School in Rotterdam blijkt een grote chaos te zijn: seks op toilet en dealen in de gang

Screenshot_311

(Door: Lars Benthin)

Elke tiener doet af en toe wel wat rebels en ik zal de laatste persoon zijn die zal aangeven dat die een heilig boontje is geweest in het verleden. Op het MBO van Zadkine en Albeda in Prins Alexander in Rotterdam (foto) maken ze het echter wel heel erg bont. Sterker nog, het is ‘bij de beesten af’: ondermijnen van gezag, anarchie, dealen en seksen. Het is een representatie van de straatcultuur van Rotterdam in het schoolgebouw.

Leefbaar Rotterdam wil daar korte metten mee maken, dus raadslid Jari Esbeukman heeft schriftelijke vragen gesteld:

Lees verder>>>
(h/t “Elisah”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", Barbarisme, Multiculti, Rotterdam, verloedering. Bookmark de permalink .

30 reacties op School in Rotterdam blijkt een grote chaos te zijn: seks op toilet en dealen in de gang

 1. BertG. zegt:

  Als je al het afval uit de wereld hier heen haalt, dan is dit een logisch gevolg.
  Ze weten niet anders dan dat dit normaal gedrag is.

  Geliked door 2 people

 2. leefbarbaar zegt:

  Allochtonenonderwijs is dan ook een onmogelijke opgave. Zeker wanneer vele politici goed hun zakken vullen als manager en adviseur. PvdA D66 en CDA.
  Probleem is natuurlijk wel dat je vrijwel nergens meer terecht kan met je eigen roomblanke kind. Een beetje kleien op een witte, vrije school is toch ook geen optie.
  iets met handhaven dan maar? Uitzetten dan?

  Geliked door 3 people

 3. BertG. zegt:

  Lees net in een reactie bij GeenStijl dat ze daar op die school een afdeling orientatie-opleiding voor landmacht, politie, kmar en beveiliging hebben zitten.
  Dit worden dus onze nieuwe soldaten, agenten en bewakers.

  Geliked door 2 people

  • King Arthur zegt:

   Alhoewel geen supporter van Maarten van Rossum, wat een stelletje luie flikkers in die school. Direct van school afpleuren die domme lycia muts en meteen ook alle andere irritrante tering truttenbollen, geen diploma, geen helemaal niets.
   Verder een beetje de zielige debielen uit lopen hangen, mennnnnnn wat een achterlijke generatie. NL gaat keihard achteruit met alle fucking allahtonen import.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Klaas 9 augustus 2018 om 12:51

   Wát een brutaal tuig!
   Ik zou er met alle plezier een zweep over halen.

   Like

 4. freda110 zegt:

  Een simpele oplossing is gewoon de leerplicht afschaffen en alles wat het verstand van een walnoot heeft raak je in een klap kwijt.
  Wanneer begrijpt men nu eindelijk dat dit soort geen behoefte heeft aan educatie en helemaal niet van plan is door goed onderwijs aan een leuke goedbetaalde job te komen.
  Alles zit in, of is links of rechts verbonden met de onderwereld en daar verdienen ze in een paar uurtjes meer meer dan de witte slaven die dag in dag uit voor dag en dauw opstaan om het eerste halfjaar voor de belasting en daarna voor zichzelf te werken.
  Geen wonder dat ze minachting hebben voor de slaafse bevolking van dit land, of dacht je nou echt dat een mislim in zijn eigen land zou gaan werken om het uitschot van een ander land aan het eten te houden?

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Ik vind een walnoot nog aan de forse kant, ik dacht eerder aan iets wat in de buurt komt van een garnaal.

   Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Als ik vandaag de dag kinderen zou hebben, dan zou ik ze ook opleiden tot geharde criminelen
   Anders ga je het nooit meer redden in deze wereld, zeker niet als braaf opgevoed burgermannetje/ vrouwtje.
   Moet je kijken wat er allemaal rond loopt aan gewetenloos tuig.
   Elke vorm van beschaving is zinloos om daar tegenover te zetten, dat verlies je altijd.

   Geliked door 2 people

 5. Elisah zegt:

  Steeds vaker hoor ik over kinderen die van een school of opleiding gevlucht zijn vanwege het slechte milieu dat daar vertoeft en de wantoestanden die er heersen.
  Het wordt steeds moeilijker om een fatsoenlijke school te vinden, gelukkig is het ons wel gelukt, en die school barst uit zijn voegen omdat ze elk jaar weer overstappers erbij krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Pietersen zegt:

  We glijden sowieso af naar een complete anarchie. Dat kan ook niet anders als we van alles binnenhalen en geen eisen stellen. Opvoeding krijgen deze kansloze tokkies immers niet van huis mee en de staat helpt ook niet. Logisch dat je een houding krijgt van ‘who cares’.
  Wel erg overigens voor de goedwillenden die op deze baggerschool onderwijs proberen te volgen.

  Like

 7. ReaGluurder zegt:

  Met dank aan Vak Kut! Ya’allah, wat EEN ZOOI hebben ze er van gemaakt! Menigeen is voor veel minder tegen de muur gezet! Dit land is totaal VERKLOOT! en 500 M I L J A R D armer!

  Geliked door 1 persoon

 8. bigljohn zegt:

  Door diezelfde oorzaken verdween ook het Romeinse Rijk. Het verdwijnen van het autoritair gezag en het fatsoen begon al in de jaren 60. En met het binnenhalen in Europa van miljoenen Afrikaanse primaten werd het alleen maar erger en erger. Getuige ook de voorvallen in het stukje. Er is de MSM media die velen op het verkeerde been probeert te zetten, en de politiek die voornoemde primaten op een voetstuk geplaatst heeft. Bepaalde politieke partijen, zoals Groen Links en DENK, doen daar nog een extra schepje bovenop. Tenslotte is daar nog de kiezer die nog steeds massaal stemt op de verkeerde politieke partij, daarbij geholpen door stembusfraude. Gelijk het Romeinse Rijk zal door voornoemde feiten ook de Westerse beschaving ten onder gaan !

  Like

 9. BertG. zegt:

  En ik maar denken dat ik het behoorlijk bont heb gemaakt op school.
  Eigenlijk ben ik een ontzettende lieve jongen geweest toen.

  Geliked door 1 persoon

  • bigljohn zegt:

   BertG. Vergeleken met hun waren wij het spreekwoordelijke koorknaapje. Maar wij leerden van onze fouten. Noord Afrikanen willen niet leren, ze willen de leraren desnoods omleggen en zelf de baas op school zijn.

   Like

 10. Ronald zegt:

  Moslims………het grootste afval en ongedierte op deze wereld!!!

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Moest ik leraar zijn en voor dergelijke klas vol met idioten staan …..Ik zou drastisch en ongenadig zijn voor dat Islam -krapuul …Ik zou slechte punten geven voor gedrag

  Like

  • BertG. zegt:

   Ze vader vind vast nog wel een nichtje van ‘m die aan deze beschrijving voldoet uit dat achter gebleven bergdorpje waar ze vandaan komen.
   Zo is ie zelf ook aan een vrouw gekomen, dat zie je al aan de foto.

   Like

 12. Jean zegt:

  Wie stuurt nu zijn kinderen naar dergelijke rioolschool?
  Laten we maar héél snel starten met de gevaarlijkste smeerlapperij, de islam, totaal te verbieden en te verbannen dan zakt de ellende al snel met ± 99%.
  Laten we afrekenen met die partijen die weigeren een einde te maken aan de import voor barbaren, geweldplegers, verkrachters, moordenaars samengevat de groene rode linkse rotzooi.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s