Seehofer´s eerste akkoord zal ons GEEN ENKELE illegale immigrant besparen!

Screenshot_312

(Door: Jörg Meuthen – Vertaling: E.J. Bron)

Beste lezers, Spanje heeft zich onder zijn nieuwe links-socialistische regering in adembenemend korte tijd tot de nieuwe invalspoort voor de illegale massa-immigratie naar Europa ontwikkeld. Alleen eergisteren al heeft de Spaanse kustwacht bijna 500 Afrikanen, die zichzelf moedwillig in de Middellandse Zee in “nood” hadden gebracht, opgepikt en daarna naar Spaanse havens getransporteerd. De shuttleservice gaat dus verder, alleen nu niet meer naar Italië, maar naar Spanje.

politikstube

De Spaanse regering heeft daar ook helemaal geen probleem mee, want zij weet heel goed waar de massa´s uit Afrika naartoe willen: naar “Alemania”.

Daarom kon deze Spaanse regering ook volledig probleemloos een akkoord met onze “minister van Aankondiging, Draaihofer” ondertekenen, volgens welk men asielzoekers die al in Spanje GEREGISTREERD waren graag binnen 48 uur weer terugneemt en wel – en houdt u zich goed vast, beste lezer – wanneer deze via OOSTENRIJK Duitsland binnenkomen!

Dat in ieder geval is de actuele, mediaal vermelde stand van zaken – ik citeer letterlijk uit het artikel in de “Welt”:

“Van beslissende betekenis is dat het nu besloten eerste repatriëringsakkoord met Spanje – na alles wat daar tot nu toe over bekend werd –  slechts betrekking heeft op het traject naar Oostenrijk.”

Hier na te lezen voor al die mediamensen die Seehofer bejubeld hadden dat hij nu zijn aankondigingen zou waarmaken:

Ik vraag u, beste lezer: welke illegale immigrant uit Afrika zal zo dom zijn om zich al in Spanje als asielzoeker te laten registreren EN een absoluut ongelooflijke omweg via Oostenrijk te nemen als hij – bijvoorbeeld in de bus – heel comfortabel via de Franse, Belgische of Nederlandse grens ons land kan binnensluipen?

Het antwoord daarop luidt: exact, niet eentje.

Zo´n akkoord kan werkelijk alleen maar een Merkelist uitonderhandelen – dus een mens die de koers van Merkel volledig ondersteunt en critici van deze koers met schijnpolitiek en politieke goocheltrucs tot zwijgen zou willen brengen.

Seehofer heeft zich uiterlijk nu als glasheldere Merkelist ontpopt: waar CSU opstaat, zit Merkel in. Eens kijken hoeveel inwoners van Beieren 14 september op Merkel zullen stemmen.

Maar misschien zijn wij, normale burgers, gewoon niet in staat om de zegeningen van de nieuwe stromen die nu vanuit Spanje naar ons toe zullen komen te herkennen?

De Spaanse minister van Buitenlandse Zaken, Josep Borrell, in ieder geval herkent deze “voordelen” glashelder: er zou zoiets bestaan als een “demografisch dividend”, waarvan de opnemende landen – vooral Duitsland met zijn lage geboortecijfer – duidelijk zouden profiteren.

In duidelijke taal: de Spaanse minister van Buitenlandse Zaken rekent er blijkbaar op dat de illegale immigranten zich hier binnen afzienbare tijd aanzienlijk zullen vermenigvuldigen – een wellicht niet helemaal abnormale aanname, vooral wanneer je kijkt naar de verlokkingen van het Duitse sociale stelsel voor zulke armoedemigranten.

Maar daarom niet getreurd, beste lezer, want per slot van rekening weten we nu wie de “eer van Europa” gered heeft: het was namelijk diegene hoogstpersoonlijk die net doet alsof ze bondskanselier is met haar illegale beslissing uit de herfst van 2015 om de grens te openen – ook dit een baanbrekend besef van de al geciteerde Spaanse minister van Buitenlandse Zaken.

Mijn voorstel aan hem en de Spaanse regering luidt: niets hindert u eraan om deze dame na te doen en nu zelf de “eer van Europa” te redden. Of willen jullie in Spanje niet profiteren van het fantastische “dividend” dat op de lange termijn zogenaamd wenkt voor al deze eer-redders?

Tijd om een eind te maken aan de goocheltrucs. Tijd voor eerlijke politiek in het belang van Duitsland. Tijd voor de AfD.

(Prof. Dr. Jörg Meuthen is landelijk woordvoerder van de AfD)

Bron:
https://politikstube.com
Door: Jörg Meuthen

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, christendemocraten, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Merkel, moralisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sarcasme, Socialisten, Spanje, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Seehofer´s eerste akkoord zal ons GEEN ENKELE illegale immigrant besparen!

 1. bigljohn zegt:

  Regeren is vooruitzien. De Europese regeerders (Zoals Seehofer en Merkel c.q.Rutte) word wel eens verweten dit niet te kunnen (vooruitzien). Zij weten wel degelijk waar ze mee bezig zijn. De tijd van vroeger komt weer terug, al is het dan in een andere vorm. In vroeger jaren hield de kerk de mensen dom, en de fabrikant hield zijn arbeiders arm. Nu is er alweer zo’n overeenkomst, maar dan tussen de Europese politiek en zwart Afrika. De politiek probeert ons daarbij dom te houden, en zwart Afrika is de bekende wolf in schaapskleren. De laatste word gepresenteerd als zijnde een grote aanwinst voor Europa, terwijl in feite deze personen analfabete indringers zijn zonder ID papieren, die op onze royale uitkeringen afkomen, ons leven kapot willen maken, en ten slotte ons gaan overmeesteren met hun islam. Nu nog even een misverstand rechtzetten. De Sint en Piet zouden allebei uit Spanje komen. Nee dus. De Sint was een Turkse bisschop, en Zwarte Piet, nou ja die komt via Afrika nog steeds uit Spanje. Alleen met dat verschil dat hij niet alleen maar rond Sinterklaastijd komt. Jaarlijks komen ze met honderdduizenden onze kant op. Zwarte Piet komt niet meer om ons pakjes cadeau te geven. Hij komt alleen maar om ons in het pakje te naaien, onze sociale voorzieningen om zeep te helpen, om onze meisjes en vrouwen te verkrachten, en om de sharia in te voeren !

  Liked by 1 persoon

 2. A. van Kessel zegt:

  Als jong Nederlandse volwassene heb ik samen met mijn toenmalige Turkse vriend begin jaren 80 meegewerkt aan de NOS documentaire De 10e Penning van Vincent Monnikendam. In deze documentaire werden een aantal Turkse en Griekse ‘gastarbeiders’ families in Gorinchem gevolgd. De naam van de documentaire was afgeleid van De 10e Penninglaan in Gorinchem, alwaar toen al het merendeel van de bewoners allochtoon waren. Onderwerpen als integratie en sterke gebondenheid met het land van herkomst stonden centraal. Op grond van mijn ervaringen van destijds eind jaren 70 en begin jaren 80 heb ik de omvolking van Nederland in het bijzondere en van Noord / West Europa in het algemeen voorspeld. Integratie zal nooit slagen, aldus mijn voorspelling destijds. Noord/West – Europese landen zullen hun waarden, normen en hun Joods-christelijke cultuur uiteindelijk moeten opgeven. Nu 35 jaar later zie ik met lede ogen aan, dat mijn voorspellingen deels al zijn uitgekomen en de komende decennia volledig zullen gaan uitkomen. De politieke elite is gedurende deze lange periode niets veranderd. Het Nederlandse, dan wel Noord/West Europese autochtone deel van de bevolking is kennelijk niet geïnteresseerd, noch in staat gebleken deze zelfmoordpolitiek 180° om te buigen.

  Het is thans evident, dat de waarden en normen en de Joods-Christelijke cultuur die de Europese bevolking gedurende de afgelopen vele eeuwen heeft ontwikkeld, in een tijdsbestek van nog geen 65 jaren zullen worden afgebroken. Enige rechtvaardigheid in deze is, dat de nieuwe geïmporteerde cultuur met de daarmee gepaard gaande nieuwe waarden en normen zeker ook de huidige linkse elite en haar kinderen ernstig zullen gaan raken. Uiteindelijk geldt voor ons Noord/West Europeanen, dat onze Joods-Christelijke cultuur en onze lang bevochten rechten ten onder zullen gaan. Het tijdstip ” vijf voor twaalf” is al lang gepasseerd.

  Tot mijn grote verdriet kom ik uiteindelijk tot de conclusie, dat het ieder voor zich en God voor ons allen zal gaan worden. Het woord ‘God’ zal echter op dat moment zijn vervangen door het woord ‘Allah’.

  Liked by 2 people

 3. ReaGluurder zegt:

  Ten tijde van de Leugenpremier Rutte is de islamisering / omvolking vethard gegaan!
  Hier nog meer ellende; Je ontfermt je barmhartig (ha ha, echt iets voor wereldvreemd volk) over een “zielenpiet” en uit dankbaarheid verwoest dit stuk stront het leven van minstens drie meiden! Deze “zielenpiet” gaat ons VERDOMME 100.000en euries kosten en minstens 3 getraumatiseerde levens!! Weer met dank aan het volk in Vak Kut en vazallen!

  Liked by 1 persoon

 4. kampersrene zegt:

  Die foto toont inderdaad “de mensen” die we nodig hebben…atoomgeleerden ingenieurs, raketdeskundigen…allemaal hoog opgeleiden , die kunnen lezen noch schrijven… verder voodoo-priesters en medicijnmannen… die ons zonder twijfel kunnen verrijken …Willkommen fluchtelingen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s