“Duitsers moeten niet bang zijn voor minderhedenrol”

Screenshot_266

(Vertaling: E.J. Bron)

Berlijn – Duitsers moeten er niet bang voor zijn in steden te leven waarin immigranten de meerderheid vormen. Dat in ieder geval vindt de voormalige Berlijnse “gevolmachtigde buitenlanders”, Barbara John (CDU). In een column voor de “Tagesspiegel” noemde John de zorg van Duitsers een minderheid in het eigen land te worden ongegrond.

Junge Freiheit

Het zou nog slechts een kwestie van tijd zijn tot in Duitsland in grotere steden mensen met migratieachtergrond de meerderheid van de bevolking zullen vormen, schreef John. Dit zou al het geval zijn in Frankfurt am Main. Als volgende zullen waarschijnlijk Stuttgart en Augsburg volgen. Zoals het Duitse Bureau voor de Statistiek vorige week meedeelde, zou één op de vier inwoners van Duitsland al buitenlandse wortels hebben.

“Veel dingen worden beter”

“De trend tot een razendsnel toenemend aandeel migranten is niet omkeerbaar”, stelde John duidelijk. Niemand zou daarom bang hoeven zijn. Dit zou bijvoorbeeld een blik naar Rotterdam of Amsterdam bewijzen, waar immigranten al de meerderheid zouden vormen. “Het bleek dat de angst van veel oorspronkelijke bewoners ongegrond was dat ze nu zelf een onbeduidende minderheid zouden worden. Het was een vergissing om te denken dat er een nieuwe meerderheid zou zijn, die voor hen in de plaats komt.”

Uiteindelijk zou de nieuwe bevolkingsmeerderheid uit vele qua ontwikkeling, etnisch, religieus, cultureel en economisch verschillende groepen immigranten bestaan. Deze zouden deels ook onder elkaar ruzie hebben. Zo zouden zich nieuwe allianties vormen van mensen met en zonder migratieachtergrond.

Bovendien zou de blik naar Nederland een tweede feit bevestigen: voor de economische en sociale vooruitgang zou niet meer uitsluitend de autochtone meerderheid verantwoordelijk zijn, maar de hele samenleving. “Zo worden veel dingen anders en veel dingen ook beter”, jubelde John.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Amsterdam, Barbarisme, betutteling, christendemocraten, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotterdam, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op “Duitsers moeten niet bang zijn voor minderhedenrol”

 1. ruud zegt:

  Wat een leugenaars te gek voor woorden, net of je in Amsterdam of Rotterdam wel veilig ben.
  Al die huichelaars moeten ze dwingen in een allochtonen wijk te gaan wonen.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Dit is geen leugenaar meer maar ’n doelbewuste criminele realiteitsverdraaiier met het oogmerk zijn eigen volk te vernietigen.
   Met zijn voorbeeld naar de “groeiende Nederlandse economie” bevestigt hij dit.
   Als de Nederlandse economie inderdaad de laatste decennia gegroeid is… heeft het gewone volk daar HELEMAAL NIET VAN GEPROFITEERD!!!
   Integendeel, de belastingdruk is èlk jaar alleen maar gestegen.
   Het netto-inkomen van de bevolking is de afgelopen Rutte-jaren zeker tussen de 10 en 15 % gedaald!!!

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Je kunt het ook anders zeggen; als de Nederlandse economie is gegroeid dan is dat ondanks de vele niet-westerse allochtonen en zeker niet dankzij.
    En voor ik het vergeet, de gemiddelde Nederlander is er nog geen cent wijzer van geworden, lonen zijn niet of nauwelijks gestegen en pensioenen zitten al meer dan tien jaar op de nul-lijn.

    Geliked door 1 persoon

 2. BertG. zegt:

  Cultureel dingetje: “gingering up”. Dit is kennelijk een Ghanees gebruik waar lastige puberdochters gember in hun doos/reet geduwd krijgen als straf. Deed een slecht geïntegreerde Ghanees hier in Nederland bij zijn dochter. Krijgt ie dan 100 uur schoffelen voor.
  https://www.geenstijl.nl/5143284/ghanees-stopt-gember-in-dochter-krijgt-fopstraf/

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Die walgelijke Dirk-Jan van Baar!
   Als je dat hoofd alléén al ziet!
   Die man is naar mijn overtuiging totaal links-gestoord en ’n gevaar voor de samenleving!

   Like

 3. Petra DeBoer zegt:

  Frankfurt am Main, de stad van de Frankfurter Schule en het promoten van het cultureel marxisme. Wat een vreselijke stad.

  Geliked door 4 people

  • louis-portugal zegt:

   En toch zitten er de hoofdkantoren van de duitse banken en staan er zeer dure appartementen

   Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    – Banken en multinationals hebben belangen die overeenkomen met “links”: de burger tot consument degraderen, en immigranten als goedkope arbeidskrachten aantrekken. De sociale voorzieningen worden afgebroken, om de blanke/witte man goedkoop te kunnen dumpen (geen uitkering).

    – De witte man wordt dus aan de kant geschoven en “links” haalt immigranten/moslim vriendjes binnen om het establishment te pakken te nemen. Waarom? Omdat ze zelf al decennia lang “losers” zijn.

    – Het merkwaardige feit doet zich voor dat “links” en het “grootkapitaal” elkaar vinden: immigranten binnen halen.

    – Mensen met dure appartementen ontkennen de (immigranten-) crisis omdat ze (voorlopig) op rozen zitten en geen instabiliteit (=economische ellende) willen. Daarom stemmen ze niet op PVV, Afd et cetera.

    Dit is mijn verklaring voor uw verwondering. Graag reactie. Als u het anders ziet: graag uw mening.

    Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    P.S. Ook de geglobaliseerde wereld en economie is in het voordeel van zowel “links” als de “grootkapitalisten”:
    – een wereldwijd multi-cultiparadijs zonder grenzen
    – een globale markt is goed voor de afzetmarkten.
    En… als klap op de vuurpijl: als de grenzen open zijn: dan…. kan ieder gaan en staan waar die wil: naar Duitsland en Nederland dus, want daar zijn goede uitkeringen. Amen.

    Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Misschien wil iemand anders de rol van Duitsland en van de kerken bespreken.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @louis-portugal, Frankfurt am Main is het financiële hart van Europa maar vrijwel geheel in handen van de deep state. In deze stad staat ook de Goethe universiteit en dat is een universiteit waar het cultureel marxisme geïndoctrineerd worden waar zelfs Soros als gastspreker was. De Goethe universiteit heette oorspronkelijk universiteit Frankfurt am Main en speelde een rol in de studenten opstanden in 1968.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Goethe_University_Frankfurt

    Er is nog veel meer te schrijven over Frankfurt am Main want het is een stad waar de deep state huist.

    Like

  • Nemesis zegt:

   Alle buitenlandse banken hebben Frankfurt een flink kantoor. De huren zijn zo hoog, dat ze door een normaal verdienend mens niet te betalen zijn. Onze toentertijdse firma had daar behoorlijk veel eigen huizen en flats voor het eigen personeel. Een zelfde appartement zoals ik had, kostte toen om en nabij de 1900,– DM kale huur. Waren 60 m².

   Like

 4. Patriot 2.0 zegt:

  Ja, als ik Amsterdam zie, sta ik echt te jubelen. Nee hoor, niet bang zijn hoor, komt helemaal goed, nietwaar Femke?

  Geliked door 1 persoon

 5. droevige mof zegt:

  Mevrouw John is 80 jaar oud. Dat zou het antwoord kunnen zijn op onbeantwoorde vragen.

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Niet bang zijn om een minderheid te zijn ? Ik zou maar oppassen. Moslims weten wel raad met minderheden. Als de meerderheid der moslims in een land eenmaal een feit is, en we ons eigen niet flink gaan verzetten, rollen zo onze koppen over de straat. Speelt die smerige moslim jeugd er voetbal mee !

  Like

  • Lot zegt:

   In een stad in Denemarken is geen kat veilig, er wordt voetbal mee gespeeld en poten worden uitgetrokken en andere mishandelingen. De kat die dat niet gewend zijn, weten niet wat hen overkomt en kunnen niet wegkomen. Doet mij denken aan het boek Oeroeg van Hella Haase die over indonesie gaat, ook een asiatisch volk net als de turkse volkeren die ig deels asiatisch zijn. Die kinderen vonden het ook zo leuk om dieren te mishandelen en insecten poten uit te trekken. Als je geen respect hebt voor leven, tenzij je je gebied verdedigt met oorlog, hoe zullen ze dan zijn voor mensen.

   Like

 7. ruud beijer zegt:

  Cijfer 1 tot 10 voor deze huichelaar en wegkijker. Ik geef een tien.

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Mevrouw John en andere Gutmenschen die zo positief zijn over de multiculturele samenleving, hebben kennelijk nooit de video bekeken met het interview van een ex KGB spion en zijn onthullingen over het hersenspoelingsprogramma. Het KGB programma werd ontwikkeld als psychologische oorlogvoering tegen het westen. https://www.youtube.com/watch?v=QJ2fMeer5Mw
  De oorlogvoering is gebaseerd op verandering aanbrengen in de waarneming van de realiteit bij iedere Amerikaan cq Europeaan. Het moet zodanig gebeuren, dat ondanks de hoeveelheid aan informatie (en op realiteit gebaseerde feiten), niemand zal in staat zijn de realiteit te zien zoals het is. Zelfs als het gaat om de verdediging van henzelf, hen familie hen gemeenten en hen land. De hersenspoeling proces is zeer traag. Er wordt in rekening gebracht dat er 20 jaar nodig zijn om een generatie studenten op te voeden. Uit het betoog van Barbara John kan men duidelijk zien wat voor succes dit hersenspoelingsprogramma had geboekt. De gehersenspoelde studenten van toen hebben nog een generatie gehersenspoelde studenten opgeleid. De resultaten liegen er niet om. Barbara John en andere gehersenspoelde ex studenten die nu zijn hooggeplaatste politici, journalisten en hoogleraren willen de realiteit niet onder ogen zien. Ze kunnen niet vatten dat hen ideeën andere mensen in doodsgevaar brengen. Ze willen de terreuraanslagen die op Europese bodem (ook in Duitsland) plaatsvinden niet willen als realiteit accepteren. In hen optiek werden geen vrouwen en meisjes aangevallen op oudejaarsavond 2016 in Köln, er worden in Duitsland geen meisjes en kinderen door vluchtelingen verkracht …Er worden geen terreurdaden zoals die op de Kerstmarkt in Berlijn gepleegd, of mensen neergestoken omdat ze geen moslims zijn… DAT IS ALLEMAAL NIET WAAR!. Steden met islamitische meerderheid zijn niet gevaarlijk voor autochtone Duitsers. Het is heel leuk om minderheid te worden in je eigen land. Dat maakt het leven heel boeiend …Vooral als men tussen moslims en Afrikaanse negers moet wonen!. Dan komt deze gehersenspoelde CDU-kut met Amsterdam en Rotterdam als goede voorbeelden. Daar worden geen mensen die in islamitische enclaves wonen uit hen huizen verjaagd en daar vinden geen gezellige aanvallen op autochtonen plaats.

  Vreemd genoeg hebben vooral vrouwen een zwakke stel hersenen die voor deze hersenspoeling gevoelig zijn. Het is tijd om ze met pek en veren naar de aanrecht terug te sturen. Wij hebben niets aan gevaarlijke wijven.

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Mevrouw John en andere Gutmenschen die zo positief zijn over de multiculturele samenleving hebben kennelijk nooit de video bekeken met het interview van een ex KGB spion over het hersenspoelingprogramma die de KGB had ontwikkeld als psychologische oorlogvoering tegen het westen. https://www.youtube.com/watch?v=QJ2fMeer5Mw
  De KGB heeft deze oorlogvoering gebaseerd op verandering aanbrengen in de waarneming van de realiteit van iedere Amerikaan (Europeaan) zodanig dat ondanks de hoeveelheid van informatie (en op realiteit gebaseerde feiten), niemand zo in staat zijn de realiteit te zien zoals het is; zelfs als het gaat om de verdediging van henzelf, hen familie hen gemeenten en hen land. De hersenspoeling proces is zeer traag. Er wordt in rekening gebracht dat er 20 jaar nodig zijn om een generatie studenten op te voeden. Uit het betoog van Barbara John kan men duidelijk zien wat voor succes dit hersenspoelingprogramma had geboekt. De gehersenspoelde studenten van toen hebben nog een generatie gehersenspoelde studenten opgeleid. De resultaten liegen er niet om. Barbara John en andere gehersenspoelde ex studenten die nu zijn hooggeplaatste politici, journalisten en hoogleraren in de universiteiten, willen de realiteit niet onder ogen zien. Ze kunnen niet vatten dat hen ideeën andere mensen in doodsgevaar brengen. Ze willen de terreuraanslagen die op Europese bodem (ook in Duitsland) plaatsvinden niet willen als realiteit accepteren. In hen optiek werden geen vrouwen en meisjes aangevallen op oudejaar avond in Köln, er worden in Duitsland geen meisjes en kinderen door vluchtelingen verkracht …Er worden geen terreurdaden zoals die van Berlijn gepleegd, of mensen neergestoken omdat ze geen moslims zijn… DAT IS ALLEMAAL NIET WAAR!. Steden met islamitische meerderheid zijn niet gevaarlijk voor autochtone Duitsers. Het is heel leuk om minderheid te worden in je eigen land. Dat maakt het leven heel boeiend …Vooral als men tussen moslims en Afrikaanse negers moet wonen!. Dan komt deze gehersenspoelde CDU-kut met Amsterdam en Rotterdam als goede voorbeelden. Daar worden geen mensen die in islamitische enclaves wonen niet uit hen huizen verjaagd en daar vinden geen gezellige aanvallen op autochtonen plaats.

  Vreemd genoeg hebben vooral vrouwen een geschifte zwakke stel hersenen die voor deze hersenspoeling zwak zijn. Het is tijd om ze met pek en veren naar de aanrecht terug te sturen. Wij hebben niets aan gevaarlijke wijven.

  Geliked door 1 persoon

 10. flo zegt:

  razend en woedend wordt je van deze walgelijke gutmenschen, knal dat wijf overhoop godverdomme!!!!

  Like

 11. Republikein zegt:

  Totale bs.

  Like

 12. Pingback: Hoogleraar: autochtone Nederlanders moeten er maar aan wennen dat zij een minderheid (gaan) vormen | E.J. Bron

 13. Pingback: Hoogleraar: autochtone Nederlanders moeten er maar aan wennen dat zij een minderheid (gaan) vormen | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s