VIDEO: Zo ziet een invasie eruit!

 

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Marjolein Faber)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO: Zo ziet een invasie eruit!

 1. Yvonne zegt:

  Dat zijn toch Afrikaantjes die een boottocht hebben gemaakt en op onze kusten tikkertje aan het spelen zijn?
  Nee imbiciele regeringsleiders dit zijn mensen die Europa komen bezetten,man wat ben ik het zat

  Like

  • spoorinmiddelsbijster zegt:

   Dus ook naar het strand voortaan je honkbalknuppel meenemen en als je die niet hebt een deegroller. Die werkt ook om ze op hun vingers te meppen als ze aan je spullen zitten.

   Like

 2. Peter zegt:

  Schieten met scherp !!

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Het doet mij op het eerste gezicht denken aan de D-Day invasie. Met twee verschillen. De eersten kwamen in gepantserde boten om ons te bevrijden, en de tweede komen in rubberboten om ons te knechten. Er is veel veranderd sinds 1945. De gewone burger was toen blij dat er een begin werd gemaakt met onze bevrijding, terwijl nu de gewone burger anno nu met angst en beven ziet hoe langzaam maar zeker zijn natie opzettelijk verkwanselt word aan de islam. Hoe voor de tweede keer wij alweer de pineut gaan worden. Alleen zal er nu geen een leger ter wereld zijn die ons komt bevrijden. De harde werkelijkheid gebied ons te zeggen dat wij zelf dat vieze zaakje op moeten gaan knappen. Leuk is anders, maar in het andere geval dreigt voor ons daar (voorgoed)het sharia spook !

  Like

 4. King Arthur zegt:

  En dan te bedenken dat de bevolking van het gehele Afrikaanse continent momenteel groeit met 1 MILJOEN per week (52 miljoen per jaar en 1 miljard per 40 jaar), dat zijn 100 laag IQ rakkers per minuut! Die 600 kanibalen die over het hek klommen in Spaans Marokko, vertegenwoordigen dus maar 6 minuten geboortetijd en gaat helemaal nergens over.

  Als men dit toch tot zich door laat dringen dan krijgt men botte kortsluiting in de bovenkamer. Deze invasie kan Europa echt niet aan, want het lijken wel konijnen. Spanje gaat hopelijk eraan kapot, toeristen blijven weg en misschien wordt er daar dan iemand wakker en tieft die debiele socialisten eruit.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  De invasie van Europa door Trojanen uit moslimlanden en Afrika is een tikkende bom onder onze vrijheid, leven en toekomst. Wij zouden op den duur het niet overleven. Als onze politici en generaals zouden nuchter bekijken wat zijn onze overlevingskansen, dan zouden ze tot de volgende conclusie komen: er is maar een mogelijkheid om de boel hier te beschermen en van de ondergang te redden. De Trojanen DOODSCHIETEN! Allemaal!. Men moet de acties tegen deze invasie als een oorlogshandeling beschouwen. Precies op dezelfde wijze waarin de Britten in de Tweede Wereldoorlog hen eiland hadden verdedigd https://www.youtube.com/watch?v=3zyQIWfS92Q
  Ze wisten dat Duitse schepen en onderzeeërs – met man en muis – tot zinken moesten worden gebracht en Duitse Luftwaffe vliegtuigen uit te lucht knallen. De toestand nu, lijkt veel op die van de Tweede Wereldoorlog. De kust van Europa moet tot welke prijs dan ook worden verdedigd. In de Middellandse Zee zouden non stop droons moeten vliegen; gewapend met GPS, infrarood nachtkijkers en automatische machinegeweren. Verdachte schepen vol met Trojanen zouden aan flarden worden geschoten. De Gutmenschen die ze proberen te redden zouden in een militaire gerechtshof als landverraders worden berecht.

  Geliked door 1 persoon

  • ruud beijer zegt:

   Helaas teveel Nederlanders willen knuffelen en pamperen. Het zijn niet de regeringen,het zijn de mensen die erop stemmen.Dat zijn uw buren vrienden familieleden enz.Zij zijn de schuldige aan de ondergang van Nederland.

   Geliked door 1 persoon

 6. Twee jaar geleden zei ik: Europa leeft op een tijdbom……….die elk moment kan afgaan….!
  Het is bijna zover.

  Geliked door 1 persoon

 7. Nemesis zegt:

  Vreemd nietwaar, van dat aangespoelde zooitje verzuipt er niet een, direct op 1,5 – 2 meter voor het strand, waar je alleen maar knap tot aan je knien in het water staat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s