Competentietraining voor “vluchtelingen” in de omgang met “Duits racisme”

Screenshot_224

(Vertaling: E.J. Bron)

“Ongebruikelijke controles voor concerten of buitenlander-vijandige kreten: een project in de Duitse deelstaat Rheinland-Pfalz moet vluchtelingen helpen om gepast op racisme te reageren. Daarbij moeten rollenspelen helpen – en antwoorden op typische vooroordelen.” Zo stelt “Welt-Online” een project uit het brede aanbod van de asiel- en vluchtelingenindustrie voor.

journalistenwatch

De “competentietrainer”, een voormalige politieman, confronteert immigranten – in het artikel zonder uitzondering “vluchtelingen” genoemd – met “afwijzing, vooroordelen en onbeschoftheden” en legt aan de ongeveer tien deelnemers – immigranten uit Syrië en Afghanistan – uit dat vooroordelen er meestal mee beginnen dat men grappen maakt over andere mensen. Dat zou zich tot haat kunnen ontwikkelen. “En van haat is het niet meer ver naar geweld”, weet de ex-politieman te berichten.

De competentietraining op kosten van de belastingbetaler vindt in de ruimtes van de Deelstaatcentrale voor politieke ontwikkeling in Mainz plaats en wordt door het ministerie van Integratie nadrukkelijk begroet. Deze training zou de immigranten voorbereiden op een openlijke behandeling van verschillende vormen van discriminatie. Andere mogelijkheden, om wederzijds begrip te bevorderen, zouden bijvoorbeeld interculturele theater- en filmvoorstellingen evenals lezingen en ontmoetingen zijn, staat er verder over het met belastinggeld gefinancierde spektakel.

De Deelstaatcentrale zou volgens “Welt-Online” naar eigen zeggen tot nu toe in Mainz en Kaiserslautern in totaal vier competentietrainingen voor “vluchtelingen” hebben aangeboden. Men zou van plan zijn het project voort te zetten en uit te breiden. Bovendien zouden er volgens jaar “vluchtelingen” en mensen met buitenlandse wortels zelf tot competentietrainers worden opgeleid.

“Dit gekkenhuis Duitsland is gewoon niet meer te verdragen…”

In de comments is sprake van meer dan alleen maar verbazing:

 • “Het Jan Klaassen-theater in Duitsland wordt steeds beter”
 • “Het is allemaal ongelooflijk. De asielindustrie heeft weer eens iets gevonden om geld mee te verdienen – ONS geld! Op de AfD stemmen is geen zaak meer van zelfverdediging, maar een plicht!”
 • “En wie traint ons? Ik hoop dat dit alleen maar Fake News is”
 • “Super. Echt fantastisch. En waar krijg ik mijn training voor de omgang met vluchtelingen bijvoorbeeld in de metro, of ´s nachts alleen op straat? In de school voor vechtsport?”
 • “Men zou ze beter bij kunnen brengen wat bij ons de verwachtingen en regels zijn, zodat ze zich daaraan kunnen houden. Hoofddoek, boerka, machogedoe, agressiviteit en geweld scheppen zeer zeker geen vertrouwen”
 • “En wij zouden een spoedcursus verdediging tegen mes-aanvallen moeten krijgen. De vrouwen heeft de burgemeester uit Keulen immers al geholpen met de grandioze tip “altijd een armlengte afstand houden…”
 • “Ik werd bij bezoeken aan Berlijn al drie keer racistisch beledigd, omdat ik een kruisketting droeg. Een keer moest ik zelfs de politie roepen. Wie helpt mij? Kan ik ook op cursus? Tot wie kan ik me richten?”
 • “Langzamerhand krijg ik de indruk dat Duitsland alleen nog maar bestaat uit racisten – hoe zit het met de volgende volgorde: 1. Controle of er sprake is van een echte asielreden 2. Zo ja, dan training over liberaal-democratische waarden 3. Uitzetting als er geen sprake is van asielreden”
 • “Klinkt als een werkverschaffingsmaatregel voor de sociale industrie. Hoeveel “staatsgeld” werd daaraan uitgegeven? Waarom worden voor dat geld niet geruïneerde straten en bruggen gesaneerd?”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Competentietraining voor “vluchtelingen” in de omgang met “Duits racisme”

 1. King Arthur zegt:

  Duitsers, allemaal fucking blanke racisten toch?
  De Duitse overheid, dat zijn de echte racisten.

  En dan een paar duidelijke uitspraken:
  https://fenixx.org/2018/08/05/muhammad-ali-verklaart-ons-multiculturalisme-you-want-to-kill-your-own-race/

  Geliked door 1 persoon

 2. BertG. zegt:

  Dat is toch het eerste wat ze leren als ze ergens aankomen.
  Gewoon iedereen die je niet bevalt voor vieze racistische nazi uit maken.
  En heel hard discriminatie schreeuwen als je je zin niet krijgt.

  Maar je moet juist niet met ze in discussie gaan, daar worden ze enkel maar agressiever van.
  Omdat ze denken dat ze dan altijd gelijk hebben of moeten krijgen.

  Geliked door 2 people

 3. kampersrene zegt:

  Een toppunt van racistische daad en ten teken dat ge islamieten niet echt symphatiek vind .is een stamp op hun achterwerk geven als ze met hun kont in de lucht Allah eren….Tot wie kan ik me wenden om die anti islam stamp te oefenen

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ik denk dat het 100% belangrijker is dat deze ‘vluchtelingen’ een lesje beschaving wordt bijgebracht. Dat hen wordt verteld dat je geen scheldwoorden gebruikt als iets je niet bevalt, of erger nog, dat je er niet meteen op los timmert.
  Dat je je grote mond moet houden als het eten je een keertje niet bevalt, want je KRIJGT het. Er zijn mensen voor jou bezig om je te voeden. Je kunt altijd nog terug naar je thuisland. Daar eten ze altijd wat je zo graag lust.
  Tja….., waarom kom je hier als je alleen maar redenen hebt tot klagen?
  Je moet leren geen bedden in de fik te steken als die volgens jou niet deugen, of containers op straat ondersteboven te schoppen, mensen van de fiets te trekken en ze verrot te slaan, politie niet te bekogelen met straatklinkers en auto’s van burgers hoor je niet beschadigen/slopen, etc. etc. etc.

  Die ‘vluchtelingen dienen zich aan te passen. NIET het gastland! En dáár moet eerst maar eens de aandacht op gevestigd worden.

  Geliked door 2 people

 5. delamontagne zegt:

  Gelukkig worden er ook al pamfletten uitgedeeld en posters opgehangen om die achtervolgde,
  gediscrimineerde, maar uit eigen beweging dragende bevolkingsgroep, de HoofdDOEK-moslima, te beschermen…………

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Trainingen gegeven door landverraders pur sang !

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Het verbazingwekkende feit dat de instromers meestal beter op de hoogte zijn van hun rechten en feilloos bij de juiste instanties aankloppen, verbaast mij niet alleen, het beangstigd mij, wat/wie zit hier achter, wie maakt hun wegwijs, en waarom geen plichten of tegenprestatie vereisen……?

  De belastingdienst roept al jaren “Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker,” maar word het niet eens tijd dat er aan de gewone Hollander gedacht word, de hardwerkende, eerlijke Nederlanders die zich steeds minder thuis voelen in luilekkerland, waar mensen die niets doen worden beloont, maar iedereen die wat van zijn leven wil maken en participeert in de maatschappij word gestraft………het lijkt tegenwoordig eerder op een ‘open inrichting’ dan de staatsinrichting die men met de sociale grondwetten van ’83 voor ogen had.
  Wie is er nu gek?

  Geliked door 2 people

 8. annah zegt:

  vergeet niet dat onze multicultie azc-medewerkers voorlichting geven aan dat tuig … anders hebben ze zelf geen baan meer …

  Geliked door 1 persoon

 9. Republikein zegt:

  Europa gaat op een ziekenhuis lijken, daar worden mensen de gelegenheid gegeven om op een humane wijze de laatste adem uit te blazen.
  Mijn vader overleed er in 1991, 70 jaar oud.
  Vaak krijgen ze morfine om geen pijn te voelen, langzaam wordt de toevoer vermeerderd, net zo lang totdat het hart stopt met kloppen.
  In een andere kamer lag een oudere man om de zuster te roepen.
  Mijn vader riep vanwege een tekort aan morfine om zijn moeder, de hoeveelheid was ononoplettend niet bewaakt.
  Het alfabet van Mo, de 11e letter.
  Je zou het maar krijgen, helemaal gratis.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s