De AfD wil de dienstplicht weer invoeren

Screenshot_228

“Politiek experiment krakend mislukt! Wij eisen: terug naar de dienstplicht!”

(Door: Felizitas Küble – Vertaling: E.J. Bron)

De plaatsvervangend landelijk woordvoerder van de AfD, Georg Pazderski, heeft het initiatief van Merkel-kritische politici binnen de CDU begroet:

“Of de CDU met haar huidige leiding in staat is eindelijk iets in gang te zetten wat ons land goed doet en overeenkomt met de wil van de bevolking, blijft de vraag. Zodoende is de AfD de enige partij die onbeperkt achter de – volgens nieuwste resultaten van peilingen – wil van de meerderheid van de Duitsers staat om de dienstplicht weer in te voeren.

Daarbij gaat het geenszins alleen maar om de waarborging van jongeren voor het Duitse leger. De dienstplicht is ook een belangrijk instrument om de weerbaarheid van onze democratie in tijden van nieuwe bedreigingen op indrukwekkende wijze te bewijzen.

En hij is een niet te onderschatten maatschappelijke factor om de jonge Duitsers weer vertrouwd te maken met de in toenemende mate verloren gegane ervaring van het dienen van de samenleving en zodoende van het eigen land.

Dienovereenkomstig houden wij aan ons programmapunt vast, zijn blij met nieuwe ondersteuners en roepen de CDU op om de vele woorden – met onze ondersteuning – nu ook te laten volgen door daden.”

Bron:
https://charismatismus.wordpress.com
Door: Felizitas Küble

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t H.S.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

23 reacties op De AfD wil de dienstplicht weer invoeren

 1. koddebeier zegt:

  Let op dat je de 5e colonne ook niet binnen haalt !

  Geliked door 1 persoon

  • Sabeltant zegt:

   Precies! De eerste winst is het weren van lieden waarvan je zeker weet dat ze er een dubbele agenda op nahouden die ooit tegen je gebruikt gaat worden.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ik denk dat het invoeren van de dienstplicht onder de gegeven omstandigheden helemaal geen goed idee is.
    Het is zelfs een idee dat onuitvoerbaar zal blijken te zijn omdat al dat volk met meerdere paspoorten… die hier naar toe zijn gekomen om te profiteren en ons haten, volkomen onbetrouwbaar zijn.
    Laat staan met ’n wapen.
    Turken, negers, mocro’s en ander arabierentuig en noem al dat krapuul maar op, ga je toch niet trainen en van wapens voorzien om je eigen volk te vermoorden…!
    Veel beter is het om met voorrang en met ruime mate te investeren in een omvangrijk beroepsleger dat bestaat uit gescreende Nederlandse blanken met één paspoort, het Nederlandse.

    Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Omdat iedereen weet dat een omvangrijk genoeg Nederlands leger, bestaande uit goed getrainde en bewapende blanke Nederlanders door de criminele regering wordt tegengehouden stevenen we onhoudbaar op’n burgeroorlog af.

    Geliked door 3 people

 2. Tiurrie zegt:

  Dienstplicht moeten in Nederland ook weer ingevoerd worden alleen voor dienstplichtige met een Nederlandse nationaliteit , zodat deze de vaardigheden zich eigen kunnen maken voor als de plurus in europa uitbreekt….. dienstplichtige met een dubbele nationaliteit weren omdat deze de vaardigheden tegen ons zouden kunnen gebruiken en het voorkomen van het exporteren naar de zand bakken daarvan .

  Like

  • Ronald zegt:

   Prima verwoord!!! Dubbele nationaliteit is levensgevaarlijk…..ik zag laatst een documentaire over de recherche in NL…….het lokaal zat voor 95% gevuld met moslims…..enkele geheel versluierd…..en dat vertel je alle politiegeheimen??? Je kunt wel nagaan waar dit tercht komt!!!
   Dienstplicht invoeren alleen voor mensen met één nationaliteit!!! AfD is trouwens fantastisch bezig!!!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Tiurrie.
   Even ’n vraag, heb jij in dienst gezeten?
   Nee zeker.
   Anders zou je niet om die belachelijke invoering van de dienstplicht roepen.
   18 Maanden in militaire dienst waarbij voor de meesten slechts twee maanden basistraining en 16 maanden hoofdzakelijk verveling, is natuurlijk een lachertje.
   Wat kweek je?
   Een leger dat bestaat uit kanonnenvoer, ongetraind en niet gemotiveerd.
   Niet doen!

   Like

   • BertG. zegt:

    Ben jij zelf dan wel zo’n held geweest door het te weigeren?
    Of ben jij braaf op je nr afgekomen omdat dat zo hoorden en andere je anders voor lafaard uitmaakten.
    Ik heb wel alles geweigerd, jij ook.

    Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Een prima idee, dat zouden alle West Europese landen moeten doen. En ongeacht wat het kost, want nood breekt wetten, verhoog de salarissen zodat het beroepsleger verdubbelt kan worden. Verder zouden de regeringen een beroep kunnen doen op haar overige burgers om op vrijwillige basis bewapende wijkbeschermers aan te stellen. Een miljoen mensen lijkt me makkelijk haalbaar. Maar bovenal, fouten gemaakt in het verleden dienen dan wel per direct herstelt te worden. Dat houdt in, ontslag voor alle allochtonen bij politie, leger en overige overheidsinstellingen.

  Like

 4. Thoth zegt:

  Dienstplicht invoeren, maar hoe gaan ze dan de allochtone, islamitische gasten hiermee om? Ik zou zeggen, voorlopig niet. Eerst maar eens een groot deel hiervan eruit gooien. Zij brengen niets op, alleen de belastingcenten van de burgers gaan er naar toe. En dan nog eens gaan overwegen of een dienstplicht nodig is. Ik denk dus van niet.

  Geliked door 1 persoon

  • Ronald zegt:

   Alleen voor mensen met één nationaliteit!!!

   Like

   • Thoth zegt:

    In Duitsland hebben ze geen dubbele. Migrantenkinderen moeten voor hun 23ste verjaardag kiezen of ze de Duitse nationaliteit of die van hun ouders willen. En van deze kinderen willen ze nu een dienstplicht invoeren…

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Beste mensen.
    Hou je nou jezelf voor de gek of wil je even interessant doen.
    Hoe stel je je dat voor.
    Alléén blanke Nederlanders in het leger en NIET die toch al zo ontzettend gediscrimineerde zielige vluchtelingen en ander allochtoon tuig dat net doet of ze al geïntegreerd zijn…
    En dat allemaal met aartsbedrieger en sociopaat Rutte aan het roer…?
    Vergeet het allemaal maar, ons einde is een totaal burgeroorlog waarin heel Nederland en alle andere west-Europese landen door een verschrikkelijke molen zullen worden gehaald….

    Met dank aan de volkeren die 70 jaar bedrog,misleiding, fraude en landverraad massaal en geautoriseerd, hebben toegelaten!.

    Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Toth.
   Géén dubbele nationaliteit in Germany…?

   Like

   • Thoth zegt:

    Nee dus. Mijn zuster is met een Duitser getrouwd en moest haar Nederlandse identiteit afstaan.

    Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Goed op dreef vandaag @paulzwueste

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Toth toch.
    Alle allochtonen in Duitsland mogen wat ze ook doen, hun eigen nationaliteit behouden.
    De discriminatie van het eigen volk en de totale waanzinnige blinde voortrekkerij van onderontwikkeld ongedierte in Europa is tenhemelschreiend.
    En het meest waanzinnige is dat wij ons daarvan totaal niet bewust zijn, en zo ja, dat dan allemaal gewoon normaal vinden.
    Het meest belachelijke is wel dat al dat ongedierte dat hier binnenvalt zogenaamd geen paspoort heeft, en dan later ineens hun paspoort mag behouden.
    Dat je zus haar identiteit moest opgeven omdat ze met ’n Germaan trouwde is heel gewoon en dat is omgekeerd ook zo.
    Maar de eerste de beste bosneger uit Kwadaloempoer mag rustig trouwen met ’n bemiddelde Nederlandse of Duitse vrouw van in de zeventig en toch Kwadaloempiër blijven mèt zijn paspoort.
    Wat hij eerst niet had toen hij hier binnentrok…

    Snap je …?
    Ik weet, het is ingewikkeld en onvoorstelbaar.
    Maar het is ècht zo.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Dank je Tineke.
    Het is allemaal ’n kwestie van zèlf denken.
    Daar had ik in de eerste klas van de lagere school al last mee omdat ik moest leren denken zoals de broeder zei dat ik moest denken.
    En hij maar slaan en aan m’n oren trekken.
    En ik maar voelen dat de afstand tussen de leerling en de gevestigde orde steeds maar groter werd.

    Geliked door 2 people

 5. Hovawart zegt:

  Als de dienstplichtigen maar geen uniform/gevechtstenue en baretten/helmen of gebreide mutsen hoeven te dragen, dat kan voor psychische problemen gaan zorgen, want de ‘mannen’ hebben liever een skinnyjeans aan en een gecoiffeerd kuifje, en stel je voor dat de sergeant of luitenant begint te bevelen, met luide stem…………dat word huilen, dat resulteert in telefoontjes naar de kindertelefoon, de kinderombudsman en korrelatie.
  De nieuwe lichting van generatie Z zal met hun rugzakjes en speciale behoeftes en begeleiding een enorme uitdaging worden voor het Nederlandse Leger om het zooitje in het gareel te krijgen, een strijdmacht dat door hun ministerie al is uitgekleed tot een tandeloze leeuw waar men zelfs geen vredestaken meer van mag/kan verwachten, het schrijnende gebrek aan munitie zal plaats moeten maken voor soldaten die de vijand gaan doodzeuren met oeverloze discussies waarom zij toch zo gemeen doen…………(in discussie gaan tegenover domme fanaten, ik zie het dagelijks op straat als er weer een groepje koters word toegesproken omtrent hun gedrag door agenten……zinloos).

  Like

 6. Republikein zegt:

  Maandag gehaktdag en vrijdag vis, kijk, dat zet zoden.
  Ook de nationale voorjaarsschoonmaak weer invoeren.
  En de strippenkaart.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Republikein.
   Ik weet werkelijk niet waar je het vandaan haalt maar Woensdag is gehaktdag.
   Maandag gehaktdag…
   Waar haalttie het vandaan?

   Like

   • Republikein zegt:

    Wat geeft dat nou, eerst de zondag en dan de aardappeleters.
    Waar ik het vandaan haal?
    Nou, heb gewoon een grote fantasie.

    Like

 7. scherpschutter1943 zegt:

  Als oud-dienstplichtige van de lichting 61-1, ben ik al jaren geleden tot de conclusie gekomen dat ik als jonge jongen vreselijk bedonderd ben door de staat. Het vaderland verdedigen tegen het rode gevaar was het devies. Allemaal onzin. Nu, zoveel jaren later, kom ik tot de conclusie dat er geen vaderland meer is en er ook niets meer te verdedigen valt. Verdedigen tegen wie? Tegen een externe vijand? Ik zou het niet weten. Wel verdedigen tegen de europse unie, maar daar heb je geen leger voor nodig alleen regeerders met gezond verstand, zonder verborgen agenda. Verdedigen tegen moslims die in grote getale ons land overspoelen en overnemen. Daar heb je ook geen leger voor nodig want dat hebben onze regeerders goed gevonden, deze overname door de islam. Ook geen leger voor nodig. Wel nodig is, een militair georganiseerde burgerorganisatie die straks in staat is om het roer in nederland over te nemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s