Nieuw boek van KOPP-Verlag verovert de “Spiegel”-bestsellerlijst

Screenshot_292

(Vertaling: E.J. Bron)

Onthullend boek over Anis Amri trotseert het mainstream zwijgkartel

De lezers hebben beslist en zodoende het zwijgkartel van de mainstream media definitief verbannen naar de betekenisloosheid: al in de tweede week na publicatie van het explosieve onthullende boek van KOPP-Verlag staat het regering-kritisch werk in de “Spiegel”-bestsellerlijst.

PI News (2)

Het laatste hoofdstuk van het nieuwe boek “De destabilisering van Duitsland” door de voormalige politieman en bestsellerauteur Stefan Schubert is uitermate geschikt voor een politiek en geheime dienst schandaal. Schubert´s onthullingen rondom de moslimterrorist Anis Amri is het ook al gelukt om in het Duitse parlement door te dringen.

Reden genoeg voor het regeringsgetrouwe medialandschap in Duitsland om het voor het Merkel-regime uitermate explosieve boek volledig te negeren.

Maar ook deze keer hebben de lezers het breed opgezette zwijgkartel van de mainstream media een behoorlijke streep door de rekening gehaald. Het bij politici van de oude partijen en links-groene persvertegenwoordigers impopulaire boek komt twee weken na publicatie al op de 20e plaats de “Spiegel”-bestsellerlijst binnen.

Dit succes zou het onthullende boek van deze zomer wel eens een boost kunnen geven, zodat de wetenswaardige inhoud bij een breder publiek bekend wordt. De druk op de voor dit schandaal verantwoordelijke politici onder leiding van bondskanselier Angela Merkel (CDU) neemt toe.

Het blog “Philosophia Perennis” heeft onlangs nog meer pikante details uit het boek prijsgegeven.


(Klik rechts onderin de balk voor Duitse ondertiteling)

Bestelinformatie:

>> Stefan Schubert: “Die Destabilisierung Deutschlands”, € 22,99, hier of hier bestellen!

Bron:
http://www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Duitsland, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Merkel, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Nieuw boek van KOPP-Verlag verovert de “Spiegel”-bestsellerlijst

 1. Daan Kranenburg zegt:

  Is er al een Nederlandse vertaling van?

  Like

 2. Petra DeBoer zegt:

  Hartelijk bedankt voor dit artikel en de video.

  Merkel is lid van de Atlantic brücke en dus onderdeel van de deep state. Ik heb nog niet alles uitgeplozen over Merkel maar dat ze een crimineel is wat haar eigen volk ten gronde richt is me inmiddels meer dan duidelijk. Dat de CIA, FBI en andere Amerikaanse instellingen zich bezig houden met criminele activiteiten was me al bekend. Het was ook de CIA die met scherpschutters vele doden hebben veroorzaakt op het Maidanplein in de Oekraïne. De Engelse inlichtingendienst M15 is ook zo en de Mossad idem dito.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Atlantik-Br%C3%BCcke

  Wie wil weten wat er wereldwijd aan de hand is beveel ik onderstaande video aan.
  De video is gemaakt voor de Amerikaanse burgers en daarom zijn er wat zaken te horen die ik niet onderschrijf maar begrijp de context wel. Het gaat om het plan om de wereld te redden van de deep state oftewel the Cabal. Sommigen herkennen de stem van John F. Kennedy jr. in de video die tijdens een vliegtuigramp omkwam samen met zijn vrouw en schoonzuster. Het kan zijn dat hij dus niet omgekomen is en samen met vele anderen een plan ontwikkeld heeft om de wereld te ontdoen van de deep state en Trump kozen om zich beschikbaar te stellen als,president. Trump was trouwens bevriend met John F. Kennedy jr.

  Dit alles is onderdeel van de beweging Qanon waar de linkse pers afgelopen week op los ging maar zou het allemaal niet waar zijn waar Qanon zich mee bezig houd dan konden ze er gewoon geen aandacht aan besteden. Het is dus wel waar maar voor wie geen kennis heeft van vele kopstukken in de deep state moeilijk te begrijpen. In elk geval is het een beweging wat via Q op de hoogte word gehouden middels korte omschrijvingen die vaak cryptisch zijn zodat de burgers zelf op onderzoek uit moeten op o.a. internet. Daardoor neemt de kennis van de burgers toe en kunnen ze zich weren tegen de linkse kerk. Bovendien kan deze beweging uiteindelijk bergen verzetten omdat ze weten er niet alleen voor te staan . Het heeft mij een tijdje gekost om Qanon te begrijpen en kan het niet zien als een beweging van complot gekkies maar juist uiterst clever.

  Bij deze de video:

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   @Petra deBoer

   Ik vind dat je ongelooflijk veel kennis in huis hebt,dat als eerste.

   Dat kan alleen,na diepgravend onderzoek.
   Maar hoe weet jij voor 100% zeker,dat Trump die deep-state aan het ontmantelen is?

   Hij komt ook bij de Paus over de vloer….
   Ik vind het moeilijk om iedereen te vertrouwen.
   Trump bereikt goede dingen ,maar had hij ,om maar iets te noemen…..
   als machtigste man ter wereld,het niet kunnen voorkomen,dat Alex Jones van Infowars
   de mond gesnoerd werd?

   Terwijl hij duidelijk op zijn hand was tijdens de campagne?

   Ik ben een puzzelaar ,en steeds als ik denk het laatste stukje in handen te hebben,begin ik weer te wantrouwen. Dan slaat de twijfel weer toe.

   Lastig……………

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @tinekevanschagen, bedankt voor het compliment.

    Ik vertrouw Trump omdat hij tijdens de rally’s voor de verkiezing bepaalde zaken benoemd heeft om aan te pakken en verder heeft hij de burgers verschillende zaken beloofd en komt hij ook na. Voordat Trump de verkiezingen won wist ik al dat er een deep state is.

    Dat hij bij de paus was zegt op zich niks want zulke bezoekjes horen er vaak bij omdat er in Amerika ook vele Rooms Katholieken wonen en Trump weet welke invloed het Vaticaan op de RK burgers in de U.S.A. heeft of kan hebben. De sfeer tussen de paus en Trump was destijds ijskoud en Trump weet nu door zijn bezoekje wie en wat de paus is als mens en welke zaken hij nastreeft. Zo wilde Trump ook heel graag Poetin ontmoeten om te weten wat voor man het werkelijk is want wat we op tv zien is vaak niet hoe mensen werkelijk zijn. Kijk maar naar Obama. Op tv een charmante man maar in werkelijkheid een verschrikking met honderden duizenden doden op zijn geweten en over de gewonden wil ik het niet eens hebben want dat zullen er nog veel meer zijn.

    Dat de deep state bestaat is voor mij inmiddels een feit en inderdaad heb ik veel onderzocht en gelezen. Het Kalergi plan heb ik ook onderzocht en weet dat dit plan er werkelijk is en er ook gewoon website’s en mensen zijn die het plan promoten. Ik zoek als het even kan altijd naar de bron van iets want dan pas heb je het over feiten. Dat het Kalergi plan een complot theorie is kan dus naar het rijk der fabelen verwezen worden.
    Ook de New World Order zou een complot theorie zijn maar toen ik het toch echt uit de mond van een Amerikaanse politicus hoorde ben ik op zoek gegaan naar informatie en inderdaad streeft de deep state een NWO na.

    Trump kan pas wat doen nadat iets is gebeurd zoals nadat Tommy Robinson in de gevangenis was beland. Het kan zijn dat Tommy mede daardoor op borgtocht vrij kwam maar dat zullen ze natuurlijk nooit zeggen. Wellicht kan Trump nu iets doen voor Infowars maar zoals bekend kan Trump niet alles want hij heeft ook met de rechtsspraak rekening te houden. Er zijn veel bedrijven in handen van de deep state of bedrijven steunen de deep state. De meeste media in de U.S.A is ook in handen van de deep state en Zuckerberg behoort tot de aanhangers van die kliek. De bankiers zoals de Rothschild familie hebben uiteindelijk vaak de macht want heeft een bedrijf ergens een lening of krediet lopen dan kan de bank dat opzeggen als een bedrijf niet doet wat de deep state wil, en doen bedrijven, maar ook vele landen, gewoon wat hun opgedragen word.

    Alles waar we in Nederland tegenaan lopen is het gevolg van de macht van de deep state en pas als die is opgerold (dan is ook de EU opgerold) kunnen we in Nederland echt puin ruimen en opnieuw beginnen. Gelukkig is Nederland geen doelland van de deep state om Nederland helemaal te destabiliseren maar Duitsland en Frankrijk wel.

    Vertrouw maar op Trump maar vooral op het team wat hem vroeg om zich kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Er zijn regeringen die de deep state helemaal zat zijn maar ook de NSA in Amerika is de gruwelijkheden van de deep state meer dan zat evenals vele militairen.

    Ik heb de afgelopen jaren ook vaak gehad dat ik een puzzelstukje niet kon vinden en dan liet ik de zaak voor wat het was want de ervaring leerde me dat ik het vanzelf tegen zou komen door bijna elke dag bepaalde twitter accounts door te nemen en vooral ook de reacties op een tweet. Daarna zocht ik op internet naar informatie. Behulpzaam is dat ik én Duits én Engels beheers maar google translate wil bij een Turks-, Italiaans- of Franstalig artikel ook wel eens helpen. Inmiddels heb ik de puzzel in grote lijnen compleet (helemaal compleet is denk ik onmogelijk omdat de deep state echt overal zit en in vrijwel alle landen op de wereld) maar heb lang gezocht wat er met Merkel aan de hand is. Ook dat weet ik nu deels want alles heb ik nog niet rond Merkel uitgezocht. Er schijnt namelijk volgens Qanon iets met haar familiebanden te zijn en dat heb ik nog niet gevonden. Dankzij een Amerikaanse reactie werd ik op het spoor gezet naar de Atlantic brücke en daarover ben ik nog het één en ander aan het uitzoeken. Raar is wel dat Merkel nog steeds de achternaam van haar eerste man draagt waarvan ze gescheiden is. Ook zoek ik nog meer info over de deep sttate in Duitsland om het beeld nog helderder te krijgen. Dat Frankfurt am Main een hele grote rol speelt heb ik van de week hier al ergens op de site geschreven.

    Gewoon door gaan met dingen uitzoeken en dan word de puzzel ook bij u steeds duidelijker. Ik neem verder aan dat als u met een puzzelstukje zit dat hier dan gewoon kunt vragen en dat er altijd wel iemand is die antwoord kan geven. Politiek is vaak schaken en de ene keer zet Trump een stap naar voren en de ander keer twee stappen naar achteren. Volgens Qanon word eerst de U.S.A aangepakt om de deep state op te rollen, daarna Azië, hierna de EU en als laatste Israël. Sommige zaken zullen door elkaar heen lopen en voor wie het één en ander volgt is dat al duidelijk zichtbaar.
    Wie de stand van zaken regelmatig zelf wil lezen kan Qanon op twitter volgen. Een eigen twitter account is niet nodig en heb ik zelf ook niet. De hashtag #qanon levert vaak ook hele nuttige informatie op. Om alle cryptische omschrijvingen van Qanon te begrijpen ben ik met de hashtag begonnen want de Amerikaanse burgers hebben dan vaak al het één en ander uitgezocht. Er zijn inmiddels ook vele Nederlanders die Qanon volgen en de linkse pers hysterisch over dit fenomeen.

    Geliked door 1 persoon

   • tinekevanschagen zegt:

    @Petra

    Dank je wel voor je uitgebreide reactie.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @tinekevanschagen, geen dank.

    Like

 3. Wim zegt:

  @Petra de Boer. Ook interessant: Udolf Ulfkotte toont in ‘Gekaufte Journalisten’ aan hoe groot de invloed van de ‘Atlantik Brücke’ is op de media.

  Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   @Wim, ja dat klopt want het concern Axel Springer SE is ook lid van de Atlantic Brücke. Zij geven o.a. de Bild Zeitung uit en begrijp nu nog beter waarom Julian Reichelt van de Bild Zeitung o.a. de propaganda van de “White Helmets” (al Qaida) ondersteund wat de NOS vaak klakkeloos overnam.
   Ik heb zoals geschreven nog niet alles uitgezocht over de Atlantic Brücke en Merkel al haar verbindingen met de deep state maar dat ze er onderdeel van is, is me duidelijk.

   Er zijn vele Duitse bedrijven/concerns lid van de Atlantic Brücke en dat is ook de reden waarom Trump die bedrijven aanpakt zoals autoconcerns. Hij wil de macht van die bedrijven/concerns breken zodat ook dat onderdeel van de deep state gebroken word. Deze bedrijven zijn pro EU en hebben veel invloed in de EU.

   In Nederland is in elk geval de PvdA een ondersteuner van de deep state want zij hebben de Clinton Foundation met geld ondersteunt. Sharon Dijksma heeft de Clinton Foundation in 2013 2.5 miljoen belastinggeld gegeven wat zogenaamd voor Tanzania was. Ook de postcode loterij ondersteund(e) de Clinton Foundation. Hoe het zit met D’66 weet ik nog niet maar het zou me niks verbazen als zij ook achter de deep state staan want ze zijn zeer pro EU en ontnemen ons burgers de democratie. Vooral het toe eigenen van organen bevalt me niks want organen is handel. Roelie Post die voor de EU werkte heeft een heel netwerk ontdekt in Roemenië en is als klokkenleider door de EU aan de kant gezet. GeenStijl heeft deze week aandacht aan haar besteed middels een interview.

   Zolang de deep state niet valt blijven we in Nederland tegen windmolens vechten en zal er niet veel veranderen, want werkt onze regering niet mee zoals met de uitslag van het Oekraïne referendum worden we bedreigd met vacuümbommen.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s