BKA geeft hulpeloosheid toe tegen Arabische criminele clans

Screenshot_252

(Vertaling: E.J. Bron)

Het klinkt als berusting, wat het BKA (Duitse federale recherchedienst) toegeeft: ondanks veel opsporingssuccessen lieten Arabische clans zich niet afbrengen van hun criminele zaken. Hun methodes werden zelfs steeds professioneler.

journalistenwatch

De strijd tegen de grote Oriëntaalse clans lijkt verloren. Als laatste strohalm grijpt de Duitse federale recherchedienst in Wiesbaden nu naar een nauwere samenwerking met de recherchediensten van de deelstaten. Normaal gesproken houden die zich bezig met de door de familieclans georganiseerde criminaliteit. Alleen al in Berlijn werd verleden jaar in 68 gevallen onderzoek gedaan naar georganiseerde criminaliteit – een stijging van 11,5%.

Nu wil de staat in de rood-rood-groen geregeerde hoofdstad ingrijpen. Twaalf van de 14 criminele clans in Duitsland hebben zich in Berlijn gevestigd. Het BKA vindt duidelijke woorden: de familieclans zouden zich onderscheiden door “een fundamenteel etnisch afgeschermde familiestructuur met minachting voor de heersende staatsstructuren, waarvan het waardebegrip en rechtsorde een eigen, streng hiërarchische, criminele subcultuur vormt.”

De clans leven vooral van drugshandel, eigendomscriminaliteit en wapenhandel. Onlangs nam de recherche van de deelstaat Berlijn 77 onroerende goederen van één enkele in de hoofdstad gevestigde clan in beslag. Maar de Arabieren hebben snel geleerd. “Hun bloed- en drugsgeld” investeren ze vaker in het buitenland, schrijft de “Berliner Zeitung”. Maar dat zou het ingrijpen moeilijker maken, schrijft het BKA in zijn situatierapport. Het zou “steeds moeilijker worden om de camouflerende maatregelen, ook wat betreft hun crimineel verkregen vermogenswaarden, bloot te leggen.” Daarom zou de samenwerking met de recherchediensten van de deelstaten, ma rook met vergelijkbare buitenlandse diensten belangrijker worden.

Zo moeten de rechercheurs van het BKA in het vervolg onderzoek coördineren wanneer een daad internationale dimensies aanneemt. Nu heeft men ook voor het eerst gepland om alle door het BKA opgeslagen data samen te voegen. De rechercheurs hebben in het vervolg toegang tot data uit alle soorten delicten. Zo moeten dwarsverbanden gemakkelijker herkend worden.

In een bijdrage van “Kontraste” van de ARD had een Arabische scheidsman onlangs verklaard hoe men de politie een loer draait: “Als er een of twee lijken op de grond vallen, lossen we dat binnen twee weken op. We zin toch een clan, we zijn grote families onder elkaar”, zei hij. Scheidsmannen zouden “aangelegenheden kunnen regelen die de staat niet kan oplossen.” Een familielid bevestigde in de reportage dat hij zich “alleen maar aan zijn familieleden” verplicht zou voelen, zijn “enige wet” zouden zijn ouders zijn. Officier van justitie Susann Wettley bevestigde: “We merken wel dat we in veel gevallen niet serieus genomen worden.”

Hoe hulpeloos de ordedienst van de staat is, geeft ook het BKA toe: de clans zouden “ondanks een hoog risico om ontdekt te worden ook niet terugdeinzen voor opvallende delicten.” Een voorbeeld was de roof van de “Big Maple Leaf”, een reusachtige gouden munt, uit het Berlijnse Bode-museum. De diefstal werd vermoedelijk door een grote Arabische familie gepleegd. Het delict zou “alleen maar mogelijk zijn met gebruikmaking van familiaire structuren, een tip van een insider en georganiseerde afzetmanieren”, aldus het BKA. Dat alles maakt de clans zo machtig – en de politie zo hulpeloos.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Arabieren, Berlijn, Criminaliteit, Duitsland, Eurabië, Justitie, Krankzinnigheid, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politie, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op BKA geeft hulpeloosheid toe tegen Arabische criminele clans

 1. Nederviking zegt:

  Toch niet vreemd dat dit gebeurt. Deugmensen hebben altijd geroepen dat je een racist bent als je dit risico onder de aandacht bracht.
  Ben je mooi klaar mee als je er tussen woont of je bent oom agent en je moet er iets tegen doen van je baas: de politieke deugmens elite.

  Geliked door 1 persoon

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Het is niks, het was niks en het zal nooit wat worden. Alle mogelijke goedschikse oplossingen hebben gefaald. Er blijft maar een remedie over, het land uitschoppen. Desnoods met geweld.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Nee Johannes den Hollander, er is maar 1 manier om die lui kwijt te raken en dit is niets ontziet bruut geweld, zoals in tahiti, daar liet de president drugdealers ter plekke doden. Dat was kennelijk het enige dat hielp

   Like

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Dat verwijfde softe Europa is totaal niet opgewassen tegen de macho-mentaliteit van de rest van de wereld.
  Vrouwen hebben kwaliteiten, mannen hebben kwaliteiten en ga je daarmee experimenteren en/of binnenstebuiten draaien dan is het einde zoek.

  Geliked door 4 people

 4. Guus Velraeds zegt:

  Een scheidsman is een soort rechter die optreedt bij conflicten binnen de clan of tussen twee clans. Clan leden stappen nooit naar de politie als ze intern een probleem hebben. Bijvoorbeeld ruzie tussen clanleden, bloedwraak perikelen en problemen met vrouwen in de clan.

  De scheidsman annex rechter is een ouder algemeen gerespecteerd persoon binnen clans en ook tussen clans. De uitspraak gedaan bij onderlinge geschillen gelden als wet binnen de clan.

  De staat binnen de staat is al jarenlang een feit alleen de goedmensen denken nog dat ze met geld verslindend social engineering nog het tij kunnen keren.

  Geliked door 1 persoon

  • ieznogoedh zegt:

   Was in interessante documentaire op de Duitse tv.
   Echter, hoe de vluchtelingen die in de jaren 80 begin 90 als vluchteling naar Duitsland kwamen zich ontwikkeld hebben, is voor de Duitsers absoluut geen reden om eens wat voorzichtiger te worden met wat ze binnenhalen.
   In tegendeel zou je denken.
   En soft Duitsland heeft hiertegen geen verweer. Nederland, Frankrijk, België etc. overigens ook niet. Teveel van de bevolking van die landen is gefeminiseerd.
   Gewoon voer voor de mislimische wolven.

   Like

 5. koddebeier zegt:

  Waar een wil is, is een weg !
  Kondigt de Noodtoestand af, pak het hele zooi je op, zet de Nep rechters buitenspel en de advocaten van dat tuig en trap ze het land uit !!
  Maar opgeven en niets doen is voor dit slappe zooitje het makkelijks.

  Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Koddebeier,… dat is te gemakkelijk allemaal, het gewone volk zal daar de prijs voor moeten betalen, wij dus, het zal een hele hoge prijs worden, het is de waarheid, de waarheid zal een hoge prijs zijn, de dood is zo erg nog niet Koddebeier, het nalaten van je plicht tot beschermen van de zwakkeren en je gezin dat is pas erg, er bestaat geen grotere eer om voor hen te mogen sterven als rechtvaardige!

   Geliked door 2 people

   • Joannes den Hollander zegt:

    Asgard, het is ook mijn plicht om mijn gezin te beschermen. Dat zal ik dan ook zeker doen met een aantal gelijkgestemden. De zwakkeren echter en de rest, ca 95% van de wijkbewoners, waarom zouden we die helpen?
    Waar waren ze toen ik als enige mijn bek open trok tijdens een wijkvergadering toen men een moskee in onze wijk ging plaatsen? Als we maar geen parkeeroverlast krijgen was hun enige politiek correcte inbreng. Ik werd zelfs door eigen volk voor racist uitgemaakt.
    Nee, als de pleuris uitbreekt steek ik geen vinger uit als ze hen uit hun huizen sleuren.

    Geliked door 1 persoon

   • Arie zegt:

    Er is een oplossing: Omverwerping van het systeem is de enigste mogelijkheid. De geschiedenis leert ons dat het een manier is om te veranderen.We zijn er nog niet klaar voor.Dus ……..

    Geliked door 2 people

   • Nederviking zegt:

    Ik ben het met Johannes eens, de islam toelatende deugmens kan wat mij betreft in de stront zakken als de pleuris uitbreekt. Van een paar mensen weet je het gewoon, maar er zijn er veel die in alle stilte op een partij stemmen die behoort tot te politiek elite. Aan de andere kant zijn er veel mensen die in alle stilte op de rechtse partij stemmen. Hoe kunnen we dat onderscheid maken als de pleuris uitbreekt?

    Like

   • Asgard zegt:

    Joannes, Nederviking,…met zwakkeren bedoel ik mee, niet zozeer zwak,..maar niet in staat zijn om tegenstand te kunnen bieden, dus bejaarden, kleine kinderen, gehandicapten bijv.

    Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   |Het regerings- en politiekgepeupel in den haag wil maar durven dat wilniet niet openlijk te zeggen. Nou dien ze dingen stiekum in de achterkamertjes, zolas de benoeming van halsema tot burgemeester van amsterdam. Ze hadden beter willem Holleder kunnen nemen die had in 1 week alle amsterdamse problemen volledig onder controle.

   Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s