Geen nóg zo brute barbarij kan de mensen wakker schudden

Screenshot_239

(Door: “Young German” – Vertaling: E.J. Bron)

“Het moet eerst erger worden!”, roepen veel mensen. Ik vorm daarop geen uitzondering en ik ben er schuldig aan dat gezegd te hebben. Maar hoe erg moet het dan nog worden, voordat er een politieke ommekeer in Europa intreedt? Deze langlevende mythe van de bevrijding van de kikker in de pan door snellere temperatuurstijging, is gewoon wat ze is – een mythe. De Doornroosje slaap van de Duitsers, Engelsen en de buren ten westen van de Rijn gaat door, relatief ongestoord, hoewel er hier en daar natuurlijk politieke successen van de wakker geworden tegenstanders van het geforceerde multiculturalisme en de islamisering waar te nemen zijn. Maar tot nu toe was dat niet genoeg.

Jonge Duitser

Het was niet genoeg dat ambulancemensen bijna mangrote stukken huid van de slachtoffers van Anis Amri op de Breitscheidtplatz van de grond mochten verzamelen.

Het was niet genoeg toen forensisch artsen met een spatel begonnen de verbrande resten van de Engelse meisjes van de muren van de hal en de vloer te schrapen, omdat door de explosie huid, vlees en bloed tot één grote zwarte klomp vermengd werden en aan het asfalt en het beton bleven kleven. Het was waarschijnlijk niet genoeg dat daar in Engeland nu moeders en vaders huilen, omdat er van hun dochters niets anders overbleef dan een smerige brei rondom het lichaam van de dader, die Engeland als kind van islamitische migranten met de strijdkreet “Allahu Akbar” schond.

Het is niet genoeg, dat in Rotherham meer dan 1200 Britse meisjes tientallen jaren lang door Pakistaans-islamitische bendes seksueel mishandeld werden, enkelen zelfs gedood, en dat dit jarenlang door de politie, de politiek en de autoriteiten werd verzwegen. Dat er in tientallen andere steden identieke gevallen waren, waarvan het aantal vermoedelijk in de tienduizenden loopt.

Het is niet genoeg dat jonge Britten en toeristen op de London Bridge met machetes het hoofd werd gespleten of de keel werd doorgesneden.

Ook was het niet genoeg toen vrachtwagens in Nice en Stockholm over kinderen heenreden en alleen maar een bloedig spoor op het asfalt achterlieten, onderwijl Allah prezen en de politici logenstraften, die zeiden dat er door de immigratie van de Arabisch-islamitische vluchtelingen geen gevaren zouden bestaan.

Het was niet genoeg toen Maria in Freiburg werd verkracht en verdronken. Ook niet toen Mia in Kandel werd doodgestoken en Mireille werd afgeslacht.

Het was niet genoeg om de Duitsers wakker te schudden toen Susanne met een tak in elkaar geslagen en gewurgd werd, opnieuw door een dader die dit land nooit zou hebben mogen betreden.

Ja, zelfs Oud en Nieuw 2015/2016 was niet genoeg om de Duitsers wakker te schudden, die in hun halsstarrige verblinding vasthielden aan hun kanselier, alsof zij de Messias zelf zou zijn.

Wat moet er dus nog meer gebeuren, voordat de West-Europeanen, vooral de Duitsers, begrijpen dat ze op de verkeerde weg zijn, die eindigt in een doodlopende weg?

Overmorgen zouden geïmmigreerde strijders van ISIS hun maskers kunnen laten vallen, de vlaggen hijsen op de Potsdamer Platz, twintig mensen op straat afslachten en hun hoofden op speren spietsen, en er zou niets veranderen. Hier en daar zou de CDU een paar procent verliezen, de Groenen er twee bij krijgen en de AfD ook een of twee procent.

Niet alleen de verslechtering van de toestanden, maar alleen de lange mars door de instituties, de taaie opbouw van een effectieve tegenovergestelde publieke opinie en dat alles samen kan überhaupt een kans hebben om de ooit nagestreefde “geestelijke en morele ommekeer” in Duitsland te bewerkstelligen, die eigenlijk 20 jaar geleden al had moeten komen.

Het zal heus nog erger worden. Belangrijk lijkt mij alleen maar dat het met verstand begaafde kamp van de burgers in Duitsland tot dat moment zo´n goed netwerk opgebouwd zou moeten hebben, dat het al die mensen kan opvangen die als gevallen engelen uit hun roze wolken vallen en in de ongezellige realiteit zullen ontwaken, waaraan ze door hun passiviteit en ignorantie zelf schuldig zijn. Alleen dan kan überhaupt de kans bestaan om deze samenleving in haar kern nog bijeen te houden en weer civilisatorische krachten te laten werken in plaats van af te glijden in barbarij en chaos.

Bron:
https://younggerman.com
Door: “Young German”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op Geen nóg zo brute barbarij kan de mensen wakker schudden

 1. BertG. zegt:

  Voor mij is de grens allang bereikt en overschreden.

  Geliked door 5 people

 2. Tistochwat zegt:

  Het is onmogelijk om linkse hemelfietsers wakker te schudden.
  Zelfs als ze het mohammedaanse mes op hun keel gedrukt krijgen, roepen ze nog:’JIJ BENT WELKOM, WANT JIJ BENT ZIELUGH!’

  Vergeet niet dat de linkse, tirannieke ‘deugmens’ geestesziek is.

  Geliked door 2 people

 3. bedonderde burger zegt:

  Sommige gekken zijn gekken en blijven vaak gek, vooral de moreel getikten die zich schuldig voelen omdat zij ‘het zoveel beter hebben dan die zielige anderen die beweren zo zielig te zijn’.

  Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   Is al een oude maar hierbij nog een keer
   Ben je al lang gek? Nee nog niet zo gek lang
   En tistochwat mogen ze gauw beginnen met betonnen schoenen te gieten,daar zullen er aardig wat voor nodig zijn

   Geliked door 2 people

 4. Statler & Waldorf zegt:

  Europa en de islam.

  Geliked door 5 people

 5. Statler & Waldorf zegt:

  Geliked door 1 persoon

 6. Stef zegt:

  Zolang als wij, rechtse helden,de linkse Nederlander niet in zijn gezicht maar wel op dit medium durven zeggen dat de moslim helemaal niet gediend is van hem, zal het etteren doorgaan totdat de moslim de lont zal aansteken.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik ben helemaal gestopt om nog langer met een links mens hier een “gesprek” over te voeren.
   Het is totaal zinloos, omdat ze toch niet voor reden vatbaar zijn en zwaar overtuigd zijn van hun eigen geloof.
   Wie niet wil horen, moet er zelf maar achter komen.
   Het levert mij alleen maar ergernis op.

   Geliked door 4 people

  • Roni zegt:

   Spreek namens jezelf aub !!

   Like

   • BertG. zegt:

    Voel je je geremd om een goed gesprek aan te gaan met een linkse medemens, nee toch, het zal toch niet waar zijn.
    Ga vooral je gang, leef je uit.

    Geliked door 2 people

  • tinekevanschagen zegt:

   Hey Stef,

   Goh,wat zal jij blij zijn dat je in ”heerlijk” Polen woont.
   Vooral als je deze narigheid leest iedere keer vanuit ”corrupt” Nederland.

   Nou,groetjes maar weer en tot horens……..

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Ik hoop wel,dat ik de juiste Stef heb aangesproken………

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ tinekevanschagen 6 augustus 2018 om 18:56

    Die Poolse stef schrijft zijn naam toch met een kleine letter?
    Of zit ik ernaast?

    Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Nu je het zegt…….
    Ik begon al gelijk te twijfelen toen ik hem op de post had gedaan.

    Nou,de groeten krijgen is altijd leuk toch….

    Geliked door 1 persoon

 7. ReaGluurder zegt:

  LIKE !!!!!! Tuurlijk wordt het nog veel erger! Ik ben het steeds meer als een natuurverschijnsel gaan zien. W-Europa is een ziekdier en een makkelijke prooi voor aasgieren!! Het prijskaartje van deze ‘La Grande Boeuf’ schat ik voor heel W-Eu al op 1000en M I L J A R D E N!! Van mij mogen de aasgieren de hele boel onderschijten na hun Feestmaal, als stank voor dank! De onnozele gastheren verdienen het!

  Geliked door 3 people

 8. droevige mof zegt:

  Revolutietheorie samengevat in twee zinnen:
  “Wanneer komt de revolutie? Als het derde ontbijt op een rij is uitgevallen.” (De andere maaltijden natuurlijk ook.)
  40 jaar geleden hoorde ik deze diepzinnige larie van een teleurgestelde marxist.

  Like

 9. flo zegt:

  Het wodt nog veel erger, god wat kan ik kwaad worden door het stompzinnige wegzwaaien en het niet zien van nog steeds velen. Het gaat niet over, niet vanzelf…….

  Like

 10. Nee het is nog niet genoeg en het zal nog niet genoeg zijn…….want er zijn nog oproepen gedaan om nog meer aanslagen te plegen……..en er moet volgens de koran nog zoveel gebeuren……..totdat inderdaad echt de boel barst en de elite op de vlucht slaat.
  Dan pas…..dan pas is het einde…..niet van de wereld…..maar die van de moslims……want dan breekt genadeloos de hel los onder de bevolking…………want als de elite op de vlucht slaat ….is er geen controle meer.
  Zo ……….gaat mijn fantasie weer eens los.

  Like

 11. GdJ zegt:

  Er heeft genoeg barbarij plaats gevonden om de mensen wakker te schudden maar de leugenpers is oppermachtig en wiegt de mensen juist in slaap. Wanneer je met wildvreemden praat over de open grenzen, dat Nederland kapot gaat en dat het spaak gaat lopen in Europa dan is de meerderheid het met je eens. Maar de volgende stap is moeilijk, wanneer je zegt dat Merkel (en Obama, Juncker, Timmermans, Mogherini, paus Franciscus etc.) er expres op uit zijn om het blanke ras uit te roeien gaat men twijfelen. Deze twijfel is heel terecht want het is in de geschiedenis nog niet voorgekomen dat zoveel leiders hun eigen volk willen uitroeien. (Opgemerkt moet worden dat rasvermenging, wat je veel ziet in reclames etc. en erg gepropageerd wordt door de elites, een vorm van genocide is). De mensen gaan pas de ogen open wanneer de pers hun vermoedens bevestigen. De leugenpers moet dus de waarheid gaan spreken, en dat is tegen haar natuur.

  De leugenpers staat op alle punten aan de verkeerde kant, ik noem er zeven. 1) pro islam; 2) pro EU 3) anti christelijk 4) anti blank 5) anti Joods, anti Israël 6) anti Trump en 7) anti Putin.

  Is er in een land een eerlijke discussie mogelijk dan kiest de bevolking bijna altijd de goede kant, denk aan het Oekraïne referendum in Nederland met 61% tegenstemmers. Ook al gooit de overheid, trouw gesteund door de leugenpers, alles in de strijd, er is discussie, de tegenstanders krijgen, met grote tegenzin van de landverraders, een kleine kans om hun mening te geven, maar dit is voldoende voor een prachtig resultaat. Ander voorbeeld Brexit. Er waren een paar kranten anti EU en het volk koos goed. Ander voorbeeld verkiezing van Trump. Alle massamedia steunden de corrupte massamoordenaar Hillary Clinton, maar alleen Fox News steunde Trump en dat was voldoende. Zonder Fox had zelfs Trump verloren. Wij hebben in Europa een politieke Fox nodig, en geen Fox Sport, het conservatieve geluid moet gehoord worden. Vroeger was de Evangelische Omroep goed bezig (“Gij zult de meerderheid in het kwade niet volgen”, Exodus 23:2), maar nu lopen ze juist voorop met het uitvoeren van de satanische plannen van de Verenigde Naties op het gebied van omvolking, genderwaan en milieu en klimaat.

  Merkel versus Hitler. Hitler vernietigde 6 miljoen Joden en tientallen miljoenen andere mensen. Na de oorlog, gezinnen waren vaak nog groot, kon de wereld weer worden opgebouwd. Merkel haalt miljoenen moslims en negers binnen, hiervan kan geen enkel land meer herstellen. Wanneer je bijvoorbeeld 100 miljoen negers naar China stuurt dan gaat China ook naar de knoppen. De Chinezen zijn echter zo verstandig dit nooit toe te staan. Merkel is dus een paar graden erger dan Hitler, dit mag je gerust Fascisme 2.0 noemen. Merkel wil zo graag het tegenbeeld van Hitler zijn dat ze totaal is doorgeslagen naar de andere kant en de geschiedenis in zal gaan als groter fascistenzwijn dan Hitler.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s