Inbezitneming van land in Zwickau – “Ik steek je dood, hoerenzoon!”

Screenshot_271

De Neumarkt in het Duitse Zwickau.

(Door: Thomas Diez – Vertaling: E.J. Bron)

Ook in Zwickau  is niet alles meer zoals het eens was. Ook hier is het migrantengeweld thuis. Leest u het verslag van een “ooggetuige”.

Toen ik gisteren naar Zwickau ben gereden voor een AfD-stadswandeling, wilde ik de Neumarkt (foto), die de afgelopen tijd zo negatief in het nieuws was gekomen, eigenlijk met eigen ogen bekijken. Ik had geen bijzondere verwachtingen.

journalistenwatch

Maar de uitspraken van de buurtbewoners hadden het al in zich. Een man van achter in de 50 zei: “We durven ´s avonds niet eens meer de hond uit te laten.” Hij woont aan de Neumarkt in een woning op de zolderetage. Hij wees in de richting van zijn woning en omschreef de jachttaferelen en vechtpartijen die hij van daaruit bijna dagelijks in de nachtelijke uren kan zien. De eigenaresse van een restaurant zei dat er ´s avonds geen gasten meer durven komen. De aanwezige buurtbewoners waren gefrustreerd en boos. Toen we ons verzamelden om te beginnen aan de wandeling hielden zich in de buurt nog twee zwarte Afrikanen met rug-tassen op. Ze zaten altijd met z´n tweeën op de bankjes. Mijn heel persoonlijke indruk: die wilden geen houtsnijwerk-olifantjes verkopen. Ze vertrokken later, toen ze merkten dat de marktsituatie vandaag waarschijnlijk niet veel zou opleveren.

Toen we ons daarna in beweging zetten om over de markt te lopen, werd het echt spannend. We werden onmiddellijk van opzij uitgescholden en toegeschreeuwd. Agressieve halfvolwassen Arabieren of Syriërs of wat dan ook liepen achter ons aan en riepen tegen ons zo snel mogelijk op te donderen. Een bijzonder agressief type ging op een fotograaf af en bracht hem in het nauw. De Arabier zei tegen hem dat hij hem zou doodsteken. Het ergste vond ik echter de 4-5 hormoon-aangestuurde minderjarige meisjes die zich onder hen bevonden en zich net zo gedroegen.

Er zijn natuurlijk ook andere migranten. Hier moet ik de drie Syrische jongeren noemen die op ons afkwamen en die we eerst wilden afwijzen. We dachten dat zij ons eveneens lastig wilden vallen. We waren op dat moment maar met drie man die het hadden moeten opnemen tegen de pestende meute. Deze 3 jongeren van ca. 16-18 jaar hadden echter een speciale bedoeling. Zij waren het met het gedrag van de anderen überhaupt niet eens en vertelden ons in hun beste Duits dat ze in Zwickau een beroep leren of werken. De ene zei tegen me dat hij hier eigenlijk helemaal niet meer mocht komen van zijn vader vanwege al die toestanden. Ze kwamen uit het zwembad in Planitz en waren op weg naar huis. Ze klaagden over deze types en zeiden dat zijzelf door hen bedreigd zouden worden. De ene zei: ik ben weliswaar Arabier, maar ik word ook door deze Arabieren bedreigd.

Als je zoiets hebt meegemaakt als gisteren, dan ben je daarna enorm gefrustreerd. Je begrijpt dat delen van onze steden al compleet verloren zijn. De politie maakte een volledig overbelaste en hulpeloze indruk. De politieagenten namen liever aangiftes op wegens “illegaal fotograferen”. Aangiftes wegens belediging en bedreiging echter niet!

Dat alles laat mij woedend, maar ook hulpeloos achter. Wat is er met dit land binnen slechts drie jaar gebeurd?

Gelukkig voor ons was er een journalist van de “Westsächsische Zeitung” bij! Van ons, AfD-leden, zou men zoiets sowieso niet geloofd hebben!

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Thomas Diez

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Patriottisme, politie, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Inbezitneming van land in Zwickau – “Ik steek je dood, hoerenzoon!”

 1. ruud beijer zegt:

  Ons lot.

  Like

 2. Elke wijk minstens een oprotknokploegvanminimaal30 personenlichtbewapendmetzwiependebamboevan1.5meter en het probleem is opgelost.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Als ik dit soort suggesties lees moet ik altijd aan het advies van “Trucker” denken.
   Er gaan niets boven ’n handzaam formaat breekijzer, ca. 40 cm. lang.
   Gemakkelijk om mee te nemen.
   Gecombineerd met ’n mes voor de andere hand, en wat ervaring, ben je redelijk onverslaanbaar en kun je er drie tegelijk pakken.

   Like

 3. scherpschutter1943 zegt:

  ook de duitse politie is niet opgewassen tegen de huidige taken en wordt door eigen leiding en overheid in de steek gelaten . De roep om een sterke man en veranderimg in duitsland wordt steeds groter. Wanneer staat er een nieuwe leider op die de zaken gaat recht zetten? Het eerste dat zo’n nieuwe leider doet is Merkel laten berechten en straffen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   De Duitse politie is zeer wel opgewassen voor haar taken, maar haar handen worden gebonden door strikte orders van de korpsleiding.
   Ze mogen praktisch NIETS doen om de agressie van dat ongedierte te stoppen.

   Like

 4. kampersrene zegt:

  Ja , natuurlijk , maar ge moet ze verontschuldigen voor hun gedrag …ze zijn getraumatiseerd , stel je maar eens voor, in een klein rubberbootje naar hier gekomen , stormen meegemaakt , veel regen
  gelukkig werden gered , na al die elende …Toen werden ze verwelkomt door de groene gutmenschen …het zag er goed uit voor hen ….maar O …een bittere pil…Ze kregen weliswaar een mooie woning toegewezen ….gratis …idem dokterskosten enz …maar geen auto …en veeeel te weinig leefloon zodat ze achtergebleven vrouwen , neven nichtjes nonkels tantes enz maar moelijk kunnen mee onderhouden…hoe zou je zelf zijn !!!

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Er zijn natuurlijk ook andere migranten. Hier moet ik de drie Syrische jongeren …och tussen alle kaf zit koren …maar zze vormen een zeer kleine minderheid

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s