Bijna 700.000 afgewezen “asielzoekers” in Duitsland

Screenshot_308

(Vertaling: E.J. Bron)

In Duitsland houden zich op dit moment ongeveer 700.000 afgewezen “asielzoekers” op. Zoals blijkt uit een antwoord van de Duitse regering op vragen van de AfD, leefden er bewijsbaar volgens het centrale register buitenlanders eind juni 689.970 personen in Duitsland “wier asielaanvragen rechtsgeldig werden afgewezen”. Onder hen bevonden zich 81.450 Turken, 75.643 Afghanen, 70.932 Kosovaren en 51.975 Serviërs. Maar ook 17.290 Macedoniërs, 14.214 Albanezen, 12.258 Polen en 7.140 Roemenen.

Junge Freiheit

Uit het antwoord blijkt eveneens dat er maandelijks ongeveer 100 personen Duitsland binnenkomen , hoewel ze voorzien zijn van een verbod opnieuw het land binnen te komen. Volgens de federale politie waren dit in mei 101 personen, in april 96, in maart 119 en in februari 126 personen. Volgens informatie van het centrale register buitenlanders bevonden zich eind juni 6.723 personen in Duitsland, hoewel voor hen een verbod gold om opnieuw het land binnen te komen. 714 van hen waren zelfs ondanks het verbod sinds 1 januari 2015 opnieuw Duitsland binnengekomen.

Merkel´s grensbeslissing maakt hernieuwde binnenkomst mogelijk

Bovendien leefden er in Duitsland 34.089 buitenlanders die – nadat hun asielaanvragen rechtsgeldig werden afgewezen – de Bondsrepubliek hadden verlaten, maar sinds 1 januari 2015 opnieuw Duitsland waren binnengekomen. Op de vraag juridische basis de buitenlanders ondanks een verbod om opnieuw binnen te mogen komen terug konden komen naar Duitsland, antwoordde het verantwoordelijke ministerie van Binnenlandse Zaken: “De Duitse regering heeft in september 2015 in het kader van haar verantwoordelijkheden besloten om bij beschermingzoekers af te zien van een afwijzing aan de grens.”

De vicefractievoorzitter van de AfD, Leif-Erik Holm, die de vragen had ingediend, noemde de cijfers tegenover de “Junge Freiheit” “schandalig”. Het zou twijfelachtig zijn waarom inreis-verboden überhaupt zouden worden opgelegd als toch niemand ze zou handhaven. “Dat ondermijnt het sowieso aangeslagen vertrouwen van de burgers in de rechtsstaat nog meer.”Het antwoord zou bovendien aantonen tot welk verlies aan controle de grensopening door bondskanselier Angela Merkel (CDU) in de herfst van 2015 zou hebben geleid.

Holm: verboden om opnieuw binnen te komen doordrukken

Holm riep de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Horst Seehofer (CSU), ertoe op zijn aankondigingen nu te laten volgen door daden: “Een ieder voor wie een inreisverbod geldt, moet aan de grenzen worden afgewezen. Dat moet eindelijk weer een vanzelfsprekendheid zijn. Bovendien moeten ook alle personen die uit veilige landen van herkomst binnenkomen, of al ergens anders een asielaanvraag hebben ingediend, aan de grens teruggestuurd worden”, eiste de AfD-politicus.

Ook zou het aantal van 700.000 afgewezen “asielzoekers” die zich in Duitsland bevinden snel verminderd moeten worden. “Het automatisme dat een binnenkomst meestal een duurzaam verblijf wordt, moet beëindigd worden.”

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Duitsland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Merkel. Bookmark de permalink .

19 reacties op Bijna 700.000 afgewezen “asielzoekers” in Duitsland

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Ik vraag mij af hoeveel er van die 700.000 illegalen inmiddels in Nederland verblijven.

  Geliked door 3 people

 2. BertG. zegt:

  Hoeveel van die 700.000 zijn precies dezelfde personen die het voor een 2de – 5de x geprobeerd hebben,
  Als je iedereen op ze bruine ogen gelooft zonder DNA, vinger afdrukken, kenmerken op te slaan en te controleren, dan heb je daar ook geen overzicht meer over.

  Like

 3. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Die 700.000 afgewezen asielzoekers zijn in Duitsland en die blijven er. En dit is pas het begin. Er komen er nog veeeeeel meeeeer. Ze zijn niet van plan, om op hun voetstappen terug te keren. Nee hoor, ze zijn wel dom, maar niet niet gek. Frau Merkel is zo ruimhartig en het Sozialamt deelt zo royaal uit en de Polizei kijkt de andere kant op, en de hoeren lopen ongesluierd voor het grijpen op straat en …. en …. en …. en …. . Wat wil je als gevluchte kansparel en strijder voor de religie van de vrede nog meer ??? Haloulaakbaar !!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Sabeltant zegt:

  700.000 personen, voornamelijk ISlamieten, voornamelijk tussen de 18 en 25 jaar, voornamelijk mannen, ongehinderd door de Duitse politie gaan deze parasitaire barbaren plunderen, verkrachten en intimideren.
  En knotsgekke Merkel zag dat het goed was

  Geliked door 2 people

 5. Tiurrie zegt:

  Zo dat wordt even zoeken …..? Zo n groot aantal is een gevaar voor de staatsveiligheid.

  Like

 6. Tiurrie zegt:

  Waar zijn de afgewezen marrokanen , Tunesiërs …..gebleven tellen deze illegalen niet meer mee ?

  Like

 7. Pietersen zegt:

  Eens even kijken hoe men dat gaat oplossen. Afgewezen betekent toch naar ik aanneem : moeten weg. Of is dit slechts een moment opname waarmee het Duitse volk weer belazerd wordt. Straks krijg je te lezen : 650.000 alsnog asiel gekregen en de afgewezenen 50.000 gaan in beroep bij de EU.

  Like

 8. Jan Lul zegt:

  maak er maar:

  Vrij verkeerD van criminaliteit, uitkeringen, schorem, islam en bakken met ellende.

  van.

  Like

 9. Jean zegt:

  Waarom is dat zootje nog steeds niet teruggestuurd naar homelanden???

  Like

 10. Republikein zegt:

  Ik weet niet precies hoe het in Duitsland is geregeld maar hier worden ze gesommeerd te vertrekken, en wat dacht je, ze blijven want geen sanctie.

  Like

 11. christ Kanters zegt:

  Zeggen dat ze niet mogen blijven is een , maar ze er uit flikkeren is twee , en Merkel kennende , zal ze wel vragen of de burgers ze in huis willen nemen ( op hun kosten )

  Like

 12. Piet Karbiet zegt:

  Götterdämmerung! En die illegalen houden zich natuurlijk wel aan de Duits-Nederlandse grens? Ga zo met gezin op vakantie naar Slovenie en Kroatie. Wellicht daar maar blijven. Mijn dochter van 11 heeft ook Mensenrechten. Gvd.

  Like

 13. kampersrene zegt:

  Natuurlijk gaan de Islammers niet weg uit Duitsland ….want ze hebben een opdracht van Allah , himself gepredikt door de imams. Zij moeten die ongelovige honden en varkens bekeren tot de islam, desnoods met geweld…Welk leger krijgt de opdracht zijn basis te vervoegen in volle oorlog nu zeker ze behalen de ene overwinning na de anderen , met dank aan de linkse, de groenen en de Gutmenschen

  Like

 14. Steven zegt:

  Zal mij wederom niet meer verbazen als ze ook allemaal een uitkering hebben… want rechten van de mens..je kent het allemaal wel…

  Like

 15. Van deze 700.000…..zullen er een groot aantal onderduiken……of allemaal onderduiken binnen heel Europa?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s