Merkelisten zijn aan het eind van hun Latijn

Screenshot_277.png

(Door: Jörg Meuthen – Vertaling: E.J. Bron)

Hebt u die beelden nog voor ogen hoe onlangs honderden Afrikanen de Spaanse exclave Ceuta bestormden, gewapend met vlammenwerpers en gebluste kalk? Hebt u die beelden nog voor ogen hoe illegale immigranten uit Afrika op een Spaans vakantiestrand aan land stormden onder de ongelovige blikken van de toeristen? Herinnert u zich nog de zogenaamd edelmoedige geste van de linkse Spaanse regering tegenover de 630 illegale immigranten die zich met de “Aquarius” toegang verschaften tot Europees grondgebied?

journalistenwatch

Wie deze beelden zag, wist meteen: deze Afrikanen willen helemaal niet naar Spanje, waar ze nauwelijks sociale uitkeringen krijgen – ze willen naar het beloofde land, dus aar Duitsland. Ze willen naar DAT land, waarin ze na het uitspreken van maar één enkel woord muteren tot levenslange rentenier met onmiddellijke ingang – in ieder geval dan, wanneer zij door het weggooien van hun papieren hun ware identiteit versluieren. “1x paspoort weggooien = nooit uitzetting”, dat is een vergelijking, die ook mensen met minder feeling voor wiskunde onmiddellijk begrijpen. Een Spaanse politieagent, die de plaatselijke opvangkampen moet bewaken en contact heeft met de Afrikanen, vat de zaak samen: “Alemania” zou gewoon een grote aantrekkingskracht hebben.

Waarom? Heel simpel, zegt een medewerker van het Spaanse Rode Kruis: “Ze denken dat het hen in Duitsland of Frankrijk beter gaat dan in Spanje. Die kijken thuis ook televisie!”

En op deze televisie zien ze de zelfbenoemde vluchtelingenkanselier, die nog steeds hardnekkig weigert om eindelijk de grenzen te sluiten tegen het massale misbruik van ons sociale stelsel. Ze zien een vluchtelingenkanselier die een “vriendelijk gezicht” aan de wereld laat zien – dat dit op kosten van de Duitse belastingbetaler plaatsvindt, kan zowel de boven de dingen zwevende bondskanselier als de zeer blije illegale immigranten helemaal niets schelen.

Wie wil het deze mensen kwalijk nemen dat zij met het oog op hun meestal zware economische omstandigheden in Afrika deze prikkel niet kunnen weerstaan? Deze prikkel is namelijk vluchtoorzaak nummer 1. Als er geen sprake zou zijn van levenslange verzorging in het Duitse sociale stelsel, dan zou er ook geen sprake zijn van illegale massa-immigratie naar Duitsland – zo eenvoudig is dat. Wie “vluchtoorzaken wil bestrijden”, moet deze prikkel wegnemen!

Bij de Duitse regering, die eenvoudige oplossing echter net zo hard weigert als eenvoudige inzichten, begint het blijkbaar nu pas te dagen dat de in Spanje aangekomen Afrikanen naar Duitsland verder willen trekken. “We vrezen dat veel migranten op weg zouden kunnen gaan naar Frankrijk, de Benelux-landen en Duitsland”, zei een staatssecretaris tegen de “Bild am Sonntag”. Een regering, die vreest dat de uitnodiging van haar cheffin nu door nog eens tienduizenden armoedemigranten dankbaar wordt aangenomen: wie zo´n “regering” heeft, heeft geen satiricus meer nodig.

Dat bewijst ook heel duidelijk de geplande tegenmaatregel: als placebo wordt aangekondigd de opsporing in de grensregio en de grenscontroles uit te breiden. Mevrouw Merkel, doet u mijn lezers vandaag bij wijze van hoge uitzondering een keer een plezier en laat u ons delen in uw oneindige wijsheid: wat hebben een uitgebreidere opsporing en “grenscontroles” voor zin wanneer iedere opgepakte illegale immigrant alleen maar door het uitspreken van een toverwoord van vijf letters de opsporingsambtenaren en grensagenten daarna brutaal in hun gezicht kan uitlachen?

Omdat mevrouw Merkel zulke oneerbiedige vragen van haar volk in principe niet beantwoordt, neem ik dat op me voor deze zichtbaar overbelaste dame en haar aanhangers: zulke maatregelen leveren helemaal niets op zolang men de grens niet eindelijk sluit.

Daartoe zijn de verzamelde Merkelisten in hun wereldreddingswaan echter absoluut niet bereid – hoewel ze zichtbaar met hun Latijn aan het einde zijn.

(Prof. Dr. Jörg Meuthen is de landelijke woordvoerder van de AfD)

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Jörg Meuthen

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op Merkelisten zijn aan het eind van hun Latijn

 1. T.Troubadour zegt:

  64 miljard per jaar is nodig om 20% van de bevolking boven de armoede grens te tillen en tevens de rentners een fatsoenlijk pensioen te geven.Hoe veel wordt er per jaar uitgegeven in Duitsland aan deze waanzins politiek van Merkel c.s.I rest my case

  Geliked door 1 persoon

 2. Sabeltant zegt:

  Merkel hoort op het schavot thuis.
  Iedereen die daar anders over denkt is knettergek!

  Geliked door 5 people

  • Inge zegt:

   Denken is het probleem niet maar vooral doen, het is waarschijnlijk afwachten tot een Asperger toeslaat want van de gewone bevolking valt helemaal niets te verwachten.

   Geliked door 1 persoon

   • tinekevanschagen zegt:

    @Inge om 09.42

    ……….Het is waarschijnlijk afwachten tot een Asperger toeslaat”…….

    Ik heb een relatie gehad met zo een man
    Dat weet je in den beginne natuurlijk niet.

    Maar het was de meest liefdevolle persoon die ooit mijn pad gekruist heeft.

    Uiteindelijk werd het m natuurlijk niet.
    Hij had het alleen maar over zijn ex

    En zij heette Inge.

    Ik bedoel……tjemig…..het zal toch niet…..??

    Like

  • WILLEM zegt:

   Alles is vervelend aan dat wijf!

   Geliked door 2 people

  • Peter zegt:

   Sabeltant.
   Ik denk daar anders over en ben dus knettergek !
   De gevangenis is de enige reële optie want bij de invoering van de grondwet van de Bondsrepubliek Duitsland in 1949 werd de doodstraf verboden. Daarmee was Duitsland het eerste land dat de doodstraf per grondwet verbood. De Amerikaanse militaire autoriteiten in Duitsland konden gedurende enige tijd nog wel de doodstraf opleggen, de laatste keer gebeurde dat in 1956.

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    @Peter
    Ik vermoed dat @ Sabeltant dat ook allemaal wel weet.
    Als ik al jouw reactie s volg,denk ik wel eens dat jij ook op DDS reageert.
    Ik kan het ook mis hebben natuurlijk.
    Zou je hierop een reactie kunnen /willen geven?

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Onzin Peter.
    Duitsland staat nog altijd onder curatele van Amerika.
    Niet voor niets liggen er Amerikaanse troepen in DE.
    En niet alléén tegen een zogenaamde dreiging van Rusland.
    Maar om zeker te zijn dat Duitsland na WOII niet opnieuw zou ontsporen.
    Die situatie bestaat dus nog steeds.
    De staat Duitsland bestaat juridisch niet als een onafhankelijk zelfstandig land.
    Amerika “gedoogt” nog steeds datgene wat dagelijks in Duitsland gebeurt, maar die situatie kan snel veranderen.
    Trump heeft nog veel “katten te geselen”, maar de tijd gaat onherroepelijk komen dat hij de EU aan zal pakken en in Duitsland de staat van beleg uitroepen.

    Mark my words.

    Like

 3. ReaGluurder zegt:

  De Moffen zijn nóg dommer dan de Nederlandse / Belgische Sufkutten! Kom net van de super (vm. arbeiderswijk). Beetje kritisch rondkijken op het plein en je ziet het; volgevreten Kaaskoppen, waar de fut uit is en nog te dom om op z’n mohammedaans te poepen! Met rampzalige gevolgen!

  Geliked door 1 persoon

 4. Inge zegt:

  Het is heel simpel maar op een gegeven moment is het geld op en dan komen ze het rechtstreeks bij de burger halen. Kwestie van tijd dat er een burgeroorlog uitbreekt.

  Geliked door 3 people

  • Didier zegt:

   Precies, dat zei onlangs ook een van de hoogste magistraten van België: als het geld op is (lees: als binnen afzienbare tijd de moeder van alle financiële crisissen toeslaat) wordt het moeilijk om nog een burgeroorlog te vermijden. Alle onderhuidse spanningen zullen dan aan de oppervlakte komen. Vooruitziende mensen bereiden zich voor: noodvoorraden voedsel, drank, medicijnen, cash (beter: zilverstukken) en … wapens. Bij een conflict is er geen onderscheid meer tussen legale en illegale wapens. Dan is het elk voor zich.

   Geliked door 1 persoon

   • Inge zegt:

    Mijn noodvoorraad is alweer over de datum, moet weer een nieuwe aanleggen 😉

    Like

   • BertG. zegt:

    Inge, hier nog zo 1.
    Ik denk laat ik wat opslaan, altijd makkelijk. Je weet nooit waar het goed voor is.
    Kan ik zowat de helft weg gooien, over de datum.
    Dat wordt een dure bezigheid als je dat niet steeds nakijkt en op tijd opeet.

    Like

   • tinekevanschagen zegt:

    @BertG om 15.43

    Hier nog 1…….
    Ik hamster ook op mijn manier…..
    En het gebeurt ook vaak dat ik te laat ben…..

    Dan ben ik woest op mezelf.maar het is ook een beetje mijn eigen schuld.
    Als Bronverslaafde kies ik vaak voor ff makkelijk…..

    Dure hobby dit…………. 🙂

    Like

  • Sabeltant zegt:

   De ‘Sozialausgaben’ gaan dit jaar over de 1000 miljard!
   Je hoeft geen econoom te zijn om in te zien dat dit nooit meer goed komt.

   Like

  • Harry zegt:

   Ik had ook een beetje gehamsterd , halve kubieke meter , stond in de kelder .
   Totdat ik een nieuwe vriendin kreeg , met scherpe ogen , die de datums ging controleren .
   Zaten er blikjes tussen van 2014 en zo .
   Heb alles wat over de datum was verplicht moeten weggooien .
   Met bloedend hart .
   Vrouwen zijn verkwisters !

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    @Harry

    ”’vrouwen zijn verkwisters”

    Na alles wat je al hebt meegemaakt,zit je toch niet ook nog eens op een voedselvergiftiging te wachten?

    ”vrouwen zijn verstandig”

    Geliked door 1 persoon

   • King Arthur zegt:

    Ik heb blokken nasi van 2014, smaken nog prima en ga je echt niet dood van hoor.
    Het beste is gewoon uit proberen.
    Gedroogd voedsel is soms wel 25 jaar houdbaar, dus das beter, maar dan heb je altijd water nodig.

    Like

   • Harry zegt:

    “Vrouwen zijn verstandig” ………….
    Niet overdrijven , Tineke !

    Nou vooruit , héél af en toe .

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Arthur, waar haal ik nou weer gedroogde nasi vandaan.
    Ik wist niet eens dat het bestond.

    Like

 5. King Arthur zegt:

  Merkel, Rutte, Pechdrol, Macron en EU-alcoholist hebben geen kinderen:
  https://www.henrymakow.com/2018/08/insider-top-satanists-dont-marry.html

  Geliked door 1 persoon

 6. droevige mof zegt:

  Einde van een Duitse illusie.
  Alleen al in de deelstaat Saksen lopen meer dan 600 gevaarlijke criminelen Van Noord-Afrika en Arabie vrij rond.
  https://www.bild.de/regional/leipzig/asyl/warum-werden-so-wenig-intensivtaeter-abgeschoben-54892016.bild.html

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Aangevallen homokoppel getuigt: “Die blik in zijn ogen, hij sloeg om me te vermoorden”
  Het Gentse koppel Mauro en Thomas bekomen dinsdag nog steeds van de zware aanval.. De Belgische krant laat niets los over “het geheim” van de daders ….zou het kunnen dat …..ik durf er niet aan denken …maar moest een van die daders zijn naam beginnen met een M…..dan ….moet hij dringend naar Duitsland en lid worden van de groenen

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Op de foto ….Merkel stelt haar nieuw kabinet voor

  Like

 9. IkBenHet zegt:

  Helemaal geweldig. Ga binnenkort in dat “doorreis” land wonen 🙂
  Lijkt me beter dan in een “doel” land te blijven…

  Like

  • Louis Portugal zegt:

   Frauke hou ons op de hoogte s.v.p.

   Like

  • Guus Velraeds zegt:

   Nu alleen wachten tot het moment waarop Ahmad zijn zin niet krijgt. Mijn zorg gaat uit naar de kinderen. Worden door hun “moeder” misbruikt voor een sociaal experiment. Wat met moeder gebeurd vind ik minder belang.

   Like

  • bigljohn zegt:

   Na verloop van tijd is ie opeens verdwenen met medeneming van haar kinderen. Dit verhaal heb ik al zo vaak in het nieuws vernomen. Dan kan Alberto Stegeman er achteraan. Trouwens, wie vertrouwt zijn kinderen nu toe aan een wildvreemde moslim.
   Iedereen kent de reputatie van moslims aangaande kinderen en vrouwen. Waarom geen Belgische dakloze in huis gehaald, zijn die minderwaardig ? En uit het verhaal bleek dat het gezin al beetje bij beetje aan het islamiseren geslagen waren. Mevrouw loopt dus na haar stage periode over een tijdje met een boerka rond, terwijl een regelmatig pak slaag ook tot de mogelijkheden behoort. En zijn longen deden pijn ? Van dat gifgas ?
   De longen zijn pijnloos, in tegenstelling tot de luchtwegen die er naar toe leiden, Als de longen eenmaal zijn beschadigd is dat blijvend. Mijnheer zijn longen zijn volgens het verhaal hersteld, knap hoor ! En waarom voegt hij zich niet bij zijn familie, waarvan hij weet waar ze zitten. Waren wij tijdens de tweede wereldoorlog ook allemaal weggevlucht ? Wat doet hij daar zonder ID bewijs ? Alles bij elkaar een beerput die nog eens flink gaat stinken !

   Like

 10. Jean zegt:

  Is dat monster nog steeds in functie?????
  Jammer, schande, verschrikkelijk.

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Laten we ons maar niet zo druk maken over Merkel. Als de ambtsperiode van Merkel er op zit, staat er weer een andere rotzak klaar om het van haar over te nemen.

  Geliked door 1 persoon

 12. Jolanda zegt:

  Merkel lijdt aan schizofrenie en een psychose! en zij is absoluut niet de enige, iedere EU kontekruiper ( ook Rutte ) heeft daar last van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s