De Amerikaanse president Donald Trump doet veel dingen goed

Screenshot_287

(Door: Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

De razendsnel groeiende economie in de VS toont aan dat president Trump blijkbaar toch niet de gek is waarvoor hij ons door de Duitse media altijd verkocht wordt. De krachtige economische groei en de daling van de werkloosheid tot de laagste stand sinds 18 jaar spreken ervoor dat Trump met zijn economische politiek veel dingen goed doet – voor het welzijn van Amerika en zijn burgers.

philosophia perennis

“America First” is de sleutel tot het succes

Terwijl Trump niets anders doet dan hetgeen hij onder het motto “America First” voor zijn verkiezing heeft aangekondigd: hij houdt zich bezig met de belangen van zijn land. Maar in plaats van dit te waarderen, bespotten veel journalisten in Duitsland Trump liever of ze beweren dat hij de wereld in de chaos zou storten met zijn politiek.

Maar misschien moeten de Duitse media er eerst nog aan wennen dat er politici bestaan die hun verkiezingsbelofte daadwerkelijk houden – en die de mening van journalisten niets kan schelen, maar de belangen van hun kiezers.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", demoniseren, Desinformatie, Donald Trump, Duitsland, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op De Amerikaanse president Donald Trump doet veel dingen goed

 1. ruud beijer zegt:

  Hadden wij in Nederland maar een Trump. Helaas kiezen de Nederlanders voor rutte. Ook de islam en de asielparasieten hebben een streepje voor bij de Nederlanders. Ik stem op de PVV. PVV betekent einde islam en einde asielparasieten.

  Like

  • Inge zegt:

   Wilders is er niet voor het volk want dat is een illusie en de reden mag ik hier niet benoemen. De verandering zal vanuit het volk zelf moeten komen zonder de politiek.

   Like

   • spoorinmiddelsbijster zegt:

    Wilders is er niet voor het volk??? Voor wie is hij er dan? Ik snap werkelijk niet wat u bedoelt.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Inge, hoezo is Wilders er niet voor het volk en wat mag u niet benoemen?

    Like

   • ruud beijer zegt:

    Wilders is er niet voor het volk?Woont u onder een steen?Of woont u in een hol?Wilders geeft dagelijks zijn vrijheid op als leider van de PVV. Het zijn uw soort mensen die Nederland bedreigen.U loopt ook zeker met een welkom vluchtelingen vlaggetje te zwaaien?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Zeg Inge.
    Wat wil je eigenlijk bereiken met je kreet: “Wilders is er niet voor het volk…”
    Voor wat is Wilders er dan wel?
    Of waarom zou iemand zijn hele leven willen verzieken door op ’n kunstmatige manier in leven te worden gehouden, zonder enige vorm van persoonlijke vrijheid te kennen?

    Nou zijn we juist allemaal nieuwsgierig geworden…

    Like

   • Republikein zegt:

    Dat heeft vast met Israël te maken.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik ben vooral benieuwd wat ze niet mag benoemen.
    Wat gebeurt er dan, wordt je opgehaald of zo.

    Geliked door 1 persoon

   • ruud beijer zegt:

    Dat mens is niet goed bij haar hoofd.

    Like

 2. VarAway zegt:

  Van hetzelfde laken een pak met het NL’se ” journaille “.
  Die kunnen alleen maar met geringschatting en dedain over
  President Trump berichten en schrijven…
  Die mateloze arrogantie van de kontlikkende msm.
  Waardeloze partsertjes met kapsones.

  Geliked door 1 persoon

 3. Inge zegt:

  De deep state bepaald de koers of er nu een republikein of een democraat zit, maar alles wordt er aan gedaan om het Amerikaanse rijk overeind te houden.

  Geliked door 1 persoon

  • ruud beijer zegt:

   Ooh ik lees het al anti Trump. Domme meisjes moeten geen mening hebben.Dat zijn domme meisjes.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Daar is Inge weer.
   Nu met The Deep State onder haar arm.
   Ik zou mijn energie eerder richten op dat vervloekte instituut in Brussel waar men er aan werkt om héél Europa te vernietigen.
   Wat heb je tegen de Amerikanen en Wilders in het algemeen.
   Vindt je Rusland ook zo erg?
   Moet Poetin nu weg bijvoorbeeld?
   Of voel je je van binnen de laatste tijd erg verward en weet je het niet meer…
   Kan natuurlijk.

   Like

 4. Tistochwat zegt:

  Mensen, lees dit boek nooit; het is om je kapot te ergeren (tenzij je een linkse ‘deuger’ bent):

  https://www.hebban.nl/recensies/greet-braem-over-de-100-jarige-man-die-terugkwam-om-de-wereld-te-redden

  Geschreven door een Zweed, die via het hoofdpersonage in zijn boek o.a. de ‘minderjarige’ ‘vluchteling’ beschrijft als iemand die vooruitgestuurd is, om later zijn in gruwelijke omstandigheden verkerende familie te kunnen laten overkomen.
  Ook vindt ‘de 100-jarige man’ dat het ‘vluchtelingen’probleem zou zijn opgelost als iedereen het voorbeeld van Zweden en Duitsland zou navolgen.

  Zelfs de PVV wordt in dit boek genoemd.

  De auteur zal wel flink aan deze bestseller hebben verdiend, zodat hij totaal geen overlast hoeft te ondervinden van zijn geliefde ‘vluchtelingen’.

  Ik heb het idee dat de auteur een linkse ‘deugmens’ is, maar zijn schrijftechniek is geweldig (hoewel de meningen hierover verdeeld zijn).
  Het tweede boek over ‘de 100-jarige man’ is ‘flauwer’ dan het eerste boek, maar dat zie je vaker als iets wordt ‘uitgemolken’.

  Like

 5. Inge zegt:

  De deep state bepaald de koers of er nu een republikein of een democraat zit, alles wordt in werking gezet voor het in stand houden van het Amerikaanse rijk.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Inge, dat klopt maar er waren ook presidenten die niet van de deep state waren. Ten eerste na WOII J.F. Kennedy, die helaas doodgeschoten werd, en Ronald Reagan, die een aanslag overleefde. Nu is er Trump en hij laat zich ook niet aansturen door de deep state.

   Like

 6. AEO zegt:

  Helaas Ruud, Nederland is geen democratisch land meer, en dus zal de PVV koste wat het kost buiten de deur worden gehouden. En helaas stemmen de meesten dom, dus blijft de PVV te klein.

  Geliked door 1 persoon

 7. elena zegt:

  wat ben ik blij met Trump en allen die commentaar geven zijn of jaloers of ontzettend DOM

  Geliked door 2 people

 8. ruud zegt:

  Onze Held was Tromp maar daar moeten de straatnamen nu van verwijderd worden, over een poosje word er nieuw plein vernoemd naar Boko Haram.

  Like

 9. Jan zegt:

  Intussen wordt de agressie van de Dems steeds groter en drijven af naar anarchie en racisme

  http://dailycaller.com/2018/08/02/new-york-times-sarah-jeong-racist/

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Het is het doel en omdat ze een spaak in de wielen is gestoken worden ze hysterisch om dat doel toch te bereiken maar wel openlijker en dat gaat hun helemaal opbreken.

   Like

 10. ed zegt:

  triest te moeten constateren dat veel nog in struisvogel stand staan tegen Trump en Wilders ,de waarheid doet au ,geloof in een utopische wereld in stand houden net zo kwalijk als de boekvolgers met hun moord neigingen.alles is ruimschoots zijn doel voorbij geschoten van zielige ezeltjes tot de mamma,s bodemloze put en verdien model.Waarheid is dat een behoorlijk deel van de bevolking zich op geen enkele manier wenst aan te passen en zo langzamerhand een groot gevaar vormen voor onze veiligheid,is al lang zo maar goed,baantjes staan hier op het spel vandaar de soms onzinnige onzin ,komen ze er helemaal niet uit ben je nazi,praten over de echte problemen schieten ze in een kramp.Bij opsporing verzocht zie ik geen grote verscheidenheid .

  Like

 11. Ronald zegt:

  BEST PRESIDENT EVER!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 12. Elisah zegt:

  Ondertussen in de VS, trainingskamp voor school shootings…

  https://fenixx.org/2018/08/08/man-gearresteerd-op-extremistische-moslim-compound-in-new-mexico-trainde-kinderen-om-school-shootings-te-plegen/

  Man gearresteerd op ‘extremistische moslim’ compound in New Mexico, trainde kinderen om school shootings te plegen:

  De vader van een vermiste driejarige die vorige week werd gearresteerd op een compound in New Mexico die gelinkt wordt met “extremistische moslims” trainde kinderen om schietpartijen op school te plegen, onthulden gerechtelijke documenten die woensdag werden ingediend.

  Like

 13. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/08/09/mkultra-gedragsverandering-door-drugs-en-marteling/

  MKUltra: gedragsverandering door drugs en marteling

  Op 20 juli 1977 werd, door een verzoek op grond van de “Freedom of Information Act”, het bestaan onthuld van ongeveer 20.000 pagina’s van documenten met informatie over CIA’s topgeheim gedragsverandering project MKUltra.

  Tijdens het verhoor van de Amerikaanse Senaat dat jaar, bleek dat “meer dan dertig universiteiten en instellingen waren betrokken bij uitgebreide onderzoeken en experimenten” op onwetende mensen uit alle lagen van de bevolking, zowel Amerikanen als buitenlanders. Later bleek dat meer dan 80 instellingen betrokken waren geweest bij deze onderzoeken, waaronder universiteiten, ziekenhuizen, psychiatrische ziekenhuizen, laboratoria, farmaceutische bedrijven en gevangenissen.

  Like

 14. Elisah zegt:

  https://www.cbsnews.com/news/siraj-wahhaj-arrested-amalia-new-mexico-father-imam-possible-link-1993-world-trade-center-bombing-court-documents/

  Man arrested at New Mexico compound is son of imam with possible link to 1993 World Trade Center bombing

  Authorities found 11 children and four adults living in “filthy” conditions at the compound Saturday in Amalia, New Mexico. Prosecutors also alleged in court documents that Wahhaj, 39, was teaching the children to commit school shootings. The documents claim Wahhaj was conducting weapons training with assault rifles at the compound with the children.

  Man at filthy New Mexico compound was training kids to commit school shootings, prosecutors say

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s