Spaanse minister van Buitenlandse Zaken: “Europa heeft nieuw bloed nodig”

Screenshot_272

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

De socialistische minister van Buitenlandse Zaken van Spanje, Josep Borrell (foto), heeft geen probleem met de illegale immigranten die nu op de kusten van zijn aankomen. Hij is blij over het “nieuwe bloed” dat de vergrijzende bevolking van Europa door elkaar mengt.

journalistenwatch

“De demografische ontwikkeling in Europa laat zien dat we, als we niet langzamerhand een vergrijzend continent willen worden, nieuw bloed nodig hebben en het ziet er niet naar uit dat dit nieuwe bloed uit ons vermogen tot voortplanting zou voortkomen”, aldus Borrell een week geleden volgens “France24”.

Met in dit jaar tot nu toe bijna 28.000 immigranten uit Afrika heeft Spanje zich tot de nieuwe hotspot ontwikkeld. Ook dat is voor de 71-jarige socialist geen probleem. Hij laat zien hoe goed hij kan rekenen door het aantal eerst met enkele duizenden te verlagen. Bij 20.000 migranten zou er geen sprake kunnen zijn van massa-immigratie, per slot van rekening zou het land 40 miljoen inwoners hebben, legt hij aan zijn Spaanse medeburgers uit.

Slechts enkele dagen daarvoor was het 602 Afrikanen gelukt om de grensinstallaties van de Spaanse exclave Ceuta in Marokko te bestormen. Ze hadden de politie aangevallen met zelfgemaakte vlammenwerpers, hun eigen stront en gebluste kalk. Nu probeert de socialist Josep Borrell met zijn rekenspelletjes op de gebruikelijke manier de plooien van de verontwaardiging weer glad te strijken en een opkomst van de “rechts-populisten” in Spanje te verhinderen.

Een zorg die men ook in Brussel deelt. “Op dit moment kunnen we het ons niet veroorloven om ook nog Spanje kwijt te raken”, aldus een hoge bureaucraat tegenover de Spaanse krant “El País” met het oog op de opkomst van de conservatieve bewegingen in heel Europa.

Minister van Buitenlandse Zaken Josep Borrell hoeft zich gezien de doorreisbeweging in richting Duitsland geen zorgen maken. Desondanks roept hij nu al op tot “solidariteit” en als andere landen zich niet bij zijn appel aansluiten, ZOU GEWOON EEN “COALITIE VAN LANDEN RONDOM DUITSLAND, Frankrijk en Spanje” voorop moeten gaan”, bericht “Focus”.

“Voor mij heeft de bondskanselier gewoonweg de eer van Europa gered”, looft de Spaanse minister van Buitenlandse Zaken Angela Merkel´s politiek van de open grenzen sinds 2015. En hij heeft nog meer toekomstvisies. Hij wil graag prikkels voor de landen van herkomst van illegale immigranten creëren om deze weer terug te nemen. Men zou toch voor iedere illegaal, die met succes wordt uitgezet, een legale kunnen opnemen en hem een beroep laten leren. Als hij de opleiding afgerond zou hebben, dan zou hij slimmer naar zijn thuisland kunnen terugkeren.

De netto kosten om iemand op te leiden, bedragen volgens de “Deutsche HandwerksZeitung” € 5.400,- per jaar. Dat een bedrijf vrijwillig iemand opleidt, die daarna het land weer verlaat, lijkt onwaarschijnlijk. En dus is te verwachten dat de geplaagde belastingbetaler weer eens in de buidel moet tasten voor het idee van de Spaanse minister van Buitenlandse Zaken.

De vraag waarom Afrikanen, die vanwege armoede en economische misère in hun thuislanden, nou juist in diezelfde thuislanden als loodgieter, mechanicus of kapper weer vrijwillig zouden moeten terugkeren, beantwoordt de Catalaanse PSC-politicus Josep Borrell niet.

Het gemiddeld jaarinkomen bedraagt in sub-Sahara-Afrika ca. € 1540,- Egyptenaren en Marokkanen verdienen ongeveer € 2500,- per jaar. Dan is zelfs voor een opgeleide Afrikaan de beslissing tussen thuisland en Europa niet moeilijk.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

42 reacties op Spaanse minister van Buitenlandse Zaken: “Europa heeft nieuw bloed nodig”

 1. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Van sommige artikelen word ik zo woest die kan ik niet uitlezen, ben afgehaakt na alinea 2.

  Liked by 3 people

  • koddebeier zegt:

   Ach het is maar zo’n linkse rat die lult als een kip zonder kop !
   Alleen zouden ze ook als ratten behandeld moeten worden, schadelijk voor de omgeving .

   Like

 2. Pietersen zegt:

  Volkomen doorgedraaid met zijn belachelijke ideeën, dient onmiddellijk de politiek te verlaten. Deze linkse signor richt veel schade aan met zijn denkbeelden. Import van ongeletterde Afrikanen lost geen vergrijzing op, maar veroorzaakt chaos, cultuurverlies en het verdwijnen van de autochtone bevolking.

  Liked by 1 persoon

 3. King Arthur zegt:

  En dan te bedenken dat de bevolking van het gehele Afrikaanse continent momenteel groeit met 1 MILJOEN per WEEK (52 miljoen per jaar en 1 miljard per 40 jaar), dat zijn 100 zeer laag IQ leipo’s per minuut! Die 605 engineers en raketgeleerden (kanibalen) die over het hek klommen in Spaans Marokko, vertegenwoordigen dus maar 6 minuten geboortetijd en dat gaat helemaal nergens over.

  Als men dit toch tot zich door laat dringen dan krijgt men botte kortsluiting in de bovenkamer. Deze invasie kan Europa echt niet aan, want het lijken wel konijnen.
  Spanje gaat hopelijk eraan kapot, toeristen blijven weg en misschien wordt er daar dan iemand wakker en tieft die debiele socialisten eruit.

  Liked by 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Het is trouwens ook steeds opvallender dat er juist in dit soort landen steeds meer doden vallen door het hete klimaat! En wat mij betreft gaat die Josep Borrell zelf een keer ten gronde met dat “verse bloed” omdat die moslims toch nooit zich met de Europeanen vermengen!

   Like

 4. Thom zegt:

  Als Europa nieuw bloed nodig heeft dan kan de buurman beter regelmatig een kopje suiker komen lenen bij zijn vrouw terwijl hij weg is.

  Liked by 2 people

 5. jack black zegt:

  Nieuw bloed in vorm van verkrachters, moordenaars, bedrieger en oplichters ?

  Liked by 2 people

 6. Oud-Commando zegt:

  Hahahahaha…. Welke weldenkende vrouw laat zich door zo’n roetmop uitwonen en volblaffen???

  Liked by 2 people

 7. merel zegt:

  Nou van zijn bloed moeten we maar niet te veel verwachten inderdaad

  Liked by 1 persoon

 8. Marc zegt:

  “De demografische ontwikkeling in Europa laat zien dat we, als we niet langzamerhand een vergrijzend continent willen worden, nieuw bloed nodig hebben en het ziet er niet naar uit dat dit nieuwe bloed uit ons vermogen tot voortplanting zou voortkomen”, aldus Borrell

  Natuurlijk wel, lul de behanger: als je nou als probleem signaleert dat het individualisme zover doorgeschoten is (beperkt kindertal omdat het economisch niet rendabel is) dat dit ten koste gaat van het volksbelang, dan kan je het tackelen.

  Dus eerst het probleem van ondergroei signaleren, vervolgens het geboortental naar boven jagen.

  En we hebben helemaal geen ‘nieuw bloed’ nodig. Alsof ons eigen bloed aan het verschralen zou zijn, of zoiets. Dat heb je met die racisten die, met als excuus het hoog houden van het economisch peil, gelijkheid van culturen zien als aanmoediging om de invasie van vreemdelingen te vergoelijken.

  En dat terwijl nog geen week geleden de Spaanse minister van Buza de influx van ‘ongewapende’ bezettingsmachten vanuit Afrika omschreef als een probleem dat niet Spaans was, maar Europees!

  Dus die Borrel dient per direct standrechtelijk geëxecuteerd te worden!

  Absolete oude lul!

  Liked by 1 persoon

 9. Patriot 2.0 zegt:

  Nou, er vloeit al bloed genoeg….

  Liked by 1 persoon

 10. BertG. zegt:

  Dat zou ik ook zeggen als ik zo’n inteelt kop had.
  Laat ie dat maar in ze eigen familie aanpakken en oplossen.

  Liked by 1 persoon

 11. Charles Martel zegt:

  Het grootste genetische experiment aller tijden met de bedoeling een nieuwe Uebermensch te fokken, links en islamitisch, die de wereld naar de dieperik zal leiden. Voor de derde maal in 100 jaar staat Europa aan de afgrond. En nu lijkt het te lukken.

  Liked by 1 persoon

 12. Comerius zegt:

  Nieuw bloed nodig? Met moslimbloed wordt ons continent eeuwen teruggeworpen in de tijd.

  Liked by 1 persoon

 13. Astrid zegt:

  Laten we die gestoorde en vooral schadelijke gast lek prikken, dan is er weer extra bloed over.

  Liked by 1 persoon

 14. Inge zegt:

  Lees een over het ‘Coudenhove Kalergie plan’ voor het creëren van een subras van Europeanen gemengd met Afrikaans en Aziatisch bloed zonder identiteit die goed onder controle gehouden kan worden. En Israël moet alleen van de ‘joden’ blijven…

  Liked by 1 persoon

 15. kampersrene zegt:

  Neeje “onozelaar” Europa heeft geen nieuw bloed nodig maar wel verantwoordelijke beleidsmakers die heel die troep… profiteurs , lamzakken, moordenaars , verkrachters , tafelschuimers , terroristen buiten te zwieren …en dat Allah als laatste het licht uitdoet

  Liked by 1 persoon

 16. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Europa zou gezegend zijn met wat minder uit-de-tijdse overjarige Spaanse salonsocialisten met idiote visies.

  Aan de Costa’s mag Spanje dan wel een zekere welvaart kennen, maar in het binnenland heerst nog steeds behoorlijk veel armoe. Minister Josep Borrell heeft kennelijk zijn prioriteiten niet op orde. Als socialist, zou hij er beter aan doen, zich zorgen te maken, hoe hij de euroconomie van de arme Spaanse paupers kan verbeteren in plaats van nog meer ellende binnen te halen.

  Like

 17. Thomasson zegt:

  Kijk maar naar de kop van deze vent. De seniliteit straalt er vanaf. Als een socialist seniel wordt, is hij niet meer in staat realiteit van fantasie te onderscheiden. Hij begint dan ook afgetrapte clichés rond te bazuinen. Dat geldt ook voor deze socialistische minister van Buitenlandse Zaken. Hij kan niet inzien dat het NIEUWE BLOED die Spanje nodig heeft, is niet het bloed van analfabetische Afrikaanse verkrachter, moordenaar en misschien ook een kannibaal, met een IQ van rondom de 70 (in Europa is dat de IQ van laagbegaafden). Waar wil hij deze verkrachters, machetes-jongens en kannibalen inzetten? Als medewerkers in de Prado museum van Madrid? Als auto ingenieurs bij SEAT? Of ergens als specialisten in een Spaans ziekenhuis? Ook de afgetrapte vergrijzing-verhaal past in het boek van Hans Christian Andersen. Het is waar dat Europa heeft tegenwoordig zeer oude bevolking en de geboortecijfers zijn laag. Maar zeg dat iets over de economie van de toekomst? Al zouden de geboortecijfers hoger zijn; zal dan voor iedereen werk zijn? Hoeveel miljoenen van banen zijn sinds het eind van de jaren ’80 tot op heden vernietigd? De voortschrijdende automatisering maakt steeds meer mensen overbodig. Niet enkel in beroepen die behoren tot laag opgeleiden, maar ook in de banken sector, technische beroepen (bijv. technisch tekenaars) en zelfs piloten zouden in de toekomst overbodig zijn. Dus een compacte volkeren kunnen geweldige economie opbouwen en zouden genoeg mankracht hebben de boel draaiend te houden. Punt 2: Minder mensen betekent beter milieu.

  Liked by 1 persoon

 18. Sharon zegt:

  Als regeringsleider van een land, als je meer kinderen per gezin wil, zou je dat dan niet gewoon aan je eigen bevolking kunnen vragen ? ipv het land vol te proppen met totaal ongeschoolde imboorlingen , verkrachters en primitieve gesten die bij ieder geschil een mes trekken om het uit te vechtten ?

  Like

 19. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Al die exoten, die hier naar binnen worden gehaald is heel slecht voor onze natuur en ons milieu. Besef eens even hoeveel scheten al die lui hier laten. Dat is allemaal CO2. En hoeveel poepen en plassen ze wel niet. Dat is me een mestprobleem !!! En dat is allemaal heel slecht voor de grassprietjes. Zo halen we de idiote klimaatnormen nooit !!!

  Like

 20. Jan zegt:

  Het ‘nieuwe bloed’

  Liked by 1 persoon

 21. IkBenHet zegt:

  Vraag mij bij dit soort randdebielen altijd af of zij speciaal gekweekt worden op marxistische “Pol Pot” boerderijen in Cambodja…

  Like

 22. Republikein zegt:

  Ze hebben overal verstand van.
  Ik ben bij Ben, die houden van droplullen.

  Like

 23. Harry zegt:

  Nieuw bloed is goed , maar doe dat dan van een soort mensen die niet nog luier zijn dan de Andalusiers !

  De volgende mongool in het rijtje !

  Like

 24. Harry zegt:

  Trouwens , die Spanjaarden waren al vermengd met Moors’ bloed indertijd .
  En nou wéér vermengen ?
  Iedereen die met olieverf heeft geschilderd weet , dat als je te veel mengt dat je een poepkleur overhoudt !
  Als je mensen met negers kruist , is dat ook precies wat je gaat krijgen .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s