Duitse Binnenlandse Veiligheidsdienst waarschuwt voor radicaalislamitisch gesocialiseerde kinderen

Screenshot_230

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse Binnenlandse Veiligheidsdienst (BfV) ziet in deze kinderen een “niet onaanzienlijk bedreigingspotentieel”. De CDU wil de leeftijdsgrens voor observatie daarom tot 14 jaar verlagen.

Volgens een nieuwe analyse van de Duitse Binnenlandse Veiligheidsdienst bestaan er signalen voor een “snellere, eerdere en waarschijnlijker radicalisering van minderjarigen en jonge volwassenen.” Dat melden de kranten van de Funke-mediagroep. In de analyse staat verder dat de kinderen “vanaf de geboorte met een extremistisch wereldbeeld zouden worden opgevoed, dat geweld tegen anderen legitimeert en iedereen die niet tot de eigen groep behoort, kleineert.”

De president van de BfV, Hans-Georg Maaßen, zei tegen de kranten dat de socialisering van kinderen door een radicaalislamitisch bepaald milieu “zorgwekkend en daarom ook voor de BfV een uitdaging zou zijn in de komende jaren.” Maaßen had al in december voor terugkerende vrouwen en kinderen van strijders van de terreurmilitie ISIS gewaarschuwd, die door hun mannen en vaders in Syrië of in Irak naar Duitsland teruggestuurd werden.

Leeftijdsgrens voor observatie bewaken?

De BfV gaat er volgens een onlangs gepresenteerd rapport voor 2017 van uit dat het zou kunnen gaan om 300 kinderen. Volgens het rapport gaat er ook gevaar uit van die families, die niet zouden zijn vertrokken uit oorlogsgebieden in Syrië of in Irak, maar zich de hele tijd in Duitsland zouden hebben opgehouden.

Politici van de CDU zien in de nieuwe analyse een aanleiding om de leeftijdsgrens voor een observatie door de BfV te verlagen nar 14 jaar. Voor een versoepeling van de voorschriften wordt o.a. gepleit door de staatssecretaris van Binnenlandse Zaken, Stephan Mayer (CDU), evenals de CDU-politicus Patrick Sensburg. Hij zei dat het er niet om zou gaan kinderen te criminaliseren, “maar om het afweren van aanzienlijk gevaren voor ons land”. Mayer zei dat er echte rook een “beschermende opdracht van de staat ten gunste van deze kinderen” zou bestaan. Jeugdhulp zou geïnformeerd moeten worden over de informatie van de Binnenlandse Veiligheidsdienst.

Beieren als voorbeeld voor Nordrhein-Westfalen

In Beieren is de observatie van kinderen onder de 14 jaar als enige Duitse deelstaat al mogelijk. Volgens het bericht van de kranten van de Funke-mediagroep overweegt de minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Nordrhein-Westfalen, Reul (CDU) hetzelfde voor zijn deelstaat. De jongens en meisjes die uit de oorlogsgebieden terugkeren, zouden vaak geweld meegemaakt hebben en in het ergste geval geradicaliseerd zijn, zei Reul. “We moeten er helaas van uitgaan dat ze een andere relatie tot geweld hebben en dat hun drempel om geweld toe te passen lager is.” De autoriteiten zouden instrumenten nodig hebben “om ook getraumatiseerde en gewelddadige terugkeerders onder de 14 jaar in het vizier te kunnen nemen.”

Bron:
https://www.dw.com/de/verfassungsschutz-warnt-vor-islamistisch-sozialisierten-kindern/a-44962930

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Peter”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Duitsland, gezond realisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Duitse Binnenlandse Veiligheidsdienst waarschuwt voor radicaalislamitisch gesocialiseerde kinderen

 1. Sabeltant zegt:

  Welkom in de wereld van de islam.
  Misschien kan Duitsland nog wat leren van Israël die hebben namelijk dagelijks met dit soort “kinderen” te maken.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Het is geen vraag meer óf er bij islamitische kinderen en jongvolwassenen signalen zijn van radicalisering, maar wanneer, dat er een gerede kans bestaat is evident aan de omgeving waarin het tere zieltje opgroeit, en zolang er een ideologie gepredikt word op school, in de moskee, thuis en bij vriendjes, en, zoals in de meeste gevallen, tijdens een korte detentie in een jeugdgevangenis, waarbij het interpreteren van de overleveringen uit het boekje volledig aan de omstandigheden van het kind te wijten zal zijn hoe hij de schandelijke teksten zal gebruiken en zijn mistroostige bestaan vorm geeft, dat er altijd een risico bestaat is een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Ieder kind dat groot gebracht wordt in een mossel gezin kan uitgroeien tot een gevaar.
  Terrorist is geen afgewogen carrière switch waar ze pas op hun 18de mee beginnen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Men dient zich te behoeden voor ideologische massahysterie, want daarin schuilt het grootste gevaar, vanwege de Europese rechten van de mens…….de vlam is al diverse malen in de Franse steelpan geslagen en hele wijken verworden tot NoGo gebieden…….en wat zijn de gevolgen? nog meer idioten toelaten.
  Branden blussen met benzine, en de brandweer niet toestaan om te blussen omdat de relschoppers dan nat worden……..de grootste idioten zijn door de elite in de politiek gezet.

  Geliked door 1 persoon

 5. Willem Sterk zegt:

  De oplossing is eenvoudig, deporteren.

  Geliked door 2 people

 6. Tistochwat zegt:

  De jongens en meisjes die uit de oorlogsgebieden terugkeren, zouden vaak geweld meegemaakt hebben en in het ergste geval geradicaliseerd zijn, zei Reul.

  Ze zijn al ‘geradicaliseerd’ bij hun geboorte.
  Oorzaak: islam.

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Zoals ik ooit al zei Neten worden ook Luizen !!
  Het domme deugmens zeg dan ……….Ach het zijn maar kinderen en even later snijd het kind hun strot door ! Tenslotte daar leert hij van !

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Er zijn moslimkinderen waaraan duidelijk te zien is of waarvan anderzijds vastgesteld kan worden dat ze geradicaliseerd zijn en dus een gevaar opleveren voor de autochtone samenleving. Deze kinderen leveren een DIRECT gevaar op. Alle andere moslimkinderen leveren een POTENTIEEL gevaar op omdat bij hen het INDOCTRINATIEPROCES door IMAM en/of OUDERS nog niet is voltooid. In beide gevallen is het geraden deze kinderen zo snel mogelijk uit te zetten naar islamitische landen. Evenals momenteel in de Verenigde Staten speelt is het niet menswaardig om kinderen van hun ouders te scheiden. Dat moeten we ook niet doen en daarom de ouders meesturen met de te deporteren kinderen. Dat scheelt me tegelijk een hoop uitkeringen, niet te geloven. Niet wachten maar doen.

  malsion@orange.frhttp://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 2 people

 9. Thomasson zegt:

  Lang geleden heb ik een verhaal gehoord van een Duitser, die tijdens de Tweede Wereldoorlog als Wehrmachtsoldaat in bezet Joegoslavië was gestationeerd. Hij zei tegen mij: Weet jij wie de meest gevaarlijke vijand voor ons was? De Kinderen!, Zelfs piepkleine kinderen. Wij waren doodsbang voor ze. Ze zagen er schattig uit, totdat ze een handgranaat gooiden. Met 5 jaar oud, wisten ze hoe men de pin uit het granaat moest trekken en op de juiste wijze gooien. Dat werd ze allemaal door hen ouders en omgeving geleerd. Deze situatie was voor bezet Joegoslavië begrijpelijk. Ze vochten met wat ze hadden, tegen een zeer wrede bezetter.
  In het geval van Duitsland anno nu ligt het totaal anders. Er heerst in het land een extreem bizarre situatie. Het land herbergt grote groepen geïmporteerde mensen uit Derde Wereld, die daar niet thuis horen. Mensen met veel te lage kwaliteiten die niets aan de economie van het land of überhaupt kunnen bijdragen. Mensen die een religieuze ideologie op nahouden die van hen levensgevaarlijk maakt. . De bevolking gaat gebukt onder de schade die deze mensen brengen: te beginnen met openlijk geweld, massaverkrachting en drugshandel tot zware criminaliteit en bloedige aanslagen.

  Nu ook bekend wordt dat hen kinderen op steeds jongere leeftijd worden geradicaliseerd en gevaar vormen voor hen omgeving, is deportatie naar het land van herkomst de enige voor de hand liggende oplossing. Daar kunnen ze leven volgens hun gebruiken en elders wordt de veiligheid van van andere mensen gewaarborgd.

  Like

 10. Republikein zegt:

  je moet er veel vroeger mee beginnen Männenbrüderlein.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s