Asielzoekersonderkomen: Nu is geluidsisolatie nodig

Screenshot_316

(Vertaling: E.J. Bron)

Beieren/Wallgau – Omdat Merkel´s gasten een iets ander temperament en ook andere dagritmes hebben dan diegenen die hier al langer leven, vinden inwoners zowel als toeristen het steeds minder leuk in Wallgau, dat tot het Karwendelgebergte behoort en van het toerisme leeft. Een geluiddempende wand werd als onmenselijk verworpen. Een technische uitbreiding van het gebouw moet nu gaan helpen tegen het geïmmigreerde lawaai. Betaald door de belastingbetaler.

journalistenwatch

Het gedrag van de bewoners van het asielonderkomen in Wallgau – het door Caritas geleide voormalige hotel Pax (foto) – dwingt de gemeente nu tot handelen, omdat de geluidsoverlast niet onder controle is te krijgen, bericht de “Münchner Merkur”. Luid geschreeuw en gekrijs van de “vluchtelingen” rondom de klok evenals meervoudig geuite bedreigingen weerhouden steeds meer toeristen ervan om te boeken in Wallgau, dat leeft van het toerisme.

“´s Nachts gaat het er in de keuken aan toe als op een bazaar”

Burgemeester Hansjörg Zahler (CSU) kan de schriftelijk geformuleerde ergernis van de vakantiegangers begrijpen. De immigranten zijn duidelijk te horen. “Ik kan begrijpen dat dit op de zenuwen werkt”, aldus Zahler. Volgens hem ligt het er gewoon aan dat de ongeveer 30 migranten – waarvan ongeveer 20 met een zogenaamde verblijfsvergunning – er andere levensgewoontes op nahouden. “´s Nachts gaat het er in de keuken aan toe als op een bazaar”. Men heeft al met ze gepraat. “Dan gaat het weer een tijdje goed”, zegt Zahler uit ervaring. Daarna zouden ze echter weer in hun oude patroon vervallen.

De problemen zouden ook bekend zijn bij het verantwoordelijke asielpunt bij Caritas in Garmisch-Partenkirchen. “Zo enorm als meneer Ostler het omschrijft, is het echter niet. Dat zijn uitzonderingsgevallen”, relativeert de verantwoordelijke dienstleidster. Omdat het bij het grootste deel van de bewoners om “officiële burgers” zou gaan, pleit de Caritas-medewerkster bij zulke incidenten ervoor om de politie te roepen. Want verzorging rondom de klok zal er in het asielonderkomen niet meer komen. Tegelijkertijd waarschuwt Caritas voor algemene beschuldigingen. “Het gaat slechts om enkele bewoners, en die bereiden hun maaltijden meestal voor 20.00 uur voor. Bovendien kan het normale burgers immers ook niet verboden worden om ´s avonds een keer thee te zetten in de keuken”, aldus de argumentatie uit de asielindustrie een maand geleden. Het schijnt er niet beter op te zijn geworden. Merkel´s gasten gedragen zich volgens de “Merkur” nog net zo lomp en grof als altijd.

Kost niks – betaalt het districtsbureau

“De gemeente zou achter de burgers staan”, aldus de baas van het gemeentehuis. Het idee van een provisorische wand tegen geluidsoverlast werd verworpen, omdat die het onderkomen zou “brandmerken”. Dat zou een “catastrofe” zijn, aldus de burgemeester van Wallgau.

De betere variant zou een voorhuisje zijn, dat het lawaai opvangt. De “timmeroplossing” zal ongeveer € 8000,- tot € 10.000,- gaan kosten. Uitgaven, die echter niet ten koste gaan van de gemeentebegroting. “Het districtsbureau doet mee”, bericht Zahler in de vergadering. De autoriteit draagt volgens hem de kosten, aldus de ongelooflijk drieste uitspraak van de burgemeester. Want ook deze kosten van Merkel´s omvolkingsproject moeten opgebracht worden door de belastingbetaler.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Naïviteit, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Asielzoekersonderkomen: Nu is geluidsisolatie nodig

 1. Blaffertje zegt:

  Je hebt ook altijd last van ze.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  kan het normale burgers immers ook niet verboden worden om ´s avonds een keer thee te zetten in de keuken

  Normale burgers staan daar niet als krankzinnige wilden bij te brullen.

  Hotel Pax, hoe toepasselijk, maar niet heus.

  Geluid aan, bij onderstaande video:

  https://www.want.nl/baanbrekend-wie-het-luidste-brult-blijkt-de-kleinste-ballen-te-hebben/

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat verklaart een boel, zo’n onderzoek waarom ze altijd schreeuwen.

   Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   Ik maak s nachts soms kop Cup a soup en daar sta ik vreselijk bij te schreeuwen omdat ik in het donker mijn handen aan kokend water brand,hou toch eens op ga naar je eigen landen en daar lekker krijsen 24/7
   FF Tussendoor ik loop te zingen van blijdschap door de koelte

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    En eindelijk regen.
    Ik ben er speciaal voor naar buiten gegaan om een eindje in te fietsen, drijfnat was ik.
    Heerlijk dit weer, als of je een koelcel binnen stapt.
    En dan te bedenken dat het nog steeds 22gr. is, wat ik vroeger al warm vond.

    Vannacht gaan we een flinke plens bui krijgen met een flinke storm, als het goed is.

    Geliked door 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Voor iedere vorm van overlast weten ze wel weer verzachtende omstandigheden te bedenken. Totdat die er niet meer zijn, en geen vakantieganger daar nog naar toe wil.

  Nog altijd dringt het niet door bij zeer veel mensen wat er in slechts enkele jaren tijd in Europa is veranderd. En die verandering komt voor minstens 90-95% voor rekening van die zwarten (moslims), die zonder blikken of blozen met een pakket aan eisen binnengekomen zijn (op uitnodiging van Merkel, dat wel) en luid en duidelijk tonen wie er (volgens hen) de baas is.

  Ik blijf hopen (waarschijnlijk tegen beter weten in) dat de ogen van steeds meer mensen open gaan, en ze ervaren dat het onmogelijk is om met deze mensen en hun zeer afwijkende culturen samen te leven. Geluidsisolatie zou niet de oplossing moeten zijn voor de ernstige overlast, maar deportatie naar de landen van herkomst, omdat daar geen oorlogen woeden.

  Alleen oorlogsvluchtelingen zijn in mijn ogen vluchtelingen (hoewel mensen ook wel eens moeten vluchten voor bosbranden), en dat zou het criterium moeten zijn.
  Onze Europese samenlevingen gaan ten onder vanwege het misdadige gedrag van deze ongeleide projectielen, waar kennelijk niemand tegenop gewassen is.

  Dat is eigenlijk nog het meest verontrustende!

  Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Europa is niet tegen de niets ontziende invaders opgewassen omdat ze daar te laf voor zijn. Als deze invaders zich in hun thuisland zo gedragen zoals ze nu doen in europa dan waren ze er niet meer geweest. Afgeschoten door hun regeringshandlangers.

   Geliked door 1 persoon

  • Bob Koster zegt:

   In het Geneefse verdrag van 1951 is het begrip vluchteling gedefiniëerd: mensen die vluchten uit gerede angst voor vervolging wegens ras, geloof, politieke overtuiging enz. Oorlog en armoede worden daarin niet genoemd! Dat betekent dat de aangesloten landen niet v e r p l i c h t zijn om mensen die vluchten voor oorlog asiel te verlenen.
   Het m a g natuurlijk wel. Zoals tijdens WO-I toen Nederland vrijwillig onderdak bood aan 1 miljoen Belgen die de oorlog ontvluchtten. Na de oorlog gingen die terug om hun land weer op te bouwen. (En moesten naderhand een pittige rekening betalen)
   Zo kan het dus ook. Daarom moet Nederland zsm uit dat vluchtelingenverdrag stappen.

   Like

 4. scherpschutter1943 zegt:

  Die timmerwand is prima, maar dan gelijk 30 stuks met 2 uiteinden, een bodem en een deksel.

  Geliked door 2 people

 5. Sabeltant zegt:

  Jullie regering luistert niet meer.
  Die bewoners moeten dus niet moeilijk gaan doen. Steek die keet gewoon in de fik.
  Doosje lucifers, 50 eurocent? Een koopje vergeleken met die timmeroplossing en 100 stilte garantie!

  Geliked door 3 people

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Geluidsisolatie nodig? Een geluidsdemper verstrekken aan de politie vind ik persoonlijk dan weer een beter idee. Midden in de nacht binnenvallen, je werk doen en de kadavers in gesloten vrachtauto’s afvoeren naar de Weisse Riezen zeepfabriek Mogen ze er gratis Mohren Seife van maken. Ruimt lekker op en niemand die iets merkt.
  Lijkt me een leuk exportartikel voor met name de Zuidelijke Staten van de USA.

  Geliked door 1 persoon

 7. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Die “gasten” helpen alles naar de kloten en kosten klauwen met geld; ze zouden ze moeten afschieten!!
  Wat blijf er straks nog over aan vakantiebestemmingen?? De Bahama’s? Onbetaalbaar voor de gewone man/vrouw.

  Geliked door 3 people

 8. kampersrene zegt:

  Asielzoekersonderkomen: Nu is geluidsisolatie nodig….Het zou zoveel beter zijn een Asielzoekers-isolatie….ver weg van de bewoonde en beschaafde wereld ….

  Like

 9. jungleelephant zegt:

  Hier is een kant van de straat bijna helemaal bevolkt door zwarten;krijsen en gillen!Normaal praten kunnen ze niet!Aapjes in de Apenheul gedragen zich fatsoenlijker!Gek wordt je van die lui!

  Like

  • Cathja zegt:

   Vreselijk, als je daar tussen moet wonen!! Heel je woonplezier naar de haaien! De medewerkers van de woningcorporatie zullen vast en zeker niet bereid zijn om een maand met je te ruilen, om zo van dichtbij deze dierlijke kreten te kunnen aanhoren.
   Nee, die lui wonen zelf in een riante buurt, waar geen enkele buitenlander komt te wonen. Daar zorgen ze wel voor.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s