Racismedebat steeds absurder: Minister-president Weil heeft een waarnemingsprobleem!

Screenshot_247

Alice Weidel.

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Duitsland heeft volgens minister-president Stephan Weil (SPD) van de deelstaat Niedersachsen een racismeprobleem. De meerderheidssamenleving zou dat “niet langer mogen negeren of bagatelliseren”, zei hij in de “Tagesspiegel”. Als bewijs noemde hij het #MeTWo-debat op Twitter.

politikstube

Stephan Weil schijnt in zijn ivoren toren niet meer mee te krijgen wat er in Duitsland aan de hand is. Natuurlijk hebben we een racismeprobleem. Dat gaat echter niet van de Duitse burgers uit, maar van diegenen die niet willen integreren en onze waarden niet accepteren. Om je op een Twitter-discussie te beroepen, die uit een anti-vrouwendiscriminatie actie in de VS ontstaan is en hier bij ons tot een pseudo-racismedebat werd omgetoverd, is erbarmelijk.

Het verbaast me ook niet dat minister-president Armin Laschet van de deelstaat Nordrhein-Westfalen (CDU) op dezelfde trein springt om de aandacht af te leiden van de catastrofale toestanden in zijn eigen deelstaat. De vertegenwoordigers van de multiculti partijen zien niet meer wat er voor hun eigen deur gebeurt. Dit verlies aan realiteit getuigt van weergaloze politieke arrogantie.

Bron:
https://politikstube.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), christendemocraten, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, moralisme, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Racisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Racismedebat steeds absurder: Minister-president Weil heeft een waarnemingsprobleem!

 1. koosv8 zegt:

  Wat kan deze dame het toch goed kort en bondig weergeven. Er is geen linkse spelt tussen te krijgen. Duitsland help dit mens en haar partij, want anders gaan jullie eraan .
  EN DE REST VAN WEST EUROPA OOK!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. jack black zegt:

  SPD-Grünen-Linke Ansichten !

  Like

 3. Patriot 2.0 zegt:

  De links-liberalen zitten al te lang in luxe te debatteren, in hun goede wijken, daarbij drinkend van goede wijn, en over het gewone volk te delibereren. Dat gewone volk kennen ze niet via de straat, maar via hun “favoriete literatuur”, waarbij “geweldige” filosofen zoals J.P. Sartre en Simone de Booooovaaaaair, de sterren zijn. Proost.

  Like

 4. Qvic zegt:

  Verwende kinderen en volwassenen kijken nooit naar andere, enkel naar hun zelf, wat zij allemaal heeft en wat zij persoonlijk voor elkaar hebben gekregen in hun politieke loopbaan. Want alleen hun eigen ” IK ” telt bij hen. Deze lieden lopen constant in hun eigen roze wolk en denken werkelijk dat zij in een soort van utopia leven dankzij hun eigen beleid. De schuld van onrecht kan alleen uit de hoek van andere (jaloerse) mede Duitsers komen, denken zij. Daar valt niet over te twisten in hun eigen geloof van vakbekwaamheid, dat het precies andersom is, komt niet in hen op.

  Geliked door 2 people

 5. jack black zegt:

  Aktueel uit München !

  Geliked door 1 persoon

 6. Patriot 2.0 zegt:

  P.S. Boris Johnson moet op het matje komen: Islamofobie. Censuur?

  Like

 7. Guus Velraeds zegt:

  Sluitend verhaal. Alleen ik dacht Zweden moet ook in het rijtje waar de islamisering flink heeft toegeslagen. Maar daar zal Stürzenberger in het vuur van zijn verhaal niet aan gedacht hebben.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Een meerderheidssamenleving is toch het tegenovergestelde van een staat zonder burgers?
  OF ben ik gek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s