WERELDSE SJACHERAARS…

Screenshot_296
Hotel Royal te Evian.

 (Door: “Driek”)

Het was een door de Amerikaanse president Franklin Delano Roosevelt bijeengeroepen conferentie om het probleem der Joodse vluchtelingen te bespreken. De conferentie vond plaats in het Franse plaatsje Evian aan de kust van het Meer van Genève en duurde van 6 juli tot 15 juli 1938. Op de conferentie waren tweeëndertig landen aanwezig, waaronder Groot Brittannië, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Frankrijk, enkele democratieën in Europa, de Zuid-Amerikaanse landen en de Verenigde Staten. De wereldleiders moesten een belangrijk probleem bespreken. In 1933 was Hitler aan de macht gekomen en leek zijn antisemitische plannen te gaan uitvoeren. De conferentie moest bewijzen dat de sympathie der ledenstaten voor de Joden ernstig gemeend was.

Tussen 1933 en 1937 waren er in Duitsland 125 anti-Joodse wetten van kracht geworden. De Duitse expansiepolitiek baarde de grote mogendheden zorgen. Honderdduizenden Joodse vluchtelingen vormden  een humanitaire ramp die zijn weerga niet kende. President Roosevelt maakte de aanwezige landen duidelijk dat zij niet werden gedwongen hun immigratiequota te verhogen, doch vroeg nadrukkelijk om dit op vrijwillige basis te doen.

De Amerikaanse buitengewoon ambassadeur Myron C. Taylor werd tot voorzitter van de vluchtelingenconferentie gekozen. Bij de conferentie waren zesendertig particuliere instellingen vertegenwoordigd. Vele particuliere organisaties deden een beroep op de conferentie. Vooraanstaande persoonlijkheden, waaronder de Palestijnse mevrouw Golda Meïr, kwamen als waarnemer te Evian aan. Hitler had een wereldberoemde Joodse professor, chirurg en specialist in de ziekte van de nieren en urinewegen, gedwongen naar Evian te gaan met het aanbod om veertig duizend Joden vrij te kopen voor $ 250,- per stuk.

Het waren moeizame beraadslagingen achter gesloten deuren. Iedereen deed zijn zegje en was – zo liet het zich aanzien – vol goede bedoelingen. Edoch, de beroemde professor kreeg de handen niet op elkaar. De Britten verklaarden dat hun land vol was en de werkloosheid dusdanig hoog dat het geen extra vluchtelingen kon opnemen. Ook de Fransen gaven nadrukkelijk aan dat hun land vol was. Veel landen lieten doorschemeren dat ze geen vluchtelingen konden opnemen ten gevolge van de grote depressie waarvan de landen nog herstellende waren. Het enige land dat aanbood vluchtelingen op te nemen was de Dominicaanse Republiek, zij het in ruil voor hoge geldbedragen.

De Duitse waarnemers bij de conferentie rapporteerden na afloop der conferentie naar Hitler: “U kunt met de Joden doen wat U wilt; niemand is in ze geïnteresseerd”. En dat heeft Hitler dan ook prompt gedaan. De Holocaust nam zes miljoen Joodse levens. De uitkomst van de conferentie werd door een Duitse krant dan ook kort maar duidelijk geformuleerd: Niemand wil ze hebben.

Hoe ik nu op deze tragische geschiedenis kom? Welnu, spitse lezer van “E.J. Bron”, Europa wordt dagelijks overspoeld met allerhande negroïde gelukszoekers die geen enkele bijdrage zullen leveren en die ons miljarden kosten. Dagelijks zit ik mij hierover te verbijten. Het lijkt wel alsof onze regeringsleiders ons in sneltreinvaart ten ondergang willen voeren.

Screenshot_297
Aankomst van welkome gelukszoekers (2018).

Werden in 1938 de Joden door den gansche wereld in de steek gelaten, tachtig jaar later worden al die zogenaamde vluchtelingen uit Afrikaanse landen door de wereld omarmd, krijgen geld, medische verzorging, huisvesting en een wasmachine. Kijk eens aan! Wat een verschil met die Joodse vluchtelingen die in 1938 geen kant meer uit konden. In rap tempo gingen die stumpers dan ook zonder enige vorm van mededogen naar de gaskamer.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, antisemitisme, Arabieren, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Genocide, gezond realisme, hersenspoeling, Historie, Holocaust, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nazisme, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op WERELDSE SJACHERAARS…

 1. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  En dat kan allemaal – ongestraft – ten uitvoer worden gebracht. Oh, hoe de misdaad loont.

  Like

 2. Patriot 2.0 zegt:

  Daarom moeten die smerige mensenhandelaars aangepakt worden….

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Wat een bitter artikel, maar hoe Waar…………………….

  Like

 4. Een zeer trieste vergelijking met de leiders van toen en die van nu…….maar ook spelen ze met drie of meerdere jokers omdat het om moslims gaat die voor de omvolking moeten zorgen.
  Het wordt alsmaar smeriger.

  Geliked door 1 persoon

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Ik zie liever joden in nederland dan afrikaanders. Joden zijn intelligente mensen daar kun je mee praten

  Like

 6. scherpschutter1943 zegt:

  Aanvulling: afrikaanders aanvullen met moslims

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Het was een door de Amerikaanse president Franklin Delano Roosevelt bijeengeroepen conferentie om het probleem der “”Islam”” vluchtelingen te bespreken. De conferentie vond plaats in het Franse plaatsje Evian aan de kust van het Meer van Genève en duurde van 6 juli tot 15 juli “”2019″”.Met die politici van toen ….zoals een Roossevelt …een Churchill ..e. a. hadden wij al die islam problemen niet De huidige politiek is in handen van “amateurs en poenscheppers”

  Like

 8. Republikein zegt:

  Gelukkig hebben we het mineraalwater er aan overgehouden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s