Alexander Gauland (AfD): Duitse migratiepolitiek is een stuk uit het gekkenhuis!

Screenshot_294

(Vertaling: E.J. Bron)

Over de groteske uitwassen van de migratiepolitiek in Duitsland verklaart de fractievoorzitter van de AfD, Alexander Gauland (foto):

politikstube

“De zaak met de Somalische piraten, die in Hamburg op algemene kosten van sociale uitkeringen leven, is symptomatisch voor het schrikbarend falen in de migratiepolitiek. De brutale gewapende overval op een Duits handelsschip was voor hen het entreekaartje in het Duitse sociale stelsel voor de rest van hun leven.

Dat is minstens net zo grotesk als de zaak met de radicaalislamitische bedreiger Sami A., waarbij een Duitse rechtbank opdracht geeft om hem zelfs na uitzetting naar Duitsland terug te halen.

Wie van de buitenkant kijkt naar dit complete falen van de staat, kan alleen maar tot de conclusie komen dat Duitsland een gekkenhuis geworden is. Politiek en justitie schijnen hier in het land ondertussen het laatste restje gezond mensenverstand overboord gegooid te hebben.

Dit soort migratiepolitiek gaat ten koste van de Duitsers. Dat moet eindelijk afgelopen zijn. Criminelen en bedreigers mogen niet langer door de Duitse welvaartsstaat onderhouden worden. Ze horen rigoureus uitgezet te worden!”

Bron:
https://politikstube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, christendemocraten, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Alexander Gauland (AfD): Duitse migratiepolitiek is een stuk uit het gekkenhuis!

 1. Patriot 2.0 zegt:

  Het gaat er inderdaad om dat de Duitsers hun gezond verstand terug krijgen, en zich niet langer in de luren laten leggen door academische luchtfietserij.
  Nederland: idem.

  Geliked door 1 persoon

 2. King Arthur zegt:

  Ja maarrrrrrrrrrrrrrrr Duitsland is de laatste 3-5 jaar ook gewoon een zwakzinnigengesticht geworden met dank aan de zwaar geschifte groene socialisten waaronder ook mutti-M valt. De hele rechterlijke/politie macht doet er aan mee. Tenzij de Duitsers opstaan en de politieke lamlullen/landverraders verwijderen, wordt het minimaal een tweede Libanon of een tweede Yoegoslavie.

  Geliked door 2 people

 3. flo zegt:

  Gezond verstand deze man!

  Geliked door 1 persoon

 4. Qvic zegt:

  Uitzetten heeft geen zin, ze zijn binnen de koste tijd weer terug onder een andere identiteit. Je moet ze in werkkampen plaatsen, waar zij verplicht moeten werken om al hun ontvangen (on)kosten terug moeten verdienen met arbeid. Tevens de wet aanpassen om dit soort uitwassen te voorkomen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  Wáren ze ‘alleen maar’ gek!

  Geliked door 2 people

 6. Bagul zegt:

  Ik ben er nu. In Duitsland. Versteld en bizar….verrast en geschokkeerd….en ontdaan. Het gedrag van Duisters is niet te vergelijken met dat van Nederlanders. De bescheidenheid in combinatie met het correcte en nette gedrag zorgt ervoor dat ze volgens mijn niet weten hoe ze bedrogen worden. Alsof ze erg hun best willen doen om beleefd over te komen. Een grote bek kennen ze niet. Schreeuwen en voordringen ook niet. Bijdehand zijn ze niet allemaal….ik moet toch iets schrijven. Dus ik vraag mij af…hoe nu verder. Als je ziet hoe ze hier omgaan met beroepen waar wij onze neus voor ophalen. Het is een soort dankbaarheid dat ze mee mogen doen. Ook een arts of een geleerd iemand krijgt altijd enorm respect. Herr Doctor…en anders niets. Het fascineert mij. Nee…Duitsland is in mijn ogen verloren. Het zal worden overlopen. Verlamd en neergeslagen. We gaan het zien. Ik kan….het niet geloven. Pfff..en dan hier! Nederland. Ach..ik begin er niet eens over.

  Like

 7. En de hoofdrollen zijn steevast voor de allergrootste gekken…….Merkel en de bende van Brussel.

  Like

 8. scherpschutter1943 zegt:

  Indien gericht: “Vuur”.

  Like

 9. Sharon zegt:

  Hulde aan Trumo met zijn Amerika first ! beleid , belastingverlagingen van 35 naar 20 % en flinke loonsverhogingen. En een economiie die draaid als nooit te voren . En daar hoeven dobbernegers niet te denken met open armen ontvangen te worden om de rest van hun leven met een uitkering te kunnen leven opgehoest door de werkende belastingbetaler die hier binnenkort tot 70 jaar moet doorwerken. Helemaal geschift is de EU hier met een dronkelap als Junker als leider.

  Geliked door 1 persoon

 10. Ronald zegt:

  Tijd voor een oorlog tegen de moslims…….

  Like

 11. Gert zegt:

  Inderdaad zoals een reageerder al zei. De Duitsers zijn aardige, bescheiden en rustige mensen. Ook in het verkeer heel hoffelijk. Wat een verschil met het schreeuwende brutale, agressief reagerende Nederlanders kunnen zijn. Bovendien hebben ze heerlijk eten en bier. Daarnaast een heel mooi land met mooie streken en plaatsen. En wat storend is en ergerlijk dat ook in vele kleine plaatsen moslims met hun stompzinnige hoofddoek en soepjurken te zien zijn. Dat de Duitsers nog niet massaal op de AfD stemmen kan ik niet goed volgen. Waarschijnlijk is het cultuurmarxisme van links via de mainstream media wat het islamfascisme verzwijgt, bagitaliseert en dominieert enz in combinatie dat er een groot censuur is op de sociale media waar gewoon islamkritiek uit alle macht wordt verwijderd en het feit dat het land zo groot is en de kleine plaatsen nog niet op grote schaal met het islamkwaad te maken heeft, de oorzaak is waarom ze niet tegen de regering en islamisering zijn en niet in grote getale op de AfD stemmen.
  Erg jammer dat het land in verval is en no go areas in grote steden zijn. Want het is een prachtig land en de gemiddelde autochtone duitser is het prettig mee omgaan. Misschien komt er snel een ommezwaai. Dat de Duitsers opkomen voor hun cultuur en vrijheden.Vele moslims die geen echte vluchtelingen zijn, criminelen, islamterroristen/-jihadisten uitzetten De islam terug dringt. Kan niet wachten als het zo eens gaat. Heer help uw volk.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s