ARD-studio Berlijn besmeurd met “Flunker-TV”

Screenshot_278

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Blijkbaar werd afgelopen nacht de studio van de ARD in Berlijn met het tot nu toe nauwelijks gebruikelijke begrip “Flunker-TV” (“Praatjesmaker-TV”) besmeurd.

Onze foto van de week komt uit Berlijn en werd door Christian Lüth gemaakt, die als perswoordvoerder van een grote fractie in het Duitse parlement heel goed op de hoogte is van dit thema. De foto toont de besmeurde façade van de ARD-hoofdstadstudio in Berlijn. Op de ramen prijkt daar in lichtpaars het opschrift “Flunker-TV”.

Psychologisch goed te begrijpen vandalisme

Om misverstanden uit de weg te ruimen: vanzelfsprekend keuren wij zulke illegale acties af. Wat juridisch echter afgekeurd moet worden, is psychologisch echter toch op de een of andere manier verklaarbaar.

De mensen in Duitsland zijn helemaal zat van hetgeen zij de “staatsomroep” noemen. En die in werkelijkheid steeds meer tot een continue propaganda-uitzending voor het systeem Merkel verwordt, waarvoor de burgers ook nog zelf moeten betalen.

“Flunker-TV” zal een vast begrip van de mediakritiek worden

In zoverre maakt het begrip goede kans om een vaste uitdrukking binnen de alternatieve mediakritiek te worden.

Ook wanneer de goed betaalde staatsomroepers, die zichzelf nu neer zullen zetten als slachtoffers van de slechte rechtsen, dat niet zal bevallen. Maar ons bevallen veel dingen immers ook niet die zij op onze kosten ongevraagd en niet zelden met een toeschouwers verachtende penetrantie doen . . .

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", Berlijn, Censuur, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op ARD-studio Berlijn besmeurd met “Flunker-TV”

 1. ReaGluurder zegt:

  ‘De mensen in Duitsland zijn helemaal zat van hetgeen zij de “staatsomroep” noemen’. Deze zin zie ik meer als een wensdroom! Om hoeveel mensen gaat het dan? Wedden dat de meerderheid geen problemen heeft met de ARD! Als de AfD op 30% staat, dan komt deze wensdroom dichterbij! Kan niet wachten!

  Like

 2. jack black zegt:

  Het is wie bij NPO ! Propaganda Afval van de Groen/Linkse staatszender !
  Weg ermee Huppekee !

  Geliked door 1 persoon

 3. koosv8 zegt:

  Het is hier toch geen haar beter gesteld.
  De Media burcht Bussum, waar al dat linkse betweterige volk zit, zou eigenlijk een mooi oefenterrein voor de luchtmacht moeten zijn.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  De naam “Flunger – TV” past perfect bij de ARD en ZDF en misschien zelfs wel bij de regionale TV zenders. De Duitse term combineert zich tevens met de term “Lügenpresse”. Ik keek regelmatig naar de Duitse TV. Ik heb gemerkt dat sinds de oudejaarsavond van 2015 – waarin honderden Duitse vrouwen en meisjes bij de Dom van Köln werden seksueel aangevallen door “asielzoekers” en “vluchtelingen”- is het vertrouwen van het Duitse publiek in de autoriteiten en de media aanzienlijk afgenomen. De beschamende houding van de media tijdens en na de gebeurtenis heeft de ogen van velen opengemaakt. https://www.youtube.com/watch?v=FJA3TYgiwno
  De razendsnelle groei van AfD drijft regering Merkel en de zwaar links georiënteerde media in het nauw. Vooral de Staatszenders zijn de wanhoop nabij. ARD en ZDF beginnen alle kenmerken te krijgen van de DDR staats-TV.

  Vanochtend tijdens de ARD “Morgenmagazin” werd in het nieuws melding gemaakt over de explosieve groei van Jodenhaat in Duitsland; vooral in Berlijn. De gevallen in Berlijn zijn met maar liefst 50% hoger dan in bijvoorbeeld: Augsburg. (Augsburg is ook al een islamitische enclave). Echter, hier komt een bizar verhaal: de meeste aanvallen op Joden en uitingen van Jodenhaat komen uit ….extreemrechtse kringen!!!. …Wat zielig hoe de vroegere respectabele Duitse TV zenders zich met primitieve leugens bedienen. Ze weten donders goed dat het liefst 70% (zo niet meer) van de aanvallen op Joden of de uitingen van Jodenhaat worden door moslims gepleegd. Maar dat mag tegenwoordig niet worden gemeld. MOSLIMS HEBBEN IN DUITSLAND DEZELFDE STATUS ALS DE HEILIGE KOEIEN IN INDIA. Wat zij ook doen, men moet ze buiten beschouwing laten. .

  Like

 5. hans zegt:

  Wij keuren geweld af!? Welnu, dit tuig gaat niet meer weg zonder hoor! Helemaal niet erg, wat mij betreft fikt het hele complex af met al die smerige marxisten en leugenaars er in!
  Eindelijk verzet!

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Fake nieuws, verzuipende asielshopper, gefilmd

  Like

 7. droevige mof zegt:

  Een van mijn kennissen werkt bij de WDR, de lokale omroep. Een goed opgeleide en goed betaalde man. Hij zegt vrijuit: eerst moraliteit, dan de waarheid. Niets is belangrijker dan de strijd tegen het rechts-populisme.
  Een goede journalist is altijd een pedagoog.

  En ik denk: DDR 2.0

  Like

  • BertG. zegt:

   Fijn als je zulke kennissen er op na houd.
   Lijkt mij echt een fijne kerel om gezellig een biertje mee te drinken en een “sociaal” praatje.

   Like

   • droevige mof zegt:

    Hij is mijn buurman. Ik ken hem al 20 jaar. Tegen 2015 was hij redelijk rationeel. Maar sinds de migratie rotzooi wordt hij naar de lijn gebracht. Het gekke is dat de man zelfs trots is dat hij de waarheid manipuleert. Want de waarheid is nooit waardevrij, zegt hij. De AfD functionaliseert informatie voor hun waarden. En deze waarden zijn noch vrij noch humanitair.
    Deze houding is vaak te horen bij hoogbetaalden in academische beroepen.

    Like

  • Thomasson zegt:

   @droevige mof. Ik denk dat de Staatsomroepen (ook de regionale zoals WDR) gaan langzaam in de richting van de Grossdeutscher Rundfunck https://www.youtube.com/watch?v=S6IllnS97IA Het zal niet lang meer duren of Angelina en haar vrienden zouden weer Dachau en Oranienburg openen voor de Rechts populistische Staatsfeinde.

   Like

 8. Thomasson zegt:

  @Droevige mof. Hoe lang zal het nog duren totdat de mensen weer heimwee zouden krijgen naar Heimat van toen https://www.youtube.com/watch?v=5EmLQD9EXuc De democratie laat nu zien haar lelijke gezicht. Men kan zeker niet meer over vrijheid spreken. De volgende video laat zien in welke vrijheid leven wij nu: https://www.geenstijl.nl/5143286/oh-oke/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s