Tweet van Geert

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Geert Wilders, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, PVV. Bookmark de permalink .

18 reacties op Tweet van Geert

 1. bigljohn zegt:

  Stop de huwelijksdwang binnen de Islam. De Islam staat niet open voor veranderingen, dat moet toch onderhand genoegzaam bekend zijn ! Die dat voor elkaar gaat krijgen moet nog geboren worden. De Islam is niet te stoppen. Men kan haar hooguit verdrijven, maar op de locatie van herkomst gaan alle onmenselijke praktijken gewoon weer verder. Al 1400 jaar !

  Geliked door 2 people

 2. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Die Geert toch.

  Alweer een loze kreet: “STOP HUWELIJKSDWANG BINNEN DE ISLAM”.

  Geert denkt iets aan de islam te kunnen veranderen. Nee Geert, aan de islam is niets te veranderen. Daar is met de islam niet eens over te praten. De islam is, zoals de islam al 1400 jaar is, onveranderbaar. Daarom is dit ook zo’n achtergebleven ideologie.

  Met dergelijke loze kreten verspilt Geert zijn energie en de goodwill van het volk. Dit is koren op de molen van het cordon sanitair. Ze lachen zich krom. Zo wordt hij niet serieus genomen. Op deze wijze maakt hij zichzelf tot pias van de Tweede Kamer. Hoe dom !!!

  Geert zou er beter aan doen zijn naprakkedenkiseerverstand te gebruiken en concrete plannen te maken, die wel uitvoerbaar zijn. Ik kan er niet genoeg op hameren, hoe belangrijk het is, om goed uitgewerkte concrete plannen op tafel te leggen. En dat betekent vooral veel huiswerk doen.

  Er zijn zoveel problemen, die voor het volk belangrijk zijn en aandacht behoeven, maar niet door de coalitiepartijen worden opgepakt. Die kunnen op de politieke agenda gezet worden. Ik denk hierbij bijvoorbeeld aan de koopkracht, die naar de mallemoer geholpen is. Er zijn zoveel mensen, die het eind van de maand niet halen.

  Je zou kunnen gaan snuffelen in de overheidsboeken. Dan kom je vanzelf allerlei malversaties tegen. Waar zijn bijvoorbeeld die 50 miljard uit de AOWpot naar toe geboekt ??? Wie heeft daarvoor getekend ??? Haal de opdracht boven tafel. Dat kan opgeblazen worden tot een grote corruptiezaak.

  In plaats van alert en assertief in de Tweede Kamer op te treden, zit Geert achterovergeleund met zijn telefoontje te spelen. Dan vraag je er toch om, dat je niet serieus genomen wordt.

  Geert laat zich steeds maar weer in het defensief drukken in plaats van assertief de aanval in te luiden.

  Waarom heeft Wilders geen goed gevulde trucendoos en een emmer met schandalen achter de hand, om op het juiste moment te voorschijn te toveren ???

  In Zuid-Afrika dreigt er een genocide onder de blanke boeren. Dit zijn mensen met Nederlandse roots. Waarom dient Geert Wilders geen initiatiefwet in, om deze boeren in Nederland welkom te heten, met een Nederlands paspoort, nationaliteit en uitkering ???

  Een assertieve oppositie pakt de leden van de coalitie bij hun lurven en trekt ze uit de kast en laat ze alle hoeken van de kamer zien. Wanneer gaat Geert dat doen ???

  Maar Geert is zo niet. Daarom vrees ik, dat de PVV bij de volgende verkiezing veel stemmen gaat verliezen.

  Met loze kreten redt je het niet in de politiek. En zeker niet, als je wordt gehinderd door een cordon sanitair.

  Geliked door 2 people

  • bigljohn zegt:

   Ik denk ook wel eens ooit; Een andere voorman bij de PVV, eentje die ballen heeft, dat hebben we nodig ! In de politiek moet je hard zijn, niet netjes proberen over te komen, want dan word je onder gesneeuwd. Geert is te gauw overal mee tevreden, stelt mensen daarmee teleur, en dat zal inderdaad wat stemmen gaan kosten. Misschien is Rita Verdonk nog te porren ?

   Geliked door 1 persoon

   • Oeps zegt:

    @ bigljohn (5 augustus 2018 om 19:24)

    Dames en Heren.

    Wij hebben anderhalf jaar geleden bij de Tweede Kamer verkiezingen massaal op de PVV gestemd in de hoop dat Wilders het een en ander teweeg zou brengen. De PVV werd de tweede grootste partij. Wilders werd vervolgens door Rutte en zijn kornuiten gedemoniseerd en van een cordon sanitair voorzien. Wilders liet het gebeuren.

    De gevolgen zijn inmiddels zichtbaar. Het gaat bepaaldelijk niet goed. Wilders slaakt af en toe wat loze kreten, maar is kennelijk niet in staat om de de PVV stevig neer te zetten. Hij heeft slechts een paar stokpaardjes, maar het ontbreekt hem aan goed uitgewerkte concrete plannen.

    Ik kan niet bevatten, waarom de PVV als grote oppositiepartij met een cordon sanitair toch regelmatig voor stemt bij wetsvoorstellen van de coalitie. Ik zou onder deze omstandigheden bij voorbaat al categorisch tegen stemmen.

    Ik hoor onder de volgelingen van Wilders enerzijds een blinde adoratie en anderzijds een toenemend gemor. Als Wilders niet snel het roer gaat omgooien, zie ik bij de eerstvolgende verkiezingen de bui al hangen.

    Daarom heb ik Wilders hier al diverse keren op zijn zwakheden gewezen. Ik heb tevens aangegeven wat hij zou kunnen doen, om beter uit de verf te komen. Ik ben heel erg benieuwd, wat hij hiermee gaat doen.

    Ik wil Wilders nog niet laten vallen. Integendeel, ik geef hen nog graag een kans. Maar als hij op de huidige voet doorgaat, zie ik het zwaar in. Als Wilders niet snel wat gaat doen, dreigt de PVV een stervend paard te worden. En gaan trekken aan een stervend paard is bepaaldelijk niet mijn ding.

    Dit hier nu zo geuit hebbende, staak ik mijn verdere commentaar over Wilders. Mocht hij hierover van gedachten willen wisselen, of op mijn adviezen in willen gaan, dan verneem ik dat graag van hem.

    Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    @Oeps. Het is wel z’n laatste kans !

    Geliked door 3 people

  • leefbarbaar zegt:

   Beste Oeps,
   wat doet u zelf om Nederland te behouden?
   Toegegeven ook ik kan er niet van wakker liggen hoe de moslim trouwt, zolang hij/zij dat maar in eigen land doet.
   Maar beweren dat de PVV niets doet en bereikt, klinkt als staatspropaganda. Iedere dag zijn honderden PVV-ers aan het werk voor Nederland. Vaak met bitter weinig resultaat. Maar het netwerk groeit, de ervaring groeit en steeds meer mensen worden opgeleid om hun politieke overtuiging te helpen omzetten in daden.
   Wees geen naprater svp.

   Like

 3. Freda110 zegt:

  Heel eerlijk, het zal mij een zorg zijn of ze worden gedwongen of niet.
  Ik heb te vaak die pinguïns zien schreeuwen en tekeer gaan om er nog maar enige medelijden mee te kunnen hebben.
  Hoe vaak lezen we over moeders die hun zoontjes zulke lieve jongens vinden terwijl ze gewoon andere mensen afgeslacht hebben.
  Dat is hun cultuur en volgens de rechters en alle betweters moeten we dat respecteren dus …….zullen we dat maar doen.

  Geliked door 2 people

 4. Tistochwat zegt:

  @ Oeps 5 augustus 2018 om 18:28

  In plaats van alert en assertief in de Tweede Kamer op te treden, zit Geert achterovergeleund met zijn telefoontje te spelen.

  (…)

  Met loze kreten redt je het niet in de politiek.

  Het lukt Rutte & Co anders prima.

  Geert is te soft, te vriendelijk en te geduldig.
  Veel te aardig.

  Geliked door 2 people

 5. Guus Velraeds zegt:

  Welnee Geert je ziet dat helemaal verkeert.

  Er is geen dwang in de islam. Heus waar.

  Er is ook geen hoofddoek dwang.

  Er is ook geen geloofsdwang.

  Er is ook geen kleding dwang.

  Er is ook geen segregatie dwang.

  Er is ook geen ramadan dwang.

  Er is ook geen jihad dwang.

  Er is ook geen bid dwang.

  Er is ook geen antisemitisme dwang.

  Er is ook geen hadji dwang.

  Er is al helemaal geen dwang om de sharia in te voeren.

  De islam is een en al vrijwilligheid.

  Geliked door 1 persoon

 6. stef zegt:

  Beste Geert,
  Vanaf het begin sta ik voor 100% achter jou.
  Maar je zult wel wat last van de warmte hebben.
  Wat interressert het mij wat de muzellui met hun vrouwen doen.
  Ze horen hier niet thuis Amen uit. Als het over enkele weken weer normaal weer is hoop ik dat je weer helder bent.

  Geliked door 1 persoon

 7. leefbarbaar zegt:

  Boeiend.
  Stop de islam.
  Dat is beter en daar we kunnen we wel iets aan doen; iedere moslim terug naar de zandbak. In de zandbak kunnen ze hun ding doen en trouwen hoe ze willen en hebben wij er geen last van.
  Je kunt de islam niet veranderen. Wel verwijderen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Tistochwat zegt:

  Men mag best kritiek op Geert Wilders leveren en ook ik zie donders goed dat hij zijn strijd voor niets heeft geleverd en nog steeds levert, maar ga eens in zijn schoenen staan?
  Wie houdt het vol om op zijn werk alsmaar gehoond, bespot, tegengewerkt en gedemoniseerd te worden? En dan ook nog eens op de dodenlijst van die krankzinnige mohammedaan staan…

  Ik had die laffe smeerlappen in de Tweede Kamer en hun stompzinnige aanhang allang de rug toegekeerd.
  Als Geert zo doorgaat, moet hij tegen dat vuile onrecht vechten tot hij zijn kist ingaat.
  En waarvoor, voor wie?
  De zwaar beschermde en gefaciliteerde islam is tóch niet meer te stoppen.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Als je zelf je leven moet lasten afhangen van of je Marokkaanse bewaker wel of niet betrouwbaar is, dan is er iets goed mis.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 6 augustus 2018 om 12:23

    Er is van alles mis, Bert.
    Hoe goed Geert het ook bedoelt; hij kan ons niet redden.
    De tegenstand is te groot.
    Ik heb echt met Geert te doen.
    Elke dag dat afzeiken in de Tweede Kamer over je heen gestort krijgen; ik zou er niet tegen kunnen.

    Alleen al daarom blijf ik de PVV steunen.

    Geliked door 1 persoon

 9. Hovawart zegt:

  Een wijsgeer zegt dat ons einde nabij is, dat de rivieren zullen opdrogen, de rente omhoog zal vliegen en de beurzen zullen dalen, dat men zal worden beroofd in de getto’s en door de belastingdienst. Een volk op de vlucht voor de ruilverkaveling door het linksche gedachtengoed.
  We moeten maar verhongeren en plaatsmaken, plaatsmaken voor het nieuwe volk, dat zegt allah akbar, in plaats van amen en goedemorgen, de nieuwkomers ontploffen bij het minste en geringste, in plaats van de Hollandse nuchterheid en gezelligheid.
  Iedereen heeft het over het milieu en de toekomst is elektriciteit, maar als de omslag een feit zal zijn betaalt iedereen zich scheel, word je aangeslagen naar verbruik, word het leven een balans, waarbij de overheid bepaalt of men nog rendabel is….bepaalt de staat wat je overhoudt en hoeveel je aan de nieuwe bewoners moet geven.
  Het nieuwe communisme is een linksche utopie, waarin niemand meer mag bepalen hoe hij zijn kinderen opvoedt, zijn leven mag leiden, en vrijheid heel erg duur zal worden.
  De nieuwe herverdeling tussen rijk en arm, zal een vlucht voor Hollanders naar het platteland de enige optie zijn om hun normen en waarden, hun vrijheid en geloof, te kunnen behouden, en te leven zoals hun ouders dat deden.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Hovawart 6 augustus 2018 om 13:38

   zal een vlucht voor Hollanders naar het platteland de enige optie zijn om hun normen en waarden, hun vrijheid en geloof, te kunnen behouden, en te leven zoals hun ouders dat deden.

   Denk maar niet dat het het platteland verschoond zal blijven van mohammedanen.
   Ik heb hier nog nooit boodschappen kunnen doen zonder minstens een paar kopvodden met een dikke trom te zien waggelen.

   Geliked door 1 persoon

 10. kampersrene zegt:

  Ik ben een oude lelijke man en jij bent beeldschoon…… ik ben verliefd op jou en wil jou iedere dag neuken maar ik heb geld en invloed ….of je dat nu graag hebt of niet maar je zal met mij huwen je bent maar een vrouw en als je durft je te verzetten dan kunt ge al direct een paar kletsen krijgen…Kleed je maar uit , we gaan wat oefenen voor de huwelijks nacht…als je moet kotsen kuis het op..begrepen “vrouw”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s