Opleiding van imams wordt thema op Duitse Islamconferentie

Screenshot_258

(Vertaling: E.J. Bron)

Berlijn – De Groenen schijnt de islamisering van Duitsland nog niet snel genoeg te gaan: de Duitse regering wil het thema opleiding en bijscholing van imams op de agenda van de Duitse Islamconferentie zetten. Dat blijkt uit het antwoord van het ministerie van Binnenlandse Zaken op vragen van de fractie van de Groenen ion het Duitse parlement, bericht de “Neue Osnabrücker Zeitung”. “De Duitse regering hecht grote betekenis aan een universitaire imamopleiding in Duitsland”, staat er in het document.

journalistenwatch

“De opleiding en bijscholing van imams zal ook in de volgende Duitse Islamconferentie onderwerp van gesprek zijn.” De planning van de volgende conferentie zou echter nog niet zijn afgesloten. De parlementariër Filiz Polat van de Groenen begroette het plan.

“Het is een vooruitgang dat de bijscholing van imams nu onderwerp van gesprek op de Duitse Islamconferentie zal zijn”, zei de partijwoordvoerster voor migratie en integratie. De planningen voor de conferentie zouden nu snel aangepakt moeten worden. “Met het oog op de toenemende vijandige stemming tegenover moslims in ons land doe ik hier ook een beroep op minister van Binnenlandse Zaken Seehofer persoonlijk”, maande Polat.

“Wanneer de Duitse regering werkelijk grote betekenis hecht aan een universitaire imamopleiding in Duitsland, dan moet zij zich duidelijk bekennen tot een voortzetting van de imam-bijscholing aan de Universiteit Osnabrück”, zei de politica van de Groenen verder. Daar zou acht jaar lang goed en belangrijk werk zijn verricht. “Het pilotproject was zeer succesvol en zou nu geconsolideerd moeten worden.”

Polat roept de Duitse regering ertoe op om de grote coalitie in Niedersachsen onder de armen te grijpen en zodoende de bijscholing in Osnabrück mogelijk te maken.

Opm. van de redactie: Dat is zo typisch voor de Groenen: ze draaien de rollen gewoon om. Zoals bekend is de stemming tegenover de Duitsers van de kant van de moslims steeds vijandiger, daarvoor hoef je alleen maar de dagelijkse politieberichten te lezen – en de Groenen beweren gewoon het tegendeel.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Opleiding van imams wordt thema op Duitse Islamconferentie

 1. duinsnip zegt:

  Je vraagt je wel eens af waar nu die islamknuffelcultuur ineens vandaan komt. Je zou van liberalen en socialisten toch denken dat ze hun verstand verloren hebben. Of is het wellicht toch weer een stiekum verbond om het antisemitisme weer binnen te halen en te rechtvaardigen door te zeggen dat we hun religie niet mogen beledigen. Het Vaticaan is er ook niet vies van want die moeten ook niets van de joden weten. Als mijn veronderstelling klopt dan zullen we in Europa weer een soort nazicultuur zien ontwikkelen met alle vreselijke gevolgen. Atheïsten zoals Napoleon, Hitler, Stalin, Kim en Mao zijn voorbeelden van wat komen gaat. En dan sommigen maar te hoop lopen hier tegen christenen die de bijbel serieus nemen en waarschuwen.

  Like

  • Harry zegt:

   Je slaat de plank WEER mis , Snip !

   Verreweg de meeste christenen hebben totaal geen benul wat er boven hun hoofd hangt .
   Die enkele uitzondering hier , dat is niet de norm .
   In de kerken wordt er over het algemeen angstvallig gezwegen over de islam .
   Van velen mag je ook geen kritiek leveren op die moslims omdat ze ervan overtuigd zijn dat ook de moslims door god geschapen zijn .
   Ze zijn eigenlijk “EEN VAN ONS” dus , al zijn ze een beetje anders , maar niet veel anders dan iemand met een stotterprobleem of een horrelvoet .

   Ik zit hier midden tussen die biblebeltterroristen en spreek ze dan ook dagelijks .
   Ik ondervraag ze dan ook grondig .
   Er zijn er zelfs bij die ’s avonds voor hun huis zitten en als ik dan voorbijkom om de honden uit te laten , dan schieten ze snel naar binnen om lastige vragen te ontwijken .

   Er zijn er bij die afwerende gebaren maken en zeggen dat je er niet over moet praten ,
   dan gaat het probleem vanzelf weg !
   Beetje vroeg- middeleeuwse gewoontes nog .
   Of ouder .

   Nou , die vromen gaan ons echt niet helpen in de strijd hoor .
   Ze kopen ook hun groente en fruit bij een turk of marokkaan , lekker goedkoop en zo vers !
   Gezien de verraderscultuur die al in de bijbel genoemd wordt , en de ontwikkeling die op religieus terrein helemaal stilstaat , zou het mij niet verbazen als mijn buren me ook nu nog zouden verraden , om in een goed blaadje te komen bij hun god .
   Christenen : levensgevaarlijk !

   Neem mij maar serieus , je bent gewaarschuwd .

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 7 augustus 2018 om 12:38

    Verreweg de meeste christenen hebben totaal geen benul wat er boven hun hoofd hangt .

    Dat klopt en dat zijn de simpelen van geest, die hun koppensneller liefhebben.

    Christenen : levensgevaarlijk !

    Wat de schijnheilige refo’s betreft, ben ik het helemaal met je eens.

    Like

 2. WILLEM zegt:

  Himmler was ook voorstander van imam opleidingen.

  Zeeeeeeeeeeeer gevaarlijk!

  Geliked door 1 persoon

 3. kampersrene zegt:

  En de opleiding voor terroristen , verkrachters ,geweldenaars wordt daar geen aandacht aan besteed ?

  Geliked door 1 persoon

 4. Jean zegt:

  Er zal pas terug vrede & veiligheid komen als in heel Europa de islam totaal verboden én verbannen wordt.
  Geen mosselketen, geen islamscholen, geen baardapen in soepjurken, geen zwarte tenten waar van alles onder verborgen kan rondlopen.
  In Europa enkel “onze normen & waarden” en vooral “onze seculiere wetten”.

  Like

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Hoe je het ook wendt of keert, de islam is de dood in de pot voor elke westers land. Dat die stomme linkse klootzakken dat niet wensen te begrijpen, dat baart mij grote zorgen. Waar blijft de tegenaktie in duitsland die het linkse getijsem de mond snoert of desnoods de keel afsnijdt? Dat geldt onverkort ook in nederland.

  Geliked door 1 persoon

 6. fleckie zegt:

  Bestaan DE. GROENEN. voornamelijk niet uit …MOSLEMS, ( die de ‘boventoon’ voeren?)

  Like

 7. jack black zegt:

  OPLEIDING ? OPHOEPELEN MET DIE ISLAMROTZOOI !
  EN DIE ROOIE EN GROENE IN DE CEL OP WATER EN BROOD !
  EN NIET VERGETEN DE SLEUTEL WEG TE SMIJTEN !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s