd ???

    Kijk en zie, wat ge niet ziet.
    Luister en hoor, wat ge niet hoort.
    Zalig zijn zij, die kijken en zien.
    Zalig zijn zij, die luisteren en horen.
    Zalig zijn zij, die weten en begrijpen.
    Zielig zijn de onnozelen van geest.
    Zij laten zich met een kluitje in het riet sturen.

    Like

   • fleckie zegt:

    In diverse gevallen verdwijnt men met ‘de noorderzon’ ’s nachts! met achterlaten van huurschuld van enkele? maanden,, ‘trots’ dat men ‘het ‘. zonder deurwaarder:! ‘klaargespeeld heeft, ‘zonder ‘ inboedel’ te verliezen!, : pand te ‘ontruimen’.

    Geliked door 1 persoon

   • tinekevanschagen zegt:

    @TTW
    Fantastisch onder woorden gebracht!
    Precies zo sta ik er in,maar dat wist je al.
    Daarom is het ook zo belangrijk, dat we af toe een draadje humor op de site hebben.
    Het is allemaal al zo negatief.

    Ik lig oprecht wakker,v.w.b. de toekomst van mijn kinderen.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Volgens mij is de oorzaak van dat wakker liggen de vele spelletjes strippoker tot diep in de nacht (wat er daarna plaatsvindt, wil ik me maar even niet over uitlaten . . .) 😆 🙂

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ tinekevanschagen 6 augustus 2018 om 16:02

    Nou, dan zie je er nog verdraaid lekker uit op die brommer, als oma zijnde.

    Wij hebben gelukkig geen kinderen, maar aan de andere kant is dat ongelukkig, omdat er dan straks niemand is die naar ons omkijkt in deze fantastische ‘participatiemaatschappij’ het aanstaande kalifaat.

    Geliked door 1 persoon

   • tinekevanschagen zegt:

    Tis,Ik heb geen kleinkinderen.
    Dus een oma op de brommer.is niet van toepassing.
    By the way
    Ik heb al verschillende malen in reacties aan bertG aan gegeven, dat wij ongeveer van het zelfde bouwjaar zijn.
    De vijftigers van vroeger,zijn de veertigers van nu.

    Kom op, als ik weer een vriendje krijg,wil ik wel het strippokeren in het pakket houden.
    Dat snap jij toch als geen ander Tis.?

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ E.J. Bron 6 augustus 2018 om 16:20

    Over strippoker gesproken, wanneer was u weer van plan om langs te komen, heer Bert?

    Geliked door 2 people

   • E.J. Bron zegt:

    Ik neem daarover zeer binnenkort contact met u op!

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ mezelf 6 augustus 2018 om 16:23

    Wat stom van mij.
    Eerst ga ik er zomaar van uit dat Tineke kleinkinderen heeft en vervolgens bega ik een stijlfout (contaminatie).

    ‘als oma zijnde’ moet natuurlijk zijn: ‘als oma’.

    https://onzetaal.nl/taaladvies/stijlfouten

    Mijn excuses voor dit uiterst stuitende ongemak.

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Tineke om 16:59,
    Uit welk jaartal kom jij, ik uit 1963,
    Veel zal het niet schelen, gezien je vorige foto met blond haar.

    Maar ik dacht ook dat je oma was.
    Ik heb geen kinderen, maar met mijn 55ste had ik inderdaad allang opa kunnen zijn.

    Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Nou Bert,
    Als een instantie naar mijn geboortedatum vraagt antwoord ik steevast:
    Uit het jaar kruik…..
    Dan vallen ze altijd effe stil en kan ik in de tussentijd een sjekkie draaien.

    ik ben drie jaar ouder dan jij.
    Ik was niet zo piepjong moeder 27/32

    Heb er heel lang naar verlangd om oma te worden.
    Nu hoop ik oprecht dat ik dat niet wordt,gezien de wereld waarin we leven.

    Ik heb al angst voor de toekomst van mijn kinderen.waar komen die kleinkinderen dan in terecht straks,

    Maar die beslissing ligt niet bij mij uiteraard,en zal mij daar ook nooit mee bemoeien.

    Geliked door 1 persoon

 12. Tistochwat zegt:

  De islamofobe

  Ik bedoel natuurlijk: ISLAMOFIELE

  Like

 13. Jack Terrible zegt:

  H. Numan… vooral je laatste zin is sterk: “Maakt u zich geen zorgen, uw land is binnen heel korte tijd helemaal halal.” Zo denk ik er ook over. Helaas…

  Door:

  Geliked door 1 persoon

 14. tinekevanschagen zegt:

  @ Heer Bronmaster 16,20

  Nou, wat er daarna plaats vindt,hoeven we natuurlijk niet ingewikkeld over te doen,
  Maar je slaapt na een spelletje strippoker beter,dan dat je aan de benzodiazepinen bent.

  Blij dat U er over begint,kunnen ze mij de schuld niet geven. 🙂

  Geliked door 2 people

 15. tinekevanschagen zegt:

  @ E.J. Bron

  ”Daar neem ik zeer binnenkort met u contact over op”
  Als jullie ook zo formeel doen ,tijdens een avondje gezelschapsspelen……..

  Ik lees het al, het noorden is niet het zuiden
  Wellicht zijn de spelregels bij jullie heel anders.

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ tinekevanschagen 6 augustus 2018 om 17:11

   Heer Bert en ik doen altijd heel formeel, maar vaak verandert dat na drie glazen Irish Coffee.
   Ook het moment waarop heer Bert tijdens ons kaartavondje in zijn onderbroek zit, levert een bijdrage aan het later meer informele karakter van de avond.

   Ach, men zegt niet voor niets dat kleren de man maken. 😛
   Hoe minder kleding, hoe minder man, of had ik dit beter weer niet kunnen vertellen? 😛

   Geliked door 1 persoon

   • E.J. Bron zegt:

    Ik vind nu toch echt dat u generaliseert!!! 😦

    Geliked door 1 persoon

   • tinekevanschagen zegt:

    Ik kom hier niet meer bij!
    Ik lees hierboven dat heer bronmaster,
    meent dat je generaliseert..?

    Ook neem ik een aantal uitroeptekens waar.

    Zo kennen we de kerels weer.
    Na afloop weten ze zogenaamd van niks.

    Maar ondertussen kijken ze al weer uit naar de volgende pokeravond.

    Zwak…die mannen dan…….

    P.S
    Bedankt,voor de Irish Coffee tip

    Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    @ E.J. Bron 6 augustus 2018 om 20:00

    Ik vind nu toch echt dat u generaliseert!!!

    U heeft een punt, heer Bert; ik zal het nooit meer doen.
    Bij deze een plaatje om het weer goed te maken:

    O jee, hier krijg ik vast ook weer problemen mee.
    Ik kan er niks aan doen dat die stripjes over Bert gaan. 😳

    Geliked door 3 people

   • E.J. Bron zegt:

    GEWELDIG!! Whoehahahahahaha 😆 😆 😆

    Geliked door 3 people

   • Republikein zegt:

    En dan neem ik God er ook maar bij, tenslotte gaat het over het geloof in dit topic.
    Een juf vraagt aan haar pupillen of ze geloven of God bestaat.
    Een meisje steekt haar vinger op en zegt dat ze er zeker van is.
    Onlangs hoorde ze veel lawaai uit de slaapkamer van papa en mama, een beetje geschrokken kijkt ze stiekem door een kiertje van de deur, en ziet dat papa op mama ligt.
    Mama roept daarbij ” oh God, ik kom, ik, kom”.
    Ze zegt tegen de juf dat het maar goed was dat papa op haar lag want anders was ze nog gegaan ook.

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Republikein 7 augustus 2018 om 03:55

    Parbleu! Sommige mensen beginnen hier nu ook al wat minder zedige taal te bezigen.
    We moeten wél oppassen dat dit de site van heer Bron geen schade berokkent. 😛

    Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Ik heb altijd gedacht dat er in dat noorden niks te beleven viel .
   Denk dat ik daarin gelijk heb .
   Wat je dan krijgt , is , dat mensen een soort inventief gaan worden en allerlei gekheid gaan verzinnen .

   Als je ‘s avonds tot tien uur moet werken ,
   dan nog aardappels moet schillen , de boontjes afhalen en zo ,
   Dan heb je geen puf meer voor rare spelletjes .
   Vandaar dat de mensen in het westen een stuk serieuzer zijn !
   Na het werken bék áf .
   Dan lezen wij liever een goed boek !

   Waarom ze in het noorden, bij al die verveling dan zelf het onkruid niet kunnen wieden is me echt een raadsel .
   Een milde vorm van poging tot misbruik ?

   Geliked door 2 people

   • E.J. Bron zegt:

    Ontdek ik daar een typefoutje? In het noorden heet dat na het werk béf af . . . 😆

    Geliked door 3 people

   • tinekevanschagen zegt:

    @Harry om 20.12

    Serieus……Harry

    Als jij mocht rollenbollen….met een lekkere meid,of dat nou in het noorden, oosten westen of zuiden is,
    Zou jou het dan kunnen schelen hoe hoog het onkruid staat?

    Als het gras twee kontjes hoog is?…………Toch?

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 6 augustus 2018 om 20:12

    Kom toch een keer gezellig meedoen met een van onze kaartavondjes in plaats van zo vunzig over ons kaartclubje te denken.
    Kan je gelijk eerst in de tuin aan de slag.
    Het is mooi weer om buiten iets te doen, dus wat let je?

    @ E.J. Bron 6 augustus 2018 om 20:14

    Ik doe na mijn werk in de rechtbank ook altijd mijn bef af.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ tinekevanschagen 6 augustus 2018 om 20:35

    Als het gras twee kontjes hoog is?…………Toch?

    Ik moet er niet aan denken. Zelfs niet met Harry.
    Je loopt hier gegarandeerd meteen minstens één teek op.
    Sta je daarna uren te peuteren om die afgebroken poten eruit te krijgen.

    Geef mij maar een waterbed. Je moet alleen zorgen dat er geen luchtbellen in zitten; anders klotst het zo als je een boek ligt te lezen.

    Geliked door 2 people

 16. Harry zegt:

  Na al die reclames op tv over vaginale schimmels en dergelijke , blijf ík uit de buurt , heer Bron !
  Ik durf er amper nog naar te wijzen .

  Ik heb een hond geadopteerd uit Turkije en dat is ook een viespeuk ,
  het is een echte kruizenruiker .
  “ nou gáát het “ ? Hoor ik dan regelmatig .
  Gaat áf !
  Maar ik kan heel onschuldig kijken , daar trappen ze allemaal in !
  Dat is soms wel lachen , hij duikt onder welhaast iedere rok , dan zeg ik tegen de dames dat
  ze “ dat ding “ eens moesten wassen , want dan is die hond niet zo geïnteresseerd “.
  Want , “dat doet ie anders nóóit “ !
  Op een of andere manier denken ze kennelijk dat ik gelijk heb , voelen ze zich schuldig .

  Of tegen een leuke vrouw : ”alles wat lekker ruikt vindt die hond héérlijk” .
  Dan kun je geen kwaad meer doen !

  Had eens een paar collega’s in Guadeloupe , die kennis hadden aan een paar dames die de Nobelprijs voor éénkennigheid nooit zouden krijgen , zeg maar .
  Doe moesten op een gegeven moment naar de oude dorpsdokter voor een paar “lastige aandoeningen” .
  Doe dokter zei hoofdschuddend , : “waar jullie je lul insteken , dat waag ik mijn wandelstok nog niet aan “ !
  Ik bedoel maar …………

  Ik heb al genoeg tropische ziektes opgedaan , scheurbuik en malaria .
  En lokale problemen zoals een hartinfarct en prostaatkanker .
  Ik heb mijn portie wel gehad !
  Het laatste restant van mijn bestaan hoop ik in vrede en rust in te vullen .
  Vroeger was ik ook nogal actief , maar met het verstrijken der jaren wordt men verstandiger en rustiger .

  Ik zeg het zo maar .
  Maar dat moeten jullie uiteraard zelf weten .

  Geliked door 2 people

  • tinekevanschagen zegt:

   @Harry

   Die vaginale schimmelreclames word ik als vrouw ook onpasselijk van.
   Die vrouwen die jij gezegd gehad te hebben,beslaan zowat de hele evenaar.

   Misschien konden ze lekker wippen,maar nou nooit eens een pieper jassen en boontjes afhalen voor je?

   Ooit wel eens een leuke Hollandse gehad?

   De liefde van de man gaat ook door de maag en niet ALLEEN door de ”pijpleiding”

   De kwalen die je beschrijft is minder…..
   Zo hebben we allemaal onze rugzak…..
   En naarmate we ouder worden komt er alleen maar bij.

   Ik begrijp dat je aan rust toe bent en liever een boek leest.

   Ik heb hier nog een serie van drie,ik ben bereid ze kostenloos op te sturen.

   VIJFTIG TINTEN GRIJS……

   Excuses…….je moet rustig aan doen.

   lastig….als je in een draadje verzeild raakt als deze……..

   .

   Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   Eén troost, Harry, bij ons in de tuin is alles zo uitgedroogd dat er niet meer valt te werken.

   Je kunt dus met een gerust geweten komen voor een kopje koffie.. 😛

   Geliked door 2 people

 17. Tistochwat zegt:

  @ tinekevanschagen 6 augustus 2018 om 21:42

  Ik vind dat jij wel een beetje vieze boeken leest, Tineke. 😉
  Die ondeugende meneer Grey met z’n rode kamertje.
  Zijn mailwisseling was wel grappig.

  Zijn vriendin zegt ongeveer 10.000 keer van zichzelf dat ze bloost.
  Dat is qua vertelperspectief fout (dat ligt bij die vriendin), want je kan van jezelf niet zien dat je rood wordt.
  Hooguit kan je zeggen dat je voelt dat je gezicht begint te gloeien of iets dergelijks.
  Verder toch wel knap (en met humor) geschreven, want je wilt als lezer weten hoe het afloopt.

  Ik heb de verfilming niet gezien, alleen onderstaande trailer, en ik moet zeggen dat ik niet weg ben van de casting. Ik vind de heer Grey in de film totaal niet aantrekkelijk. De vriendin trouwens ook niet.

  Geliked door 2 people

  • tinekevanschagen zegt:

   @TTW

   Die hele mailwisseling vond ik oersaai,die sloeg ik na deel 1 over.
   Dat hele boek klopt van geen kant.
   Maar ach, deze vrouw is er multi miljonair mee geworden.
   en menig man heeft er wellicht een vrouw mee in bed gehad,dat ie er weer eens rooie oortjes van kreeg.

   tjemig,wij kunnen beter voor de glossy gaan schrijven……..

   Geliked door 2 people

  • Elisah zegt:

   Niks gemist Tistochwat, het is een simpel flutfilmpje zonder enige diepgang. Het boek ga ik niet lezen, de film was laatst op tv en ik was toch wel nieuwsgierig, maar ik snap de ophef echt niet.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Elisah 7 augustus 2018 om 00:01

    Verfilmingen vallen vaak tegen.
    Als ze de seksuele uitspattingen in ‘Vijftig tinten grijs’ hadden moeten verfilmen, zou het een verschrikkelijk schunnige film zijn geworden.
    Ik heb die ‘Shades of Grey’ alleen maar gelezen omdat ik humoristische schrijfstijlen van verschillende auteurs aan het vergelijken ben.
    Niet iedereen zal die Grey-boeken grappig vinden, omdat niet iedereen hetzelfde gevoel voor humor heeft. Waar de een van in een deuk ligt, kan iemand anders volkomen koud laten.

    Nog een voorbeeld: van sommige boeken van John Grisham, die niet bedoeld zijn als humoristisch, glijd ik gewoon van mijn stoel van het lachen.

    Geliked door 1 persoon

 18. tinekevanschagen zegt:

  @TTW om 21.20

  ”Geef mij maar een waterbed”

  Daar heb ik ooit in gelegen.
  Toen ik instapte vond ik het he-le-maal geweldig.

  Maar toen de partner zich uit zijn boxershort geworsteld had,en er naast wilde kruipen,maakte ik bijna een salto en dubbele axel,en lag ik gelijk waar hij me hebben wilde.
  ik woog 50 kg en hij over de ioo

  We hebben er vaak om moeten lachen,dat dan weer wel.

  Geliked door 2 people

  • tinekevanschagen zegt:

   O,nog ff wat.
   Ik vergeet het steeds,jouw avatar,heb ik als tatoeage op mijn schouder.

   Altijd makkelijk als ze me zoeken.
   Alles teruglezende,heb ik zo onderhand mijn autobiografie geschreven.
   Alleen mijn pincode krijgen jullie niet.

   Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ tinekevanschagen 6 augustus 2018 om 23:10

   Dat was dan zeker een niet-gestabiliseerd rond waterbed van twee meter doorsnede?

   Geliked door 1 persoon

   • tinekevanschagen zegt:

    Nee, dat was ergens in een vakantiehuis.
    De kinderen wilde er natuurlijk op slapen.

    Enfin…….ik mocht toen ook een nachtje,….en de rest heb je gelezen.

    Ik had het gevoel,dat ik de hele nacht tegen de stroom aan het op zwemmen was.

    Geliked door 2 people

 19. Republikein zegt:

  Tineke, zouden het ook spermacellen kunnen zijn geweest?
  Geworden geworden, wat een kutzin, hier klopt iets niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s