Feministes . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Leon van Galen)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Feministes, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Links fascisme, Linkse Kerk, Mensenrechten, Nederland, nieuw fascisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Feministes . . .

 1. Peter zegt:

  Goed nieuws uit Duitsland:
  Flüchtlinge können binnen 48 Stunden abgeschoben werden.
  Die Bundesregierung hat mit Spanien die Rückführung von Flüchtlingen vereinbart, die bereits dort registriert worden sind. Sie können künftig innerhalb von 48 Stunden aus Deutschland nach Spanien zurückgeschickt werden, sagte eine Sprecherin des Innenministeriums am Mittwoch.
  Kom daar bij ons maar eens om !!
  Blijft allen de soap Howick en Lily volgen.
  Zij MOETEN terug naar Armenië. Hun moeder bevindt zich al daar en de hele soap heeft al meer dan 700.000 euro aan de Nederlandse belastingbetaler gekost.

  AMERSFOORT – Vier partijen in de Tweede Kamer hebben vragen gesteld aan staatssecretaris Harbers over de Armeense kinderen Howick en Lili.

  Harbers ging in hoger beroep tegen een uitspraak van de rechter in Utrecht, die oordeelde dat de asielaanvraag van Howick en Lili opnieuw beoordeeld moet worden. Volgens de rechter heeft Harbers bij de beoordeling geen rekening gehouden met de voorwaarden voor de terugkeer naar Armenië.

  Regeringspartij ChristeUnie, PvdA, GroenLinks en SP willen weten waarom Harbers tegen die uitspraak in hoger beroep gaat.
  WE moeten hopen dat de staatssecretaris geen slappe knietjes heeft.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  Ik blijf het zeggen:
  Die ‘femistische’ wijven moeten in een kamertje opgesloten worden met elk vijf dolle, mohammedaanse bonobo’s negers die drie maanden vastgezeten en ‘droog gestaan’ hebben.
  Laten zij die zotte manwijven maar lekker uitwonen.
  Misschien komen die trutten dan op andere gedachten, hoewel ik eerder vermoed dat ze ‘meer, meer, meer!’ zullen blaten.

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Het feminisme probeert ons wijs te maken dat er een gelijkberechtiging moet komen tussen mannen en vrouwen. De praktijk is echter deze; Baas in eigen buik (Vent stik maar), vrouwen eerst, vrouwen gratis toegang, alleen vrouwen op hogere posities, positieve discriminatie ten gunste van vrouwen, en nu ook al gehoord (bij gelijke posities in een bedrijf) vrouwen gaan meer salaris verdienen dan mannen. Alles bij elkaar zijn ze er op uit om beetje bij beetje de man tot slaaf te maken van de vrouw. Het tegenovergestelde van de cultuur in Arabische landen. Zou een vrouw daar haar eigen ook zo opdringen als hier het geval is, dan is ze haar leven niet meer zeker. Maar dat is natuurlijk weer het andere uiterste der kwaden !

  Like

 4. Roni zegt:

  DOZEN ZONDER INHOUD !

  Geliked door 1 persoon

 5. Peter zegt:

  Vandaag :
  Zoenprotest voor uit opvang gezette lesbische Oegandees.
  De stinkende lesbische gleuvenbrigade valt onschuldige nonnen van de Missionaries of Charity lastig omdat de nonnen het niet zo op hebben met dit soort types.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Beyouncé zou toch emigreren?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s