Israël onder vuur: vele gewonden; Hamas-commandant uitgeschakeld; IDF-offensief dreigt

Screenshot_307

(Door: “Brabosh”)

Volgens de IDF zijn er op deze donderdagochtend tot nog toe meer dan 150 projectielen uit de door Hamas beheerde enclave gelanceerd; 25 werden onderschept door het Iron Dome-raketafweersysteem.

Premier Benjamin Netanyahu en de minister van Defensie Avigdor Lieberman zitten al sinds middernacht in crisisvergadering met een aantal hoge militaire en defensieambtenaren op het hoofdkantoor van IDF Kirya in Tel Aviv en volgen de situatie op de voet.

Lees verder>>>
een ander Israëlisch geluid

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Gazastrook, Hamas, IDF, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, provoceren, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

25 reacties op Israël onder vuur: vele gewonden; Hamas-commandant uitgeschakeld; IDF-offensief dreigt

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Hoog tijd dat GAZA PLATGEWALST wordt. De Gazanen vrager erom. Israël is tot nu toe veel te LANKMOEDIG en voorzichtig geweest met dit SATANSGEBROED. Uitroeien!!!
  Als Israël dat doet is dat geen AANVAL maar puie VERDEDIGING van het eigen volk.

  Geliked door 3 people

  • Jan zegt:

   Met Trump als president is het nu definitief met dat schorem in de Gazastrook gedaan

   Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Helemaal mee eens !
   Ploeg die hele Gaza strip maar om .
   En laat dan de toorn van het linkse en islamgespuis maar over je heen komen .
   Dat ebt vanzelf weer weg .
   Inmiddels heb je wel een slag gewonnen en is dat tuig jaren achterop .

   Israel is te fatsoenlijk voor het gespuis !
   We zitten in een kritische tijdspanne , slechts keihard terugslaan en liefst totaal verwoesten is het enige antwoord dat ze begrijpen .
   Al zullen ze dat als een kleine tegenslag zien .
   De grote strijd gaat immers door .

   Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Israël heeft jarenlang rekening moeten houden met een groeiende vijandige houding van het westen.
   Obama’s islamitisch-beleid zorgde er voor dat Israël bij elke verdedigingsactie tegen de aanvallen van Hamas als agressor werd afgeschilderd.
   Hamas kon daardoor niet met wortel en tak door IDF worden uitgeroeid zonder het risico te lopen door de agressie van de linkse wereld te worden getroffen.
   Die tijden liggen Godzijdank achter ons.
   Het is nooit de vraag geweest of Israël Hamas zou kunnen vernietigen maar of ze het gezien de toenmalige macht van internationaal links wel verantwoord achtten.
   Ik denk dat als Israël nu in de aanval gaat het doel zal zijn om het hart, dus de leiding van Hamas te vernietigen.
   Daarnaast zal Israël een bufferstrook creëren door een gedeelte van Gaza blijvend te bezetten.

   Geliked door 1 persoon

  • Alex Delarge zegt:

   Napalm. Meer zeg ik niet.

   Like

 2. Ricardo zegt:

  Wordt tijd dat ze de Gaza in gaan en alle mannen afslachten vrouwen en kinderen laten leven en in heropvoedingskampen plaatsten…. probleem opgelost…

  Geliked door 1 persoon

 3. Thomasson zegt:

  Sorry dat ik het zeg! Maar wat bedoelen deze twee kerels met interventie? Bedoelen ze troepen met pincetjes naar Gaza sturen? Natuurlijk heel goed kijken wie een burger is en wie niet? Wie mag doorzeefd worden door kogels en wie niet? Dan bereiken ze een doel: nog meer gesneuvelde soldaten op militaire begraafplaatsen en nog meer families in eeuwige rouw. De Duitsers zouden in zo’n geval zeggen (de pre Merkel-era Moffen) “Das ist kein Arbeit!” De juiste tactiek is heel oud en stamt uit de Tweede-Wereldoorlog: BOMBARDEREN!. Vraag maar aan oude Duitsers hoe zij de geallieerde bombardementen hadden beleefd? Vraag aan oude Nederlanders hoe zij het geluid van de Duitse Stuka’s en V2 raketten hadden beleefd? Net als mijn wijlen moeder dragen zij het harde gezoem van zwermen vliegtuigen (Duitse en Geallieerden) en beven van angst van het luchtalarm sirene (zelfs op een film) tot de laatste dag van hen leven. Deze trauma MOETEN de Gazanen ook delen. Ze moeten in paniek raken zodra ze überhaupt een geluid van passerend vliegtuig horen. Hen steden, dorpen en militaire basissen moeten systematisch tot puin worden veranderd. Toen Israël wat betere ministers van Defensie had – echte militairen en niet de huidige slijmerige stinker met een grote bek die lege dreigementen uit – werd er constant op de leiders van de Hamas droon-aanvallen gepleegd. Ze werden uit het niets uitgeschakeld. Die soort operaties hadden veel succes. Tijd om dergelijke operaties te herhalen. Werkt prima!.

  Geliked door 2 people

 4. Republikein zegt:

  Volgens het Rode Kruis is in Nederland €160000 opgehaald om Syriës naar huis te kunnen laten gaan, mijn bijdrage is €0,00 en hoe laat rotten ze hier op, liever gisteren dan vandaag maar zal wel niet gebeuren.
  De regel is met een drone of geknutseld vliegtuigje niet hoger dan 300 meter en minstens 5 kilometer in omtrek verwijderd van een vliegveld vanwege de veiligheid.
  Je gooit die strook plat nadat je de paddestijnen de kans hebt gegeven te vertrekken naar Jordanië, niks geen verdienmodel.
  Niet lullen maar poetsen.

  Geliked door 2 people

 5. BertG. zegt:

  Wat is het nut van het plaatsen van artikelen waarin hamas voor de 1000ste keer belooft om er mee op te houden of om iets niet meer te zullen doen.
  Ze hebben zich nog nooit aan geen enkele afspraak gehouden.
  Iets proberen af te spreken met mossels is dan ook totaal zinloos.

  Geliked door 2 people

 6. Republikein zegt:

  Nee, Syriërs oetlul.

  Like

 7. Sabeltant zegt:

  Twee dagen waarschuwen dat de Gaza strook gaat verdwijnen.
  Na twee dagen binnenvallen en die hele strook tot de laatste baardaap uitroeien.
  Ze hebben nu wel kansen genoeg gehad.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Sabeltant. Binnenvallen is een slecht tactiek. Het zonde van de jonge levens die daar moeten sterven. Nog een rot eigenschap van binnenvallen is: zwermen linksige hyena-achtige journalisten lopen direct amok met hen camera’s en microfoons op de wijze dat gieren en strontvliegen op een kadaver stormen. Ze maken reportages met emmers vol krokodillentranen om de “Geweten” van de wereld op te schudden. Als de volume van al dat “Mensenrechten” gejank te hoog wordt, trekt Israël zich weer terug met dode soldaten en niets verder dan dat. Dit is hoe de Russen problemen oplossen met hen vijanden. https://www.youtube.com/watch?v=h_HZJ55w8Qc.

   Like

 8. Jan zegt:

  Rode Kruis stuurt extra artsen naar vele gewonden in Gazastrook

  Er moeten zo’n vierduizend operaties worden uitgevoerd. De helft zullen teams van het Rode Kruis doen, meldt de hulporganisatie. Het Rode Kruis zal in de Gazastrook een tijdelijk operatiecentrum opzetten met vijftig bedden voor patiënten.

  https://www.nu.nl/midden-oostenconflict/5291876/rode-kruis-stuurt-extra-artsen-vele-gewonden-in-gazastrook.html

  Rode Kruis in de oorlog (video)

  Vanuit de Joodse gemeenschap en de illegaliteit kwam na de oorlog veel kritiek op het Nederlandse Rode Kruis. Waar andere landen gevangenen in de concentratiekampen voedselpakketten stuurden, gebeurde dat vanuit Nederland niet of nauwelijks. Het hoofdbestuur in Den Haag beriep zich op de Conventie van Genève, waardoor er alleen hulp beschikbaar was voor krijgsgevangenen, politieke gevangenen en gijzelaars. Burgers vielen buiten die definitie. Toenmalig directeur Cees Breederveld gaf in 2012 het NIOD opdracht om een onafhankelijk onderzoek in te stellen naar de rol van de hulporganisatie in de Tweede Wereldoorlog. Dat resulteerde in het boek ‘Kwesties van Leven en Dood’, van NIOD-onderzoeker Regina Grüter.

  https://www.npostart.nl/nos-rode-kruis-in-de-oorlog/30-10-2017/POW_03612414


  https://www.uitgeverijbalans.nl/kwesties-leven-en-dood-regina-gruter-nieuws/

  Fragment
  https://www.uitgeverijbalans.nl/kwesties-leven-en-dood/

  Manfred Gerstenfeld interviews Regina Grüter: How the Dutch Red Cross failed the Jews during the Holocaust……
  http://tundratabloids.com/2018/08/manfred-gerstenfeld-interviews-regina-gruter-how-the-dutch-red-cross-failed-the-jews-during-the-holocaust/

  De inktzwarte kant van Het Rode Kruis
  De organisatie zit tot haar nek in pro-Palestijns en anti-Israëlisch activisme

  Het Rode Kruis heeft iets met de islam. Naast het Kruis is ook de islamitische Halve Maan sinds 1929 een officieel erkend embleem. Beide symbolen worden door het Internationale Rode Kruis afzonderlijk en in combinatie gebruikt. Het Kruissymbool deed de islamitische landen te veel denken aan kruisvaarders. Zij bedongen hun eigen embleem, de Halve Maan zoals afgebeeld op de vlag van het oude Ottomaanse kalifaat. Vreemd is wel dat de Rode Davidster van de Israëlische hulpdienst Magen David Adom in 1948 onmiddellijk werd afgekeurd door het Rode Kruis als te religieus, te aanstootgevend en niet neutraal genoeg. Tot op de dag van vandaag verbiedt de organisatie het gebruik van de Rode Davidster buiten de pre-1967 grenzen maar staat het gebruik van de islamitische Halve Maan overal ter wereld toe.

  https://opiniez.com/2017/06/25/de-inktzwarte-kant-van-het-rode-kruis/uri4u/

  Geliked door 1 persoon

 9. Pietersen zegt:

  Hamas heeft helemaal geen last van zogenaamde onderdrukking door Israël. Een begrip als onderdrukking is gewoon handel voor dat islam tuig.

  Like

 10. Jan zegt:

  Palestijnse rakettenregen op Zuid-Israël, dit is wat ‘objectieve’ msm er van maakten


  ….
  https://tpook.nl/2018/08/09/palestijnse-rakettenregen-op-zuid-israel-dit-is-wat-objectieve-msm-er-van-maakten/

  Like

 11. Jan zegt:

  Hamas-objecten plat gegooid door IAF. Uitzinnig gejubel van de zwakzinnige koranimals


  Vakkundig plat gelegd, nabijgelegen gebouw staat overeind

  Like

 12. Strategische opzet of gewoon werk wat ze moeten doen in de Gaza, het Rode Kruis heeft vele operaties uit te voeren.
  Hierdoor wordt de Gaza tijdelijk ofwel langdurig bezet door het Rode kruis en kan Israël geen goede aanvallen verrichten met het nodige risico het dubbelzinnige Rode Kruis ook te treffen. Vandaar mijn eerste zin….strategisch of werk?

  Like

 13. Hamas heeft hiermee een nieuwe zet. Israël heeft door hoge druk vanuit het Westen te lang gewacht met radicaal optreden en de Hamas definitief uit te schakelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s